|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3301 |
Przyczajenie
|
Dot.: Rimini zbiorczy - wakacje, obozy
Kto jedzie do Rimini z Ok tours 14.07-24.07 2011 r. jc piszcie na gg 484266
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3302 |
Raczkowanie
|
Ja byłam z BUTa i zdecydowanie polecam ![]() A co do opiekunów to świetni, w ogóle się nie czepiali.
![]() |
#3303 |
Przyczajenie
|
kto jedzie do Rimini 14.07.2011 z biura IW Travel do 25.07.2011 Hotel "New Sky' ? isac na gg 32117706
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3304 |
Raczkowanie
|
ja byłam z BUTa...młoda, fajna kadra, tylko zbyt przewrażliwiona. Za każdym razem przy wyjściu na miasto czy gdziekolwiek indziej liczyli nas po parę razy i nigdy nie mogli się doliczyć (fakt że czasem trudno było im się doliczyć np po wyjściu z klubu skoro ledwo stali na nogach ![]() ![]() Poza tym ogólnie organizacja była w porządku, tylko jak dla mnie trochę za mało luzów (to nie jest reguła, jak byłam z BUTa w Bułgarii to trafiłam za za*ebistą kadrę, dużo luzu, nie mogło być lepiej ![]() ogólnie polecam do biuro, w każdym biurze czasem trafiają się nieciekawi wychowawcy, zresztą ci których ja miałam ogólnie byli w porządku, mogło być dużo gorzej... ![]() Edytowane przez Dominikaaaaaa Czas edycji: 2011-07-10 o 20:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3305 |
Przyczajenie
|
wrócił już ktoś z pierwszego turnusu z ok-tours w villa enea. Ja jade dopiero 14.07 (4 dni <3! ). Jestem ciekawa jak wygląda hotel bo nigdzie nie ma o nim info, o kadrze też było by fajnie się czegoś dowiedzieć. I ogólnie ile jest wyjść na dyskoteki, czy pilnują bardzo i ceny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3306 |
Raczkowanie
|
1.Plaża jest świetna , bardzo miękki piach chodzą Rumuny i wołają cocoooooo i Tattooooo ale kij ;D mieliśmy prywatną plaże
![]() 2.Opiekunowie cudowni nie było praktycznie żadnych zakazów ![]() 3.Ludzie z obozu , wiadomo raz lepsi raz gorsi , powiem Ci tak , ja trafiłam naprawdę na cudowne osoby o których z pewnością mogę powiedzieć same miłe rzeczy no ale zawsze ktoś się trafi . niestety . ![]() 4.Droga .. Łooo męczarnia ale da się wytrzymać ![]() ![]() ![]() a wrażenia .. to jest coś nie do opisania. To trzeba przeżyć ! <3 <3
![]() |
#3307 |
Przyczajenie
|
To ja może poproszę o ceny papierosów i ogólne wrażenia, gdzie polecacie nocne zabawy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3308 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
jest wi-fi, i komputer, wygodne łóżka, balkony w każdym pokoju, i winda to chyba tyle plusów Codziennie na śniadanie jest szwedzki stół Codziennie na obiadokolację jest na pierwsze makaron który jest zawsze inny (inny kształt) i sos pomidorowy \. Nawet jeśli ktoś lubi to idzie się znudzić po 4 dniu.. A na drugie są frytki z mięsem i można sobie wybrać surówkę Pokoje.. my z koleżankami byłyśmy we 3 osoby a nasz pokój był najmniejszy chyba ze wszystkich .. po prostu źle trafiłyśmy ![]() w każdym pokoju(gdzie są min.3 os) jest łóżko piętrowe łazienka - bez komentarza To na tyle ale atmosfera pomimo warunków była świetna i wracam za rok ![]() Ps. Hotel Bacco leży przy torach pociągowych więc średnio co 10-20 min jedzie pociąg.. Ps.2 JEST ZA TO ŚWIETNE POŁOŻENIE W KAŻDE MIEJSCE 5 MIN DO CARNABY DO PLAŻY 5 MIN NA DEPTAK 3 MIN !!! <3 ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Cytat:
Black devile -4 E Pall male - 3,90 malboro -bodajże 4,20 ogólnie ceny w granicach od 3,50 (największy syf) do 5 E
![]() |
![]() |
#3309 |
Przyczajenie
|
A imprezować gdzie najlepiej?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3310 |
Raczkowanie
|
A jak z cenami innych produktów picia, alkoholu, lodów etc? i czy można się np. kupując lody dogadać po angielsku?
i jak wycieczki?? najbardziej interesuje mnie mirabilandia i san marino? ![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- I czy był ktoś w hotelu MALIBU?? Jak tak to będę wdzięczna za opinie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3311 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
łazienki naprawdę takie okrutne ? : < |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3312 |
Raczkowanie
|
![]() |
#3313 |
Przyczajenie
|
A jak z tym WiFi? trzeba znać hasło czy mogę się na luzie podłączyć?
![]()
![]() |
#3314 |
Przyczajenie
|
a jakieś ogólne uwagi macie ? np. na co powinniśmy uważać w następnych turnusach, coś polecacie może, konkretny alkohol, wycieczki ?
i mam jedno ważne pytanie, a mianowicie jakie hity dominują teraz na dyskotekach, klubach we Włoszech ? ; D bo rok temu 'we no speak americano' chyba, tak mi się kojarzy... ;> |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3315 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do WIFI to nam na początku obozu już podali hasło do niego ![]() ![]() a hity to np. Oasis- Wonderwall (hit karaoke w Carnaby) Shots by LMFAO - hit 1st floor w Carnaby no i Don Omar Danza Kuduro króluje wszędzie ![]() na wycieczce byłam tylko w Mirabilandii i naprawdę jest świetnie. A do tego stare miasto w Rimini jest piękne ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3316 |
Raczkowanie
|
będzie hasło ale to wam od razu podadzą na miejscu
![]() |
#3317 |
Przyczajenie
|
xMrowka : A czy z leżakami na plaży bylo tak, że powiedzmy osób na turnusie było 40 a leżaków na plaży do dyspozycji 30 i trzeba bylo sie dzielić????????? (Bo w ok toursie mniej wiecej tak było)
![]() |
#3318 |
Rozeznanie
|
Podłączam się do pytania wyżej plus, czy w hotelu jest basen, a jak tak, to jak się prezentuje ?
![]()
![]() |
#3319 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Zazwyczaj dokładali leżaki, ale często było tak, że niektórym osobom brakowało bo było nas 130 razem z samolotówką ![]() Basenu nie ma, więc się nie prezentuje ![]()
![]() |
![]() |
#3320 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
O matko wow ![]() ![]() i jeszcze mam pytanko ![]()
Hanniulka Edytowane przez Anniulka Czas edycji: 2011-07-11 o 11:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3321 |
Przyczajenie
|
ha, ja miałam jechać w tym roku, ale tak wyszło, że jednak coś innego mi wypadlo, ale za rok kurczę.
![]() mam pytanie, bo mówicie ze 130 osób, no ale... chwila, 1.a to nie było tak ze samolotówka w innym hotelu i Wy innym? 2.a jak juz byliscie razem, to integrowaliście się z ludzmi z `samolotówki`? 3. i czy chodzili z Wami na dyski? ![]() ![]() <chodzi mi o biuro BUT.> 5.i własnie, wypoczynkowy bo to niby 13-19, byli ludzie, co mieli po 18, 19? bo ja za rok bd mieć 18 i wiecie, nie chcę się czuć staro, czy był podział na grupy?
![]() ![]() Edytowane przez pelagiacandy Czas edycji: 2011-07-11 o 11:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3322 |
Przyczajenie
|
Kto jedzie do Włoch z ok-tours to hotelu STELLA D'ITALIA 22.07?? piszcie! 5659143 gg ;D
Kasia ; ) Edytowane przez skasiaskasia Czas edycji: 2011-07-12 o 12:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3323 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mirabilandia - za*ebista sprawa. Ja uwielbiam tego typu rozrywki więc byłam mega zadowolona, chociaż jak dla mnie to i tak mogłaby być jeszcze jakaś bardziej "ekstremalna" kolejka ![]() San Marino - gorąco polecam. Piękne wąskie uliczki, ogólnie to bardzo urocze miasteczko, można porobić super zdjęcia. + w miare tanie pamiątki i tani alkohol, baaardzo duży wybór ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3324 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Cytat:
tak, u nas jechały 2 autokary do naszego hotelu i samolotówka, jeden autokar do innego hotelu ![]() Był wybór, albo dyskoteka i "krótkie miasto" czyli do 22 a później szykowanie się na dyskotekę, zbiórka ok.23 ALBO długie miasto bez dyskoteki, czyli jakoś od 20.30 do północy zazwyczaj, czasami do 00.30 ![]() ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Cytat:
![]() ![]() TYLKO TAK BTW TO JA Z MRÓWKĄ OPOWIADAMY O OBOZIE PARTYZONE Z BUTA. NIE WIEM JAK TO JEST NA WYPOCZYNKOWYM.
![]() |
![]() |
#3325 |
Przyczajenie
|
a tak w ogole to faktycznie jest tak jak w ofercie, że na śniadanie idziesz sobie powiedzmy o której chcesz godzienie czy sa te śmieszne zbiórki o np8?-,- A i czy podczas siesty można wychodzić z hotelu? Bo jak bylam w zeszłym roku to nie bylo mozna;/
![]() |
#3326 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
mam wstać ?! a z samolotówką niektórzy się bardziej zintegrowali ![]() ![]()
Christian Louboutin ♥ mistrz ! Rimini 2011 ♥ Bułgaria Złote Piaski 2012 ♥ [?] Edytowane przez xMrowka Czas edycji: 2011-07-11 o 16:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3327 |
Przyczajenie
|
Jadę z Antavii 02.08 do Rimini hotel Evelyn.
gg : 6818481 pisać kto jeszcze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3328 |
Przyczajenie
|
9337253 tez jade z ok-tours do wloch chces zto sie odezwj jade teraz 14,07-24,07
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3329 |
Przyczajenie
|
a tak w ogole to faktycznie jest tak jak w ofercie, że na śniadanie idziesz sobie powiedzmy o której chcesz godzienie czy sa te śmieszne zbiórki o np8?-,- A i czy podczas siesty można wychodzić z hotelu? Bo jak bylam w zeszłym roku to nie bylo mozna;/+ Czy były na plaży atrakcje wodne typu banan
![]()
![]() |
#3330 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() + Leesha jedziesz do Rimini ze Steją? który turnus ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:16.