Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20. - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-08, 06:28   #3301
gochaa_p
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Gocha super, że z brzuszkiem w porządku, a to było podejrzenie czegoś? jakieś objawy?

:
od lutego walczymy z zaparciami

---------- Dopisano o 07:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:27 ----------

dopiero 7,30 a My juz po śniadaniu, posprzątane, pranie wstawione...i co ja mam przez reszte snia robic ??? :P Te pobudni o 5 rano są zabójcze
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 07:29   #3302
gucia6
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.

Dzień dobry

już czwartek, do weekendu coraz bliżej

i umówiłam się na przyszłą środę badanie usg żył
a jak będzie czysto, to będę musiała przycisnąć mojego rodzinnego o skierowanie do neurologa...
Stary 2013-08-08, 08:06   #3303
blonde_hair
Zakorzenienie

Zabciaa to super

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
o chipsy tez bym zjadła ale tz czuwa

tz byl wczoraj i dzis u innego stolarza i d.u.p.a z łózkiem, jeden powiedzial ze moze zrobic ale zadnych zaokraglen nie bedzie a drugi zazyczył sobie ok 3tys, na necie niby mnostwo łóżek ale my mamy wymagania
dlugo zesmy sie nie pocieszyli...bo dopadł Nas wirus Seby...Tz mi juz stekał, ze to po moim obiedzie, ale wieczorem i mnie tez wzieło
Chyba podjade do lekarza, bo jak mi nie minie do jutra to nie wyrobie w pracy...

Straszna cena tego łozka

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
a jak będzie czysto, to będę musiała przycisnąć mojego rodzinnego o skierowanie do neurologa...

a co Tobie z zyłami

Dobry...
Cala noc nie spałam
Stary 2013-08-08, 08:09   #3304
onyks
Zakorzenienie

Hej

Blonde, dlaczego nie spałaś?

Gocha, super, że usg wyszło dobrze

Metka, ale cena

Wybrałam pielęgnację włosów z marką Braun
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 08:13   #3305
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Blonde, dlaczego nie spałaś?
pisałam wyzej, ze dopadl mnie jakis wirus...
poszlismy spac po 20, bo myslalam, ze bedzie lepiej a i tak nie spałam
Stary 2013-08-08, 08:17   #3306
onyks
Zakorzenienie

Dziewczyny doradźcie, jak mogę przestawić mała na wcześniejsze zasypianie. Cały czas był schemat: kąpanie o 20.30, potem jedzenie i do łóżeczka. W sumie czasem nam się to przesuwa, potem mała się trochę pokręci, napije itp.. i zasypia o 21.50.
Moim planem było zacząć kłaść ją o godzinę wcześniej, ale sprawę komplikuje jej drzemka na spacerze około 19, śpi tak z 40 min. wczoraj próbowałam ją przetrzymać, ale nie dało rady, zasnęła mi na siedząco w wózku o 19.10 i spała pół godz.... Nie mam pomysłu na to "przestawienie"

Stary 2013-08-08, 08:19   #3307
Ana***
Zakorzenienie

Cześć!
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-08-08, 08:24   #3308
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
pisałam wyzej, ze dopadl mnie jakis wirus...
poszlismy spac po 20, bo myslalam, ze bedzie lepiej a i tak nie spałam
Przeleciałam i nie zauważylam
Oj biedna

Stary 2013-08-08, 08:26   #3309
mysia1986
Zakorzenienie

Hej.

Gochaa, cieszę, że usg Wojtusia jest ok. No i jaki pracuś z Ciebie
Metkaa, mam nadzieje, ze uda Wam się coś wyszukać dla Szymka.
Gucia, kciuki za usg są!

Ja mam znowu stertę papierów na biurku...
Miłego dnia
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 08:29   #3310
malamaluczka87
Zadomowienie

Nosz ch.olerka!!!! znów mi całą wiadomość usunęło grr!!!

Blonde- ty bidocku! Daj znać jak będzie coś lepiej! Lekarz od razu

Gocha- współczuję tego stałego wstawania, po mojej bezsenności wiem co to znaczy;-)

Metko-
ola boga, ale przegięcie z tą ceną! W życiu bym tyle nie dała. Już prędzej znajdziecie coś, co spełni wasze oczekiwania, albo będzie temu bliskie. A przypomnisz mi co takiego ma mieć w sobie to łóżko, że zdecydowaliście się na zamawianie? Wiem, że pisałaś, acz za chiny nie pamiętam;-)

A ja mam dziś dwa dobre newsy: wkroczyliśmy w 38 tc i to trzecia doba jak normalnie spałam i czuję się świetnie!!! Czyżby taka nagroda przed porodem?

A z teściową widzę, że wywołałam poruszenie;D Wiecie jak jest dziewczyny....niebawem Adaś się rodzi, nie wyobrażam sobie, żeby miała w naszym domu panować chora atmosfera i żeby teście nie mogli normalnie wnuka bez zgrzytu widywać. trzeba to było zamknąć. Ona pierwsza wykonała ten krok jadąc do nas autobusem 40km w 35 stopniach...a jak do mnie jest ktoś grzeczny to ja odpłacam tym samym. I może wreszcie coś ruszyło do przodu. Mnie ktoś musi strasznie na odcisk nadepnąć bym nie widziała szansy mediacji. Jestem tylko zdziwiona (mile), że to stało się już przed moim porodem.

---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ----------

Onyksik- normalnie powiedziałabym, że wcześniej spacer, ale w tych upałach jest to ciężkie do wykonania, bo 19 to pierwsza ludzka godzina na takie rzeczy...mnie tam zaś się marzy, by Adaś tak późno chodził spać,a dłużej mi za to przesypiał rano, bo dla mnie godziny typu 5-6 to morderstwo;D Wrzuć kochana znów jakieś foteczki...uwielbiam was oglądać;-)

Serum na hormonalne wypadanie włosów:
http://www.kkkleopatra.blogspot.com/...wypadanie.html
malamaluczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 08:31   #3311
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny doradźcie, jak mogę przestawić mała na wcześniejsze zasypianie. Cały czas był schemat: kąpanie o 20.30, potem jedzenie i do łóżeczka. W sumie czasem nam się to przesuwa, potem mała się trochę pokręci, napije itp.. i zasypia o 21.50.
Moim planem było zacząć kłaść ją o godzinę wcześniej, ale sprawę komplikuje jej drzemka na spacerze około 19, śpi tak z 40 min. wczoraj próbowałam ją przetrzymać, ale nie dało rady, zasnęła mi na siedząco w wózku o 19.10 i spała pół godz.... Nie mam pomysłu na to "przestawienie"
Może ja wcześniej pomęczyć zabawą i może zaśnie nie o 19 tylko o 18 na przykład ale nie wiem, nie znam się
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 08:33   #3312
Natala84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malamaluczka87 Pokaż wiadomość
Marzę o tym by mieć pokarm, żeby mi wyszło kp, a z tym się wiąże niestety i nawał pokarmu. Nie ma pokarmu, nie ma nawału;P A u mnie w rodzinie mają z tym kobitki problem.
kochana
po pierwsze - nie ma że pokarmu nie będzie! będzie i już
po drugie - demontuje to o tym nawale - nie miałam nigdy a karmiłam 11 miesięcy piersi rzecz jasna tawrdniały bardzo, jak przerwa była dłuższa niż 3h, ale po karmieniu wszystko schodziło

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość
Moja tez sie tak wierci.. Masakra
I potrafi sie obrocic z brzuszka na plecy juz
No i najfajniejsze jest to jak sie usmiecha do mnie - szczególnie jak robie z siebie idiotke.
hehe
a co do przewracania się na plecy to raczej nie świadome jeszcze, raczej napięcie ją ciągnie
cieszę się, że żółtaczka schodzi i że badania wyszły ok i jak już pisałam, u nas bilirubina była podwyższona przez 3 miesiące, tyle że ciągle spadała więc lekarz kazał się nie martwić

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
my juz po badaniu. Wojtus byl grzeczniutki i kochaniutki wygląda na to że wszystko jest ok
super

Cytat:
o chipsy tez bym zjadła ale tz czuwa
no nie mów, że tż Ci zabrania zjeść chipsy

Blonde, a macie Smecte u siebie? oby szybko minęło

Strokrotko - brawa dla Ciebie, świetnie sobie poradziłaś ale też i ogrmne brawa dla koleżanki, która była z Tobą, trzeba do tego mnóstwo odwagi a malutki cudowny

byłam wczoraj u gina i na ktg. na ktg wszystko ok, ale gin (nie mój prowadzący, bo mój jest na urlopie) przyczepił się do opuchniętych nóg, mimo że mówiłam że mam takie odkąd są te choelrne upały i mój gin o tym wie. a ta mnie skierowała do szpitala :/ tam pomierzyli mi ciśnienie, znów zrobili ktg, przejrzeli wyniki i odesłałi do domu

ale ale, rozwarcie pomału się robi, czop powoli odchodzi, dziś był nawet lekko zabarwiony, choć mógł być to efekt badania wczorajszego

u mnie dziś już 37 a właściwie 38 tc jeszcze z tydzień bym chciała wytzrymać, choć wiadomo że ja to sobie mogę chcieć

a tak w ogóle, to co się dzieje z wątkiem... nie ma Madzi, Butter, Biki... a gdzie Kotek?

Hania

94,5....70,5....65

http://szydelkogagusi.blogspot.com/
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 08:39   #3313
onyks
Zakorzenienie

Cytat:

[/COLOR]Onyksik- normalnie powiedziałabym, że wcześniej spacer, ale w tych upałach jest to ciężkie do wykonania, bo 19 to pierwsza ludzka godzina na takie rzeczy...mnie tam zaś się marzy, by Adaś tak późno chodził spać,a dłużej mi za to przesypiał rano, bo dla mnie godziny typu 5-6 to morderstwo;D Wrzuć kochana znów jakieś foteczki...uwielbiam was oglądać;-)
Wrzucę, obiecuję

Ona śpi do 8.00

Cytat:
Może ja wcześniej pomęczyć zabawą i może zaśnie nie o 19 tylko o 18 na przykład ale nie wiem, nie znam się
o 17 ma jedzenie, a przed nim drzemkę więc o 18 jest super wyspana Ale pomyślę

Może jak jesień nadejdzie i plan spacerów się zmieni to coś wymyślimy...

Stary 2013-08-08, 08:43   #3314
malamaluczka87
Zadomowienie

Natala- ty to umiesz pocieszyć i obalić mity! Lubię twoje rady z doświadczeniem;-) oby więcej! I gratki za takie dobre wyniki i że coś się już tam zaczyna dziać. U mnie ani śladu czopa, choć czuję, że coś tam po mału się dzieje. I mam wrażenie, że od wczoraj znów trochę brzuszek mi zszedł na dół...Ale mamy teraz piękną kolejkę do porodów!

A nogami się nie przejmuj...nie ma chyba teraz osoby, której by nie puchły. Mnie pierwszy raz w życiu tak poważnie to dosięga i mieszczę stopy tylko w dwie pary starych szerokich klapków;D Jeszcze komary są bardzo ucieszone i ciachają mnie właśnie w stopy, gdzie mam wyraźne żyły...także nie prezentuję się tam zbyt estetycznie;P Ale lepiej, żeby lekarka była nadopiekuńcza, aniżeli bagatelizowała. W ciąży często zatrzymanie wody w organiźmie i przytycie nagle z tego powodu ileś kg wiąże się z nerkami

Ana- cześć kochana

A dziewczyn nie ma...my robimy sztuczny tłum, już sobie nieźle same tu radzimy;D i czekamy na wielki come back każdej z naszych panien;-)

Onyksik - no to jak dla mnie ideał, ale rozumiem, że masz swoje pobudki w tym kierunku. Jesień na pewno pomoże bo dzień ogólnie się skróci

Serum na hormonalne wypadanie włosów:
http://www.kkkleopatra.blogspot.com/...wypadanie.html

Edytowane przez malamaluczka87
Czas edycji: 2013-08-08 o 08:44
malamaluczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 08:46   #3315
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość

a co Tobie z zyłami

Dobry...
Cala noc nie spałam

z żyłami nie wiem czy coś mam... chcę sprawdzić, ale boję się że mogę mieć zakrzepy... to co się dzieje odpowiada wielu objawom i chcę to sprawdzić... tym bardziej, że w mojej rodzinie byly przypadki śmierci z tego powodu, zarówno ze strony mamy jak i taty...
a przez rodzinnego podejrzewane braki magnezu byc nie mogą, bo łykam magnez już od paru tygodni i nie widzę porawy, a inne minerały mam w normie

Cytat:
a jakbyś zaczęła kąpać małą o 18.30 i o 19 do łóżka?

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Gucia, kciuki za usg są!

powodzenia z papierami

Cytat:
A ja mam dziś dwa dobre newsy: wkroczyliśmy w 38 tc i to trzecia doba jak normalnie spałam i czuję się świetnie!!! Czyżby taka nagroda przed porodem?
;-)
Stary 2013-08-08, 08:48   #3316
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
a tak w ogóle, to co się dzieje z wątkiem... nie ma Madzi, Butter, Biki... a gdzie Kotek?
No właśnie!

Ale masz bliziutko końca

Stary 2013-08-08, 09:06   #3317
Nikita...
Zakorzenienie

Dzien dobry,
marnie spalam przez te upaly, duszno tak, ze wszystkiego sie odechciewa.

Cytat:

dopiero 7,30 a My juz po śniadaniu, posprzątane, pranie wstawione...i co ja mam przez reszte snia robic ??? :P Te pobudni o 5 rano są zabójcze
bozsze, ja dopiero sniadanie zjadlam, skad masz na to wszystko sile i energie???

Cytat:
Moja mama miala to badanie pare tygodni temu, teraz czeka na wizte bo jeden lekarz robi usg a drugi konsultacje, do obu kolejki i bulisz kase..

http://cosmeticsblogging.blogspot.com/
Nikita... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 09:13   #3318
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Onyksik - no to jak dla mnie ideał, ale rozumiem, że masz swoje pobudki w tym kierunku. Jesień na pewno pomoże bo dzień ogólnie się skróci

Cytat:
:
a jakbyś zaczęła kąpać małą o 18.30 i o 19 do łóżka?
To jest pomysł tylko przy tych upałach my wychodzimy o 18.00 na dwór

Stary 2013-08-08, 09:28   #3319
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Ja bardzo przepraszam, ale jakoś nie mam..... hm.... jak to nazwać "cierpliwości" na wątek...... pewnie to nie za dobre określenie, ale jakoś nie znajduję słów żebym mogła to określić tak jak czuję....
Oczywiście wszystko u nas ok, wszyscy cali i zdrowi, mieszkania nie zmieniam - więc narzekać jak ono mnie wku......a nie będę, bo zauważyłam, że smętolenie na cięgle te same tematy nie jest pożądane
Nic, zmykam do codziennych obowiązków.......
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 09:35   #3320
onyks
Zakorzenienie

Proszę was o kciuku bo dziś o 17.30 przychodzi potencjalny nabywca obejrzeć nasze mieszkanie

Stary 2013-08-08, 10:39   #3321
Natala84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Ja bardzo przepraszam, ale jakoś nie mam..... hm.... jak to nazwać "cierpliwości" na wątek...... pewnie to nie za dobre określenie, ale jakoś nie znajduję słów żebym mogła to określić tak jak czuję....
Oczywiście wszystko u nas ok, wszyscy cali i zdrowi, mieszkania nie zmieniam - więc narzekać jak ono mnie wku......a nie będę, bo zauważyłam, że smętolenie na cięgle te same tematy nie jest pożądane
Bika nie musisz przepraszac bo pisanie na forum nie jest niczyim obowiazkiem..... ale znamy sie juz troche i po prostu troche sie martwie jak nagle najwieksze gaduly przestaja pisac a jezeli to przez atmosfere na watku to moze wartoby sobie to wyjasnic, np w k?
no chyba ze to stricte prywatne sprawy o ktorych nie chcesz pisac, to nie naciskam

Hania

94,5....70,5....65

http://szydelkogagusi.blogspot.com/
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 10:44   #3322
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Bika nie musisz przepraszac bo pisanie na forum nie jest niczyim obowiazkiem..... ale znamy sie juz troche i po prostu troche sie martwie jak nagle najwieksze gaduly przestaja pisac a jezeli to przez atmosfere na watku to moze wartoby sobie to wyjasnic, np w k?
no chyba ze to stricte prywatne sprawy o ktorych nie chcesz pisac, to nie naciskam
Popieram

Widzę, że faktycznie długo mnie nie było...

Ale brakuje mi dziewczyn...oby nam wątek nie zaczął podupadać

Stary 2013-08-08, 10:48   #3323
kaska87
Zakorzenienie

no też zauważyłam, że się dziewczyny pochowały, ale może wrócą są wakacje każda pewnie odpoczywa z rodzinką i nie ma czasu na wizaż

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-08-08, 10:54   #3324
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
Ale brakuje mi dziewczyn...oby nam wątek nie zaczął podupadać
wszystko co dobre kiedyś się kończy...

ale mimo wszystko wierzę, że "zguby" wrócą, a podtrzymanie wątku należy do całej reszty

Bika, spokojnie... jak ci natchnienie i ochota wróci, to pewnie o nas nie zapomnisz
miałam też takie momenty, że przez kilka tygodni nawet na wizaż nie zaglądałam
Stary 2013-08-08, 10:59   #3325
tomalinka
Wtajemniczenie

Cytat:
a co do przewracania się na plecy to raczej nie świadome jeszcze, raczej napięcie ją ciągnie
cieszę się, że żółtaczka schodzi i że badania wyszły ok i jak już pisałam, u nas bilirubina była podwyższona przez 3 miesiące, tyle że ciągle spadała więc lekarz kazał się nie martwić

No zdecydowanie nieświadome ale i tak jestem dumna

Mała co do karmienia to ja też nie czułam tego nawału w 3 dobie, który miał być. Żadnych popękanych brodawek a kupiłam osłonki specjalnie a tu nie było potrzebne. Żadnego bólu przy karmieniu. A też się bałam, bo naczytałam się jak głupia.

No i jeszcze Agnuska nie ma coś...

U nas wsio ok tylko Hania ma wciąż problemy z brzuszkiem już nie wiem co jeść, żeby jej pomóc.. Dziś w nocy pobiła rekord, bo zjadła o 22 i potem dopiero o 7 Tylko o 3 ją brzuszek męczył.
Stary 2013-08-08, 11:08   #3326
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
nie wiem o co chodzi ale wnioskuje że ktoś coś? tak? dobrze kumam?
no cóż przykro mi że atmosfera i sie tutaj nie podoba

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

Cytat:
Proszę was o kciuku bo dziś o 17.30 przychodzi potencjalny nabywca obejrzeć nasze mieszkanie
powodzenia
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 11:11   #3327
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Przeleciałam i nie zauważylam
Oj biedna

Cytat:

Blonde- ty bidocku! Daj znać jak będzie coś lepiej! Lekarz od razu

A z teściową widzę, że wywołałam poruszenie;D Wiecie jak jest dziewczyny....niebawem Adaś się rodzi, nie wyobrażam sobie, żeby miała w naszym domu panować chora atmosfera i żeby teście nie mogli normalnie wnuka bez zgrzytu widywać. trzeba to było zamknąć. Ona pierwsza wykonała ten krok jadąc do nas autobusem 40km w 35 stopniach...a jak do mnie jest ktoś grzeczny to ja odpłacam tym samym. I może wreszcie coś ruszyło do przodu. Mnie ktoś musi strasznie na odcisk nadepnąć bym nie widziała szansy mediacji. Jestem tylko zdziwiona (mile), że to stało się już przed moim porodem.[COLOR="Silver"]

Cytat:
po drugie - demontuje to o tym nawale - nie miałam nigdy a karmiłam 11 miesięcy piersi rzecz jasna tawrdniały bardzo, jak przerwa była dłuższa niż 3h, ale po karmieniu wszystko schodziło

Blonde, a macie Smecte u siebie? oby szybko minęło

byłam wczoraj u gina i na ktg. na ktg wszystko ok, ale gin (nie mój prowadzący, bo mój jest na urlopie) przyczepił się do opuchniętych nóg, mimo że mówiłam że mam takie odkąd są te choelrne upały i mój gin o tym wie. a ta mnie skierowała do szpitala :/ tam pomierzyli mi ciśnienie, znów zrobili ktg, przejrzeli wyniki i odesłałi do domu

ale ale, rozwarcie pomału się robi, czop powoli odchodzi, dziś był nawet lekko zabarwiony, choć mógł być to efekt badania wczorajszego

u mnie dziś już 37 a właściwie 38 tc jeszcze z tydzień bym chciała wytzrymać, choć wiadomo że ja to sobie mogę chcieć

miałam, ale dalam Sebie ostatnie...
ja brałam wegiel, ale nie bardzo mi pomógl...

za 38 tydz. Juz niedługo...
Wszystko przygotowane?

Cytat:

z żyłami nie wiem czy coś mam... chcę sprawdzić, ale boję się że mogę mieć zakrzepy... to co się dzieje odpowiada wielu objawom i chcę to sprawdzić... tym bardziej, że w mojej rodzinie byly przypadki śmierci z tego powodu, zarówno ze strony mamy jak i taty...
a przez rodzinnego podejrzewane braki magnezu byc nie mogą, bo łykam magnez już od paru tygodni i nie widzę porawy, a inne minerały mam w normie

no to lepiej sprawdzic faktycznie

Cytat:
Trzymam

Bika

Bylam u lekarza, mam jakies leki do picia. Zaraz sobie zrobie i cos musze przełknac. Wieci jaki numerZamówiłam taksowke w jedna strone, w druga myslałam ze dojde do domu, ale nie ryzykowałam i zamówilam tez spowrotem. Jeszcze z Seba szłam, co prawda wyciagnełam dawno nieuzywany wozek by bylo sprawniej. I na droge powrotna nie miałam kasy w portfelu i powiedziałam taksowkarzowi zeby zatrzymał sie przy naszym osiedlowym sklepie to wyplace i zaplace i stamtad juz wrocimy do domu...bankomat jak na złosc nieczynny...powiedziałam mu zeby zaczekal szybko zrobie zakupy w sklepie i przy kasie poprosze o gotówke i mu zaplace...to powiedział mi, ze nie ma problemu i nastepnym razem jak bede zamawiała to zapłaceheh...byłam w lekkim szoku
Stary 2013-08-08, 11:26   #3328
stokrotka24
Zakorzenienie

Dzień dobry
Mały śpi, tz śpi a mnie głowa boli, cała noc bolała i teraz też. Wracają moje bóle sprzed ciąży do tego tz mnie wkurzył i popłakałam i jeszcze gorzej. Nie wiem czy ja jakoś źle ubieram pampersy małemu bo często albo cały osrany jest albo osikany i muszę w nocy go przebierać. Zmęczeni jesteśmy już oboje, ciężko się przyzwyczajać do wstawania w nocy i dlatego jeszcze na siebie warczymy. Ale jak patrzę na małego to wiem, że ja wszystko zniosę, każde zmęczenie.

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 12:06   #3329
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez nie lubie tego zasickania, ale jednak pomaga
Chyba będę musiała się jednak czasem zmusić

Cytat:
Ta na lato, ta skórzana (która też mi się nie bardzo widzi) doradź coś kobieto!
Ciężko Jak coś mi w oko wpadnie, to dam znaka

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Aaby mam to samo łóżeczko jest super
Mówisz? Sprawdza się? Dobrze się na nim kurz rozkłada?
Ej, a jak kicia zareagowała na łóżeczko?

Cytat:
Napisane przez martynka1916 Pokaż wiadomość
Czy ktoras za mna tesknila???? Wróciłam
Hej

Cytat:
no własnie na usg które miałam 2 tygodnie temu wyszło ze szyjka jest super, mo odpowiednia grubosc czy jakos tak a teraz jak mnie zbadał to powiedzial ze widac ze szyjka pracuje, brzuch mi czasem twardnieje wiec to sa te niby skurcze,
Aaa, chyba że tak.
Odpoczywaj Kochana

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
abby - fajne lozeczko wybraliście Mam nadzieje ze uda Wam się je kupic u Ciebie w miescie.
W naszym mieście to mogę je sobie co najwyżej on-line pooglądać Do Gdańska się wybieramy

Cytat:
my juz po badaniu. Wojtus byl grzeczniutki i kochaniutki wygląda na to że wszystko jest ok

blonde - zdrówka Oby przeszło do jutra, bo taki wirus w pracy to nic fajnego
stokrotko

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-08, 12:09   #3330
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Mówisz? Sprawdza się? Dobrze się na nim kurz rozkłada?
Ej, a jak kicia zareagowała na łóżeczko?
nie zainteresowała się nim wcale nie wchodziła do niego, ani nic
ale ona ma wyrąbane na wszystko ważne, że na parapecie ma się gdzie wywalić

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości