|
|
#3301 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone i pierrrwsza żona - cz. 14!
Cytat:
'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.' 'If a book is well written, I always find it too short.' |
|
|
|
|
#3302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie, nie. W sumie to nie wiem za co on te 10 funtów dostał. No ale ![]() I tak, dopiero 2 lata ze sobą jesteśmy Zaczęliśmy ze sobą być jak mieliśmy po 20 lat. Matko, jak ten czas zapyla!Matko dziewczynki, jest szansa, że do Polski polecimy już W TĄ NIEDZIELE ![]() !!!!
|
|
|
|
|
#3303 |
|
Zadomowienie
|
blue - farciaro! gratulacje z premii dla TZ, a wyjazd juz w niedziele? brzmi super
![]() santom - smutna piona... ja nie mam jeszcze pozalatwianych wszystkich papierow, wiec w zime tez raczej pracy nie znajde ale pewnie przyjda takie czasy, ze bedziemy tesknic za tymi dniami spedzonymi w domu na bezrobocie
|
|
|
|
#3304 |
|
Zakorzenienie
|
blue, no to gicior!! ale by sie Wam fajnie udalo wbic na urlopik;D a ceny biletow macie znosne??
wlasnie zrobilam kosztorys wydatkow, moze nie bedzie tak zle z tym oszczedzaniem chociaz troche koszty musze pociac
|
|
|
|
#3305 |
|
Zakorzenienie
|
Brzmi bardzo super i mam nadzieje, że się uda. Kurczę, ale będą mieć niespodziankę w domu jak wpadniemy
Zaraz pójdę do managera popytać się co i jak. Jeśli się zgodzi, to lecę na zakupy prezentowe, później wracam do domu, bukuje bilety i zacznę przyrządzać pyszności na obiado - kolacje ![]() No wyjdzie nam 260f za dwie osoby i w dwie strony, także luzik Ale się nakręciłam już |
|
|
|
#3306 |
|
Zakorzenienie
|
oj ja pamietam jak zrobilismy kiedys niespodzianke moim;D nie wiedzieli kompletnie nic, nawet slowkiem nie pisnelismy, ze przyjezdzamy
a tak sie zlozylo, ze zostaly nam jakies resztki urlopu i mega tanie bilety(bo za nasza dwojke zaplacilismy 30 funciakow;d) . pamietam, ze jak weszlam do domu, to moj ojciec az sie cofnal jakby ducha zobaczyl;D niespodzianka sie udala;D takze, blue;D 3mam kciukasy za Wasza niespodziewajke;Dnetali licze na to, ze bede kiedys tesknic za tym wolnym;D chcialabym pracowac chociaz 4 dni w tygodniu, bo to by nas juz calkowicie ustawialo tak jak pracowalam w wakacje... echhh... dobre szybko sie konczy;(
|
|
|
|
#3307 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Santom
A ja 3mam kciuki za Twoją pracę Ważne, że dajecie sobie radę i, że z tym odkładaniem na wesele nie jest źle Także, powolutku, na wszystko przyjdzie czas Dobra, ja się zbieram, 3majcie kciuki, żeby manager się zgodził! Napiszę jak wrócę Buźka!
Edytowane przez bluesky89 Czas edycji: 2011-10-18 o 11:43 |
|
|
|
#3308 |
|
Zakorzenienie
|
3 mamy kciukasy za powodzenie akcji;D
|
|
|
|
#3309 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a kwestie winietek i podziekowan w jednym swietnie spełniaja krzeselka pelno ich na allegro albo takie w ksztalcie pary mlodej cos ![]() Cytat:
ty w sukni masz dosyc sporo koronki wiec po co jeszcze ubajerzac na welonie ![]() aQ - dzisiaj prawdopodobnie bede robic te kieszonki bo mama ciasto francuskie kupila no i 3 Bita zrobie
|
|
#3310 |
|
Zakorzenienie
|
santom wg mnie drugi welon
Sylvi klienci nigdy sie nie skończą naprawde ![]() blue to super, ze wizyta komisja sie udala , no i tżta pochwalili, ![]() bylam dziś zanieść Cv do sklepu no zobaczymy.. ![]() ala ja dziś robie pierś w cieście francuskim ![]() atakuje fotkami ![]() 1.tort mój pierwszy w życiu wlasnrecznie robiony - środek byl krem waniliowy plus biszkopt , napis mi sie nie podoba , ale wazne , że wyszedl i smakowal ![]() 2. sukienka- zrobilam fotke na mnie bo lepiej wyglada na czlowieku do niej nosze ta bluzke brazowa plus takie same brazowe rajstopy - nigdy nie mialam nic w takim kolorze , ale tż mnie naowil- i nie zaluje ;D3. bluzka- jak widac jest baardzo luźna ![]() 4.spodnie bryczesy- no jak spodnie grantaowe sa, bo chyba kolorku nie widac5. lusterko ![]() i to tyle z moich zeszlotygodniowych zakupów no
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-10-18 o 12:35 |
|
|
|
#3311 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie moge jaki piekny tort!!
|
#3312 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem co mnie podkusilo z tymi aniolkami...
ale to nic, zaplocone juz, wiec nie bede przeciez sobie w brode pluc a niech se beda i o;D dzieci beda miec radoche, wieksza niz po papierowych krzeselkach![]() pokazalam T. welony i on tez jest za gladkim, wiec chyba pierwszy wygral
|
|
|
|
#3313 |
|
Zakorzenienie
|
santom tzn ja mialam tez na myśli mgielke czyli 1
, pomylilo mi się ![]() Ala ale ty serio czy sie nabijasz ?
|
|
#3314 |
|
Zakorzenienie
|
Jeee
mgielki najlepsze ![]() ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- No pewnie, ze serio! Dla mnie wszystko co wlasnorecznie upieczone jest piekne chetnie bym go sprobowala i zazdroszcze zdolnosci poza tym jest niezwykle estetycznie i starannie zrobiony, a napisem sie nie przejmuj - nabierzesz wprawy to ebdziesz wywijasy takie odstawiac na tortach, ze wiesz mucha nie siada ja bym troszke bardziej ozdobila go roznymi duperelami no ale wtedy moglby byc przeladowany wiec wiesz... na prawde ci sie udal!
|
#3315 |
|
Zakorzenienie
|
to dziękuję bardzo
też chcialam go bardziej ozdobić ale ta masa byla bardzo słodka i chyba ie dałoby się go zjeść już w ogóle , dlatego jest tyle tylko jakie tam zdolności kochana . wycięte serduszka z masy i to wszystko
|
|
#3316 |
|
Zakorzenienie
|
Zdolnosci, zdolnosci - mowie ci
ale to jest tort bez pieczenia co nie?
|
#3317 |
|
Zakorzenienie
|
z pieczeniem
pieczesz biszkopty ![]() btw kupilam sobie ampulki seboradin na wypadanie wlosów- kuracja jest 14 dniowa, dziś 3 dzien. Jesli nic sie nie polepszy to ide do dermatologa sie zapisac.
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-10-18 o 13:01 |
|
|
|
#3318 |
|
Zakorzenienie
|
No ale moge kupic gotowe spody. U mnie w piekarniku nie wychodzi biszkopt. I co, potem normalnie juz warstwy dawalas? Napisz krok po kroku prosze
|
#3319 |
|
Zakorzenienie
|
no można kupić robione , ale ja chcialam zrobic wszystko od początku do końca
![]() 1.Upiekłam 3 biszkopty ![]() 2. Zrobilam krem- kupiony chyba Gellwe- wszystko wedle instrukcji na opakowaniu ![]() 3.Biszkopty lekko posmarowalam wodą (tak lyżeczka na 1 biszkopt) i na to warstwa kremu, kolejny biszkopt, krem,biszkopt i krem - ladnie wszystko rozprowadzić po bokach na górsze. 4. zrobilam ten lukier z pianek czyli pianki nad para wodną rozpuscilam , po rozpuszczeniu stopniowo dodawala cukier puder (duuużo)aż w końcu masa nie byla zbyt klejąca i mozna coś z niej zrobić. do masy dodalam trochę soku z cytryny jeszcze.5. rozwalkowalam masę i przelożylam na caly tort, to co zostalo to zrobilam z tego te serduszka i klueczki , z racji tego, ze nigdzie nie dostalam barwników spożywczych to barwilam je pisakami lukrowymi i już wsio tort do lodówki
|
|
#3320 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3321 |
|
Zakorzenienie
|
Jeeeeeeeee! Dziewczyny, lecimy na 20 dni do Polandii
Wyruszamy w niedziele o 8:25 z Londynu i w Rzeszowie będziemy o 12 A wracamy 11 listopada o 17:35 z Rzeszowa i w Londku będziemy o 19:10 ![]() Matko jak ja się cieszę Kupiłam prezenty. I tyle kasy straciłam, że szok. Nie wiedziałam co mamie kupić, ale ja ją w Polsce zabiorę na zakupy i coś sobie wybierze Chociaż wydaje mi się, że i tak najlepszym prezentem będziemy my
|
|
|
|
#3322 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() lepiej nie mów TŻtowi ile odkładasz, bo gotów będzie roztrwonić swoje oszczędności i tyle będzie ;P ikea ma strasznie badziewne meble ![]() Cytat:
![]() dzięki ![]() gratuluję allegro w pracyCytat:
tylko te TŻty... ![]() ojej, koło lutego? to długo... oby coś udało się wcześniej załatwićCytat:
no i premia! jlys piękny tort u mnie nic... ![]() wychodzę za 1h, bo po pracy TŻta idziemy na obiadek na mieście a potem do Feminy na 'baby są jakieś inne' zobaczymy co z tym filmem, bo słyszałam bardzo rożne opinie, zaczynając od tego, że jest smutny ![]() dobrze mi się spało w nowym miejscu ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- Cytat:
super i na 1listopada będziecie ![]() ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- dzwoniła baba i podziękowała za czwartkową rozmowę, roboty ni ma ehh
|
|
#3323 | |||||
|
Zadomowienie
|
Nic specjalnego, 4 x majtki
i dżinsy takie zwykłe, jedne jedyne które były wystarczająco długie - rozmiar za duże, ale stwierdziłam ze na zimę będą ok jak włożę pod nie getry (zmarzluch w zimie jestem). No i portfel skórzany sobie kupiłam, leki (![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
, gratuluję premii Cytat:
Cytat:
![]() Uwaga!!! Dziś zobaczyłam na drzewie przypięte ogłoszenie ze "przyjmę do pracy w sklepie obuwniczym" i telefon podany, dzwoniłam i jutro jadę na rozmowę o 12.30. Ehhh żeby coś z tego wyszło
|
|
#3324 | ||
|
Zadomowienie
|
Monique u mnie sie raczej nic do lutego nie ruszy, chocbym na glowie stanela
poza tym do konca lutego mam kurs codziennie po kilka godzin i potem egzamin takze nawet jakby jakims cudem udalo sie zalatwic papiery to nie moglabym zaczac wczesniej pracowac.. i jak tu myslec o weselu? ratuje mnie dorabianie przez internet, ale tez chcialabym juz miec normalna umowe, pensje i jeszcze najlepiej auto sluzbowe ![]() Blue superancko z tym wyjazdem Ilys zrobilas smaka na tort i boska ta sukienka pomaranczowa!Santom gratuluje wyboru welonu tez sadze ze sukienke masz na tyle strojna, ze welon powinien byc prosty, jak na 1 zdjeciu ![]() ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- Cytat:
Edytowane przez netali Czas edycji: 2011-10-18 o 16:13 |
||
|
|
|
#3325 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja mam tylko klientow Makro wiec bardzo okrojony obszar, tym bardziej ze u mnie duzo nowych miesiecznie nie przybywa, moze z dwie trzy firmy.nie wiecej Cytat:
![]() przykro mi z powodu pracy... nie ta to inna. trzymam nadal kciuki
|
|||
|
|
|
#3326 |
|
Zakorzenienie
|
jej!!
blue, ale macie dlugasny urlop;D skad Wam sie tyle go uchowalo?? gratuluje wolnego i wyjazdu do Pl ![]() marlena powodzenia na rozmowie!! no i mamy kredyt!!! wyszlo troche lepiej niz mslelismy, babka ustalila nam kredyt na 5 lat z mozliwoscia wczesniejszej splaty, bo mozemy wplacac wiecej jesli tylko bedziemy wiecej miec no i ubezpieczenie jest tez duzo tansze niz myslelismy wiec jestesmy do przodu 1000kr miesiecznie zawsze cos![]() w czwartek albo piatek jedziemy odebrac autko ![]() no i kupilam welon: prosta mgielke;D uwielbiam mgielki i w ogole u mnie w gre nie wchodzil welon z lamowka np, nie lubie sztywnych, sterczacych welonow to teraz kupic buty, bizu i bielizne;D i juz powinnam byc ubrana
|
|
|
|
#3327 |
|
Zakorzenienie
|
Santom, bo u nas urlop jest liczony od przepracowanych godzin. TŻ będzie miał chyba cały płatny, ja niestety nie. Ale coś zawsze wpadnie.
|
|
|
|
#3328 |
|
Zakorzenienie
|
uuu gratuluje kredytu
|
|
|
|
#3329 |
|
Zakorzenienie
|
sylvi pracuje w lucas bank
i dzieki za gratulacje ale narazie chyba nie ma czego bedziesz mogla pogratulowac jak zbierzemy na slub i splacimy go;D
|
|
|
|
#3330 |
|
Zakorzenienie
|
o kurde tyle lat splacac kredy na auto? to ile ono kosztuje
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:38.

: 
ale pewnie przyjda takie czasy, ze bedziemy tesknic za tymi dniami spedzonymi w domu na bezrobocie

) i tym sposobem z sumy z ktorej moglibysmy to nasze wesele wyprawic zostalo nam 5tys koron;D i na polskim koncie pare groszy, a potrzebujemy jeszcze... z 12-15tys zlotych;D ale spoko loko, moze uda nam sie zalatwic, zeby wyplacili T. urlopowe za 2012r(tutaj zawsze placa za urlopy rok pozniej![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

poza tym jest niezwykle estetycznie i starannie zrobiony, a napisem sie nie przejmuj - nabierzesz wprawy to ebdziesz wywijasy takie odstawiac na tortach, ze wiesz
też chcialam go bardziej ozdobić ale ta masa byla bardzo słodka i chyba ie dałoby się go zjeść już w ogóle , dlatego jest tyle tylko 
to długo... oby coś udało się wcześniej załatwić
no i premia! 

, gratuluję premii