|
|||||||
| Notka |
|
| Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Rimini zbiorczy - wakacje, obozy
Kto jedzie do Rimini z Ok tours 14.07-24.07 2011 r. jc piszcie na gg 484266
|
|
|
|
|
#3302 |
|
Raczkowanie
|
Ja byłam z BUTa i zdecydowanie polecam ![]() A co do opiekunów to świetni, w ogóle się nie czepiali.
|
|
#3303 |
|
Przyczajenie
|
kto jedzie do Rimini 14.07.2011 z biura IW Travel do 25.07.2011 Hotel "New Sky' ? isac na gg 32117706
|
|
|
|
|
#3304 |
|
Raczkowanie
|
ja byłam z BUTa...młoda, fajna kadra, tylko zbyt przewrażliwiona. Za każdym razem przy wyjściu na miasto czy gdziekolwiek indziej liczyli nas po parę razy i nigdy nie mogli się doliczyć (fakt że czasem trudno było im się doliczyć np po wyjściu z klubu skoro ledwo stali na nogach ) a my staliśmy w rządku jak idioci nawet po poł godziny...![]() Poza tym ogólnie organizacja była w porządku, tylko jak dla mnie trochę za mało luzów (to nie jest reguła, jak byłam z BUTa w Bułgarii to trafiłam za za*ebistą kadrę, dużo luzu, nie mogło być lepiej ogólnie polecam do biuro, w każdym biurze czasem trafiają się nieciekawi wychowawcy, zresztą ci których ja miałam ogólnie byli w porządku, mogło być dużo gorzej...
Edytowane przez Dominikaaaaaa Czas edycji: 2011-07-10 o 21:27 |
|
|
|
|
#3305 |
|
Przyczajenie
|
wrócił już ktoś z pierwszego turnusu z ok-tours w villa enea. Ja jade dopiero 14.07 (4 dni <3! ). Jestem ciekawa jak wygląda hotel bo nigdzie nie ma o nim info, o kadrze też było by fajnie się czegoś dowiedzieć. I ogólnie ile jest wyjść na dyskoteki, czy pilnują bardzo i ceny.
|
|
|
|
|
#3306 |
|
Raczkowanie
|
1.Plaża jest świetna , bardzo miękki piach chodzą Rumuny i wołają cocoooooo i Tattooooo ale kij ;D mieliśmy prywatną plaże
![]() 2.Opiekunowie cudowni nie było praktycznie żadnych zakazów okólnie kadra sympatyczna tylko radzę się nie spóźniać ;D3.Ludzie z obozu , wiadomo raz lepsi raz gorsi , powiem Ci tak , ja trafiłam naprawdę na cudowne osoby o których z pewnością mogę powiedzieć same miłe rzeczy no ale zawsze ktoś się trafi . niestety . ![]() 4.Droga .. Łooo męczarnia ale da się wytrzymać często są organizowane postoje ( dla mnie ważne bo pale ) ogólnie ciesze się że pojechałam autokarem bo się można było zapoznać z większością ![]() a wrażenia .. to jest coś nie do opisania. To trzeba przeżyć ! <3 <3
|
|
#3307 |
|
Przyczajenie
|
To ja może poproszę o ceny papierosów i ogólne wrażenia, gdzie polecacie nocne zabawy?
Czy ktoś był z OK i jak kadra?
|
|
|
|
|
#3308 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jest wi-fi, i komputer, wygodne łóżka, balkony w każdym pokoju, i winda to chyba tyle plusów Codziennie na śniadanie jest szwedzki stół Codziennie na obiadokolację jest na pierwsze makaron który jest zawsze inny (inny kształt) i sos pomidorowy \. Nawet jeśli ktoś lubi to idzie się znudzić po 4 dniu.. A na drugie są frytki z mięsem i można sobie wybrać surówkę Pokoje.. my z koleżankami byłyśmy we 3 osoby a nasz pokój był najmniejszy chyba ze wszystkich .. po prostu źle trafiłyśmy w każdym pokoju(gdzie są min.3 os) jest łóżko piętrowe łazienka - bez komentarza To na tyle ale atmosfera pomimo warunków była świetna i wracam za rok ![]() Ps. Hotel Bacco leży przy torach pociągowych więc średnio co 10-20 min jedzie pociąg.. Ps.2 JEST ZA TO ŚWIETNE POŁOŻENIE W KAŻDE MIEJSCE 5 MIN DO CARNABY DO PLAŻY 5 MIN NA DEPTAK 3 MIN !!! <3 ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Cytat:
Black devile -4 E Pall male - 3,90 malboro -bodajże 4,20 ogólnie ceny w granicach od 3,50 (największy syf) do 5 E
|
|
|
#3309 |
|
Przyczajenie
|
A imprezować gdzie najlepiej?
|
|
|
|
|
#3310 |
|
Raczkowanie
|
A jak z cenami innych produktów picia, alkoholu, lodów etc? i czy można się np. kupując lody dogadać po angielsku?
i jak wycieczki?? najbardziej interesuje mnie mirabilandia i san marino? ![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- I czy był ktoś w hotelu MALIBU?? Jak tak to będę wdzięczna za opinie
|
|
|
|
|
#3311 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
łazienki naprawdę takie okrutne ? : < |
|
|
|
|
|
#3312 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#3313 |
|
Przyczajenie
|
A jak z tym WiFi? trzeba znać hasło czy mogę się na luzie podłączyć?
|
|
#3314 |
|
Przyczajenie
|
a jakieś ogólne uwagi macie ? np. na co powinniśmy uważać w następnych turnusach, coś polecacie może, konkretny alkohol, wycieczki ?
i mam jedno ważne pytanie, a mianowicie jakie hity dominują teraz na dyskotekach, klubach we Włoszech ? ; D bo rok temu 'we no speak americano' chyba, tak mi się kojarzy... ;> |
|
|
|
|
#3315 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do WIFI to nam na początku obozu już podali hasło do niego polecam alkohol belzebub ;D 13% piwo i strasznie wchodzi <3 i kokosowa pinacolada, za✂✂✂ista ![]() a hity to np. Oasis- Wonderwall (hit karaoke w Carnaby) Shots by LMFAO - hit 1st floor w Carnaby no i Don Omar Danza Kuduro króluje wszędzie ![]() na wycieczce byłam tylko w Mirabilandii i naprawdę jest świetnie. A do tego stare miasto w Rimini jest piękne
|
|
|
#3316 |
|
Raczkowanie
|
będzie hasło ale to wam od razu podadzą na miejscu
|
|
#3317 |
|
Przyczajenie
|
xMrowka : A czy z leżakami na plaży bylo tak, że powiedzmy osób na turnusie było 40 a leżaków na plaży do dyspozycji 30 i trzeba bylo sie dzielić????????? (Bo w ok toursie mniej wiecej tak było)
|
|
#3318 |
|
Rozeznanie
|
Podłączam się do pytania wyżej plus, czy w hotelu jest basen, a jak tak, to jak się prezentuje ?
|
|
#3319 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zazwyczaj dokładali leżaki, ale często było tak, że niektórym osobom brakowało bo było nas 130 razem z samolotówką Basenu nie ma, więc się nie prezentuje przynajmniej w Bacco.
|
|
|
#3320 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
O matko wow ! az tyle osob????????? myslałam że ten hotel mały jest![]() i jeszcze mam pytanko Czy była możliwość łażenia samemu po miescie w nocy?
Hanniulka Edytowane przez Anniulka Czas edycji: 2011-07-11 o 12:23 |
|
|
|
|
|
#3321 |
|
Przyczajenie
|
ha, ja miałam jechać w tym roku, ale tak wyszło, że jednak coś innego mi wypadlo, ale za rok kurczę.
mam pytanie, bo mówicie ze 130 osób, no ale... chwila, 1.a to nie było tak ze samolotówka w innym hotelu i Wy innym? 2.a jak juz byliscie razem, to integrowaliście się z ludzmi z `samolotówki`? 3. i czy chodzili z Wami na dyski? 4. i jaka pogoda? ![]() <chodzi mi o biuro BUT.> 5.i własnie, wypoczynkowy bo to niby 13-19, byli ludzie, co mieli po 18, 19? bo ja za rok bd mieć 18 i wiecie, nie chcę się czuć staro, czy był podział na grupy?
w te wakacje się zniszczymy. <3Edytowane przez pelagiacandy Czas edycji: 2011-07-11 o 12:16 |
|
|
|
|
#3322 |
|
Przyczajenie
|
Kto jedzie do Włoch z ok-tours to hotelu STELLA D'ITALIA 22.07?? piszcie! 5659143 gg ;D
Kasia ; ) Edytowane przez skasiaskasia Czas edycji: 2011-07-12 o 13:29 |
|
|
|
|
#3323 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mirabilandia - za*ebista sprawa. Ja uwielbiam tego typu rozrywki więc byłam mega zadowolona, chociaż jak dla mnie to i tak mogłaby być jeszcze jakaś bardziej "ekstremalna" kolejka ![]() San Marino - gorąco polecam. Piękne wąskie uliczki, ogólnie to bardzo urocze miasteczko, można porobić super zdjęcia. + w miare tanie pamiątki i tani alkohol, baaardzo duży wybór |
|
|
|
|
|
#3324 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Cytat:
tak, u nas jechały 2 autokary do naszego hotelu i samolotówka, jeden autokar do innego hotelu ![]() Był wybór, albo dyskoteka i "krótkie miasto" czyli do 22 a później szykowanie się na dyskotekę, zbiórka ok.23 ALBO długie miasto bez dyskoteki, czyli jakoś od 20.30 do północy zazwyczaj, czasami do 00.30 ![]() ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Cytat:
tak, integrowaliśmy się, szczególnie w piciu na plaży i na dyskotekach. Pogoda była wręcz wymarzona TYLKO TAK BTW TO JA Z MRÓWKĄ OPOWIADAMY O OBOZIE PARTYZONE Z BUTA. NIE WIEM JAK TO JEST NA WYPOCZYNKOWYM.
|
|
|
#3325 |
|
Przyczajenie
|
a tak w ogole to faktycznie jest tak jak w ofercie, że na śniadanie idziesz sobie powiedzmy o której chcesz godzienie czy sa te śmieszne zbiórki o np8?-,- A i czy podczas siesty można wychodzić z hotelu? Bo jak bylam w zeszłym roku to nie bylo mozna;/
|
|
#3326 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mam wstać ?! a z samolotówką niektórzy się bardziej zintegrowali
Christian Louboutin ♥ mistrz ! Rimini 2011 ♥ Bułgaria Złote Piaski 2012 ♥ [?] Edytowane przez xMrowka Czas edycji: 2011-07-11 o 17:08 |
|
|
|
|
|
#3327 |
|
Przyczajenie
|
Jadę z Antavii 02.08 do Rimini hotel Evelyn.
gg : 6818481 pisać kto jeszcze ![]()
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3328 |
|
Przyczajenie
|
9337253 tez jade z ok-tours do wloch chces zto sie odezwj jade teraz 14,07-24,07
|
|
|
|
|
#3329 |
|
Przyczajenie
|
a tak w ogole to faktycznie jest tak jak w ofercie, że na śniadanie idziesz sobie powiedzmy o której chcesz godzienie czy sa te śmieszne zbiórki o np8?-,- A i czy podczas siesty można wychodzić z hotelu? Bo jak bylam w zeszłym roku to nie bylo mozna;/+ Czy były na plaży atrakcje wodne typu banan
??????????????????????? ????????????????????????? ??????????????????????/
|
|
#3330 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
+ Leesha jedziesz do Rimini ze Steją? który turnus ?
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:38.

) a my staliśmy w rządku jak idioci nawet po poł godziny...
okólnie kadra sympatyczna tylko radzę się nie spóźniać ;D
) ogólnie ciesze się że pojechałam autokarem bo się można było zapoznać z większością

4. i jaka pogoda?