|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Tytuł do nowego wątku ![]() |
|||
Rusza nam się cały brzuszek - to tak fika nasz maluszek - mamy styczeń-luty 2012r |
![]() ![]() ![]() ![]() |
31 | 53,45% |
Zawsze do pomocy gotowe, mamusie styczniowo-lutowe |
0 | 0% |
Nasze fasolki rosną silne i zdrowe- Mamusie styczniowo-lutowe 2012 |
3 | 5,17% |
Połowa ciąży już za nami, niedługo będziemy mamusiami. Mamusie styczeń-luty 2012 |
24 | 41,38% |
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3301 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201
hej
![]() TZ w pracy a ja dzis wieczor z netem, ale parowa juz mam dosc, a jutro we Wro ma byc 33 stopnie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ja tez nie biore witamin bo moj gin nazywa je sztuczna pasza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3302 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale next time napewno skorzystam!!!!!! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A mąż przeprosił i stwierdził, że mam sobie kupić jak tak bardzo chcę, więc... ![]() oto ona ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3303 |
Rozeznanie
|
Agatek piękne prezenty
![]() U mnie dzisiaj paskudna pogoda tj strasznie ciepło i parno - cały dzień męczy mnie głowa mimo ,że zjadłam apap no i do tego boli mnie trochę brzuszek na dole po obu stronach.W nocy znowu zapowiadają burze więc pewnie kolejna nocka nieprzespana |
![]() ![]() |
![]() |
#3304 |
Zakorzenienie
|
czesc
![]() wróciłam niedawno ![]() pochodziłysmy troszke po sklepach... wlazłam do mothercare...ło mateńko jakie tam ceny- jak szybko wlazłam tak szybko wylazłam ![]() Inutil super, ze tyle rzeczy dostalas ![]() Agatek- no i brawo dla TZ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3305 |
Rozeznanie
|
Agatek super że mąż przeprosil i gratuluje zakupów
![]() Czekam na męza z kolacyją i się nuuudzę siedzac w samych majtkach bo u nas jakies fronty z Afryki ![]() ![]() Co do tabletek to ja jem femibion 2, lekarz jest na ![]() Jem tez lacibios femina opakowanie i tydzien przerwy i znowu op. bo sie boje infekcji... mam nadzieje ze sie nie przyplacze ![]() Edytowane przez natisska Czas edycji: 2011-08-25 o 18:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#3306 |
Zakorzenienie
|
jesli o infekcje to ja uzywam do mycia emulsji lactacyd.....
|
![]() ![]() |
![]() |
#3307 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Ja ziaji używam, zalecany dla 'dla kobiet w ciąży' takiej zielonej ![]()
#3308 |
Zakorzenienie
|
no ja lactacydu od daawna uzywam... i teraz tez nie przestalam
![]() pomalowalam sobie paznokcie wlasnie na niebieski smerfowy kolor ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3309 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3311 |
Zakorzenienie
|
a widziałam dzis w smyku te kocyki puszyste, które któraś z was zamawiała... są w smyku po 24.99 zł....tylko ze ja tylko różowe widzialam albo oślepłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3312 |
Zadomowienie
|
Na Allegro w aptece są po 12 zł
#3313 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() a ja dziś kolejną próbkę dostałam tym razem z zagranicy mała saszetka perfumu bruno-banani pięknie pachnie ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- no a dziś u nas zaczął sie 23 tydz ![]()
#3314 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3315 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A co to tycia to to też pierwszo słysze, ale owszem jak już mamuśki pisały słyszałam że dzieciaczki duże sie rodzą ile w tym prawdy nie wiem ale siostra urodziła teraz synka 4360......ale czy to przez wit. to nie wiem. Oj tak, nie umiałyśmy sie od siebie odklei i cały czas mi mamusia brzuszek głaskała ![]() ![]() Inutil podarki super ![]() ![]() Mi dzisiaj też koleżanka coś podarowała....wkłady poporodowe 2 paczki hihi....zawsze to coś ![]() Agatek kryształki śliczne, ja też lubie swarovskiego, w zeszłym roku dostałam od tżta kolczyki pod choinke ![]() Agawoo tzrymam kciuki żeby dzidzia była zdrowa i Ty też oczywiście ![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Cytat:
![]() ![]() a bruno banani też mi si podoba ![]()
![]() |
#3316 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jeszcze odwiedze je na obrone, jak uda mi sie w koncu prace napisac... Chociaz teraz czuje sie troche lepiej, wiec moze cos z tego bedzie. Cytat:
na razie pearl nierzadnica ma nieslubne dziecko ![]() korzystaj, korzystaj Ty to sobie pokorzystaj za te wszystkie dni, w ktorych nie mozesz miec go obok siebie nalezy sie i Tobie, i Alpiniscie ![]() I super te Twoje prezenty. Szczegolnie krysztalki - przeurocze ![]() Cytat:
moja zawsze byla dla mnie najlepsza przyjaciolka i myslalam,ze juz nie mozna byc blizej, ale w ciazy sie przekonalam,ze sie mylilam nie wyobrazam sobie przejsc przez to wszystko bez jej wsparcia, rad, czulosci i madrego slowa naciesz sie ile mozesz ![]() ![]() ![]() Piszecie o plynach. Ja od wiekow uzywam lactacydu, a czytalam, ze jezeli jakis plyn nam odpowiada, to nie ma potrzeby zmieniania go na jakis typowy ciazowy. Tak wiec nie zmieniam. W Warszawie burza z piorunami ze ho ho. Ja sie boje, rottweiler-zabojca-na zewnatrz, slodziak-w domu sie boi, siedzimy sobie razem i sie na siebie gapimy przestraszonymi oczami, a tz uczy sie do jutrzejszego egzaminu. Chyba ide mu poprzeszkadzac ![]() Dobranoc
![]() |
#3317 |
Rozeznanie
|
Witam z rańca
![]() Ależ mnie muliło pół nocy i teraz jeszcze trzyma ![]() ![]() ![]() Jem śniadania czyt. wciskam w siebie, lece pod prysznic i na wizytę do gin... gdzie ja miałam głowę zeby umawiać sie na 9 rano ![]() ![]() Dobra lece papa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3318 |
Wtajemniczenie
|
Hej mamusie
![]() dzisiaj trochę mniej nadrabiania od wczoraj niż zwykle ![]() Jestem dzisiaj strasznie nie wyspana cala noc sie wierciłam po taki upal i duchota była w nocy ![]() ![]() ![]() Inutil super ze dostałaś tyle rzeczy ![]() ![]() Agatek ale prezenty no no ![]() ![]()
#3319 |
Rozeznanie
|
Witam
![]() U mnie dzisiaj z rana przeszła burza. Strasznie grzmiało. Już myślałam, że przyjadę później do pracy (koleżanka się spóźnia codziennie, więc ja chyba też raz mogę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3320 | |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry!
Muszę iść po jakieś śniadanie, nikt mi nie przyniósł ![]() Jejj, piszecie o burzy, ja ją lubię ![]() ![]() Z ciuszków to się cieszę bardzo ale z akcesoriów jeszcze bardziej, to jest pożyczone wszystko bo koleżanka planuje jeszcze dziecko, ale na razie na pewno nie ![]() ![]() zresztą sam tż stwierdził że możemy kupić droższy, bo zostawimy wózek dalej, bo dzieci chcemy jeszcze mieć na pewno ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- Znalezisko kartonowe ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3321 |
Rozeznanie
|
Cześć Mamusie
![]() U mnie od rana świeci słońce, ale jest wiaterek, więc nie za gorąco. Burzy w nocy u mnie nie było - cisza i spokój. Ja już po śniadaniu. Ostatnio mam fazę na kanapki z rzodkiewką i dzisiaj też zjadam 3 ![]() Teraz lecę pranie wstawić. Może dzisiaj do Rodziców pojadę, bo pyzy robią a ja je uwielbiam! Tylko tak mi się ruszyć z domu nie chce ![]() Inutil, butki przecudne. Słodkie są takie malutkie ![]()
"Człowiek posiadł sobie prawo do posiadania zwierzęcia. A powinien to być przywilej, który można odebrać." Edytowane przez tygrysia Czas edycji: 2011-08-26 o 08:40 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#3322 | ||||||
Zakorzenienie
|
CZeśc
![]() Nie dałam rady wczoraj zajrzec do was po powrocie z pracy ![]() Cytat:
![]() No niestety zawód ma wymagający ten Twój TZ ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Super, że dostalaś tyle rzeczy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Cytat:
![]() Ja też mam teraz Lactacyd, a wcześniej Intimel miałam, też bardzo fajny ![]() Dzięki ![]() ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Cytat:
![]() Inutil, uwielbiam małe buciki ![]() A ja się trochę stresuję, bo mój Tzcik chory .. Tzn, w nocy miał temperaturę 37,4 (nie tak źle, ale jednak). Myślałam, że jakies przeziębienie, albo coś, ale dzisiaj rano obudził się bez temperatury, za to ze spuchniętym pyszczkiem ![]() Mówi, że nic go nie boli, ani ząb, ani nic innego - więc albo go zawiało, albo od zęba - tyle, że nie boli .. Pojechał do pracy, zobaczymy czy mu zejdzie ta opuchlizna czy sie powiększy ![]() A jutro i w niedzielę mamy imprezy z okazji dni naszego miasta, i chcieliśmy się wybrać ![]() ![]()
![]() Edytowane przez agawoo Czas edycji: 2011-08-26 o 09:14 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3323 |
Zadomowienie
|
Hej mamuśki
![]() Ja wcinam właśnie bułeczke z szynką z Polski.....mamusia przywiozła ![]() Ostatnie pranie przed wylotem puszczone, jeszcze troche posprzątac a po południu jade do banku wypłacic ostatni czek.......ale zeby nie było tak kolorowo że z wikszą kasa pojade to akurat teraz jest termin płacenia czynszu ![]() ![]() Dziewczyny ja jeszcze nic sama nigdy z all nie zamawiałam bo nie mam konta, zawsze tż prosi kolege jak coś potrzebuje. Teraz bede prosic bratowa tżta żeby mi pozamiawiała kilka żeczy i tu moje pytanie Jak sie zamawia od jednego sprzedawcy na kilku aukcjach to sie tylko płaci raz za przesyłke, tak? Jedna mamuśka już podawała namiar na dobrego sprzedawce, musze sie cofnac i poszukac, ale jak jeszcze kogoś polecacie to prosze podajcie,bede bardzo wdziczna ![]() ![]()
#3324 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Agawoo zdrówka dla meża ![]() Inutil kapcioszki słodkie ![]() ja codziennie jem kanapki z białym serkiem i dżemem.... na sniadania i kolacje ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Kasik musisz czytac co na danej aukcji jest napisane. zazwyczaj koszt jest jeden ale jak wiecej sztuk to np przesyłka drozeje o złotówkę z kazdą sztuką... roznie bywa... musisz czytac |
![]() ![]() |
![]() |
#3325 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziewczyny moja rozmowa o zastępstwie w pracy została przesunięta na dzisiaj. Ja planujęzwolnienie od września i niby już jest dziewczyna na moje zastępstwo, ale szef nie wie jeszcze, że ja od września chcę wziąć zwolnienie. Nie chcę za bardzo, żeby wiedział, że to takie planowane. Myślicie, że dobrze zrobię, jak powiem, że kiepsko się czuję, jestem ciągle zmęczona, no i dodatkowo teraz będzie jesień, przeziębienia, a ja wolałabym tego uniknąć? Nie chcę, żeby pomyślał, że po prostu nie chce mi się pracować :/ Na dodatek moja "koleżanka" w pracy dzisiaj stwierdziła, że ciąża to nie choroba! Nienawidzę tego określenia! Jedni przechodzą ciążę super, a inni z łóżka wstać nie mogą. Tylko, że ja nawet w dyskusję z nią wejść nie mogę, bo ona uważa, że jej zdanie jest święte. Boję się, że wypali z tym tekstem do szefa... Edytowane przez kropeczka1984 Czas edycji: 2011-08-26 o 09:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3326 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() pearpearl jesteś boska ![]() Inutil skąd masz??? boskie!!!! ![]()
![]() |
#3327 |
Zakorzenienie
|
dziewczynki zaczełąm licytowac rzeczy dla bobaska na all
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3328 |
Wtajemniczenie
|
Na aukcji jest zawsze podane że np.za wszystkie rzecyz płaci się raz -jedna wysyłka lub pisze że np za więcej rzeczy dopłata tak jak ja np kupiłam kilka rzeczy za jedną była przesyłka 14zł a powyżej 1 już 16zł ale wtedy to obojętnie ile byś kupiła czy to 5 czy 8 rzeczy to koszt pozostajue już 16zł
dzis wcześniej usiadlam i jeszcze malutko napisałyście ![]() a ja z TŻ 7 lat się znam a dopiero wczoraj się dowiedziałam z elubi żurek hahahaha ale jazda nigdy sie go nawet nie pytałam bo ja nie przepadam i nie gotowałam takiego wynalazku a wczoraj mnie naszła ochota i się pytałam czy jak dziś zrobie czy zje czy ;lubi takei cos no i lubi ![]() ![]() wczoraj wieczorem tak nas naszła ochota ze jeszcze o 22 smażyłam naleśniki ![]() ![]() u nas dziś parno nie ma czym oddychać ze mi się momentami słabo robi
#3329 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzieki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3330 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() powiedz po prostu, ze lekarz powiedzial ze juz powinnas pojsc na zwolnienie..... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:54.