Wszystko o Avonie cz. 19 - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-13, 20:29   #3301
karinka124
Wtajemniczenie

Dot.: Wszystko o Avonie cz. 19

Cytat:
Napisane przez joannamm Pokaż wiadomość
Super, znam ja, wiem o którą chodzi, po 23-ciej będę składała ostatnie zamówienie z 5-tki, bo jestem "E", to ja zamówię i zobaczę w jakiej cenie mi naliczą.

w piątce policzą za 2,90 i z tego co Lusiaczek napisała w 6 też będzie za 2,90

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ----------

Cytat:
Zastanawiam się w jaki sposób można zmienić swoją nazwę, patrzałam w ustawieniach i nie mogę do tego dojść a już mi się znudziła moja "ksywka" ...
nie da się

---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

Cytat:
Napisane przez aizduj Pokaż wiadomość
Dziewczyny mogłaby mi któraś podać kod na torebke batyckiego za osiągniętą sprzedaż i na rare gold? zostawiłam ulotki w domu
wszystkie te kody są w ostatnim kroku zamówienia tuż przed wysłaniem
karinka124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 20:34   #3302
Sarasfati
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez karinka124 Pokaż wiadomość
też tak kiedyś robiłam , ale lepiej jednak jak jest pogrupowane co kto zamawia

---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------

o to może i tak będzie bo wczoraj jeszcze była ta torba za 5 zł
na pewno wygodniej dlatego się przerzuce

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
U mnie stwierdzili, że jak woda kolońska...męska oczywiście
uuuuuu.....fuuuuu......
Stary 2011-04-13, 20:34   #3303
katarzyna l.
Raczkowanie

GG do katarzyna l.

nie wiecie czemu nie wchodzi kod na szczotkę tą składaną?
Stary 2011-04-13, 20:44   #3304
theMonique
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Chyba już stało się tradycją to, że przy SuperShocku jest żółta kropa
ja mialam zolta kropke przy nim w poniedzialek i wczoraj w paczce byl, ale w edycji Zodiac

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/
theMonique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 20:50   #3305
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez katarzyna l. Pokaż wiadomość
05660 k06 mnie wchodzi
Anna Antonina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 21:02   #3306
dudi83
Raczkowanie

Cytat:
mi się podoba [będzie właśnie taka jaśniejsza szara] nie jestem pewna co do jej wielkości bo rożnie to wygląda ale raczej zamówię

a Tobie nadal się podoba?
Podoba ale muszę się z tym jeszcze porządnie przespać, do k7 jeszcze jest trochę czasu.
Zamówiłam w końcu portfel Rachel.

73-72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60
dudi83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 21:02   #3307
joannamm
Raczkowanie

Cytat:
w piątce policzą za 2,90 ...
a jaki jest kod na tę torbę w kat.5?
joannamm jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-13, 21:07   #3308
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez katarzyna l. Pokaż wiadomość

ja zamawiałam i kod wchodził normalnie .. wpisywałaś bez spacji ?

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

Cytat:
a jaki jest kod na tę torbę w kat.5?
przy zamówieniu POMOCNE W SPRZEDAŻY -POZOSTAŁE i tam jest wszystko a kod taki : 91876
Stary 2011-04-13, 21:15   #3309
joannamm
Raczkowanie

Cytat:
...przy zamówieniu POMOCNE W SPRZEDAŻY -POZOSTAŁE i tam jest wszystko a kod taki : 91876
dzięki, w zamówieniu pokazuje, że za 2,90
joannamm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 21:17   #3310
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dudi83 Pokaż wiadomość
Podoba ale muszę się z tym jeszcze porządnie przespać, do k7 jeszcze jest trochę czasu.
Zamówiłam w końcu portfel Rachel.
do 5 maja [początek 7 katalogu] jeszcze jest czas by się zastanowić co się zamówi w nowym katalogu

---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------

Cytat:
dzięki, w zamówieniu pokazuje, że za 2,90

wiem teraz już tak ale jeszcze wczoraj w zam. z 6 cena za torbę była 5 zł
Stary 2011-04-13, 21:51   #3311
kloog
Raczkowanie

Jak to jest z szybkością rejestrowania przez system zamówień? Weźmy przykład: rano robię sobie zamówienie na kwotę taką, żeby wpaść w 2gi próg upustowy, ale w później przypomina mi się, że mam jeszcze wziąć jedną rzecz i idę do OCK. Zamówienie nie jest jeszcze zafakturowane, więc pewnie nie jest widoczne w systemie. Tzn. że będą mi liczyli upust tak jakbym nie robiła w ogóle tego zamówienia przez strefę konsultantki?
kloog jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 22:02   #3312
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
Napisane przez kloog Pokaż wiadomość
Jak to jest z szybkością rejestrowania przez system zamówień? Weźmy przykład: rano robię sobie zamówienie na kwotę taką, żeby wpaść w 2gi próg upustowy, ale w później przypomina mi się, że mam jeszcze wziąć jedną rzecz i idę do OCK. Zamówienie nie jest jeszcze zafakturowane, więc pewnie nie jest widoczne w systemie. Tzn. że będą mi liczyli upust tak jakbym nie robiła w ogóle tego zamówienia przez strefę konsultantki?
Dopóki nie będzie wystawiona faktura to będą liczyć zakupy jako twoje pierwsze zamówienie, czyli jakbyś nie miała jeszcze tego zamowienia
tonia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 22:14   #3313
Hosenka*
Zakorzenienie

Czy któraś z Was ma torebkę Dolores? Czy na jest beżowa pod koronoką jak to widać w K5 czy jasnoróżowa jak pokazuje mi google?

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 22:20   #3314
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paula600324 Pokaż wiadomość
Iść i odebrać ok, ale jak ma to zrobić jak nikt jej nie poinformował, że paczkę odebrał ktoś inny i leży u niego ...

Kiedyś jak jeździł "pan paczkowy", nie kurier, z dostawą regularną i zostawił u mnie paczkę inne konsultantki to kazałam mu podać nr tel do tej konsultantki i kontaktowałam się z nią, żeby się nie denerwowała, że paczka miała dojść w dany dzień a jej nie ma i nie wiadomo gdzie jest...

No cóż u nas im się nie chce Chyba twierdzą, że po co, skoro jak ktoś czeka na paczkę to będzie dzwonił i jej szukał
Niektórzy są tacy, że kiedyś dzwonił jeden koło 20, że mnie nie ma a on ma paczkę i czy nie może iść do któregoś z sąsiada, żeby mu za nią zapłacił 200 zł (paczka była za pobraniem) Bo on na następny dzień nie przyjedzie i nie wie kiedy byłby następnym razem...
paczka z Avonu za pobraniem

Cytat:
Napisane przez Oja 84 Pokaż wiadomość
mam takie pytanie bo nie wiem czy to jest to samo, chodzi o ten mus do ciała z planet spa z tej serii lawenda i jaśmin, bo w zestawie który możemy kupić z AM za 39,90 jest napisane, że jest tam m. in. masło do ciała natomiast w katalogu jest mus do ciała i nie wiem czy to jest to samo? bo reszta rzeczy z tego zestawu jest taka sama co w katalogu. Klientka zamawia ten mus z kat więc ja bym wzięła ten zestaw z AM, sprzedałabym jej ten mus i miałabym dla siebie resztę, wszystko oprócz tego musu, za 20 zl

mam dokładnie taką samą sytuację- jedna klientka chce zamówić ten mus a ja zamawiam ten zestaw z AM

po raz pierwszy skorzystam z tej wiosennej oferty -jedna klientka zamówiła wodę Windscape męską- ciekawe czy kod jeszcze przejdzie gdy będę składała zamówienie

Edytowane przez patusia22
Czas edycji: 2011-04-13 o 22:37
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 22:26   #3315
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
jeszcze nie wysłałam zamówienia z 5 i myślę ,żeby może jednak zamówić ten błyszczyk Anew z demo tylko nie wiem jaki odcień

wzięłabym Natural Glisten ale mam już błyszczyk w podobnym odcieniu tzn tej 3kolorowy Peach Sparkle jest wg mnie podobny

i już sama nie wiem napewno odpada ten2 Bronze,3 Sorbet

waham się nad 1 Radiant Red [po zdjęciu toni ] , 5 Rose Kissed , 6 Plum jakoś do mnie nie przemawia za bardzo [wydaje się być za ciemny ] zalotnico czy ten błyszczyk Plum Beautiful 2342 jest bardzo ciemny?
no ja wzięłam jeszcze ten plum, mam już sorbet splash i jeszcze podoba mi się rose kissed i ten red, ale to już chyba za dużo, zresztą więcej będę mogła zamówić dopiero w k7
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 22:27   #3316
Ewelinagol
Raczkowanie

Wpadłam, żeby Wam coś opowiedzieć co mnie dziś spotkało. Czytam was codziennie, ale nie zawsze piszę.
Dziś spotkałam sąsiadkę, ja to nie należę do osób - masz katalog i coś kup. Ja to z tych co się nie wychylają, ale zawsze mam na swoje kosmetyki - ale nie w tym rzecz. I tak przy okazji rozmowy, mówię no że oprócz robienie biżuterii zajmuję się kosmetykami. A ona - tak to fajnie i sama poprosiła o katalog. Wiec poszłam do niej z tym katalogiem, pokazuje jej a ona wybiera jedna wodę bleck dressa, pur blanca kremy z solution na noc i na dzień przeciw zmarszczkowe i kremy do rąk.
I nie było by nic w tym dziwnego gdyby nie jej wiek 92 lata. Ale się rozpisałam. Ale musiałam Wam to opowiedzieć
Ewelinagol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 22:27   #3317
Janella
Raczkowanie

Dziewczyny, pytam, bo zapomniałam... gdzie można pobrać formularz z numerami próbek itd? Gdzieś na strefie... ale gdzie?
Janella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 22:30   #3318
paula600324
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
paczka z Avonu za pobraniem
Nie
Odpowiedź była ogólnie o wszystkich kurierach.
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 22:32   #3319
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewelinagol Pokaż wiadomość
Wpadłam, żeby Wam coś opowiedzieć co mnie dziś spotkało. Czytam was codziennie, ale nie zawsze piszę.
Dziś spotkałam sąsiadkę, ja to nie należę do osób - masz katalog i coś kup. Ja to z tych co się nie wychylają, ale zawsze mam na swoje kosmetyki - ale nie w tym rzecz. I tak przy okazji rozmowy, mówię no że oprócz robienie biżuterii zajmuję się kosmetykami. A ona - tak to fajnie i sama poprosiła o katalog. Wiec poszłam do niej z tym katalogiem, pokazuje jej a ona wybiera jedna wodę bleck dressa, pur blanca kremy z solution na noc i na dzień przeciw zmarszczkowe i kremy do rąk.
I nie było by nic w tym dziwnego gdyby nie jej wiek 92 lata. Ale się rozpisałam. Ale musiałam Wam to opowiedzieć
brawa dla sąsiadki, że nie oddaje całej renty na kościół
avon rulez

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-13, 22:33   #3320
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
Napisane przez Janella Pokaż wiadomość
Dziewczyny, pytam, bo zapomniałam... gdzie można pobrać formularz z numerami próbek itd? Gdzieś na strefie... ale gdzie?
W plikach do pobrania na samym dole - tam bedzie oferta dodatkowa i cennik do katalogu- jakoś tak to sie nazywa
Stary 2011-04-13, 22:33   #3321
musso4
Zakorzenienie

nie mogę się już doczekać jutrzejszego święta paczki
Stary 2011-04-13, 22:38   #3322
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
Napisane przez Ewelinagol Pokaż wiadomość
A ja mam konsultantke która ma juz 87 lat (chociaż na tyle nie wygląda, dałabym jej max 60) i ona co katalog ma zamowienie dla siebie na te min 150 zl, a często tez i duzo większe Kiedyś była moją klietką, ale szkoda mi było ze może nie ma kasy itd.itp i zaproponowałam ze może sobie taniej kupować od firmy i będzie to wyglądało podobnie- tylko zamiast mnie kurier jej będzie przywoził a rachunek będzie w środku. Jejku, jak kobieta się cieszyła- mówi do mnie ze jestem bardzo uczciwa itd.itp. Odwiedzam ją regularnie raz w miesiącu i jest bardzo zadowolona, ostatnio nawet pytała o szkolenie kosmetyczne

Edytowane przez tonia85
Czas edycji: 2011-04-13 o 22:39
Stary 2011-04-13, 22:43   #3323
Ewelinagol
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tonia85 Pokaż wiadomość
A ja mam konsultantke która ma juz 87 lat (chociaż na tyle nie wygląda, dałabym jej max 60) i ona co katalog ma zamowienie dla siebie na te min 150 zl, a często tez i duzo większe Kiedyś była moją klietką, ale szkoda mi było ze może nie ma kasy itd.itp i zaproponowałam ze może sobie taniej kupować od firmy i będzie to wyglądało podobnie- tylko zamiast mnie kurier jej będzie przywoził a rachunek będzie w środku. Jejku, jak kobieta się cieszyła- mówi do mnie ze jestem bardzo uczciwa itd.itp. Odwiedzam ją regularnie raz w miesiącu i jest bardzo zadowolona, ostatnio nawet pytała o szkolenie kosmetyczne
Te starsze kobitki to są czasami lepsze nie te młode. Bo te młode to zaraz coś wymyślają.

A żeby nie było. Wiem, że pisałyście o Torebce Batyckiego, że się nie wlicza do opustu. Szkoda, ale może przypadkiem. Dajcie znać jak będziecie miały fakturki, bo ja dopiero zamawiam w przyszłą środę.
Ewelinagol jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-13, 22:49   #3324
Janella
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tonia85 Pokaż wiadomość
W plikach do pobrania na samym dole - tam bedzie oferta dodatkowa i cennik do katalogu- jakoś tak to sie nazywa
Widzę, widzę dziękuję!
Stary 2011-04-13, 22:53   #3325
Oja 84
Zadomowienie

Cytat:
ale ja chciałam mieć wodę w takiej małej poręcznej buteleczce [taka jak np te mini wersje wód eternal magic, perceive ]
ach a ja myślałam, że potrzebujesz atomizera żeby przelać np tą pur blancę która jest bez atomizera właśnie

Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów

Oja 84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 22:56   #3326
Janella
Raczkowanie

A jeszcze jedno... z ciekawości czystej. O co chodzi z tym... jubileuszowe charmy, bądź aktywna w katalogu 7/2011 złóż zamówienie za minimum 150 zł i kontynuuj lub rozpocznij kolekcjonowanie.

Czyli co? Że jak nie uzbieram na 150 zł to nie można zamówić charma za 5zl tego na urodziny? (nie wiem czemu mi się to pogrubiło :/ jest ciemno coś wcisnęłam)
Stary 2011-04-13, 22:58   #3327
theMonique
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Czy któraś z Was ma torebkę Dolores? Czy na jest beżowa pod koronoką jak to widać w K5 czy jasnoróżowa jak pokazuje mi google?
bezowa

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/
theMonique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 22:58   #3328
Ravegirl91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Sarasfati Pokaż wiadomość
jak chcesz zacytować post to w prawym dolnym rogu każdego postu masz ikonkę "cytuj", jak chcesz zacytować kilka postów, to klikasz tą mniejszą ikonkę obok "Wielo-cytuj ten post", potem klikasz następny na który chcesz odpowiedzieć i następny etc..., a potem normalnie Odpowiedz na dole strony.Kiepska jestem w tłumaczeniu :P

Chyba zrozumiałam ;p choć kolorowanie jest dla mnie łatwiejsze ;p;p

Cytat:
załączę fotkę , może to coś da

O teraz już czyba czaje ;p nie no dziękujee bardzo ;**

Co do kurierów, wasze staram się by w danym dniu ktoś był w domu. Raz babcia mi mówi, że będzie musiała na godzinke wyskoczyć na zakupy no i pech chciał, że właśnie wtedy kurier mnie odwiedził;p akurat miałam przerwe w szkole i dzwoni do mnie jakiś numer okazało się nie ma kto tego odebrać to ja 1000 myśli na sekunde u kogo mógł by to zostawić, ale gość nagle do mnie że na końcu podwórka widzi że garaż mam otwarty to czy może tam zostawić to mówię ok i rozłączył się. Po chwili myśle "a podpis?" i dzwonie mu a on że da sobie rade :p okazało się że gość położył paczkę w tym garażu na samym jego końcu na krześle i przykrył jakimś płaszczem przeciwdeszczowym który wisiał na wieszaku;p uważał, by nikt tego nie zwędził bo mógłby być problem
Ravegirl91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 23:01   #3329
patusia22
Zakorzenienie

dzisiejsza oferta wiosenna:

eliksir urody Planet Spa w ampułkach z białą herbatą 15,9zł
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-13, 23:02   #3330
Ravegirl91
Raczkowanie

O a w ofercie wiosennej eliksir urody w ampułkach z Planet Spa biała herbata ;D za 15.90
Ravegirl91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości