|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3301 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część VII
wiem wiem żartuję
![]() buźkę masz ładniutką ![]() będziemy trzymać kciuki
#3302 |
Raczkowanie
|
Malinowa jest za☠☠☠iście
![]() ![]() A teraz mówię dobranoc i zmykam do wyrka coś poczytać. Jutro coś czuję będzie zwyżka ![]()
#3303 |
Zadomowienie
|
darialex_ jesteś, ale za rzadko :P:P:P:P
mallinowa_ uwielbiam Twoją nową fryzurę <3 !!!! Naur_ jak wypróbujesz to daj znac jak sie biegało!
wzrost: 168 cm pierwszy start: wrzesień 2011 ------> około 75 kg drugi start: 30.09.12 ------> 65,7 kg cel ostateczny: 58 kg osiągnięty! (17.12.12) kontrola wagi: 21.03.15 -> 56,3kg "Luck my ass! Luck is just another word for hard work and open mind!" |
![]() ![]() |
![]() |
#3304 |
Raczkowanie
|
Eliza A już myślałam, że nam Miss będzie musiała basenu z kisielem (?) użyczyć. :P Wiesz, że ja mocno trzymam kciuki za Was wszystkie!
![]() ![]() Eliza, Naur, Miss Dzięęęęęęęęęki ![]() ![]()
Wzrost: 160cm Było: 72kg CEL: 66 - 63,4 - 60 - 65 - ... - 55 "Co ma cię zmienić, jeśli nie ty? Przeraża start cię - nie zobaczysz mety."/Bisz Edytowane przez mallinoowa Czas edycji: 2014-03-23 o 23:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#3305 |
Zakorzenienie
|
malinowa ale by był ubaw
![]() ![]() też zmykam Dobranoc
![]() Edytowane przez eliza40 Czas edycji: 2014-03-23 o 23:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#3306 |
Zadomowienie
|
eliza_mallinowa_ co za rozczarowanie! Jesteście stanowczo zbyt ugodne jak na to forum, dawno nie mieliśmy tutaj porządnego fighta!
![]() ![]()
wzrost: 168 cm pierwszy start: wrzesień 2011 ------> około 75 kg drugi start: 30.09.12 ------> 65,7 kg cel ostateczny: 58 kg osiągnięty! (17.12.12) kontrola wagi: 21.03.15 -> 56,3kg "Luck my ass! Luck is just another word for hard work and open mind!" |
![]() ![]() |
![]() |
#3307 |
Raczkowanie
|
Eliza
![]() ![]() ![]() Miss Przepraszam, nie zachowałam się jak gówniarz, to się już więcej nie powtórzy. :P
Wzrost: 160cm Było: 72kg CEL: 66 - 63,4 - 60 - 65 - ... - 55 "Co ma cię zmienić, jeśli nie ty? Przeraża start cię - nie zobaczysz mety."/Bisz Edytowane przez mallinoowa Czas edycji: 2014-03-23 o 23:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#3308 |
Zakorzenienie
|
Miss zawiodłam cię
![]() ---------- Dopisano o 01:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:58 ---------- Znaczy się z telefonu w łóżku ![]()
#3309 |
Zadomowienie
|
eliza_malinowa_macie szansę się poprawić w przyszłości. Tylko zróbcie porządne show!
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3310 |
Wtajemniczenie
|
Ja dzis na szybko (i cały tydzień taki bedzie) waga narazie bez zmian do tabelki.
Martuszka -mam multisporta, ale musze za niego płacić 140 zł - wolekupic karnet ![]() Mnie teraz troche nie bedzie - mam dwa egzaminy i ogrom nauki w związku z nimi ![]() Wysłane z mojego różowego ajfonu.
#3311 |
Zakorzenienie
|
Martuszka, ja jestem i kierowcą i rowerzystą i pieszym i widzę błędy we wszystkich trzech grupach niestety
![]() Ostatnio z kolei, nie wiem, czy Wam pisałam? Jechałam rowerem, gdzie ścieżka to 1/3, chodnik to 2/3 szerokości, chodnik pusty, a ścieżką of kors popitala mamusia z dzieciakiem w wózku. Zadzwoniłam dzwonkiem, żeby zeszła, na co usłyszałam 'co ku.wa, mało miejsca masz?!'. No cóż ![]() Łoooo 48km to mega trasa! ![]() ![]() ![]() Co do graweru,to: na TŻtowej: Ubi tu... 6.09.2014 na mojej: ...ibi ego 6.09.2014 Czyli: Gdzie Ty, tam ja. Oryginał to: Gdzie Ty Gajuszu, tam ja - Gaja. ![]() Naur, ojj tak, z motocyklami też jest mnóstwo problemów, bo kierowcy aut kompletnie nie patrzą w lusterka, a już nie zliczę ile razy widziałam celowe zajeżdżanie motocykliście drogi, żeby przed światłami nie stał jako pierwszy ![]() Ja jak tylko ich widzę, to zjeżdżam, mega miłe jest to, że zawsze machną łapką w podziękowaniu ![]() Co do stanika, mam Shock Absorbera i polecam go BARDZO, żaden inny. Zwłaszcza, że cycka trochę mam (70H) i nie wyobrażam sobie ćwiczyć w zwykłym. Ja go kupiłam ze dwa lata temu, w sklepach kosztował ok. 220zł, ja kupiłam na ebayu na 100zł z przesyłką ![]() Szczurku, my robimy wesele, ale negocjacji odnośnie listy gości nie było ![]() ![]() Zapraszamy tych, których chcemy ![]() Miss, obrączki do odbioru za 10 dni ![]() Wybraliśmy takie, tylko nasze są z białego złota i moja bez kamyczków ![]() Eliza, graham waży dużo mniej niż chleb razowy. Ja grahama (u?) mam zjeść chyba 4 kromki, a pełnoziarnistego 2. Malinowa, ale jesteś śliczna ![]() ![]() ![]() Fajna fryzura! Pudel, słaby biznes, że 140zł trzeba dopłacić ![]() TŻ ma z pracy, 5 dyszek dopłaca. Ale na razie nie brał, bo ciśniemy ten rower ![]() My wczoraj rozpoczęliśmy sezon grillowy ![]() ![]() Waga do tabelki 84,4. Bez szału, spadek zaledwie 0.3, co mnie dziwi, bo w zeszłym tyg. miałam @ i myślałam, że mi coś zleci, bo byłam mega opuchnięta. No nic, zobaczymy co dalej. Nie ćwiczyłam wczoraj, bo mnie coś zawiało i nie mogę się ruszać ![]() Zbieram się do pracy, jeszcze obiad muszę sobie ogarnąć, z psem wyjść, bo mamy ją chwilowo u siebie, włosy wysuszyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3312 |
Rozeznanie
|
Malinowa ja też znam ten kabaret o drzwiach i rękach od ściany
![]() ![]() Kasiula gratki córeczki ![]() ![]() ![]() ![]() Eliza dokładnie, trudno było się wykręcić od ciasta ![]() Martuszka ja tez będę średnio wspominać ![]() ![]() Moja teściowa sobie teraz przypomniała, że chce multum zaproszeń na sam ślub i muszę dodrukować ![]() ![]() Niestety więcej nie napiszę, bo praca czeka więc wszystkim którym nie odpisałam z imienia (a bym chciała naprawdę każdej z Was) przesyłam pozdrowienia ![]()
#3313 |
Wtajemniczenie
|
bez spadku, bez wzrostu o.O a jeszcze wczoraj czułam się taka opuchnięta, że szok
![]() dobry znak, przynajmniej nie rośnie ![]() strasznie pada dzisiaj, tak mi się nie chce nosa wyściubiać za drzwi, że ka-ta-stro-fa. a tu na fitness trzeba dupsko ruszyć.. Malinka: dopiero teraz obczaiłam twe foteczki, 1) OJACIE JACIE, śmieszkowy wzorek ![]() ![]() Darialex: poka miejsce po przeprowadzce! ![]() ![]() Eliza: kurde, a już myślałam, że czochrasz poduszki w jakiś odpowiedni sposób, żeby fale nadały odpowiednie literki, a potem nakrycie kołdry to "enter" ![]() Pudel: powodzenia na egzaminach ![]() ![]() Dotka: dokładnie takie mi się podobają obrączki też! tak samo jak piszesz, białe złoto (lub inny biały kruszec) i bez kamyczków ![]()
![]() |
#3314 |
Zakorzenienie
|
80 kg
Dotka obrączki i napis super ![]() moje 2 kromki ważą 50g i tyle zawsze miałam zjeść.Może moje są troszkę większe ![]() Yellow a jak uda się odmówić ciasta to już osiągnięcie ![]() szczurku takiego ponadczasowego łoża to nie mam ![]() oczywiście deszcz pada od rana
#3315 |
Raczkowanie
|
Miss Masz to jak w banku.
![]() Pudel Trzymam kciuki za egzaminy. ![]() Dotka Dziękuuuuuuuuję ![]() Świetny grawer i śliczne obrączki. ![]() Mi też waga znów stanęła... Może po siłowni.. :< Żółciutka Właśnie pisałam, że oglądałam z siostrzenicą bajkę i tam była ta pieśń przepiękna. xD Szczurek No, śmieszkowy, chciałam trochę inny i kombinowaliśmy z godzinę, co z niego zrobić. W ciągu dwóch dni mi włosy odrosły już sporo, więc zaraz zrobię coś nowego. ![]() Dziękuję za pochwałę ![]() ![]() Waga 60.6kg
Wzrost: 160cm Było: 72kg CEL: 66 - 63,4 - 60 - 65 - ... - 55 "Co ma cię zmienić, jeśli nie ty? Przeraża start cię - nie zobaczysz mety."/Bisz Edytowane przez mallinoowa Czas edycji: 2014-03-24 o 08:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#3316 |
Rozeznanie
|
Engi Buraczki ćwikłowe z cebulą i czerwoną papryką - brzmi pysznie
![]() Cieszę się, że impreza się udała. No i gratulacje powstrzymania się od innych smakołyków ![]() ![]() Martuszka85 Zgodzę się z Tobą, że zawsze chcemy mieć to czego nie mamy. Ja już farbowałam włosy na wszystkie kolory tęczy : blond, z blond pasemkami, czarne, ciemne brązowe, pomarańczowe ![]() ![]() Czasami też w Ryłko mają duże rozmiary, a ceny nie są aż tak przerażające jak w np. w Kazar. Naur Co to za dyspensa urodzinowa? ![]() Jeśli tak to wszystkiego najlepszego ! ![]() Super buty! Silvia09 Mam nadzieję, że wszystko w porządku. ![]() Martuszka85 Proponuję góry. Spacery po górach to wspaniały, aktywny wypoczynek. Do tego gorące źródła w Bukowinie lub Białce ![]() Miss Bardzo dziękuję za przepisy ![]() ![]() mallinoowa Ja jak miałam 18 lat (w dniu mojej 18-stki) to ogoliłam sobie dół i oba boki - mniej więcej 30 % głowy na łyso. Mama jak mnie zobaczyła, myślałam, że zemdleje ![]() ![]() Niby miałyście wczoraj nudy, a dwie strony wątku to się same dodały? ![]() Dotka90 Piękne obrączki ![]() ![]() Pudel Powodzenia i nie dziękuj! Trzymaj się diety! ![]()
![]() |
#3317 |
Raczkowanie
|
KasDi Hahaha
![]() ![]() (Ale faza na czerń już mi przeszła :P) Jezuuuunnniuuuu, kto chce iść za mnie na uczelnię ?? .... :<
Wzrost: 160cm Było: 72kg CEL: 66 - 63,4 - 60 - 65 - ... - 55 "Co ma cię zmienić, jeśli nie ty? Przeraża start cię - nie zobaczysz mety."/Bisz Edytowane przez mallinoowa Czas edycji: 2014-03-24 o 08:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#3318 |
Rozeznanie
|
Malinoowa Zdecydowanie mnie pobiłaś! Nie spodziewałam się, że masz taki szalony look
![]() ![]()
Edytowane przez KasDi Czas edycji: 2014-03-24 o 08:56 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
#3319 |
Wtajemniczenie
|
Hej, mam chwilę to napiszę co i jak nbo u mnie strrrrrasznie dużo się dzieje.
dziękuję za wszystkie kciuki - egzaminy mam z systemów informatycznych w zarządzaniu i systemach wspomagania decyzji w dodatku musze zrobić dwa kobylaste ćwiczenia i wszystko na koniec tygodnia ![]() Na dietę muszę znaleźć czas - nie mam kiedy gotować ![]() a i jeszcze musze pare rzeczy ogarnąć, pojeździć, masakra... Za jakis czas wpadne i skasuje to, bo duzo tu informacji z mojego zycia ![]()
come take my heart of glass and give me your love I hope you'll still be there to pick the pieces up 89,9->73,2 ![]() spinoholiczka ![]() [COLOR="Gray"]thriatlon - finished! Edytowane przez Pudel123 Czas edycji: 2014-03-25 o 15:41 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3320 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry!
Choć u mnie za dobry, bo pogoda beznadziejna i bez kawy dziś na pewno nie dam rady ![]() ![]() Na śniadanie dziś był dziś serek wiejski ze szczypiorkiem, pomidorem i szynką. Do tego zielona herbata i 2 kromki pełnoziarnistego chleba i czuję się full. Malinowa fajna fryzurka ![]() ![]() KasDi Dzięki ![]() ![]() Miss dzięki za mail ![]() Szczurku lepiej, że waga stoi w miejscu niż miałaby rosnąć tak jak to jeszcze nie dawno u Ciebie się działo. Trzeba się cieszyć z tego co jest ![]() Dotka bardzo ładne obrączki ![]() ![]() ![]() Darialex właśnie walczę z tymi piątkami i niedzielami, ale bez skutecznie ![]() ![]() Pudelku faktycznie u Ciebie dużo się dzieje. Pamiętaj, że powoli uda Ci się wszystko osiągnąć. Potrzeba tylko stalowych nerwów i cierpliwości. 3mam kciuki, żeby wszystko szło po Twojej myśli ![]() Miłego dnia ![]() Edytowane przez MissEngineer Czas edycji: 2014-03-24 o 09:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#3321 |
Rozeznanie
|
Moje postanowienia: (tak jakoś mnie naszło)
1. MEGA ciśniemy z dietą i ćwiczeniami do 24 kwietnia, bo widzę się z TŻ-tem i chcę wyglądać MEGA . Marzenie : mniej niż 80 kg. (Pomysł podsunęła mi miss - dziękuję ![]() 2. Odstawić na stałe tabletki na depresję. Na razie jest tydzień bez, dzisiaj dzień doła dołów pod dołami, ale walczymy. Zaraz te złe emocje postaram się wypocić. 3. Obronić się we wrześniu. 4. Do października osiągnąć III cel diety MŻ i WR- 70 kg. ( 7 miesięcy - 15 kg) 5. Pobiec w Maratonie (to jest hardcore! ![]() 6. Nauczyć się gotować polskie potrawy dla TŻ ![]() 7. Być szczęśliwą ![]()
![]() |
#3322 |
Raczkowanie
|
Hejka kobietki :P
![]() Co do moich zdjęć napisze wszystkim razem ;p co do brzucha no dobra może nie jest ogromniasty ale mam wieeeeelki tyłek i nogi ... to jest moja największa zmora . Eliza dawno się nie ważyłam , odkąd się przeprowadziłam do anglii nie posiadam wagi . Jak podawałam ostatni raz w styczniu wagę do tabelki to chyba było coś koło 86 kg a i chyba przytyłam trochę , ale pracuję znowu nad tym :P . Wgl dziewczyny nie wiem co sie ze mną dzieje ! ![]() ![]() ![]() ![]() Internet mi się tnie :/ masakra jakaś jedną strone otwiera około minuty ... a jak chcę was nadrobić i przesówam w dół i czytam to mi się zawiesza hahahaha ale próbuję ![]() Wszystkie piszą o @ ja już powinnam mieć ,ale coś ciężko idzie .... Szafirowa poczytaj wyżej jak wygląda mój angielski i życie tu... nie ma się czym cieszyć .Co do tłuszyczku na żebrach też go mam a widać to wszystko najbardziej jak leże .... nie dość ,że mam wystające żebra to przez ten tłuszcz wyglądają na 2 razy większe, ale walczę z tym i uda mi się . Martuszka ja uwielbiam polskie morze i podoba mi się Krynica Morska bardzo fajnie ją wspominam , mieliśmy niedrogi pokój i blisko do morza . Ja uwielbiam morze a nie trawię gór hehe i sama woda mi wystarczy . Ale jakbym miała taką możliwość jak ty to bym pojechała do Włoch i kiedyś napewno to zrobię ![]() Darialex wiem, wiem ja sama kiedyś ważyłam grubo ponad 100 kg hehe i schudłam tyle ,że anglia i siedzenei w domu mi nie służy . Znowu ćwicze i pilnuję jedzenia i mam nadzieje ,że się nie poddam tak jak zawsze . Dotka piękne obrączki :P ja też już chce wybierać heheheheh e. A co do ścieżki rowerowej to tyle: hahahahahahahahahahahahha hahahahahaha nie wiedziałabym co w takiej sytuacji powiedzieć hahahahahaha. A co do mojego problemu siedzenia na dupie i wycia ![]() Za godzine MelB później prysznic zakupy w polskim sklepie i lidlu ugotować obiad nauka języka angielskiego spacer a później się zobaczy ... ![]() Nie dam się zwariować ! i nie pozwole żeby moje humorki zepsóły mi związek ... biorę się w garść . W Polce zawsze byłam uważana za osobę zaradną i dającą sobie ze wszystkim radę ... tutaj czuję się jak bezradna mała dziewczynka i trzeba to zmienić . Trzymajcie kciuki |
![]() ![]() |
![]() |
#3323 |
Rozeznanie
|
PudelWidzę, że dużo spoczywa na Twoich barkach. Ale czuję, że dasz radę. Byle do przodu!
![]() Zazdroszczę Ci takiego zorganizowania. Jakieś dwa lata temu też tak pędziłam przez życie : dwie prace, studia dzienne i jakoś dawałam radę. Teraz czuję, że taki natłok wydarzeń i obowiązków by mnie po prostu przygniótł. Dlatego gratuluję wytrwania ![]() ![]() Engi Wczoraj jak jeździłam na rowerze to złapał mnie deszcz i wróciłam do domu mokra. A dziś czuję się lekko przeziębiona. Gdzie to słońce? ![]() Pyszne śniadanko miałaś ![]() Ja teraz mam odrost 4-5 miesięczny z jednej strony i po prostu wsuwkami (i czasami żelem) "przylizuje je" do głowy. Malinoowa Też zerknęłam na Twoje zdjęcia. Wyglądasz super! Kreska przepiękna. Fryzura czaderska. A zmiana jest oszałamiająca ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- jmz Trzymam mocno kciuki! Dasz radę! ![]() To co najbardziej pomaga na depresję to słoneczko: wyjdź na długaśny spacer, poczytaj książkę na tarasie. Otwórz okna, przewietrz dom ![]() Bądź bardziej odważna : podejdź do kogoś w sklepie i zapytaj, który chleb jest lepszy. Na przystanku powiedz komuś, że dziś piękna pogoda. Dbamy o siebie: trzeba rano wstać i od samego rana pięknie wyglądać. To pierwsza rzecz jaką robimy (nie chodzimy cały dzień w piżamie) Dbamy o dietę i ćwiczenia ![]() Dużo rozmawiamy, ze wszystkimi. O byle czym, byleby zapomnieć o swoich problemach. Jeszcze raz mocno trzymam kciuki. I walcz! Bo naprawdę warto być szczęśliwym! ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3324 |
Wtajemniczenie
|
Chyba wyglądamy tak samo, mam identyczny problem, hehe.
Mi również, bez zmian niestety. ![]() Missmanhattan do czyszczenia butów polecam Jason Markk. Do tanich nie należy ($16), ale starcza na bardzo długo i jest produktem godnym polecenia. ![]() U mnie waga 80,4 kg, czyli prawie nic się nie zmieniło od zeszłego tygodnia.
"Eat clean, train hard and surround yourself with those on the same mission as you". Aparatka: 16.08.2007-10.09.2009 11.03.2015-? Walczę: 82,6 kg --> 80,2 kg --> 75,9 ? cel I: 79 kg cel II: 75 kg cel III: 71 kg "Per aspera ad astra". |
![]() ![]() |
![]() |
#3325 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, tabelka będzie dziś opóźniona, bo będę mieć gości niezapowiedzianych. tzn zapowiedzieli się właśnie i nie wiem o której wyjdą
![]()
![]() |
#3326 |
Raczkowanie
|
Missmanhattan Butki bardzo wygodne, tylko dziwnie się biegło, bo takie lekkie i miękkie są
![]() ![]() Dotka my z mężem duzo jeździmy motocyklem, więc wiem z jak to jest i z drugiej strony, bywają chamscy kierowcy ale są też mili, którzy zjadą odrobinę na bok a wtedy my możemy swobodnie przejechać ![]() A stanik jedyny słuszny, żaden inny nie trzymał mi tak dobrze, w tym biegam jakbym nie miala cycków ![]() Śliczne obrączki ![]() Yellow uh, jak sobie przypominam ten cyrk przedślubny.. nigdy więcej! ![]() KaDi no miałam wczoraj, to raz do roku tort i winko może być ![]() Butki rzeczywiście fajne, dzieki ![]() Pudel oj, rzeczywiście masz masę spraw na głowie, ale spokojnie, po kolei i jakoś sie zrobi ![]() W sumie, to trochę zazdroszczę, bo ja sobie muszę wynajdywać zajęcia.. Jmz a jak długo już miszkasz za granicą? Ja podobnie przechodziłam emigrację, nadal miewam doły, ale jakoś staram się widzieć pozytywy.. Pracujesz tam? Co robisz? Piszesz, że uczysz się języka, na jakim jesteś poziomie? Wybacz, że tak pytam, ale chciałabym pomóc. Moja waga oczywiście 0,6 w górę, czyli 72,5 ![]() ![]()
#3327 |
Raczkowanie
|
miss staram sie jak moge
![]() ![]() dotka piękne obrączki! Ale jak tak sobie o swoim ślubie pomyśle, to jest dla mnie taka odległa przyszłość jak wynalezienie latających talerze, serio. Poza tym chyba trzeba mieć z kim najpierw ![]() ![]() malinowa też chciałam zobaczyć Twoje zdjęcia, ale chyba coś sie w wizażu pozmieniało od kiedy ostatni raz zaglądałam, bo nie wiem jak się wysyła zaproszenie przyjacielskie ![]() szczurek ależ śliczna ta morska bluzeczka! I w ogóle ładnie i profesjonalnie się prezentowałaś, a żeby to razem zestawić, to nie takie proste ![]() Wrzuce wam zdjęcia jak już wszystko porobię, wczoraj malowałam ścianę na pastelowo żółto i chyba coś źle zrobiłam to ledwo mi farby starczyło hahaha taki ze mnie budowlaniec xD Ale seriooooo jaram się tym nowym mieszkaniem jak tęcza na placu zbawiciela uhuhuuu w końcu będzie czysto, domowo i miło ![]() pudel trzymamy kciuki za pracę i zaliczenie egzamów, będzie dobrzeee ![]() MissEngineer najgorzej wpraszający się goście... ale ja dzięki Bogu nie mam takich problemów ![]() ![]() ps. Ładne to śniadanko! Ja też dzisiaj wiejski ale z rzodkiewką i szczypiorkiem mmmmm KasDi piękne cele! Ja w ogóle podziwiam wszystkich, którzy stawiają sobie jakiekolwiek bo to naprawdę motywuje. U mnie niestety wszystko jeśli jest z góry zaplanowane zostaje w punkcie wyjścia ![]() jmz ojoj to trzymam kciuki! Weź się w garść ![]() moją wagę podam później, zważę się dziś na siłowni, ale wydaje mi się, że będzie nadwyżka ;(
start 75kg (16.04.2012) ![]() ![]() aktualnie: 69 cel I 69 - OSIĄGNIĘTY!!!! cel II 65 cel III 60 cel IV 55 ![]() Nigdy nie rezygnuj z celu, tylko dlatego, że jego realizacja zajmie Ci dużo czasu. CZAS I TAK UPŁYNIE.. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3328 |
404 Not Found
|
Kobiety co to za super stanik? Dziś na zumbie stwierdziłam, że muszę mieć jakiś lepszy sportowy. :p
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3329 |
Rozeznanie
|
waga do tabelki 59,4 . Kręcę się w kółko i miesiąc na zero. Ale koniec z tym biorę się za siebie bo mało czasu mi zostało na dietowanie. dziewczyny przepraszam ze sie nie udzielam tak ale ostatnio brak mi czasu postaram sie w tygodniu nadrobić i regularnie bywać
#3330 |
Rozeznanie
|
w szczurzej norce dzis imprezaaa ?
![]() ![]() do bezlitosnej tabelki : 78 , czyli nie jest zle ![]() wieczorkiem nadrobię
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:46.