|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3301 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona piąta:)
a ja sie witam porannie i spiesze z nowina!!
moje dziecko jak padlo o 19:30.....pospalo do---4:30!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! o 2 giej byly jakies steki ale poszlam do pokoju a dziecie spalo.... ja sie budzilam co godzine przygotowana na najgorsze a dziecie do 4:30 dospalo i potem do 7:30!!! niezle co?????????????????????? pewnie to jednorazowe ale zawsze cos ide karmic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3302 |
Zakorzenienie
|
Agnieszka.M Ta mysl caly czas nie daje mi spokoju. Kupki u nas tez byly juz o stalych porach a od 2 dni jest ich wiecej i zdarzaja sie nawet kolo 22
![]() anula To super ![]() Ja jestem niewyspana dzisiaj niestety ![]() Nadia byla wczoraj juz tak wymeczona a i tak nie chciala zasnac. Udalo sie po 24. Spanko do 7 z jedna pobudka na UU ale prawie cala noc kwilila, stekala przez sen. Musialam ze 20 razy wstawac i poglaskac albo polozyc reke na jej pleckach. Od wczoraj gdy lezy na plecach zaczyna podnosic dupcie do gory ![]() To kolejny etap rozwoju czy cos co powinno mnie niepokoic ? Dobry dzien ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3303 |
Zakorzenienie
|
Anula, wow
![]() U nas nocka jak zwykle czyli do d... ![]() ![]() Blue, jesteś niezła ![]() ![]() Moria, podziwiam powera! Co brałaś że masz tyle siły? ![]() ![]() Dzień doby w ogóle ![]()
#3304 |
Zakorzenienie
|
My też od piątej nie śpimy
![]() ![]() ![]() Gusiu to całkiem normalne ten mostek ![]()
![]() |
#3305 |
Wtajemniczenie
|
![]() Pepe spał do 5.20 ![]() Ja nie do końca jestem wyspana, bo po nocy doję. Muszę to trochę zmienić, dzisiaj dam bebilon więcej, aby w ciągu dnia przygotować butelkę na noc. Dziewczyny, czy nadal pierzecie ciuszki dziecięce osobno?? I w dziecięcych środkach?? Kończy mi się lovella i nie wiem, czy kupować następna ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3306 |
Zakorzenienie
|
Anulinka Ja piore od samego poczatku ciuszki z naszymi ubraniami i nic sie nie dzieje
![]() bzyczko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3307 | |
Raczkowanie
|
Dzien dobry u nas nocka ok wstala o 5 wypila i pospala do 8
![]() ![]() Cytat:
![]()
♥ Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... ♥ Moje Maleństwo ♥ Pusta miska - napełnij miske |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3308 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Moja teściowa ma dzisiaj urodziny, a ja mam dołek finansowy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3309 |
Zakorzenienie
|
![]() kolejna noc taka jak wczoraj czyli CO GODZINE POBUDKA ![]() ja juz nie umiem fnkcjonowac wpadne do was później poczytac i napisac w K. co z prawniczką bo wiem ze nie wszystkie czytaja na fejsie ![]() aż mi sie w głowie kreci ze zmeczenia co najlepsze seba sie juz wyspall CO JA MAM ROBIC? ![]() ![]()
#3310 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
♥ Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... ♥ Moje Maleństwo ♥ Pusta miska - napełnij miske |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3311 |
Zakorzenienie
|
ja piorę jej rzeczy osobno ale w takim samym proszku co nasze, persil sensitive i w lenorze a teraz w E. Na początku włączałam jeszcze dodatkowe płukanie w pralce ale teraz już nawet tego nie robię.
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3312 |
Zakorzenienie
|
Grazin, ja nie pomogę bo sama wiesz że też jestem bezradna
![]() ![]() Co do prania to ja zazwyczaj ubranka piorę osobno, ostatnio kupiłam Persil sensitive i spisuje się ok. Jak mi brakuje do zapełnienia pralki to dodaję jakieś moje ciuchy i piorą się razem. Tych specjalnych dzieciowych proszków już racze nie będę kupować.
#3313 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobrze ze juz jestes przywrócona ![]() ale z tej listy wątkowej chyba Cie nikt nie usunął? bynajmniej ja tego nie robiłam ![]() ![]() Cytat:
![]() taka norma ![]() Cytat:
jakies panele? nad moja mama w mieszkaniu mieszka kobita co maja dziecko i to dziecko chodzi w szpilkach matki:P i tez niezły tam czad w ogole w blokach rozwala mnie KLEPANIE KOTLETÓW W NIEDZIELE OD 7 RANO DO 14:p Cytat:
![]() no prosze jaki będzie mial fajny zawód:-P Cytat:
![]() to chyba nic strasznego? bo zapowiadało sie dosc dziwnie ![]() a macie basen gdzies blisko??? Cytat:
![]() ja nie wiem jak mozna tak przetrzymywac dzieco rtym bardziej ze ma kolke chyba zadna matka nie zniesie takiego płaczu bo placz z marudzenia to czasem olewam ale wiem ze nic mu wtedy nie jest tylko sobie piszczy ![]() Cytat:
![]() MOZE UPORZĄDKUJEMY LISTE NA PIERWSZEJ STRONIE??? KOGOŚ DOPISAC? KOGOS WYKREŚLIC??? no chyba jakas promocja, tzn w danym niu jak sie kod pobierze to sa tansze te produktyu co rzucili kod Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ja czasem wrzucam jakies jasne ciuchy z rzeczami małego ale naszych majtek i skarpet nie piore ale jakas koszulke czy piżame to tak i od poczatku uzywam normalnych proszkó tylko tych z napisem sensitive i nic sie nie dzieje sebie no i uzywam płynu do płukania, takiego normalnego silan, czy lenor czy cos. ale ten juz nie sensitive, chyba sie seba zahartował polimoria daj troche tego chleba i troche tej energii . ja ostatnio robiałam chleb ale mi kurczaczku nie wyszedł a juz oczami wyobraźni, albo raczej nosem wyobraźni czułam ten zapach świeżego chlebka. ech sory ale wiecej nie doczytam po prostu mi leb na klawiature spada sebe wcisnełam do lezaka w ktorym sobie piszczy ja czekam na moja matke ktora porzyjdzie i sie nim zajmie na chwile bo ja nie mam siły ![]()
![]() |
#3314 |
Wtajemniczenie
|
Umyłam dzisiaj włosy i horroru ciąg dalszy
![]() Czy ktoś wie, kiedy się to skończy?? Bo do Świąt jak nic będę łysa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3315 |
Wtajemniczenie
|
Dzień Dobry Agnieszka.M cieszę się, że Antośkowi pomogło ![]() U nas padaaaa, idealny dzień na picie kawy ![]() ![]() ![]() ![]() Mostki to zupełnie normalna rzecz ![]() MoniaK nic nie brałam a wręcz przeciwnie... odstawiłam na cały dzień wizaż ![]() anulinko ja piorę osobno ale tylko dlatego, że Igi ciuszki raczej jasne są i zawsze mam ich tyle w koszu do prania, że zawsze się pralka wypełni. Piorę w orzechach wszystko więc można powiedzieć, że używamy wszyscy tego samego "proszku" ![]() Grazin przeczekać ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3316 |
Zakorzenienie
|
Ja juz po sniadaniu, male ziewalo chcialam uspic na rekach ale co odlozylam to ryk, a teraz odlozylam chwile byla cisza a slysze teraz zaciesza do karuzelki
![]() trudno, nie chce spac to nie, jak w nocy spala to jej wybacze ta drzemke ![]() ale gada gadula ![]() grazinku wspolczuje nocki i rozumiem ze nie umiesz juz funkcjonowac, ja po dwoch takich nockach pod rzad zazwczaj padam, wiec przytulam mocno ![]() anulinka to pieknie Pepe spal ![]() ![]() 3 raz chyba w ciagu calego swojego zycia tak pospala ![]() moniaK no WOW co? tez jestem w szoku... ale nie ciesze sie za zbytnio bo zdjae sobie sprawe ze to jak zwykle jednorazowe... wspolczuje nocy kochana ![]() ![]() gusiaczku co to sie Nadusi znowu stalo biednej..myslisz ze przeboje brzuszkowe? caluje mocno ![]() co do podnoszenia dupki lezac na plecach to normalne, Zosia tak dawno juz robila a teraz w ten sposob sie do tylu przemieszcza zarowno lezac na plecach jak i na brzuszku.... ![]() juz jojczy, a mialam nadzieje, ze jednak zasnie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3317 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3318 |
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() nic mi się nie chce... co za dzień... kawa jeszcze gorąca, ale jak pachnieeeeeeee...
#3319 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Najgorsze jest to, że z mycia na mycie wypada coraz więcej ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3320 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() U nas pobudka juz o 6:00 ![]() ![]() ![]() Boję się, że się Anti rozleguluje, bo zwykle pobudka była przed 8:00 i drzemka o 10:00.. a teraz nie wiem co jest.. wstał tak wcześnie i teraz nawet spaniu nie mysli, nawet oczek nie przeciera ![]() Idę kawę wypić w spokoju, teściowe w pracy to spokojnie moge pokrzątać się po kuchni.. |
![]() ![]() |
![]() |
#3321 | |
Wtajemniczenie
|
Grażyno, zapraszam!
![]() Co do listy: Ja daaawno nie widziałam takich osób: kasiabw, Taverney, Anuu91, migotka, dotar, IamLeeLee,---AgA---, dilys Są jeszcze mamusie takie jak mazianka czy Kasia1361, które się daaaawno nie odzywały ale były mocno aktywne w swoim czasie, może wrócą ![]() migotkę też jakoś tak bardziej kojarzę ale odzywa się u nas raz na miesiąc, raz w sierpniu, dwa dni we wrześniu, może podczytuje tylko. IamLeeLee to fajna mamuśka, też kojarzę ale chyba wróciła do krzaków ![]() Pewnie się ukryciory poodzywają jeśli rzeczywiście czytają ![]() ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
Edytowane przez moria44 Czas edycji: 2011-10-26 o 16:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3322 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Czyli jest szansa, że do świąt horror się skończy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3323 |
Wtajemniczenie
|
![]() moje noce są koszmarne, Aluśka przebudza się niezliczoną ilosc razy - MoniuK stawiam Ci wizażowy pomnik, za takie nocki od 5 miesięcy ![]() ...łeb mi pęka i coraz bardziej boję się jak to będzie jak pójdę do szpitala ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3324 |
Zakorzenienie
|
Grazin Moge Cie tylko przytulic
![]() ![]() ![]() ![]() Anula Nie wiem czy to brzuszek ![]() Anulinka ![]() Grazin, Moria Jestem ZA porzadkami na liscie. Kasia z numerkami odzywala sie calkiem niedawno ![]() Ide bo kupa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3325 |
Wtajemniczenie
|
Apropo łysienia to ja już prawie nie mam włosów, a one nadal wypadają
![]() Najlepsza jest odrastająca szczecinka z przodu głowy...wygląda ciekawie ![]()
![]() |
#3326 |
Zakorzenienie
|
mi też włosy lecą już drugi miesiąc, a czytałam że mogą lecieć do 9 miesięcy po porodzie
![]() ![]()
![]() |
#3327 |
Zakorzenienie
|
Dziewczonka
![]() Spojrzalam na tabele skokow (a mialam tego nie robic ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3328 |
Raczkowanie
|
Witammm
![]() u nas nocka dzisiaj też fajna. ;p Maja padła po 19 i spala aż do 6 .. u nas kupki są 1 raz dziennie i nic jej nie podaje wgl . |
![]() ![]() |
![]() |
#3329 |
Raczkowanie
|
Naprawde polecam szampon Eva czarna rzepa u mnie zdziałał cuda.
![]() ![]() |
![]() |
#3330 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A kto to jets Fronka?? Ja nie kojarzę, więc ewnie też dawno się nie odzywała.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:28.