![]() |
#3331 |
Mamusia Luty 2016
|
Dot.: Mamy majowe 2017 cz.V
Hej dziewczyny!
Leżę i pachnę nenene ![]() ![]() ![]() ![]() Black ja rownież bym się nie zgodziła na obrót przez brzuch. Znam kilka przypadkow obrotu na tym i nawet nieco późnyniejszym etapie ciazy wiec trzymam kciuki by sie udało. Zwłaszcza ze gigantem jeszcze nie jest. Podobno sa jakieś ćwiczenia by zachęcić maluszka do obrotu? 22.02.2016 Hania ![]() 36/40 Agatka ![]()
#3332 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem dzisiaj tak zdechła,ze nie jestem w stanie nic odpisać. Nawet nie mam weny :/
Aniu gratuluje kredytu, w końcu sie doczekałas ![]() Black niby ma jeszcze troche czasu dzieciaczek,zeby sie obrócił, trzeba być dobrej myśli ![]() Melka piękny pokoik, zazdroszczę bo u nas w sypialni stanie tylko łóżeczko bo na wiecej rzeczy nie ma miejsca ![]() Idę sie położyć i moze zasnę, bo zasypiam nawet robiąc obiad. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
#3333 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki ☺ pochłonięta jestem zakupami. Już się temat nie raz pojawił ale zapytam.. Te które zamawiały rożki. Jakie brałyście? Minky (żeby można było wykorzystać na kocyk) czy zwykłe? Z usztywnianem czy bez? Im dłużej myślę tym bardziej głupiej 😀
Esor - Super, że ma Ci kto pomoc przy Hani a Ty możesz spokojnie odpoczywać, żeby się nie przemęczać ![]() Ja dziś też leżę i pachne, brzuch mnie coś boli więc wolę dmuchać na zimne ☺ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3334 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3335 |
Konto usunięte
|
Black tez bym sie w życiu nie zgodziła, mam nadzieje ze malutka jeszcze Ci sie obróci
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3336 |
Zakorzenienie
|
Znowu to samo, co 4 lata temu. Ja to mam szczęście. 😂
Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#3337 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3338 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3339 |
Zakorzenienie
|
To ja pojechałam ostro na szmacie
![]() ![]() ![]() Talusia - ja mam jeden rożek nieusztywniany, na razie chyba więcej nie kupię ![]() ![]() Black - pewnie znowu fiknie na sam koniec główką w dół i tego Ci życzę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3340 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3341 | |
Zakorzenienie
|
Gornek, przez Ciebie dzisiaj na obiad zeżarłam tego Chicken Caesara
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() Edytowane przez Melka88 Czas edycji: 2017-03-23 o 15:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3342 |
Raczkowanie
|
Cześć ! Mogę dołączyć? Nazywam się Justyna, mam 19 lat, przewidywany termin z OM - 7 maj, ale ze względu na cukrzycę mogę mieć wcześniej zakończoną ciążę i zastanawiałam się do którego miesiąca mogę się zapisać, stwierdziłam, że lepszy będzie ten na który mam termin
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- Ciąża z cukrzycą nie zawsze jest kończona wcześniej, chyba, że już jest stwierdzona makrosomia, ale nieco za wcześnie żeby móc to stwierdzić |
![]() ![]() |
![]() |
#3343 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3344 | |||
Zakorzenienie
|
Melka, śliczny pokoik. U nas stopniowe zmiany - wczoraj z sypialnio-pracowni wyszła drukarka (z miejsca na łóżeczko), mogę więc zamawiać łóżeczko ;-)
Zostało mi do uprania jeszcze kilka kocyków i ciemniejszych ubranek. Plus całe prasowanie, ale nie ma tego wbrew pozorom dużo - chyba obiorę strategię prasowania na siedząco - tylko, że ja mam dość długą deskę i chyba nie jestem w stanie dosięgnąć do narożnika, który jest przydatny... Cytat:
Z okazji wizyty zrobiłam sobie dziś domowe spa - udało mi się nawet oporządzić paznokcie u stóp! Sukces! Co do ułożenia, to w mojej książce ciążowej jest przykład takiego ćwiczenia na obrócenie dziecka (do wykonywania 3 razy dziennie po 10 minut). Ułożyć się na podłodze na 4 poduszkach pod miednicą, tak, żeby dół brzucha był wyraźnie wyżej niż żołądek. Nie pamiętam podstaw teoretycznych tego ćwiczenia, ale ponieważ nie jest inwazyjne, to chyba można spróbować bez tej wiedzy ![]() Na obrót przez brzuch bym się nigdy nie zdecydowała... Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3345 |
Zadomowienie
|
Talusia ja mam rozek z minky z wkladana mata kokosowa wiec mozna uzywac usztywnianego lub mnie a pozniej tez jako kocyk
![]() Decorail Ty sajkolko ![]() Black masz charakterne corki na to wychodzi ![]() ![]() Wysłane z mojego LG-K120 przy użyciu Tapatalka
#3346 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2017-03-23 o 16:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3347 |
Zadomowienie
|
Też tak macie że im bardziej się staracie jeść czysto tym gorsza hemoglobina?
Ja wcześniej jadłam dużo warzyw, zielone koktajle i hemoglobina 11.2 w krytycznym momencie 10.7, a jak olalam temat i się.na tym nie skupiam tylko jem na co mam ochotę to mam 12.1 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3348 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, ja te ćwiczenia robię już ze 2 tygodnie, odkąd poczułam, że córka zmieniła ułożenie z główkowego na miednicowe... Na razie mała nie korzysta... Wczoraj też od razu dałam jej dużo miejsca do obrotu, jak coś tam próbowała działać i miałam nadzieję, że się udało - ale jednak okazało się, że nic z tego.
![]() No i moje córki charakterne, starsza to wiadomo, że petarda, młodsza chyba też. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3349 | ||
Zadomowienie
|
Kiwaczka ja mam dwie, ale chcę kupić jeszcze jedną, z tą po porodzie to różnie może być, możliwe że już do niczego nie będzie sie nadawać.
Ania no pójdę na te warsztaty, bo już sie zapisałam, najwyżej wyjdę wcześniej, jak mówisz ![]() ![]() ![]() Cytat:
Talusia ja też byłam przekonana, że to mężczyźni są zawsze chętni i gotowi, a tu jednak jest inaczej... Rozmawiałam z nim wcześniej, ale to nic nie dało, wrócę do tematu po porodzie, jak już będzie można sie kochać ![]() ![]() Ja mam rożek zwykły z usztywnieniem, ale można je wyjąć, boję się na początek wziąć takie maleństwo i dla własnego komfortu wybrałam taki, później posłuży jako mata do leżakowania ![]() Mohnka jak za dużo chodzę, to też mi twardnieje, wtedy muszę usiaść i się wyluzować, pooddychać i jest spoko ![]() Decorail jakbym jeszcze miała faceta, który by mnie zaspokajał, to mogłabyś zazdrościć ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Marta ja się boję, że on chciał dziecko i już, wiesz... że będziemy to robić tylko wtedy, jak bedziemy chcieli dziecko. Dla mnie to jest niepojętne, że np przez miesiąc on nawet nie próbuje. Jeszcze gdybym wcześniej miała takie doświadczenia, to ok, może nie ejst zbyt atrakcyjna, ale jak wspomniałam wcześniej- było super, pożądanie z obu stron. Teraz tż też mnie zapewnia, że mu się podobam, ale ja tego nie czuję... Melka piękny pokoik ![]() ![]() Ooo matko ![]() ![]() I żebyście nie myślały, że mi nie zalezy na Tż, po prostu sfera seksu mnie wkurza, a poza tym wybrałam go, bo jest opiekuńczy, rodzinny, taki ciepły, czasem chciałabym, żeby był bardziej stanowczy czy coś, ale nie ma ideałów ![]()
![]() |
#3350 |
Zakorzenienie
|
I'm not crazy, I'm just pregnant
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3351 |
Zadomowienie
|
Decorail - Szalona mamuśka 😀 skąd Ty na to wszystko miałaś siły? U mnie dziś totalna niemoc.. może jutro będzie lepiej
![]() Myślałam o usztywnianym ale tylko że względu na to jak moja babcia np będzie chciała wziąć maleństwo i będzie jej łatwiej hmm sama nie wiem, zgłupiałam. Nam też na SR odradzali usztywniony bo maleństwo musi się samo wkomponować a nie żeby miało coś twardego pod pleckami ![]() Justyna - Witaj ![]() Emilka - Czekamy na dobre wieści jak wrócisz z wizyty ![]() No właśnie zastanawiam się i myślę, usztywnienie zawsze można wyciągnąć i będzie bez. Myślę i myślę nad tym minky hmm 😀 Halo halo kto lubi zakupy w HM? 😀 wyczytałam i nawet sprawdziłam (faktycznie działa) zamiast 164zł mam do zapłaty tylko 95zł. A i wliczają sie każde ciuszki, nie tylko dziecięce. Może któraś z Was też skorzysta ☺ Wkleje Wam całość jak to pewna dziewczyna opisała: "Kochane jeśli planujecie robić zakupy dla dzieciaczków w najbliższym czasie (szybkim czasie,gdyż pewnie niebawem zorientują się na stronie hm że jest błąd) to proponuje włożyć zakupy za min.150 i wtedy jest -20% na kod 0052....ale najważniejsze w tym jest że na zakup poniżej 150 zł jest zniżka -10% na kod 0044 i wczoraj była jeszcze promocja -15% i darmowa dostawa na kod 0028 i jedyne co trzeba zrobić to wpisać najpierw ten kod na -10% naliczy się zniżka, następnie się wylogować i dodać kolejny kod po uprzednim usunięciu tamtego...ten na -20% i znowu się wylogować i przy ostatnim logowaniu wpisać ostatni kod ten na -15% i darmową dostawę...i nalicza się -45% za zakupy ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez talusiax33 Czas edycji: 2017-03-23 o 16:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#3352 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Talusia - dziękuję za miłe powitanie ! ![]()
Edytowane przez justyna_bokszczanin Czas edycji: 2017-03-23 o 16:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3353 |
Zadomowienie
|
Talusia ja już dostałam zakaz kupowania ubranek
![]()
#3354 |
Zadomowienie
|
Haha ja też 😂 sprawdziłam tylko czy rabat działa i nic nie zamawiam ale może akurat którejś z Was się przyda. Narazie dziś skupiam się całkowicie na wyprawce, chce zamówić wszystko co zostało mi na liście a jak zostaną jakieś pieniążki to wtedy odwiedzę hm 😀
Wyprosiłam męża i ma dziś przywieźć łóżeczko od teściów, będziemy skręcać 😍 co prawda materacyk przyjdzie dopiero w przyszłym tygodniu ale co tam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3355 |
Zadomowienie
|
Jakby ktoś chciał kupować ciuszki online w H&M to moim zdaniem rozmiar 56 jest zawyzony
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3356 |
Konto usunięte
|
zrobiłam na obiad gołąbki i przy okazji wysprzątałam całą kuchnie znowu... a miałam nic dziś nie robić
![]() poszłam pod prysznic i zauważyłam że na lewym pośladku zrobiły mi się "piękne" filoletowee rozstepy ![]() witam nową mamusie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3357 |
Zakorzenienie
|
Camomiles - w ogóle te rozmiary to co firma to zupełnie inne rozmiary - jedne półśpiochy 50 są większe niż 56 z innej firmy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3358 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3359 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jesteśmy dwie 😀😀 ja też bym klikała w internetach 😂 [1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7217353 6]zrobiłam na obiad gołąbki i przy okazji wysprzątałam całą kuchnie znowu... a miałam nic dziś nie robić ![]() poszłam pod prysznic i zauważyłam że na lewym pośladku zrobiły mi się "piękne" filoletowee rozstepy ![]() witam nową mamusie ![]() Haha ja na biodrach mam zebrę 😂😂 w ogóle pępek mi się rozszedł już .. I myślę, czy jak urodze to będzie taki obwisły. Myślę też o biuście. Nie będzie już nigdy taki jędrny 😩 Zjadłam obiad od rodziców. Pękam! Ale nie oddałam im termosu bo mam jeszcze trochę na później 😂 a oddam dopiero pusty 😂😂😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3360 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja kupiłam pajace 56 i są większe niż te np z pepco Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:57.