Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-01, 10:45   #3301
ola_k11
Zadomowienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI

Dziewczyny wiecie może ile w regulaminie all jest czasu na wpłatę za wylicytowaną aukcję? Bo jedna os. nie wpłaca kaski już ponad tydzień.
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 10:45   #3302
niezawsze
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI

Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość
U mnie mówili tak:
I faza od 0 do 4cm rozwarcia
II faza od 4 do 8 cm
III faza od 8 do pełnego rozwarcia
IV pełne rozwarcie - parcie, urodzenie dziecka, łózyska itd.
Dziwne niby SR z tego samego szpitala, polozne razem pracuja a inne teorie maja, ale urodzenie lozyska i dziecka to inne fazy tak jak Papeteria i ja wklejalysmy linki w necie tez nie znalazlam sie z innymi fazami, ale to kwestia nazewnictwa tylko w sumie.

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 10:47   #3303
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Niezle, u mnie dziewczyny czekaly po 7, 8 dni nawet, wiec nie wiem odczego to zalezy no i w tym szpitalu bez tych wynikow nie chcieli mnie wypuscic. Wiecej nie pojde do tego szpitala...byl najblizej i nie zakladalam, ze w nim zostane.
matko tak dlugo moze w moim szpitalu na miejscu to badaja a w tym w ktorym bylas gdzies wysylaja strasznie dlugo. ja mialam wynik nastepnego dnia ale dowiedzialam sie przypadkiem bo dali mi antybiotyk i jak zaczelam pytac na co to powiedzieli ze bakteria mi w wymazie wyszla

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

ola ja niestety nie mam pojecia
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 10:48   #3304
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
matko tak dlugo moze w moim szpitalu na miejscu to badaja a w tym w ktorym bylas gdzies wysylaja strasznie dlugo. ja mialam wynik nastepnego dnia ale dowiedzialam sie przypadkiem bo dali mi antybiotyk i jak zaczelam pytac na co to powiedzieli ze bakteria mi w wymazie wyszla
Nie wiem gdzie robia badania, mi mowili, ze musza wychodowac bakterie aby stwierdzic czy sa

Maciuś
Stary 2010-06-01, 10:48   #3305
pilotka f16
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
dziewczyny, wlasnie przezylam cos strasznego...zaczal bolec mnie brzuch,ale mysle przejdzie zaraz i poszlam do sklepu, bo glod mnie zlapal, jak wrocilam to zaczelo mnie wszystko bolec... glowa, brzuch, zaczelo mi sie chcec do lazienki, zadyszke mialam. No poprostu masakra...zaczelam myslec ze to juz, ale na szczescie przeszlo. polezalam chwile, wzielam no-spe, zalatwilam sie i ok narazie. oby nie wrocilo...a i brzuch mialam twardy (chyba). Nie umiem rozpoznac, czy on twardnieje, czy sie stawia jak wy to nazywacie... wiem ze byl caly twardy oprocz samej gory ( a moze to dzidzi jakos sie wypiela?)
Agravko, jak sie dzisiaj czujesz?

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
Zabrałam się w między czasie za szycie pościeli do wózka i łóżeczka Pisałam Wam o tym wcześniej.

Pierwszą uszyłam bardzo prostą. Bawełna kupiona w IKEA. Sorry, jeszcze nie jest wyprasowana itd.
Załącznik 3152063Załącznik 3152064

Druga miała być zupełnie biała, tylko z koronką. Coś mnie jednak tchnęło o zaczęłam wyszywanie Ha ha ha ha Moja pierwsza praca z patchwork (chyba nie powinnam nawet używać tej nazwy, bo jak na pierwszy raz, to ma to niewiele wspólnego z ta techniką Ha ha ha ).
Cały dzień dzisiaj nad tym siedziałam i jeszcze nie skończyłam
Silne postanowienie - jutro zakończę
pokażę Wam jednak nad czym pracuję Oto wstępny projekt:
HD bardzo ladnie! ja tez uwielbiam takie biale posciele z koronką i tez ciągle się zastanawiam czy by takiej sobie a raczej Mlodej nie uszyc tym bardziej, ze mam wszystkie materiały w domku

Cytat:
Jak wy liczycie te fazy porodu?
I faza to przygotowanie sie do porodu, skurcze, rozwarcie itp.
II faza to parcie i wyjscie dzidzi
III faza to urodzenie lozyska
Moze zle zrozumialam Agravka, ale w 3 fazie dzidzi nie wychodzi tylko lozysko.

Moze mimo, ze bierzemy te witaminy to i tak dzidzia jest na tyle duza i mocno potrzebujaca, ze nam tak duzo zabiera z organizmu
a u mnie polozna mowila o 4 fazach
trzecia się zaczyna jak masz pelne rozwarcie i siadasz na fotelu i rodzisz, czwarta to urodzenie lozyska

Cytat:
Widzisz niedobra

To wymien mi 4 fazy w takim razie porodu
Wszedzie pisza, ze sa 3 fazy porodu i u mnie na SR tez mowili o 3 fazach tylko
http://www.mamazone.pl/tv/film,4492,fazy-porodu.aspx

Z ta glukoza to dziewnie tak nie pobierali Ci krwi przed wypiciem? Przeciez wszedzie mowia, ze chodzic nie mozna bo beda zfalszowane wyniki bo wtedy sie spala glukoze Wypilas 50g czy 75? Ja 50 przezylam, ale 75g bylo udreka.
u mnie tez mowila o 4 fazach
co do glukozy to najlepiej posiedziec PO zeby tak jak mowisz nie spalic glukozy i miec pewne wyniki

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
niezawsze robili mi wymaz z pochwy usg krw mocz i chyba to tyle ale mowil ze usg ok o reszcie nie mowil

chyba wam nie pisalam o azjatce ktora lezy ze mna na sali ma dwu letniego synka i maz jej go przywozi rano i ten maly caly dzien siedzi z nia w szpitalu i powiem wam ze wczoraj bylam troche poirytowana bo ten maly caly dzien biega i krzyczy ja rozumiem ze to dziecko ale to jest szpital i to nie jest miejsce dla dzieci tymbardziej ze kobiety tu sa po to zeby odpoczac i dojsc do siebie a raczej ciezko slyszaca caly dzien wrzaski i piski az pielegniarka sie mnie wczoraj pytala czy nam to na sali nie przeszkadza (powiedziala ze nie nie chcialam wyjsc na zwyrodnialca) bo ona mowila ze ma dosyc bo na niczym sie skupic nie moze a to dziecko zadnych zabawek nic nie ma i bawi sie np koszami na smieci poza tym ona caly czas je te chinskie wynalazki i daje u nas na sali jak w taniej chinskiej knajpie
co do Azjatki, to ja bym poprosila o przeniesienie na inna sale.. dzien dwa mozna wytrzymac ale jak bym miala tydzien tak lezec i 'odpoczywac' to chyba to sie mija z celem...

Cytat:
Wspolczuje azjatki tzn jej dziecka, u nas w szpitalu dzieci nie moga nawet odwiedzac i wchodzic na gore na patologie, ze tez sie na to godza Ja rozumiem wszystko, ze pewnie nie maja z kim dziecka zostawic, ale bez przesady to szpital a nie zlobek.
u mnie tez dzieci od 3 lat dopiero moga wchodzic na Oddzialy i to nie na dlugo..

a ja wczoraj bylam na USG, mam piekne zdjecia coreczki
lekarz na poczatku w sumie bardzo rutynowo tylko mowil na glos pielegniarce efekty badania (badal dzidzie ponad 30 minut sprawdzajac kazdy narzad a pielegniarka notowala) jak doszedl do buzki to az sie zatrzymal i mowi - wow bedziecie mieli Panstwo sliczna coreczke
wiec się chwalę moją ślicznotką
Malutka zdrowa jak rybka jest, jedno tylko mnie zmartwilo - lekarz powiedzial, ze cala poowijana w pepowine jest i kazal na nastepne pelne badanie za miesiac przyjechac :/
dzis mam wizyte u mojego gina i mam mu pokazac wyniki badan wiec sie zapytam, czy mam się martwić tym wszystkim..

no i wstalam dzis z bolem glowy i gardla
dzewczyny co ja moge lykać na to gardło? cos do ssania? zaraz podjade do apteki, bo nie chce sie bardziej rozchorować
pilotka f16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 10:53   #3306
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pilotka f16 Pokaż wiadomość
a ja wczoraj bylam na USG, mam piekne zdjecia coreczki...
slicznotka. ciesze sie ze wszystko ok. a z ta pepowina to najlepiej zapytaj gina. pewnie trzeba bedzie kontrolowac czy wszystko jest ok
na gardlo mozna tantum verde
Stary 2010-06-01, 10:58   #3307
Xawmeli
Rozeznanie

kochane mamusie--życzę dnia miłego dziecęcego
Xawmeli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 11:09   #3308
agravka
Wtajemniczenie

pilotko-dziekuje za troskę-dzis czuję się jak nowo narodzona tylko strasznie mnie sutki swedza i mysle, czy sie nie posmarowac tym maltanem -pisze ze przed porodem tez mozna stosowac... co sadzicie?
aaa-cuuudowne zdjecie malej, chociaz ja nadal utrzymuje, ze dzieci na tych zdjeciach sa wszystkie takie podobne, np Twoja podobna jest do mojej hehe zaraz Wam wkleje foto, bo jeszcze nie dawalam

Edytowane przez agravka
Czas edycji: 2010-06-01 o 11:10
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 11:14   #3309
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
no i wstalam dzis z bolem glowy i gardla
dzewczyny co ja moge lykać na to gardło? cos do ssania? zaraz podjade do apteki, bo nie chce sie bardziej rozchorować
Tak jak Ania pisała- Tantum Verde, ja biorę te do ssania. Wiem, że wiele osób psika roztworem.

Właśnie wróciłam od lekarza, stan "okołozapalny" krtani. Na szczęście płuca i oskrzela czyste. Jak do piątku po homeopatykach nie przejdzie, to dostanę silny antybiotyk (chciała dać już dziś jedyny stosunkowo łagodny- ale jestem na amoksycylinę uczulona i dupcia).

A z cukrem będziemy badać po ciąży, bo teraz jest niemiarodajny.

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 11:19   #3310
kociamborek
Raczkowanie

Dzien dobry!
Wszystkiego najlepszego dla naszych kochanych dzieciaczków, przede wszystkim dużo zdrówka!

Ja już wróciłam od dentysty, na szczeście nie było nic do leczenia, skończyło się na kontroli.

anoxa to faktycznie nieciekawie z tym dzieckiem, nawet zdrzemnac sie nie mozesz w ciagu dnia. Dziwie sie że personel nic na to nie mówi bo ogolnie to male dzieci nie bardzo zeby przebywaly w szpitalu nie mowiac juz o okreslonych porach odwiedzin
pilotka ale ślicznotka
hd jak zwykle wszystko cudne, ale Twoj synus bedzie mial dobrze, tyle niepowtarzalnych rzeczy bedzie mial
serduszkoiz ja biore tylko witaminy Feminatal N

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
kociamborek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 11:22   #3311
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
a u mnie polozna mowila o 4 fazach
trzecia się zaczyna jak masz pelne rozwarcie i siadasz na fotelu i rodzisz, czwarta to urodzenie lozyska
Widzisz kazdy mowi co innego na SR Oli mowili tez o 4, ale zupelnie inych fazach niz u Ciebie Takze to kwestia nazewnictwa i ustalen.
Dzidzius przesliczny.

Maciuś

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-01, 11:31   #3312
farminka
Wtajemniczenie

Jestem i ja,w dwupaku na szczęście Wczoraj wieczorem odszedł mi jeszcze kawałek tego czopa (o ile to to ).Noc miałam niezbyt spokojną,bo jednak niepokój został i chyba ze 3 razy mi się śniło,że rodzę O 4 rano się obudziłam,bo byłam głodna i dziwnie mnie kłuło w podbrzuszu.Nie mogłam sobie znaleźć miejsca zupełnie.W końcu przeszło,ale nie wiem co to było... Strasznie śpiąca byłam,więc po 8 poszłam znowu spać i tak wstałam dopiero wpół do 12 obudzona smsem od męża,czy przypadkiem nie rodzę Odpisałam,że nie,poszłam do łazienki,stoję sobie przed lustrem i nagle czuję,że mi coś po nogach leci... No kurka wodna,a już uwierzyłam,że mam sporo czasu! Ale dalej obstawiam przy swoim-nie będę jeszcze rodzić i już Teraz sobie leżę i jak grawitacja nie działa to nic nie leci.Idę dzisiaj do mojego gina i obawiam się,że znowu mnie odeśle do szpitala.A z położnymi,które już mnie poznają umawiałam się,że wrócę dopiero na poród
farminka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 11:37   #3313
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez farminka Pokaż wiadomość
Jestem i ja,w dwupaku na szczęście Wczoraj wieczorem odszedł mi jeszcze kawałek tego czopa (o ile to to ).Noc miałam niezbyt spokojną,bo jednak niepokój został i chyba ze 3 razy mi się śniło,że rodzę O 4 rano się obudziłam,bo byłam głodna i dziwnie mnie kłuło w podbrzuszu.Nie mogłam sobie znaleźć miejsca zupełnie.W końcu przeszło,ale nie wiem co to było... Strasznie śpiąca byłam,więc po 8 poszłam znowu spać i tak wstałam dopiero wpół do 12 obudzona smsem od męża,czy przypadkiem nie rodzę Odpisałam,że nie,poszłam do łazienki,stoję sobie przed lustrem i nagle czuję,że mi coś po nogach leci... No kurka wodna,a już uwierzyłam,że mam sporo czasu! Ale dalej obstawiam przy swoim-nie będę jeszcze rodzić i już Teraz sobie leżę i jak grawitacja nie działa to nic nie leci.Idę dzisiaj do mojego gina i obawiam się,że znowu mnie odeśle do szpitala.A z położnymi,które już mnie poznają umawiałam się,że wrócę dopiero na poród
czyzby saczyly sie wody ?
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 11:37   #3314
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Właśnie wróciłam od lekarza, stan "okołozapalny" krtani. Na szczęście płuca i oskrzela czyste. Jak do piątku po homeopatykach nie przejdzie, to dostanę silny antybiotyk (chciała dać już dziś jedyny stosunkowo łagodny- ale jestem na amoksycylinę uczulona i dupcia).
oby przeszlo do piatku i antybiotyk nie byl potrzebny

Cytat:
Jestem i ja,w dwupaku na szczęście ...
Matko Boska ale to ten czop ci lecial znowu? bo sie wystraszylam ze wody! nie dziwie sie ze nie moglas spac (na marginesie to ja prawie nie spalam w nocy, masz chyba na mnie zly wplyw ) odezwij sie po wizycie bo tu z nerwow umrzemy
Stary 2010-06-01, 11:49   #3315
farminka
Wtajemniczenie

ania czop to wczoraj,a to co dzisiaj leciało to właśnie raczej wody... Ale pocieszam się,że może to duża ilość wydzieliny... Miała któraś z Was tyle,że jej się aż po nogach lało? Powiedzcie,że tak...
Stary 2010-06-01, 11:52   #3316
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
ania czop to wczoraj,a to co dzisiaj leciało to właśnie raczej wody... Ale pocieszam się,że może to duża ilość wydzieliny... Miała któraś z Was tyle,że jej się aż po nogach lało? Powiedzcie,że tak...
oj chyba nie...
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 11:54   #3317
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
hd poważnie mówisz? No ja tak z 10 lat poczekam na drugą dzidzię (o ile będzie mnie "stać")

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

mam 32 lata. Długo czekaliśmy aż nam się uda
Teraz nie mogę za długo czekać... a nie chciałabym aby Szymek był jedynakiem

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
hd sliczna ta posciel!! normalnie zazdroszcze ci talentu

kolejne dziecko... tez kiedys chcialam miec dwoje,a teraz mysle ze zakoncze kariere matki na jednym. czuje sie zbyt osamotniona zeby przechodzic to po raz drugi. no chyba ze M. sie zmieni ...
Zobaczysz jak maluch się pojawi...
Może mi też sie odmieni ...

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 11:55   #3318
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie leci każdego dnia nad ranem- spływa sporo, czasem całe kropelki lecą kilka centymetrów po nodze. I są to wodniste upławy, ale mną się nie sugeruj... Ja mam jeszcze dużo czasu...

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 11:55   #3319
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
ja mialam raz. akurat nie mialam na sobie majtek i mi po nogach pocieklo. ale to byl taki sluz. on jest chyba gesciejszy niz wody
Stary 2010-06-01, 11:56   #3320
ola_k11
Zadomowienie

Cytat:
Widzisz kazdy mowi co innego na SR Oli mowili tez o 4, ale zupelnie inych fazach niz u Ciebie Takze to kwestia nazewnictwa i ustalen.
Dzidzius przesliczny.
co zaróżnica z tymi fazami nie ważne jak się je dzieli, tylko ważne że zawsze wszystkie są hehe...
i tak nie będziemy pamiętać o fazach w czasie porodu, ja to traktuję tylko tak poglądowo, informacyjnie...

farminka czyżby wody?
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 12:02   #3321
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
chyba wam nie pisalam o azjatce ktora lezy ze mna na sali ma dwu letniego synka i maz jej go przywozi rano i ten maly caly dzien siedzi z nia w szpitalu i powiem wam ze wczoraj bylam troche poirytowana bo ten maly caly dzien biega i krzyczy ja rozumiem ze to dziecko ale to jest szpital i to nie jest miejsce dla dzieci tymbardziej ze kobiety tu sa po to zeby odpoczac i dojsc do siebie a raczej ciezko slyszaca caly dzien wrzaski i piski az pielegniarka sie mnie wczoraj pytala czy nam to na sali nie przeszkadza (powiedziala ze nie nie chcialam wyjsc na zwyrodnialca) bo ona mowila ze ma dosyc bo na niczym sie skupic nie moze a to dziecko zadnych zabawek nic nie ma i bawi sie np koszami na smieci poza tym ona caly czas je te chinskie wynalazki i daje u nas na sali jak w taniej chinskiej knajpie

---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ----------

drobny blad w druku
ach...współczuję tej sytuacji z chińskim dzieckiem To może być irytujące..

Sorry za "literówkę"

---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

Cytat:
Jestem i ja,w dwupaku na szczęście
trzymaj się mocno i nie daj się rozpakować

Stary 2010-06-01, 12:03   #3322
farminka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Mnie leci każdego dnia nad ranem- spływa sporo, czasem całe kropelki lecą kilka centymetrów po nodze. I są to wodniste upławy, ale mną się nie sugeruj... Ja mam jeszcze dużo czasu...
Cytat:
ja mialam raz. akurat nie mialam na sobie majtek i mi po nogach pocieklo. ale to byl taki sluz. on jest chyba gesciejszy niz wody
No właśnie kurcze nie mam pojęcia... Powinni jakąś porządną instrukcję obsługi dołączyć do tej ciąży Chyba za wody uznam dopiero porządne chluśnięcie. Tylko,że nie u wszystkich tak to wygląda podobno. Chyba sfiksuje przed tą wizytą u lekarza
Stary 2010-06-01, 12:03   #3323
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-01, 12:05   #3324
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie kurcze nie mam pojęcia... Powinni jakąś porządną instrukcję obsługi dołączyć do tej ciąży Chyba za wody uznam dopiero porządne chluśnięcie. Tylko,że nie u wszystkich tak to wygląda podobno. Chyba sfiksuje przed tą wizytą u lekarza
a my razem z toba

o ktorej wizyta?
Stary 2010-06-01, 12:12   #3325
vette
Zadomowienie

iii mialam cos napisac, ale zapomnialam...

Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty.

Ja tez dzis mam o 15, prosze o
vette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 12:14   #3326
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vette Pokaż wiadomość
iii mialam cos napisac, ale zapomnialam...

Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty.

Ja tez dzis mam o 15, prosze o
Stary 2010-06-01, 12:18   #3327
farminka
Wtajemniczenie

Cytat:
a my razem z toba

o ktorej wizyta?
Muszę się wepchnąć,więc tak bez godziny.Najwyżej urodzę w poczekalni TŻ kończy pracę o 14,przyjeżdża po mnie i jedziemy

vette
Stary 2010-06-01, 12:20   #3328
agravka
Wtajemniczenie

Cytat:
Muszę się wepchnąć,więc tak bez godziny.Najwyżej urodzę w poczekalni TŻ kończy pracę o 14,przyjeżdża po mnie i jedziemy

vette
a masz napewno nr tel do ktorejs z dziewczyn zeby nas informowac?ja juz sie stresuje z Toba wyobrazam sobie co musisz czuc...podniecenie pomieszane ze strachem?
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 12:34   #3329
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
no to dobrze ze juz niedlugo
Stary 2010-06-01, 12:38   #3330
kasienka2607
Rozeznanie

GG do kasienka2607

Cześć dziewczyny
Tak sobie siedzę na kanapię, patrzę przez okno... a tam ...
Przy Dniu Dziecka spaceruje sobie BOCIAN po polach Czyżby jakiś znak z góry ?? :P hehehe

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości