Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona piąta:) - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-26, 06:52   #3301
anula_81
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona piąta:)

a ja sie witam porannie i spiesze z nowina!!
moje dziecko jak padlo o 19:30.....pospalo do---4:30!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
o 2 giej byly jakies steki ale poszlam do pokoju a dziecie spalo....
ja sie budzilam co godzine przygotowana na najgorsze a dziecie do 4:30 dospalo i potem do 7:30!!! niezle co??????????????????????

pewnie to jednorazowe ale zawsze cos
ide karmic

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-26, 07:18   #3302
gusiagatko
Zakorzenienie

Agnieszka.M Ta mysl caly czas nie daje mi spokoju. Kupki u nas tez byly juz o stalych porach a od 2 dni jest ich wiecej i zdarzaja sie nawet kolo 22

anula To super

Ja jestem niewyspana dzisiaj niestety
Nadia byla wczoraj juz tak wymeczona a i tak nie chciala zasnac. Udalo sie po 24. Spanko do 7 z jedna pobudka na UU ale prawie cala noc kwilila, stekala przez sen. Musialam ze 20 razy wstawac i poglaskac albo polozyc reke na jej pleckach.

Od wczoraj gdy lezy na plecach zaczyna podnosic dupcie do gory Glowa, ramiona leza na podlozu a dupcia w gore (jakby mostek robila)
To kolejny etap rozwoju czy cos co powinno mnie niepokoic ?

Dobry dzien

06.07.2011
06:06
gusiagatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-26, 07:20   #3303
MoniaK
Zakorzenienie

Anula, wow
U nas nocka jak zwykle czyli do d... Wydaje mi się że w nocy Tymek robi sobie z mojej piersi smoczka i nie wiem jak go oduczyć

Blue, jesteś niezła martwiłaś się że dziecko Ci pięknie zasnęło?

Moria, podziwiam powera! Co brałaś że masz tyle siły?

Dzień doby w ogóle
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-26, 07:26   #3304
bzyczka1
Zakorzenienie

My też od piątej nie śpimy najadła się na leżąco u mnie w łóżku i zaczęła gryźć mi pierś tym swoim jednym zębem oczywiście zabierałam i mówiłam stanowczo nie wolno (tak jak to radzą w poradnikach) a ona miała z tego radochę taką że hej

Gusiu to całkiem normalne ten mostek wydaje mi się że Andziot mówiła że to przygotowanie do raczkowania.

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-26, 07:39   #3305
anulinka2009
Wtajemniczenie

GG do anulinka2009

Pepe spał do 5.20
Ja nie do końca jestem wyspana, bo po nocy doję. Muszę to trochę zmienić, dzisiaj dam bebilon więcej, aby w ciągu dnia przygotować butelkę na noc.

Dziewczyny, czy nadal pierzecie ciuszki dziecięce osobno?? I w dziecięcych środkach?? Kończy mi się lovella i nie wiem, czy kupować następna Raz pomyliłam się i wlalałam do prania Pepowego Perwoll, a kilka razy prałam pojedyńcze ciuszki ( z reguły ciemne ) z naszymi i nic się nie działo.

Miłego dnia
anulinka2009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-26, 07:44   #3306
gusiagatko
Zakorzenienie

Anulinka Ja piore od samego poczatku ciuszki z naszymi ubraniami i nic sie nie dzieje Piore w persil sensitive

bzyczko

06.07.2011
Stary 2011-10-26, 07:46   #3307
SiLLee
Raczkowanie

Dzien dobry u nas nocka ok wstala o 5 wypila i pospala do 8 ale i tak jestem niewyspana gardlo mnie dalej boli ;/ i w ogole oslabiona. ach ale bym tak chciala sie wyspac pospac tak do 11 Fajnie tak pomarzyc :P

Cytat:
Napisane przez anulinka2009 Pokaż wiadomość

Pepe spał do 5.20
Ja nie do końca jestem wyspana, bo po nocy doję. Muszę to trochę zmienić, dzisiaj dam bebilon więcej, aby w ciągu dnia przygotowahttps://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/biggrin.gifć butelkę na noc.

Dziewczyny, czy nadal pierzecie ciuszki dziecięce osobno?? I w dziecięcych środkach?? Kończy mi się lovella i nie wiem, czy kupować następna Raz pomyliłam się i wlalałam do prania Pepowego Perwoll, a kilka razy prałam pojedyńcze ciuszki ( z reguły ciemne ) z naszymi i nic się nie działo.

Miłego dnia
ja piore w persil sensitive i w plynie lenor albo silan sensitive
- byłam gotowa za Ciebie umrzeć... ♥

Moje Maleństwo ♥
Pusta miska - napełnij miske
SiLLee jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-10-26, 07:47   #3308
anulinka2009
Wtajemniczenie

GG do anulinka2009

Cytat:
Napisane przez gusiagatko Pokaż wiadomość
Anulinka Ja piore od samego poczatku ciuszki z naszymi ubraniami i nic sie nie dzieje Piore w persil sensitive
Dzięki Chyba też tak będę robiła. Ja piorę w Perwollu lub Perle i płukałm w Silan sensitive. Gdyby miała jakaś alergia wyjść, to pewnie już wyszłaby

Moja teściowa ma dzisiaj urodziny, a ja mam dołek finansowy
Stary 2011-10-26, 07:48   #3309
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

kolejna noc taka jak wczoraj
czyli
CO GODZINE POBUDKA

ja juz nie umiem fnkcjonowac

wpadne do was później poczytac i napisac w K. co z prawniczką bo wiem ze nie wszystkie czytaja na fejsie

aż mi sie w głowie kreci ze zmeczenia

co najlepsze seba sie juz wyspall

CO JA MAM ROBIC?
Stary 2011-10-26, 07:52   #3310
SiLLee
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość

kolejna noc taka jak wczoraj
czyli
CO GODZINE POBUDKA

ja juz nie umiem fnkcjonowac

wpadne do was później poczytac i napisac w K. co z prawniczką bo wiem ze nie wszystkie czytaja na fejsie

aż mi sie w głowie kreci ze zmeczenia

co najlepsze seba sie juz wyspall

CO JA MAM ROBIC?
Wspolczuje kochana znam ten bol i ta bezradnosc ze za nic juz nie zasnie, nic nie pomoze tylko wstac :\

Moje Maleństwo ♥
Stary 2011-10-26, 07:52   #3311
bzyczka1
Zakorzenienie

ja piorę jej rzeczy osobno ale w takim samym proszku co nasze, persil sensitive i w lenorze a teraz w E. Na początku włączałam jeszcze dodatkowe płukanie w pralce ale teraz już nawet tego nie robię.

Nasz skarb

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-26, 08:07   #3312
MoniaK
Zakorzenienie

Grazin, ja nie pomogę bo sama wiesz że też jestem bezradna nie mam pojęcia jak to zmienić więc łączę się w bólu

Co do prania to ja zazwyczaj ubranka piorę osobno, ostatnio kupiłam Persil sensitive i spisuje się ok. Jak mi brakuje do zapełnienia pralki to dodaję jakieś moje ciuchy i piorą się razem. Tych specjalnych dzieciowych proszków już racze nie będę kupować.
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-26, 08:15   #3313
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
Napisane przez Ollliwka Pokaż wiadomość
rozumiem, że na liście też potrzebna nie jestem skoro z klubu zostałam nagle wyrzucona trzeba było napisać chociaż o takiej decyzji

dobrze ze juz jestes przywrócona

ale z tej listy wątkowej chyba Cie nikt nie usunął? bynajmniej ja tego nie robiłam

Cytat:
Napisane przez Ollliwka Pokaż wiadomość
spice, matall wyczuwam trochę ironii w tym co napisałyście, ale mogę się mylić żadnej afery nie robię po prostu aguś mogła napisać mi tylko o tym na PW i tyle czytałam o Waszych sprawach w klubie i wiadomo, że nie gadałam o nich na prawo i lewo bo i kto by się tym interesował dlatego szkoda, że już sobie nie poczytam bo lubiłam nie udzielałam się bo często czułam się tutaj na ogóle OLANA i tak sobie wymyśliłam, że nie chcecie żebym pisała
No, ale nic. Trudno.
tu każdy jest olewany przynajmniej dwa razy w tygodniu
taka norma
Cytat:
Napisane przez antropia Pokaż wiadomość
Witam
Dziękuję kochane za życzenia jesteście kochane

Piotruś już śpi, ale nad nami sąsiadka postanowiła pochodzić po mieszkanniu w butach na obcasis ei tak nawala w podłoge, że mi aż sufit się trzęsie...co chwilę mi Piotrusia wybudza i biegam smoka podawać a w domu mi plafony aż się trzęsą nie dość, że waży chyba ze 150 kg to jeszcze chodzić nie umie...a jak po schodach schodzi to już wolę nie opisywać...
co to są plafony?
jakies panele?
nad moja mama w mieszkaniu mieszka kobita co maja dziecko i to dziecko chodzi w szpilkach matki:P
i tez niezły tam czad
w ogole w blokach rozwala mnie
KLEPANIE KOTLETÓW W NIEDZIELE OD 7 RANO DO 14:p

Cytat:
Napisane przez Lolka1212 Pokaż wiadomość

.. a teśiowa do Antka : "wniusiu jaki ty grzeczny jesteś, tak ładnie pozyjesz do zdjęć, ty chyba zostaniesz paparazzim"

Myslałam, że padne

no prosze jaki będzie mial fajny zawód:-P

Cytat:
Napisane przez gosiek217 Pokaż wiadomość

Dobry wieczór

nadrobiłam ale po łepkach michaś mi nie daje mi się wbić w watek ehh

bylismy u neurologa imamy zlecone USG ciemiączka i EEG oraz rehabilitacja i basen, powinno pomóc rozluźnic napięcie mieśniowe i wyciszyć małego.
teraz już spi maruda moja

Wszystkiego Najlepszego dla Solenizantów !!!
no to trzymam kciuki
to chyba nic strasznego? bo zapowiadało sie dosc dziwnie
a macie basen gdzies blisko???
Cytat:
Napisane przez Weredka Pokaż wiadomość
Gratulacje!!

A o mnie ktoś pamięta?? Stale podczytuję, ale jakoś nie umiem się wbić. Nam dziś dzień upłynął pod znakiem dyni. Dynia z ziemniaczkiem na obiad dla Zuzi, a z Anią robiłyśmy dynię na konkurs "Najzabawniejsze oblicze dyni". Niezła jest nasza. Jak mi małż naprawi kartę z aparatu, to wam cyknę fotkę.

Zbierałam dziś szczękę z podłogi. Mój brat i jego żona byli wczoraj odwiedzić znajomych, którym miesiąc temu urodziło się dziecko. Dziewczynka przez ponad godzinę ich wizyty się darła, na co rodzice nie reagowali, twierdząc, że musi ona ODREAGOWAĆ cały dzień. Bratowa, nawiasem mówiąc pielęgniarka pracująca dawniej na oddziale noworodkowym, powiedziała im, że ten ryk, to ewidentnie kolka(ryk, podkurczanie nóżek, zanoszenie się płaczem) i żeby coś jej podawali, na co rodzice stwierdzili, że to kolka nie jest. Przez całą wizytę dawali też córeczce ZIMNE mleko, które nie wiadomo jak długo stało. No i dzieciątko ponoć cały dzień nie śpi od 6 rana do 6 wieczorem. Brak słów.
co? co za rodzice

ja nie wiem jak mozna tak przetrzymywac dzieco rtym bardziej ze ma kolke
chyba zadna matka nie zniesie takiego płaczu
bo placz z marudzenia to czasem olewam ale wiem ze nic mu wtedy nie jest tylko sobie piszczy
Cytat:
Napisane przez mary poziomkowa Pokaż wiadomość
Dobry wieczór!

ogromnie się cieszę, że ten dzień się kończy, dużo spraw do załatwienia, sporo jeżdżenia, latania, a wieczorem przed kąpielą Hanka zrobiła taką aferę, że miałam ochotę wejść do pralki i nastawić na wirowanie

zaraz Was nadrobię, ale muszę powiedzieć, że ledwo ogarniam klub i Nasze Nowe Miejsce

Co do usuwania z klubu, to popieram, żeby osoba wywalona była o tym poinformowana. Natomiast do samego wywalania nic nie mam jeśli chodzi o osoby, które prawie się nie udzielają, albo są słabo kojarzone.

W ogóle to niedawno spojrzałam na listę mamusiek i kilku zupełnie nie kojarzę, a kilka w ogóle nie pojawia się na Odchowalni...
no własnie!
MOZE UPORZĄDKUJEMY LISTE NA PIERWSZEJ STRONIE???
KOGOŚ DOPISAC?
KOGOS WYKREŚLIC???

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
o co chodzi z tymi kodami z rossmana ??
to sa tansze produkty czy jak?
no chyba jakas promocja, tzn w danym niu jak sie kod pobierze to sa tansze te produktyu co rzucili kod
Cytat:
Napisane przez Catia88 Pokaż wiadomość
Czytam K,czytam tutaj i stwierdzam, iż.... nasza Andziot jest niezastąpiona!
no racja
Cytat:

Pepe spał do 5.20
Ja nie do końca jestem wyspana, bo po nocy doję. Muszę to trochę zmienić, dzisiaj dam bebilon więcej, aby w ciągu dnia przygotować butelkę na noc.

Miłego dnia
boże nawet nie wiesz jak Ci zazdroszcze takich nocy...mimo dojenia nawet...

ja czasem wrzucam jakies jasne ciuchy z rzeczami małego
ale naszych majtek i skarpet nie piore ale jakas koszulke czy piżame to tak
i od poczatku uzywam normalnych proszkó tylko tych z napisem sensitive i nic sie nie dzieje sebie
no i uzywam płynu do płukania, takiego normalnego silan, czy lenor czy cos. ale ten juz nie sensitive, chyba sie seba zahartował

polimoria daj troche tego chleba i troche tej energii . ja ostatnio robiałam chleb ale mi kurczaczku nie wyszedł a juz oczami wyobraźni, albo raczej nosem wyobraźni czułam ten zapach świeżego chlebka. ech

sory ale wiecej nie doczytam po prostu mi leb na klawiature spada

sebe wcisnełam do lezaka w ktorym sobie piszczy
ja czekam na moja matke ktora porzyjdzie i sie nim zajmie na chwile bo ja nie mam siły
Stary 2011-10-26, 08:17   #3314
anulinka2009
Wtajemniczenie

GG do anulinka2009

Umyłam dzisiaj włosy i horroru ciąg dalszy
Czy ktoś wie, kiedy się to skończy??
Bo do Świąt jak nic będę łysa
Stary 2011-10-26, 08:22   #3315
moria44
Wtajemniczenie

Dzień Dobry

U nas padaaaa, idealny dzień na picie kawy

Cytat:
Napisane przez Agnieszka.M Pokaż wiadomość
Moria dziękuję
Agnieszka.M cieszę się, że Antośkowi pomogło u nas też te kropelki się sprawdzają i podziękowania przesyłam mary bo to ona sprzedała mi ten sposób na zapchanego klupa

Cytat:
Napisane przez gusiagatko Pokaż wiadomość
Nadal nie spi
Placze Juz dawno nie plakala

Mostki to zupełnie normalna rzecz Może rzeczywiście skok u Nadusi.

MoniaK nic nie brałam a wręcz przeciwnie... odstawiłam na cały dzień wizaż

anulinko ja piorę osobno ale tylko dlatego, że Igi ciuszki raczej jasne są i zawsze mam ich tyle w koszu do prania, że zawsze się pralka wypełni. Piorę w orzechach wszystko więc można powiedzieć, że używamy wszyscy tego samego "proszku" Płynu do płukania nie używam do Igusiowych ciuszków.

Grazin przeczekać nastaw się pozytywnie na te pobudki, będzie łatwiej Przynajmniej u mnie tak jest, nie myślę o tym, że się nie wyśpię i będzie mi czacha przez cały dzień dymić a myślę sobie, no nie pośpię sobie w nocy ale pooglądam sobie śpiącą Igutkę a to przecież najsłodszy widok na świecie no i czasem mnie los pozytywnie zaskoczy tak jak dziś, pierwsza pobudka o 24 - gdy w końcu Iga zasnęła to ja już nie mogłam sama siebie uśpić i myślałam sobie w łóżku "aaaa pewnie i tak zaraz się przebudzi to sobie poleżę i poczekam" no i Iguciak spał aż do 06:30

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

moria44 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-10-26, 08:23   #3316
anula_81
Zakorzenienie

Ja juz po sniadaniu, male ziewalo chcialam uspic na rekach ale co odlozylam to ryk, a teraz odlozylam chwile byla cisza a slysze teraz zaciesza do karuzelki
trudno, nie chce spac to nie, jak w nocy spala to jej wybacze ta drzemke

ale gada gadula

grazinku wspolczuje nocki i rozumiem ze nie umiesz juz funkcjonowac, ja po dwoch takich nockach pod rzad zazwczaj padam, wiec przytulam mocno

anulinka to pieknie Pepe spal bidulko ty w nocy doisz, ja spie czujnei bo przyzwyczajona jestem do ciaglych pobudek ale jakby Zoska tak piekni spala co noc...ehhh marzenie scietej glowy...
3 raz chyba w ciagu calego swojego zycia tak pospala

moniaK no WOW co? tez jestem w szoku... ale nie ciesze sie za zbytnio bo zdjae sobie sprawe ze to jak zwykle jednorazowe...
wspolczuje nocy kochana ja tez w sumie juz nie wiem jak Zoske oduczyc ciumkania nocnego, ale napewno da sie bo dzisiejsza noc potwierdza ze nie potrzebuje tak czesto jesc w nocy

gusiaczku co to sie Nadusi znowu stalo biednej..myslisz ze przeboje brzuszkowe? caluje mocno
co do podnoszenia dupki lezac na plecach to normalne, Zosia tak dawno juz robila a teraz w ten sposob sie do tylu przemieszcza zarowno lezac na plecach jak i na brzuszku....

juz jojczy, a mialam nadzieje, ze jednak zasnie...

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-26, 08:25   #3317
moria44
Wtajemniczenie

Cytat:
anulinko u mnie trwało to jakieś 3 miesiące teraz już włosy odrastają więc don't worry wszystko wróci do normy.

Stary 2011-10-26, 08:31   #3318
amarcia
Wtajemniczenie

dzień dobry

nic mi się nie chce... co za dzień...
kawa jeszcze gorąca, ale jak pachnieeeeeeee...
amarcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-26, 08:32   #3319
anulinka2009
Wtajemniczenie

GG do anulinka2009

Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość
anulinko u mnie trwało to jakieś 3 miesiące teraz już włosy odrastają więc don't worry wszystko wróci do normy.
Dzięki Czyli dopiero połowa za mną.
Najgorsze jest to, że z mycia na mycie wypada coraz więcej
Stary 2011-10-26, 08:34   #3320
Lolka1212
Zadomowienie

Dzień dobry

U nas pobudka juz o 6:00 i do tej pory dzieć nie śpi.. widocznie dom u teściów Antonusiowi nie służy

Boję się, że się Anti rozleguluje, bo zwykle pobudka była przed 8:00 i drzemka o 10:00.. a teraz nie wiem co jest.. wstał tak wcześnie i teraz nawet spaniu nie mysli, nawet oczek nie przeciera

Idę kawę wypić w spokoju, teściowe w pracy to spokojnie moge pokrzątać się po kuchni..
Stary 2011-10-26, 08:40   #3321
moria44
Wtajemniczenie

Grażyno, zapraszam!

Co do listy: Ja daaawno nie widziałam takich osób:
kasiabw, Taverney, Anuu91, migotka, dotar, IamLeeLee,---AgA---, dilys

Są jeszcze mamusie takie jak mazianka czy Kasia1361, które się daaaawno nie odzywały ale były mocno aktywne w swoim czasie, może wrócą

migotkę też jakoś tak bardziej kojarzę ale odzywa się u nas raz na miesiąc, raz w sierpniu, dwa dni we wrześniu, może podczytuje tylko.

IamLeeLee to fajna mamuśka, też kojarzę ale chyba wróciła do krzaków

Pewnie się ukryciory poodzywają jeśli rzeczywiście czytają

---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ----------

Cytat:
dopiero połowa za mną.
Najgorsze jest to, że z mycia na mycie wypada coraz więcej
Tak Ja miałam taki moment, właśnie gdzieś w środku tego okresu, że co nie przejechałam ręką po włosach to wyciągałam kilka-kilkanaście włosów, na szczotce to miałam gniazdo z włosów, czesałam się przed prysznicem aby nie zapychać non stop spływu. Gdy patrzyłam na mój przedziałek to widziałam sporą część czaszki, nawet TŻ widział, że mam przesiania i łysawa jestem ale teraz rosną, śmiesznie to wygląda

Edytowane przez moria44
Czas edycji: 2011-10-26 o 16:20
Stary 2011-10-26, 08:42   #3322
anulinka2009
Wtajemniczenie

GG do anulinka2009

Cytat:
Dwie ostatnie mamusie widziałam w tym tygodniu na pasku

Czyli jest szansa, że do świąt horror się skończy
Stary 2011-10-26, 08:51   #3323
Dziewczonka
Wtajemniczenie

moje noce są koszmarne, Aluśka przebudza się niezliczoną ilosc razy - MoniuK stawiam Ci wizażowy pomnik, za takie nocki od 5 miesięcy
...łeb mi pęka i coraz bardziej boję się jak to będzie jak pójdę do szpitala
Dziewczonka jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2011-10-26, 08:51   #3324
gusiagatko
Zakorzenienie

Grazin Moge Cie tylko przytulic

Cytat:
Może rzeczywiście skok u Nadusi.
Skonczyla dzisiaj 16 tygodni. Moze skok Nie wiem sama

Anula Nie wiem czy to brzuszek Nie prezy sie jak przy bolu brzuszka, wiec moze to co innego.

Anulinka Lacze sie w bolu. Tez mi leca okropnie!

Grazin, Moria Jestem ZA porzadkami na liscie. Kasia z numerkami odzywala sie calkiem niedawno

Ide bo kupa

06.07.2011
Stary 2011-10-26, 08:53   #3325
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Apropo łysienia to ja już prawie nie mam włosów, a one nadal wypadają
Najlepsza jest odrastająca szczecinka z przodu głowy...wygląda ciekawie
Dziewczonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-26, 08:53   #3326
bzyczka1
Zakorzenienie

mi też włosy lecą już drugi miesiąc, a czytałam że mogą lecieć do 9 miesięcy po porodzie ale z dnia na dzień zauważam że jest ich coraz mniej na szczotce czy ubraniach, chociaż dalej dużo. Kiedyś to się skończy i będę się cieszyć znowu swoją bujną fryzurą

Nasz skarb
Stary 2011-10-26, 08:58   #3327
gusiagatko
Zakorzenienie

Dziewczonka

Spojrzalam na tabele skokow (a mialam tego nie robic ) Wychodzi na to, ze jestesmy w fazie skoku Lekko za piorunem

06.07.2011

REKLAMA
Stary 2011-10-26, 09:00   #3328
sandrunia1511
Raczkowanie

Witammm
u nas nocka dzisiaj też fajna. ;p
Maja padła po 19 i spala aż do 6 ..

u nas kupki są 1 raz dziennie i nic jej nie podaje wgl .
Stary 2011-10-26, 09:08   #3329
SiLLee
Raczkowanie

Cytat:
Bo do Świąt jak nic będę łysa
Naprawde polecam szampon Eva czarna rzepa u mnie zdziałał cuda.

Moje Maleństwo ♥
Stary 2011-10-26, 09:10   #3330
Lolka1212
Zadomowienie

Cytat:

Według mnie można usunąc te dziewczyny, a jak się pojawią i będę aktywne to dopisać.. wydaje mi się, że to rozsądne i nikt się nie pogniewa za taki układ

A kto to jets Fronka?? Ja nie kojarzę, więc ewnie też dawno się nie odzywała..

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości