|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 | ||||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żarty, gadki, plotki oraz rymy to tutaj rozmawiają Parófkowe dziewczyny cz. VII
Witam.
Przepraszam was dziewczyny że w sobotę nie wróciłam. Ale mój stary wrócił od kolegi i zajął mi kompa, a lapka nie odpalałam bo to nie na moje nerwy. Wybaczycie mi? Niusiunia jak jakiś czas miałam ten sam avek co ty teraz masz, a Drusia miała twarz dziewczyny w połowie zasłoniętą wielką kolorową lizawą. Tak mi szkoda że w sobotę nie wróciłam, fajne tematy były o kawie, o avkach o %. Co tam dziś będziecie porabiały? Ja jestem zła bo jest dziś zimno, z domu nie chce się wychodzić. Ale niestety będę musiała wyjść na jakieś małe zakupy bo w lodówce po weekendzie tylko światło zostało. Może popołudniu odwiedzi mnie mój młodszy brat, ale ma mi jeszcze dać znać. asik gdzie jesteś? Tęsknię
|||||||||||||||||||||||
|
|
#3302 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żarty, gadki, plotki oraz rymy to tutaj rozmawiają Parófkowe dziewczyny cz. VII
Dzień dobry Monika.
Ja nie mam żadnych szczególnych planów, do 16 koczuje w pracy, w której ciężko obijam się. Może wieczorem Ł. wpadnie. Oczywiście, że Ci wybaczamy nieobecność w sobotę. Asik nam zniknęła gdzieś, może odnajdzie się dzisiaj po weekendzie.
|
#3303 | ||||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
to widzę że wy codziennie się widujecie i nie dajecie sobie szans potęsknić za sobą
asik mnie kofa to wróci.
|||||||||||||||||||||||
|
|
#3304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obyś miała rację, że wróci.
|
|
#3305 | |||||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dlaczego osobno? któreś z was wyjeżdża? aha zapomniałam studia ci się zaczynają.
||||||||||||||||||||||||
|
|
#3306 |
|
Zakorzenienie
|
Studia mi się zaczynają i będę wracała wieczorem, może po powrocie pójdziemy na jakiś spacerek jak wrócę , ale to zależy w jakim stanie wrócę. Ciekawe jakich ludzi będę miała na roku, oprócz mojego exia.
|
#3307 | ||||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Miejmy nadzieję że jacyś pożądni ludzie będą.
|||||||||||||||||||||||
|
|
#3308 |
|
Zakorzenienie
|
Oby, bo zwariuje, nikogo oprócz mojego ex nie znam
|
#3309 | ||||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
D0bra ja uciekam coś do obiadu kupić i upichcić. PA PA
|||||||||||||||||||||||
|
|
#3310 |
|
Zakorzenienie
|
Monika widzę, że nie uciekłaś.
|
#3311 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wróciłam od fryzjera , bo poszłam sobie odrosty wymalować , teraz cosik zjem i będę się uczyła monia szkoda że nas opuściłaś , no ale dziś i jutro też jest dzień o i kupiłam sobie dziś pękający lakier mój pierwszy
|
||||||||||||||||||||||
|
|
#3312 | ||
|
Zakorzenienie
|
A jakos nie mialam ochoty wchodzic na wizaz.
Do tego Luby mial troche wolnego wiec wolalam czas z nim pospedzac Dzisiaj ruszyl do pracy to mi sie nudzic zaczelo. No ale duzo mnie nie ominelo bo Parofy nie szalaly... ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- O wlasnie dziolchy. Jesli nie widzialyscie filmu : "chlopiec w pasiastej pizamie" to ja polecam - ogladalam wczoraj i zrobil na mnie spore wrazenie. Jest to dramat wojenny - ale wiecej w nim z dramatu niz z wojny.
|
|
|
#3313 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja chłopca w pasiastej widziałam podobał mi się - zakończenie bardzo ładne ja ostatnio oglądałam Upadek też mi się podobał i również polecam
|
||||||||||||||||||||||
|
|
#3314 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam wrazenie ze bedzie mega wojenny - a takowych nie lubie - no ale moze sie skusze.Ja bym jakas super komedie ogladnela ale nie mam pomyslu jaka ![]() ![]() A ja polece jeszcze: Eksperyment - to dramat. Za to na pewno nie polecam :Projekt dziecko, czyli ojciec potrzebny od zaraz" - lo k..rwa mac wytrzymalam 15 minut tego gowna i musialabym sie pociac jakbym chciala obejrzec reszte bo na zywo bym juz tego nie zniosla. Pomine fakt, ze glowna role gra moja "ulubiona" aktorka: Ostalowska Dominika - ta kobieta jest gorsza niz flaki z olejem i zawsze gra role z tym samym wyrazem na twarzy cierpietnicy....
|
|
|
#3315 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi się podobał ![]() projektu dziecko nie oglądałam a Ostałowskiej też nie cierpię - juz od czasów kiedy jeszcze jako dziecko oglądałam M jak miłość. i masz rację zawsze gra z jedną miną
|
||||||||||||||||||||||
|
|
#3316 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja to w ogole Ostalowskiej z jakiejkolwiek pozytywnej roli nie kojarze. Ona nadaje sie tylko do grania zaloby a to tez jej niebyt wychodzi. I ogolnie bylam w szoku, ze ktos ja wzial do glownej roli i niby to komedia nazwal.
|
|
|
#3317 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż nie wiem czy to nie będzie strat czasu jeśli chodzi o polskie aktorki to ostatnio polubiłam bardzo maję ostaszewską może to dzięki roli w "przepisie na życie" jak dla mnie to gra tam świetnie
|
||||||||||||||||||||||
|
|
#3318 | ||||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Hejo laski jestem.
asik jak się cieszę że cię widzę. Już zaczęłam myśleć że skoro ty i wsiowa tak zniknęłyście to myślałam że wsiowa lezy u ciebie na kozetce i rozwiązujecie problemy. Ja też mam ochotę na jakąś dobrą komedię, nawet T na necie mi szukał ale jakoś żaden mi się z opisu nie widział. mam już dość komedii przesyconych niewyżytymi seksualnie, jakąś taka rodzinną komedię bym sobie obejrzała coś w stylu Ojciec panny młodej.
|||||||||||||||||||||||
|
|
#3319 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo mi się podobał A z takich filmów rodzinnych to mi się od razu skojarzyło Moje wielkie greckie wesele
|
||||||||||||||||||||||
|
|
#3320 | |||||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Mary a ty znowu w książkach toniesz? Molu książkowy.
||||||||||||||||||||||||
|
|
#3321 | |||||
|
Zakorzenienie
|
;
Cytat:
i z nudow ![]() ![]() a wsiowa przez nauke - jej sie biednej teraz studia zaczely i ona wstaje o 5 - jedzie 1h autobusem czeka 1h jedzie busem 1h i JUZ jest na zajeciach :szok: Wysiedzi co musi i taki sam ma powrot. Autem matka sie wozi i ma w nosie ze biedna wsiowa spedza pol dnia w podrozy. A wsiowa przeprowadzac sie nie chce bo ona usycha bez swojego Tz ![]() Cytat:
Mary to dla Ciebie - abys oszczedzila sobie sciagania tego filmu - bo na prawde strata czasu. Jak dla mnie wystarczy sporzec na poczatek i te jej emocje przy tescie.... noz k..rwa co to ma byc?? Tego sie serio nie da ogladac. ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Cytat:
moze to by Ci odpowiadalo?? osobiscie nie widzialam ale po opisie moze podchodzic po taki ktory Ci pasuje ![]() ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- no to jak ja juz tu przylazlam w koncu - to zostalam sama jak palec
|
|
|
#3322 | ||||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wieć nie wiem czy się skuszę co do książek no to niestety utknęłam - masakra jakaś , mam już dużo zaliczeń - przynajmniej w tym tygodniu :/ Cytat:
Jak nie macie czego oglądać to obejrzyjcie sobie może coś z klasycznych polskich komedii : osobiście polecam: wyjście awaryjne lub kogla mogla ![]() ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Swoją drogą na jakie aktorki nie możecie patrzeć , bo was od nich odpycha ?? Oprócz Ostałowskiej , bo o niej już wiemy ![]() ![]() Ja nie lubię za bardzo Jenifer Ainston - czy jak się to tam piszę Ale nie cierpię również Cameron Diaz - odrzuca mnie jak na nią patrzę , nie lubię jej i filmów z nią w roli głównej
|
|||||||||||||||||||||||
|
|
#3323 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień Dobry
![]() ta Ostałowska ma minę jakby cierpiała na bolesną obstrukcję na szczęście nie oglądałam tego filmu. Asik dzięki Tobie uchronię się od tego w przyszłości ![]() Mary a jaki kolor tego pękającego? Ja mam teraz na ciemny fiolet. Kiedyś był jaśniejszy chyba z tego co pamiętał a teraz tak ściemniał, że masakros. Dziwnie mi z tak ciemnymi ![]() ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- Oświadczyny po irlandzku oglądałam i M mówił widzisz jak ona się poświęca dla faceta Ja też muszę się poedukować, mam zal z fizykoterapii
|
#3324 | ||
|
Zakorzenienie
|
lo ho ho no i Trelcia sie dokulala do nas jak milo
![]() u mnie Luby wlasnie poszedl na przedostatnia jazde, jutro przed egzaminem ma jeszcze jedna a potem egzamin Co do nielubianych aktorek to najbardziej znienawidzona juz wymienilam. Z bab jedyne co mi sie przypomina - ale to nie aktorka - to Agata Mlynarska - normalnie jak plachta na byka ![]() Z kolesi strasznie nie wchodzi mi Rowan Atkinson (jas fasola) na Segala tez mi sie jakos ciezko patrzy A z polskich to Pazura - chociaz nie we wszystkich filmach mnie meczy bo np w klierze byl ok. ale juz w tym serialu "13 posterunek" to porazka totalna.Kogel-mogel tez mi sie podobal - chyba nawet byly tego 2 czesci jesli dobrze pamietam. Z takich starych to moge od siebie polecic: "komedia malzenska" tez jest dobry
|
|
|
#3325 | ||||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Cytat:
oświadczyny bardzo mi się podobają ![]() zawsze płaczę jak głupia na tych samych momentach i śmieję się też jak głupia z tych samych tekstów
|
|||||||||||||||||||||||
|
|
#3326 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- komedia małżeńska też mi się podoba
|
|
#3327 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Do inteligentnych to ja nie nalezę
Pomalowałam sobie pękającym i "goły" paznokieć i dziwię się że nie pęka Dopiero teraz zauważyłam że to trzeba na lakier ![]() ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- nawet fajnie się taki pękający prezentuje ![]()
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#3328 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja ostatnio taki oczo✂✂✂ny zielony pękąjący widziałam i się zastanawiałam, ale teraz nie bardzo mam gdzie w takim
|
|
#3329 | ||||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
już wróciłam.
|||||||||||||||||||||||
|
|
#3330 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dziś też taki widziałam i różowy ![]() ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------
|
||||||||||||||||||||||
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:52.

mam wrazenie ze bedzie mega wojenny - a takowych nie lubie - no ale moze sie skusze.