|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3301 |
Zadomowienie
|
Dot.: Majówki 2016 - Sezon VII - Epizod Final Unboxing
Zabcia ja mysle ze Ty musisz spiac poslady, zawiazac chuste bo to sie moze u Ciebie sprawdzic skoro mala tak uwielbia Twoja klate, i zaczac zyc. Mam nadzieje ze bedzie coraz lepiej. Tego Ci zycze kazda.z.nas.miala i na pewno ma chwile slabosci.Chcialabym przeczytac ze cos pozytywnego Cie spotkalo ;-) 3mam za to kciuki.
Oj Tak Fab...pozycja ta jest nieziemska Emi tez przy niej odplywa ale u meza bo ja jej nie jestem w stanie tak trzymac mam juz powykrecane ponadciagane nadgarstki. Dlatego ja Emi nosze, kolysze i usypiam w chuscie. Dzisiaj dzien marudy, placzu juz myslalam ze ma problem z trawieniem, budzila sie z placzem co 5min to zapakowalam w chuste przytulilam do niej szumisia zarzucilam polo tv zeby sie nieco pobujac do dzikiej muzyki i 7 min i mi odplynela ;-))) matka juz w panice dzwoni do ojca KUP PROBIOTYKI BO NA PEWO COS Z BRZUSZKIEM a tu sie okazalo ze dziecko potrzebowalo bliskosci...no i potem podczas karmienia co chwile bezzebny usmiech ;-) to nic ze padam na pysk o teraz jem kolacje...wazne ze ona jest spokojna i spi ;-))) czlowiek sie uczy cale zycie ;-) dziewczyny czy spicie z wkladkami laktacyjnymi?tak mysle czy by dzis nie zaryzykowac bez...
#3302 |
Zakorzenienie
|
Portugalia wygrywa w dupę jeża...
#3303 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3304 |
Zadomowienie
|
Je***y Ronaldo 😖Jesli sa tu jego fanki to przepraszam ale juz nie moge patrzec na te morde...
#3305 |
Zakorzenienie
|
Ula, ja różnie. Jak czuję że mam pełne piersi to kładę się w biustonoszu z wkładkami, a jak mi mała wyciumka pamelity do suchości to kładę się w tshircie bez niczego I tylko jak karmię w nocy to do wolnej piersi przykładam sobie tetre bo leci
#3306 |
Zadomowienie
|
ps. widziala ktoras na zywo te lozeczka turystyczne w Biedronce? ciekawa jestem.czy warto a teraz po przeprowadzce do Biedry mam niestety kawalek drogi...
#3307 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3308 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A zostawic dziecko skręcajace i kwilace, mimo zamknietych oczu to..no ja nie potrafie.
![]() ![]() |
![]() |
#3309 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3310 |
Zadomowienie
|
Jejku ja nie wiem jak Wy rozpoznajecie ze cos boli takie maluchy...mnie sie dzis wydawalo ze ja brzuch boli a tu sie okazalo ze chodzilo o to by sie napic troche z piersi i poprzytulac...sama nie wiem...a moze ja bolalo a.podczas noszenia w chuscie swoim brzuchem wymasowalam jej brzuszek? no nie wiem...wazne ze przeszlo
![]()
#3311 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Najbardziej niesprawiedliwy awans na tym euro... No grali jak dupy cale euro i teraz maja do finalu awansowac??? Pochwale sie. Moj maluch oficjalnie jest obywatelem Francji, czekamy na paszport ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3312 |
Zadomowienie
|
wlasnie pytam bo od jakiegos czasu nie mam uczucia pelnych piersi bo mam niezlego zarloka ;-) i wkladki suche...wiec chyba dzis zaryzykuje bez...najgorzej bylo podczas zapalenia...wtedy w bieliznie sie nie dalo spac, wszystko bolalo a lalo sie na potege...
#3313 |
Zakorzenienie
|
Brawo Antonio!
#3314 |
Zadomowienie
|
pisalyscie o sukienkach zeby mozna bylo karmic a happymum? tam jest sporo ciazowych i do karmienia i na codzien i bardziej eleganckie
#3315 |
Wtajemniczenie
|
Przeglądam właśnie stroje dla małej. I znalazłam takie coś, całkiem fajne i super cena
http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/wy...-168595-1.html http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/wy...nki-i-spodnice |
![]() ![]() |
![]() |
#3316 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Tez jak patrze jak maly rosnie to tak.. teskno mi za tym jaki byl miesiac temu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3317 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3318 |
Zadomowienie
|
cieszmy sie tym co mamy nie zalujmy tego co nie ma nie tesknijmy za tym co bylo ;-) pomyslcie co to bedzie jak pojawia sie pierwsze zeby w usmiechu ;-))
---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- manufaktura fajne te ciuszki ;-)
#3319 |
Moderatorka z pazurem
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3320 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musze tez sprobować moja Iguśka tak nie cierpi leżeć na brzuszku ze juz opanowala wracanie na plecy ![]() ![]() Cytat:
Nie cierpie tej płaczki ulizanej... Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3321 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ahahah, nasze zdjecie bylo tak na szybko. Robione na czuja. Maly sobie lezal. Ja prostowal mu glowe, zeby lezal prosto i bum szybko jakies zdjecie. W koncu cos sie udalo, ale nie powiem... Troche czasu zeszlo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3322 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3323 | |
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3324 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3325 |
Moderatorka z pazurem
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3326 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A dajcie spokój, szlag by ich trafił ![]() Szczerze życzyłam im przegranej za to że naszych odesłali do domu. No ale z Walią ciężko przegrać. Tak oglądam ten mecz i myślę tylko o tym, że nasi to by Walijczyków z palcem w tyłku pokonali Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3327 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam podobne mysli ze nie chce aby urosla aczkolwiek chcialabym ja juz rozumiec ;-)
![]() |
#3328 |
Moderatorka z pazurem
|
Tez bym chciala. Poki co to tylko sie domyslam i jakos te dni i noce mijaja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3329 | |
Zakorzenienie
|
Tak sobie myślę, że ta moja Marysia jest naprawdę fajnym dzieckiem, nie mam z nią za dużo problemów, brzuszek nie boli itd. Ale żeby nie było tak kolorowo- ewidentnie zrobiła sobie z moich cycków smoczek
![]() Pozwolić ssać, bo a) potrzeba bliskości b) rozkręcanie laktacji c) za dwa miesiące minie itd. czy próbować tego oduczyć ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3330 |
Zakorzenienie
|
Mi się tego meczu już nawet nie chciało oglądać, Portugalia ma zdecydowanie za dużo szczęścia! Mam nadzieję, że jutro Niemcy Francję spiorą równo, bo finału Francja-Portugalia nie zniosę!
Ja to czasem mam dość, od 18 kociak zaczął porykiwać, u rodziców oczywiście. Myślałam, że mnie rozniesie jak moja mama stała w progu i gapiła się jak cierpliwie bujam tego wrzaskuna i pomagam mu znaleźć wygodną pozycję i w końcu musiałam usłyszeć "a może brzuch go boli?". No co wszyscy mają z tym brzuchem, czy dziecko nie może po prostu być zmęczone i złe??? Poza tym szlag mnie trafia jak ktoś mnie tak obserwuje. I mam wrażenie, że jestem niesprawiedliwa, bo mama naprawdę chce mi pomóc, małego po prostu uwielbia, a ja wiecznie mam uwagi i coś mi nie pasuje. Do tego zaczęła ciągle pytać czy nie przyjechać i mi nie pomóc, a ja się zastanawiam czy tak się do wnuka wyrywa czy za taką pierdołę mnie uważa, bo widzi, że nieraz gary na blacie zostawione a pranie na suszarce zalega. Za to tatę muszę bardzo pochwalić, zawsze się wydawał taki nie bardzo do dzieci a tu za kociakiem szaleje, sam proponuje że go weźmie i ponosi, gada do niego, a dziś na marudzenie małego powiedziałam, że może by dopił to co w butelce, odwróciłam się żeby usiąść i małego nakarmić a tu psikus - tata już ma butelkę i bardzo sprawnie pakuje ją kociakowi do dzioba! A musicie wiedzieć, że smoczki rozszczepowe są specyficzne i nie zawsze łatwo je dziecku wepchnąć do paszczy Chyba tata się poczuł zobowiązany, skoro kociak ma po nim drugie imię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:59.