|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3301 |
Przyczajenie
|
Dot.: Seks analny - wasze doznania, opinie na temat. Cz. II
kinga_submis Jak długo możesz to robić kobiecie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3302 |
Rozeznanie
|
Zrobiliśmy to wczoraj. Odbyło się bez bólu, było odpowiednie nawilżenie, odpowiednia zabawa by rozciągnąć dziurkę. Ale czy wy tez macie takie głupie uczucie przy wyjmowaniu ? Czułam się nie swojo jak. I czemu mnie to jakoś nie kręci?
![]() |
#3303 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3304 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak nie czuje podniecenia ale mojego tz wręcz to jara bardzo. Czuje sie nieswojo gdy np. tz go wyjmuje to mam uczucie jak bym wydalała stolec nie wiem czy to przez to ze byłam bardzo na tym skupiona a nie rozluźniona. I czy wam się zdaza po analu miec luźny stolec ? Czy to jest wina ze zjadłam coś nie zdrowego.
![]() |
![]() |
#3305 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niektóre dziewczyny w początkowej fazie doświadczeń z seksem analnym miały uczucie parcia, które kojarzy się z wypróżnianiem. Nic dziwnego - do czasu podjęcia prób z analem uczucie związane z obecnością w odbytnicy jakiegoś ciała występowało jedynie w trakcie defekacji. Trzeba się do tego przyzwyczaić, zacząć kojarzyć z inna sytuacją. To nie przychodzi samo. Pomaga wspomniana już masturbacja przez stymulację łechtaczki przy jednoczesnych ruchach penisa w odbycie. Luźny stolec czasem może się zdarzyć. Działanie przeczyszczające mogła mieć też sperma, jeżeli nie używaliście prezerwatywy, a seks skończył się wytryskiem partnera w Twoim odbycie. Czy wypróżniłaś się przed stosunkiem? A może to spóźniony efekt lewatywy? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3306 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mojej partnerce rozluźnienie stolca się nie przydarzyło choć tak ok. 20 razy kończyłem wewnątrz bez prezesury. Teoretycznie nasienie nie zawiera substancji mających właściwości przeczyszczające. Bardziej może być to wpływ stresu zw. z tego typu aktywnością. Co do momentu wyjmowania. Jest on jednym z tych, podczas których należy być nader delikatnym. Zwłaszcza w początkach przygód z ,, tamtą " dziurką. Dotyczy to zarówno penetracji żywym jak i sztucznym sprzętem. Po prostu należy robić to bardzo powoli. Rzekłbym nawet, że najwolniej jak się da ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3307 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Przy okazji: bardzo fajna rozmowa na temat seksu analnego. Czy seks analny trafił już na salony? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3308 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Audycja super. Zresztą sporo innych w wydaniu tych prowadzących też ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3309 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O tygodniowym orgazmie to u facetów. Więc próbuj Ty ![]() A tu jeszcze jeden filmik o seksie analnym tych samych autorów: |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3310 |
Przyczajenie
|
Witam
mam pewne pytanie co do zabaw analnych. Lubie sie bawic analnie razem z moim dildo jednak od jakiegos czasu zauważyłam ze po wyjaciu go wypływa taki dziwny śluz. do nawilzenia urzywam oliwki a jak wyjmuje dildo to zostaje na nim coś w postacji przeźroczystej galaretki. MOze ktos sie z tym spotkał? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3311 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3312 | |
Rozeznanie
|
9
Cytat:
![]() Edytowane przez heavyduty Czas edycji: 2018-03-24 o 23:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3313 |
Przyczajenie
|
dziekuje za odpowiedz wszystkie twoje wskzania które opisałes pasuja do mnie. duze twarde dildo 21 cm. i dosyc intensywnie ujeżdzane. tylko ilość "galaretki" wieksza bo powiedzmy powierzchni całego palca wskazującego. fakt że nie pojawia sie zawsze ale ostatnio jakby cześciej. choc dildo mam już ok 2 lat. Staram sie dbac o dobre nawileznie jak i o czystosc dildo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3314 |
Zakorzenienie
|
Zgodzę się z heavyduty, może to też zależeć od głębokości penetracji.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3315 |
Przyczajenie
|
21 cm to raczej głęboka penetracja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3316 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze jeden fajny reportaż - seks analny z kobiecej i męskiej perspektywy
![]() http://www.logo24.pl/Logo24/12,136836,18827273.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3317 |
Raczkowanie
|
Od czasu do czasu (mniej więcej raz na 3 tygodnie) lubię odbyć stosunek analny, ale nie jestem fanką lewatyw i generalnie właśnie zawsze zniechęca mnie całe to przygotowywanie. Zastanawiałam się nad jakąś alternatywą i google wskazało czopki glicerynowe. Po około godzinie powinny zadziałać i nie działają szkodliwie, bo nawet dzieci mogą je stosować. Myślicie, że to dobry pomysł? Mielibyście jakikolwiek inny sposób?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3318 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3319 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam się z mariamalaria. Czopków bym raczej nie polecała, bo mogą zadziałać z opóźnionym zapłonem. Tu nie chodzi przecież o przeczyszczenie, lecz o ewentualne wyczyszczenie odbytnicy, stąd np. głębokie wlewy przed analem są niezalecane. Jak wypróżnisz się i umyjesz na jakiś czas przed seksem to nie powinno być resztek kału w odbytnicy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3320 |
Raczkowanie
|
Szybkie pytanie (nie znalazlam osobnego tematu) - chce zrealizowac fantazje partnera, czyli seks waginalny ze srednia zatyczka analna w odbycie. Kupilam zatyczke ktora w najszerszym miejscu ma 5 cm srednicy i od kilku dni codziennie probuje ja wlozyc, ale w pewnym momencie pojawia sie bol i nie jestem w stanie wlozyc najszerszej czesci, brakuje doslownie 1, moze 1.5 cm. Jakies sposoby jak szybko "rozluznic" odbyt? Czy po stosunku analnym bedzie latwiej wlozyc zatyczke?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3321 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#3322 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przede wszystkim nic na siłę. Ćwicz, najlepiej zostaw zatyczkę na tyle na ile zdołasz wsunąć na parę minut, niech się odbyt "oswoi" z obecnością zabawki. Spróbuj się też zrelaksować, masturbacja może być pomocna. Oczywiście po seksie analnym będzie łatwiej, ale pamiętaj, że do realizacji fantazji partner przechodząc z seksu analnego do waginalnego musi dokładnie umyć penisa. Lub anal w prezerwatywie, którą potem ściąga (oczywiście pod warunkiem, że to stały zdrowy partner, a Ty stosujesz dodatkową antykoncepcję). |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3323 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Ostatnio kupiłam nowa zabawke lovense hush sporych rozmiarów i też w pewnym momencie czuję ból ale on jest naprawdę chwilowy gdy zabawka wskoczy w swoje miejsce wogóle jej nie czuć wystarczy się przełamać i pozwolić jej wejsc. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3324 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() 2. Szybko rozluźnić odbyt ![]() ![]() 3. ,,Czy po stosunku analnym bedzie latwiej wlozyc zatyczke?" Praktykuje się raczej odwrotnie. Najpierw zatyczka, która niejako przygotowuje do penetracji penisem. 4. Wreszcie najważniejsze. 5 cm średnicy??? No cóż, jak na początek pojechałaś dość hardkorowo. ![]() ![]() 5. Dobrej zabawy. 6. Napisz jak wrażenia ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3325 |
Raczkowanie
|
Serdeczne dzieki za wszystkie rady!
![]() Taak, wiem, ze 5 cm to juz bardzo duza zabawka, ale wlasnie fantazja partnera takiej dotyczy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3326 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() Edytowane przez heavyduty Czas edycji: 2018-04-19 o 10:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3327 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3328 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Dokładnie to miałem na myśli pisząc: ,,Jeśli zasmakujesz w temacie i zechcecie pójść dalej, na większe rozmiary przyjdzie czas." PS. Realny jest także fisting analny i penetracja na głębokość większą niż 20 cm. o jakiej pisał OlusTrans ale z takimi propozycjami w życiu bym nie wystartował do partnera/ki stawiających ledwie pierwsze kroki w temacie ![]()
![]() Edytowane przez heavyduty Czas edycji: 2018-04-19 o 13:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3329 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z propozycjami nie, tylko z perspektywą ćwiczeń ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3330 |
Raczkowanie
|
Niee no, nie przesadzajcie, na sile nic nie robie i tez nie ma presji, ze juz chce natentychmiast
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:00.