|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)
Cześć
Cytat:
Jeśli chodzi o tani tablet, to mogę polecić z firmy Wacom, seria Bamboo. W sklepie internetowym można kupić za ok. 260 zł http://www.tabletywacom.pl/products/bamboo/bamboo.htm I nie ma sensu kupować większego jak format A5. Butter, a nie za szybko TŻ stracił aż tyle kg? Madlen, wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, dużo miłości i radości! |
|
|
|
|
#3302 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć, jejku dziewczyny czy Wy też macie wszystko pomniejszone, jak doprowadzić ekran z wiżażem do poprzedniego stanu ???
|
|
|
|
#3303 |
|
Zakorzenienie
|
Asiuk, nie, nie sądzę, że schudł za szybko. Po pierwsze to dieta oczyszczająca, więc na bank dużo wody z niego zeszło.
A po drugie zdrowo się cały czas odżywia, posiłki są różnorodne, więc na pewno nic złego mu się nie stanie... |
|
|
|
#3304 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3305 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3306 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3307 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
). Wierzę, że będzie dobrze . Ale ta cała sytuacja, że ciągle miał pretensje, że napisałam pracę tak jak miała być napisana (w końcu mamy wytyczne!) i jego zdaniem to bez sensu... No trochę mi to działało na nerwy jak tam siedziałam i wysłuchiwałam ![]() Wszystkiego najlepszego Madlen! Spełnienia marzeń! Kurczę, ostatnio spać nie mogę . Wstaję wcześnie więc powinnam w nocy dotykać głową poduszki i słodko spać... Ale tak nie jest! O 22 padam na pysk, nawet nie mam siły się ruszać, kładę się koło 23-24 i... Nic! Nie mogę spać! Jak już zasnę to budzę się po 4 i spać nie mogę |
|
|
|
#3308 |
|
Zakorzenienie
|
Już mam ok
![]() Madlen wszystkiego naj, naj, naj P.s. Dzisiaj założyłam różowe ćwieki odważyłam się i jest ok. już kilka osób w pracy powiedziało mi, że fajne zestawienie
Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2010-05-12 o 09:56 |
|
|
|
#3309 |
|
Zakorzenienie
|
coś się nie mogę dziś dobudzić, nie wiem, czym to jest spowodowane. W każdym razie najchętniej wróciłabym do łóżka i już bym nie wychodziła
|
|
|
|
#3310 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Generalnie muszę dużo jeść ![]() Ale fajnie że Wam ona służy. Najważniejsze to znaleźć dietę dla siebie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Za to między innymi mam dziurę w nosie i w brzuchu ![]() Cytat:
.My dalej sadzimy pet-unie ![]() Cytat:
Ja łykam l' karnitynę..i widzę efekty ale u mnie to ma zdecydowany sens bo ćwiczę
|
|
#3311 | |
|
Zakorzenienie
|
heloł heloł
Madlen najlepszego Cytat:
czy u Was też tak sennie? okropna ta pogoda, mam ciągłe zawroty głowy
|
|
|
#3312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście, że łykała Bio cla jest świetne bo ma bardzo wartościowy skład, więc nie zaszkodzi na pewno, ja brałam za krótko wtedy ale wiem że na dietetyce dziewczyny chwaliły ten specyfik
|
|
|
|
|
#3313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ------------- MADLEN WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO POWODZENIA W PRACY, SZKOLE I DUŻO MIŁOŚCI
|
|
#3314 |
|
Zakorzenienie
|
Haniu, posadź sobie coś na balkonie...przyjemniej Wam będzie tam kopcić, jak będą roślinki
![]() Dori, a czy to Bio CLA cokolwiek w schudnięciu pomogło? |
|
|
|
#3315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
....co kupić na zacieniony balkon??Słonce jest tylko rano do 10.
|
|
#3316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kup takie zwisające, fajne są ![]() A jak masz tak światło, to na tym oknie powinnaś hodować storki ![]() No i koniecznie posiej maciejkę!! Koniecznie!! |
|
|
|
|
#3317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pelargonie mi śmierdzą ![]() A maciejkę to tak z nasionek zasiać?? czy kupuje się sadzonki??
|
|
#3318 |
|
Zakorzenienie
|
Dorinko mi też się czasem wizaż zmniejsza. Nie wiem jakiej przeglądarki używasz, ale jeżeli mozilli, to kliknij na górnej zakładce na "widok" - > powiększenie -> powiększ
Haniu pamiętam, że macie z Tżtem jakąś konsolę. Ja mojemu też bym chciała jakąś kupić na urodziny, ale nie stać mnie na xboxa, wii ani ps3 Chodzi mi o coś nie za drogiego, ale najwazniejsze są gry. Nie chcę, żeby Tż sam spędzał wieczory przy jakiejś strzelance. Chciałabym gry, w które fajnie się gra we 2 (typ dowolny), które łaczą i są alternatywą dla wspólnego oglądania filmów czy winkowania Możesz mi coś doradzić? Będę Ci baaardzo wdzięczna.
|
|
|
|
#3319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Petunie są fajne, ale potrzebują słońca dużo... Maciejkę się kupuje w nasionkach...i trzeba posiać Jest nie za ładna, ale pachnie bosko!!
|
|
|
|
|
#3320 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Na każdą konsolę wychodzi masa gier i każdy znajdzie dla siebie coś fajnego.Kwestia jest taka że nie ma sensu kupować czegoś "przestarzałego". Na konsole najnowszych generacji wychodzą nowe wypasione gierki ..teraz to nikt nie chce takiego staruszka jak PS2. ![]() Lepiej poszukać okazji i kupić coś z 3 generacji....a czy to będzie PS czy Xbox czy Nintendo to już kwestia osobistego wyboru. Najczęściej to dla ulubionych gierek konsole się wybiera. Ja kocham "God of war" więc muszę miec playaka ![]() Ale np.....będąc z byłym który miał Game Cuba non stop grałam w Zeldę i nieraz marzę by miec ta konsolę w domu bo gierka jest boska Ja na twoim miejscu kupiłabym jakiegoś słabszego X boxa....znaczy z mniejszym dyskiem twardym. np.http://www.allegro.pl/item1028759261...owa_f_vat.html Cytat:
|
|
#3321 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie nie pomogło ale podobno za krótko brałam, poszukaj info na wiżażu w dietetyce, wiem że dziewczyny zachwalały kiedyś.... |
|
|
|
|
#3323 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, zainspirowałyście mnie. Mam dwie wolne skrzynki na balkonie. W zeszłym roku posiałam zioła, ale w tym roku ciągle było za zimno a teraz już mi się nie chce. Ja też uwielbiam zapach maciejki. Wyciągnę tż w sobotę po ziemię i nasiona i się tym zajmę w weekend.
Mocno to trzeba podlewać? Ja mam bardzo nasłoneczniony balkon. Mogę je wstawić w cień albo zostawić na słońcu, co lepiej? |
|
|
|
#3324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jednak myślałam o czymś tańszym, tak do 350 zł.. No i właśnie o PS2, ale skoro mówisz, że nie warto, to chyba zmienię koncepcję na prezent
|
|
|
|
|
#3325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My mamy Play Station 2 i mały ma jeszcze to przenośne PSP -ale to jest taka konsola przenośna więc nie da sie tego porównać w ogóle. Jesli we dwoje chcecie grać to ja polecam Play Station 2, nawet używane, gry macie przeróżne i można fajnie spędzac czas ![]() Edit I gry są te same na 2 i 3 póki co, więc nie spotkałam się aby na 2 czegoś z nowości nie było, a wiem bo mały ma u ojca Play Station 3 i przy wyborze gier zwracam uwagę albo on mnie uświadamia- tą samą mam na 3 u tatay itp.... Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2010-05-12 o 13:33 |
|
|
|
|
#3326 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3327 |
|
Zakorzenienie
|
Misku, nasiona maciejki trzeba często podlewać. Muszą mieć non stop mokro...i dobrze wystawić do słońca
|
|
|
|
#3328 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. A o PS3 marzę bo chcę grac w God of war III ....na II, w gry z III grac się nie da![]() Ale może i masz rację..jak ktoś nie ma bzika na punkcie jakiejś gry i generalnie nie jest mocno wczuty to i PS II wystarczy....a teraz to można je za grosze kupić.
|
|
#3330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję ![]() Haniu czyli Wy macie PS2 ? (do zakupu konsoli przekonał mnie Twój argument o wzbogaceniu życia seksualnego )
Edytowane przez carmelova Czas edycji: 2010-05-12 o 14:25 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:10.

za pracę, a starym capem się nie przejmuj 
. Wstaję wcześnie więc powinnam w nocy dotykać głową poduszki i słodko spać... Ale tak nie jest! O 22 padam na pysk, nawet nie mam siły się ruszać, kładę się koło 23-24 i... Nic! Nie mogę spać! Jak już zasnę to budzę się po 4
i spać nie mogę 

odważyłam się i jest ok. już kilka osób w pracy powiedziało mi, że fajne zestawienie
.

Ja jednak myślałam o czymś tańszym, tak do 350 zł.. No i właśnie o PS2, ale skoro mówisz, że nie warto, to chyba zmienię koncepcję na prezent