|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. III
Cytat:
Sprawdzę czy jest ten kolor A duża jest różnica w cenie? Ja ich nigdy nie spotkałam w sklepach
|
|
|
|
|
#3302 |
|
Zadomowienie
|
W sklepach nie ma ChinaGlaze, chyba, że w hurtowniach...ale raczej mały wybór i stare kolekcje tylko.
|
#3303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3304 |
|
Zadomowienie
|
Najlepiej wpadnij na forum paznokciowe, tam jest dużo info i sklepów - nie chcę tu offtopu robić.
Tylko ostrzegam, że to uzależnia.
|
#3305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze jednak zajrzę do Inglota bo może akurat będzie duplikat
|
|
|
|
|
#3306 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a, blondynki przestrzegam przed wersją blond: http://fleurdeforce.blogspot.com/201...chemicals.html ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Cytat:
Edytowane przez Fiodoria Czas edycji: 2011-02-10 o 22:21 |
||
|
|
|
#3307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widziałam co zrobił ze skórą Fleur! Zapomniałam ze to był JF ![]() Dzięki ![]()
|
|
|
|
|
#3308 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a, przesyłkę zawsze miałam szybką jak struś pędziwiatr....
|
|
|
|
|
#3309 |
|
Konto usunięte
|
Tez zamawiam z victoria's beauty, polowa ceny hehe
nawet z wysylka taniej wychodzi. W forum paznokciowe lezy i kwiczy, nikt nic nie wrzuca, nic nie pisze.Tak sie ciesze ze fafi cos nagrala
|
|
|
|
#3310 |
|
Raczkowanie
|
http://www.youtube.com/watch?v=6vWqUy0KxJY
Czekam na opinie
Edytowane przez 7777777 Czas edycji: 2011-02-11 o 11:02 |
|
|
|
#3311 |
|
Raczkowanie
|
To ja sobie pozwolę poprawić link:
http://www.youtube.com/watch?v=6vWqUy0KxJY i biorę się za oglądanie. O matulu, 20 minut. |
|
|
|
#3312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kilka nowych filmików u JLovesMac1, fleur, fafi i callmeblobdieee
|
|
|
|
|
#3313 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny ale klops. Wiec mam juz kotka
wczoraj pojechalismy z TZ do schroniska bo w sobote TZ nie moze. W kazdym badz razie kotek jest bardzo maly. W samochodzie doszczętnie mnie wydrapal taki byl wystraszony no i jak przywiozlam go do domu i utuliłam troche to się uspokoil. Siedzialam z nim z godzine i glaskalam , moj TZ tez, nawet mu opowiadał ze nauczy go grac na konsoli jak bedzie grzeczny no i kotek przestal sie wyrywac i nawet sie troche łasił. Wypuscilam go na podloge, żeby się przyzwyczaił do mieszkania. No i w tym momencie zadzwonil telefon i kot się wystraszył i wparował do łazienki , pod wannę problem w tym, że ja mam wannę zabudowaną i mam tam tylko jedną dziurę i nie ma sposobu, żeby go wyciągnąc . całą noc przesiedział pod tą wanną i dalej tam siedzi. Jestem teraz w pracy a TZ został w domu i probuje go przekonac do wyjscia.Pól nocy siedziałam w łazience i namawiałam go zeby wyszedł ale on za cholere mnie nie słucha. Boje się, ze ze strachu przesiedzi tam kilka dni ![]() Znacie jakis sposob?? Chyba zaloze watek na wizooż ...
„Najpierw są kobiety, potem długo, długo nic. A następnie jest Ferrari”. Al Pacino, "Zapach kobiety" http://demotywatory.pl/2919083/Za-ka...kryje-sie-imie. Edytowane przez Lea_ Czas edycji: 2011-02-11 o 08:39 |
|
|
|
#3314 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wyjdzie, jak zgłodnieje, tylko nie kukajcie do niego co pięć minut, bo nie wyjdzie, a jak zrobi siku czy kupę to będziecie mieli takie SPA w łazience, że głowa mała. Pełna ignorancja. Jakiś mocno pachnący smakołyk musisz rozstawić po domu. I obserwować. Jak wyjdzie to zamykasz łazienkę i sprawa dziury zakończona. Z naszą kotką nie było problemu, wzięta z domu, gdzie była pieszczona. Ale drugiego kota mamy ze śmietnika. Dzicz. Przed dwa tygodnie mieszkał tylko w korytarzu (bo tylko to pomieszczenie mamy zamykane, i nie ma tam się gdzie schować), żeby dostatecznie nas zaakceptować. Dopiero po akceptacji wszedł do domu. Kot jest przestraszony, ale jest maleńki i szybko powinien się do Was przekonać, tylko cierpliwości. |
|
|
|
|
#3315 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale jak ma się przekonac jak siedzi pod ta dziadowska wanna ??
Kurde wanny zamisat prysznica mi sie zachciało... Ale skoro piszesz ze wyjdzie to bedziemy czekac. A jaki smakołyk moge mu dac?? Kupilam mu saszetke whiskas, wiem ,wiem ze to trucizna ale wczoraj wieczorem tylko market byl czynny i tylko whiskas tam mieli, myslisz ze moze byc to??
„Najpierw są kobiety, potem długo, długo nic. A następnie jest Ferrari”. Al Pacino, "Zapach kobiety" http://demotywatory.pl/2919083/Za-ka...kryje-sie-imie. Edytowane przez Lea_ Czas edycji: 2011-02-11 o 09:02 |
|
|
|
#3316 |
|
Zakorzenienie
|
Lea
Nie martw się,kotek wyjdzie. ![]() Jest bardzo przestraszony,to normalny objaw. Próbowaliście go zachęcić jakimś smakołykiem?Może jakaś zabaweczka,sznureczek,coś co go zaintryguje. ![]() Jakiej jest maści? Dziewczyny,a to kto? ![]() http://www.youtube.com/user/megibalonowa#p/u Blołdżoł mnie powalił.
|
|
|
|
#3317 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Probowałam mu tam podstawic whiskas ale nie wyszedl. Probowałam tez z moja frotką na sznurku ale tez go to nie zainteresowało. Kotek jest szary w białe prążki. Piękny
|
|
#3318 |
|
Zakorzenienie
|
Używałam serii prostującej i była ok, żadnych skutków ubocznych, które mam np. używając szamponów Dove
Ale skoro takie podrażnienie może wystąpić to może faktycznie trzymać się od tego z daleka?
|
#3319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam wrażliwa skórę więc nie ma co-nie będę ryzykować |
|
|
|
|
#3320 |
|
Zadomowienie
|
Lisa Eldridge używa Inglota w nowym filmiku, huhu, fajnie.
|
#3321 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=6vWqUy0KxJY Jezeli to Ty ( bo sama juz nie wiem , podalas jakis dziwny link ) to ja jestem na Tak. Fajnie sie Ciebie oglada, mówisz wyraznie, fajny masz glos, ladna z Ciebie dziewczyna, sympatyczna ![]() Jedyne co bym zmienila to światło bo bardzo mało widac.
|
|
#3322 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i mi nawet światło jakoś nie przeszkadza
|
|
|
|
|
#3323 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dzieki wielkie za opinie i poprawienie linku ![]() Moze moglybyscie doradzic jak powinno byc ustawione swiatlo, czy przede mne czy za mna? Jakos sama nie bardzo moglam dojsc jak jest lepiej.. Mnie osobiscie denerwuje moj slodko-pierdzacy glos ktorego na codzien nie mam, ale zrzucam to na karb stresu
|
|
|
#3324 |
|
Wtajemniczenie
|
Spodziewałam się czegoś gorszego, a tu nieźle
![]() Głos normalny, nie wiem czego chcesz. Poza tym fryzurka bardzo mi się podoba ![]() Niby taka zwykła, a coś w sobie ma. Możesz zrobić tutorial Chętnie obejrzę. Poza tym jesteśmy w tym samym wieku lub bardzo podobnie, więc będę śledzić Twoje poczynania ![]() To tyle, nie chcę zbyt dużo słodzić, bo to dopiero początek
|
|
|
|
#3325 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja np. nie mam takiego glosu jaki mam na filmikach, mam nizszy i też jest duzo takich zachowan, niuansow, których nie mam w rzeczywistosci. wszystko stres no i w jakis tam sposob sytuacja nienaturalna, bo to ze gadamy do kamerki lub aparatu o szamponie naturalne do konca nie jest:Pmi sie bardzo podobalo i czekam na kolejne
|
|
|
|
|
#3326 |
|
Wtajemniczenie
|
Obejrzałam dokładniej i mam parę uwag. Po pierwszym filmiku zastanawiałam się czemu dałaś taki tytuł robiąc normalny makijaż
W porównaniu z dziewczynami dla mnie jest ładny. Dopiero w drugiej części coś zatrybiło. No i popracuj nad długością filmików. Lepiej żeby jeden filmik był w granicach tych 10 min bo wtedy najprzyjemniej się ogląda. Pozdrawiam
|
|
|
|
#3327 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Serio uwazasz, takie tony podkladu i korektora( korektoru?? zglupialam i nie wiem jak to sie odmienia ) za fajne ??
„Najpierw są kobiety, potem długo, długo nic. A następnie jest Ferrari”. Al Pacino, "Zapach kobiety" http://demotywatory.pl/2919083/Za-ka...kryje-sie-imie. Edytowane przez Lea_ Czas edycji: 2011-02-11 o 12:15 |
|
|
|
|
#3328 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() czekam na kolejne filmiki
|
|
|
|
|
#3329 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3330 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gadanie do aparatu nie jest normalne ale sprawie radoche, ja ogolnie lubie duzo gadac ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Nastepne filmiki postaram sie zrobic duzo krotsze ![]() Dziekuje za wszystkie uwagi
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:41.

Sprawdzę czy jest ten kolor
A duża jest różnica w cenie? Ja ich nigdy nie spotkałam w sklepach
Zapomniałam ze to był JF