Dokuczają mi bo jestem... chuda!! - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-02-09, 11:07   #3331
AguŚ87
Zakorzenienie

Dot.: Dokuczają mi bo jestem... chuda!!

ja tez chyba w tym roku nie mam tego problemu

moj tz po 2 ltach napisał mi sms spie*** same sie domyslcie co bylo dalej ;/// ze nie chce ze mna byc bla bla bla ;/ walniety;||a dzis do mnie sms ze moze sie zmieni ale ja tez mam hahaha załozny, to jest taki egosita ze szok wiecznie musze dla niego wszystko robic i to co on chce ;// mam juz dosc !

o jaa a ja nadal ciagle głodna po tym syropku
Stary 2007-02-09, 11:20   #3332
Aneth:)
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez biiibiii Pokaż wiadomość
Aneth ale ci zazdroszcze !!!!! ja dzis mialam miec ostati egzam ! pojechalismy na 9 ale gosc nie przyszedl! i jutro na 9...;( sobotaaaa !! porazka!! a dzis an 15 jeszcze poprawe tego kola...nie ucze sie bo to i tak loteria..;/ a wykonczona jestem totalnie...;/
no to jest najgorsze. mi ostatnio starsi studenci opowiadali,że umówili się z gostkiem (w innym mieście w ogóle!) tylko po wpisy na 8 a on przyszedł o ..22 ehehhe...szok. Ja jade własnie do tego gostka we wtorek jeszcze

Aguś-eh co mam powiedzieć.. przykro mi. Ci faceci bywają okropni(
Stary 2007-02-09, 12:35   #3333
Wtajemniczenie

qrde właśnie się dowiedziałam,że nie zdałam( już nie ma poprawki( lipa jak nic.
Stary 2007-02-09, 17:39   #3334
Nemezja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aneth:) Pokaż wiadomość
Aaa dziewczyny macie prezenty dla TŻ-ów??
Na szczęście nigdy nie miałam tego problemu

Aneth,nie wiem co napisać...Przykro

Nemezja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-09, 18:14   #3335
dolores1986
Raczkowanie

hejka dziewczyny
jeszcze tylko jutro i juz po wszytkim, koniec sesji i tydzień wolnego
znowu zaczęłam normalnie jeśc na szczęscie , bo wyglądałam już nieciekawie ,ważyłam 46kg przy 168cm wzrostu normalnie pasudnie to wygładało.Ale na szczęście już jest lepiej .moim marzeniem jest przekroczyć 50kg
dolores1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-09, 18:34   #3336
blue _eyes
Zadomowienie

Calkiem niedawno bralem ten syrop ale skutkow nie bylo widac. Jak bylam w aptece i pytalam o cos po czym ma sie wiekszy apetyt pani pokazalywala mi wiele specyfikow, w szczegolnosci byly to syropy. Jak narazie pilam jakies 2 rodzaje i jeszcze nic nie pomoglo...;/

blue _eyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-10, 11:28   #3337
201701090933
Konto usunięte

Eee kupiłam ten syrop ale nie jestem pewna czy go waiąć do ust xD Tam też pisze na opakowaniu "niedostateczne wydzielanie soku żołądkowego" Bo jesli mamy wszystko w normie z tym sokiem to potem bedzie go wiecej wiec czy to jest całkowice bezpieczne...? ;p
Wiem że w tamtym roku miałam za duzo czegos ale to byl chyba kwas żółciowy bo to było takie zielono żółte a przecież sok żołądkowy jest bezbarwny... hmmm
no i jeszcze "ułatwia wypróżnianie". Że co?! Nie macie po tym biegunki? xD

Eh dobra raz kozie śmierć zobacze jak sie nie bedzie nic dzialo to bede brac dalej

Aha mam pytanie:
Ile raze dziennie to mozna brac? Na opakowaniu pisze tylko ze 1-2 łyżeczki...

Edit:
o fuuuuuj ale to śmierdzi :/
201701090933 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-02-10, 11:53   #3338
AguŚ87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kineczkaa Pokaż wiadomość
Eee kupiłam ten syrop ale nie jestem pewna czy go waiąć do ust xD Tam też pisze na opakowaniu "niedostateczne wydzielanie soku żołądkowego" Bo jesli mamy wszystko w normie z tym sokiem to potem bedzie go wiecej wiec czy to jest całkowice bezpieczne...? ;p
Wiem że w tamtym roku miałam za duzo czegos ale to byl chyba kwas żółciowy bo to było takie zielono żółte a przecież sok żołądkowy jest bezbarwny... hmmm

Eh dobra raz kozie śmierć zobacze jak sie nie bedzie nic dzialo to bede brac dalej

Aha mam pytanie:
Ile raze dziennie to mozna brac? Na opakowaniu pisze tylko ze 1-2 łyżeczki...

Edit:
o fuuuuuj ale to śmierdzi :/

ale dramatyzujesz zwykły syrop dla dzieci na apetyt, na soki moze tez, ale jak BYK pisze ze na łaknienie tez, a ze ułatwia wyproznianie to nie znaczy ze bedziesz miala biegunke, nie pisze ze przeczyszcza

toc to jest dla dzieci
Stary 2007-02-10, 12:45   #3339
201701090933
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez AguŚ87 Pokaż wiadomość
ale dramatyzujesz zwykły syrop dla dzieci na apetyt, na soki moze tez, ale jak BYK pisze ze na łaknienie tez, a ze ułatwia wyproznianie to nie znaczy ze bedziesz miala biegunke, nie pisze ze przeczyszcza

toc to jest dla dzieci
Hehe zawsze jestem tak przeczulona czy mi nie zaszkodzi :P
Moja mama powiedziała że jak byłam mała to mi to dawała xD Ale nie pamietam zebym potym wiecej jadła bo ja zawsze b. mało jadłam a jak zachorowałam to jeszcze bardziej ;p
Stary 2007-02-10, 16:16   #3340
biiibiii
Zakorzenienie

Aneth jaknie ma poprawki ? a byla juz jakas? Komisa bierzesz? bo chyba nie skresla cie z listy?? kurczeeee tak mi przykro !!!!! mam nadzieje ze wszystko zalatwisz jakos !!
ja dzis miala ostatni egzamin ale wyniki dopiero w poniedzialek...

ejjjjj wiecie cooo...waze 43,5 !!!! spada mi waga jejkkuuu a tak walczylam o te kg...;( to przez te egzaminy i akcje z Tz..wlasciwie byłym...jaaaa!! musze kupic tensyrop chyba i nadrobic predko !!
biiibiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-10, 18:18   #3341
blue _eyes
Zadomowienie

Cytat:
Hehe wiem juz czemu ten syrop mi nie pomagal Nie mam i nie mialam problemow z wyproznianiem Mam szybko przemiane materii

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-02-10, 19:53   #3342
AguŚ87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blue _eyes Pokaż wiadomość
Hehe wiem juz czemu ten syrop mi nie pomagal Nie mam i nie mialam problemow z wyproznianiem Mam szybko przemiane materii
ja tez nie mam problemów z wypróznianiem ;x ;d widac jedym pomaga innym nie, jak wszystko

moja mama jak była młoda, i tez patyczkiem była to piła siemie lniane ale ponoc jest okropne;/ ja tam mam moj syropek ponoc sa tez inne takie rzeczy na apetyt tak pani w aptece mówiła
Stary 2007-02-10, 20:03   #3343
201701090933
Konto usunięte

Cytat:
moja mama jak była młoda, i tez patyczkiem była to piła siemie lniane ale ponoc jest okropne;/ ja tam mam moj syropek ponoc sa tez inne takie rzeczy na apetyt tak pani w aptece mówiła
Nom okropne jest i ta glutowata konsystencja bleee ile razy mama we mnie to wpychała ale ja oczywiscie twarda sztuka i sie nie dałam
Chociaż pic powinnam po takiej ilosci lekow ktore biore... ;p

ps; ten syrop to nawet ok w smaku ;]
Stary 2007-02-11, 12:27   #3344
Wtajemniczenie

bibii- ta szkoła jest tak głupia,że nie ma już żadnych poprawek,ani komisów (pisałam egzamin,teraz poprawke). jak zdam ten jeden przedmiot co mi został,to będę miała warunek.Ale ja w ogóle nie wiem czy zostawać na tym kierunku.. mam taki mętlik, ciągnie mnie dalej do ekonomii, w moim mieście jest uczelnia prywatna i robią teraz rekrutacje..
Poza tym coś mi się zstało, z żołądkiem przez 3 dni po wizycie w kfc wymiotowałam .Byłam we wrocku i kupiłam sobie tylko jedną bluzkę maruda ze mnie ,ale nic mnie nie cieszy, nawet TŻ denerwuje buu
Stary 2007-02-11, 12:55   #3345
biiibiii
Zakorzenienie

Agus noo moj tata tez pil siemnie lniane jelsi dobrze pmaietam, ale po operacji. ja zbieram na syrop ;p ale cos mnie sie kasa nie trzyma za bardzo ostatnio, heh ;/

Aneth to bierz ten warnek, albo idz do tej drugiej skzoly jak Cie eko kreci! szkoa tracic roku wierze ze ci sie uda, trzymam kciuki
Stary 2007-02-11, 17:07   #3346
dolores1986
Raczkowanie

witam ja juz na szczęście jestem po sesji,marnie co prawda te moje wyniki , ale mam wszytko pozaliczane i nie mam juz poprawek żadnych.Chyba skoczę po ten citroseptale i tak apetycik mi dopsuje.teraz tydzień wolnego życie jest piękne
dolores1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-11, 19:50   #3347
201701090933
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez dolores1986 Pokaż wiadomość
Chyba skoczę po ten citroseptale i tak apetycik mi dopsuje.teraz tydzień wolnego życie jest piękne
Citropepsin :P Od słowa pepsyna :P

U mnie kończą się ferie niestety
Znowu lekcje

...
Juto ide do szpitala i w koncu lekarka mi powie jakie mam wyniki Eh.. mam nadzieje ze dobre ;p
Stary 2007-02-11, 20:53   #3348
biiibiii
Zakorzenienie

ja jutro jade po wyniki z ostaatniego egzamu. jakos dziwnie sie boje ;/ no ale nie bede panikowac

a waga dalej leci mi w doooool ;( !!
Stary 2007-02-11, 21:26   #3349
Nemezja
Zakorzenienie

Biiibiii,tyle zdałaś to ostatni też na pewno zdałaś

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-02-11, 21:55   #3350
Wtajemniczenie

dzięki
Bibii ale Tobie to na serio coś spadła waga,przecież o ile pamiętam to miałaś już nawet 47? tak? szybko pij syropek

A ja przytyłam! ostatnio rekordem było 43,a teraz patrze.. 43,25 hehe, to az dziwne,że tyle stresów itd a waga mi wzrosła. jakiś taki wilczy apetyt mam ostatnio i oby tak dalej.

Ja już podjęłam decyzję. Do odwaznych świat należy.Jakoś to będzie.W końcu juz po miesiącu,dwóch wiedziałam,że to nie jest to.Trzeba mi tylko siły by powiedzieć kropka.prosze,trzymajcie za mnie kciuki.. (to chyba jest trudniejsze niż te wswzystkie zaliczenia..)

Wiecie co kupiłam TŻ-owi? nie wiem czy dobrze,bo taki troche dziwny prezent,chociaż kiedyś mówił,że by chciał.Ostatnio polubił gotowanie, i uwielbia chińskie żarcie, to mu kupiłam taki zestaw- miseczki,pałeczki,jakieś naczynia na sosy, maty i takie tam do chińszczyzny, taki dość elegancki ten zestaw,dla 4 osób. W sumie to nie wiem czy jego mama nie będzie bardziej zadowolona.
Stary 2007-02-11, 22:23   #3351
Nemezja
Zakorzenienie

Trzymam kciuki,trzymam Dobrze powiedziałaś- do odważnych świat należy
A zestaw bardzo fajny,sama bym się na taki skusiła

Stary 2007-02-12, 10:33   #3352
biiibiii
Zakorzenienie

Zaliczyłam na 4,5 !!
teraz tylko musze zdac index do dziekanatu a z tym chyba bede wieksze problemy niz z zaliczeniami ;/

teraz sie walsnie zajme moja waga musze ja troche podniesc, koniecznie !

Aneth to daj znac co i jak My trzymamy mocno kciuki, a prezent, tj Nemezja pisala fajjjjny !! oryginaly i nieoklepany! super !!
Stary 2007-02-13, 13:50   #3353
201701090933
Konto usunięte

Eh byłam w szpitalu i wyniki mam niespecjalne. Tzn w miare dobre bo OB 16 i tylko żelaza za mało. Szpinak jeszcze moge zjesc ale buraczki NIGDY!

Tak jak pisałam na poprzedniej stronie co pewnie nikt nie zauwazyl bo nikt sie nie odezwał xD :P: kupilam sukienke na bal gimnazjalny i w koncu odzyskałam aparat wiec daje fotke troche niewyrazna bo ciemno i szybko robiona bo bateria siadła...
tadam:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Kopia dddddd 007.jpg (101,3 KB, 66 załadowań)
Stary 2007-02-13, 14:21   #3354
martuska18
Raczkowanie

Cytat:
Eh byłam w szpitalu i wyniki mam niespecjalne. Tzn w miare dobre bo OB 16 i tylko żelaza za mało. Szpinak jeszcze moge zjesc ale buraczki NIGDY!

Tak jak pisałam na poprzedniej stronie co pewnie nikt nie zauwazyl bo nikt sie nie odezwał xD :P: kupilam sukienke na bal gimnazjalny i w koncu odzyskałam aparat wiec daje fotke troche niewyrazna bo ciemno i szybko robiona bo bateria siadła...
tadam:
Bardzo ładna
martuska18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-13, 14:25   #3355
AguŚ87
Zakorzenienie

Cytat:

tadam:
w zadnym miejscu nie jestem chuda uwierz mi
są tutaj naprawde chudzinki

a sukienka boska tez mi sie takie podobają
Stary 2007-02-13, 14:37   #3356
201701090933
Konto usunięte

Cytat:
w zadnym miejscu nie jestem chuda uwierz mi
są tutaj naprawde chudzinki

a sukienka boska tez mi sie takie podobają
Nie wcale jak np. w udzie mam niecałe 43 cm
Teraz to moze jeszcze ale na początku przy moim obecnym wzroście (164) ważyłam niecałe 42 kg (a przy 158cm 38kg), rozmiar spodni - 26-27 wiec tylko tak sie wydaje ;p mam takie same problemy jak wy bo podlug innych jestem bardzo chuda. I zawsze ktos musi powiedziec to bardzo nam juz znane "Ale ty jestes chuda!"... ;p Na szczescie udało mi sie przytyc ale to jedynie dzieki skutkowi ubocznemu jednego leku ktorego musiałam brac niestety...
Stary 2007-02-13, 18:04   #3357
blue _eyes
Zadomowienie

A mi sie wydaje, ze zdjecia nie zawsze odzwierciedlaja realiow. Co innego jak kogos widzimy, gdy sie rusza, gdy stoi obok innych osob. Wtedy mozemy porownac i oceniac jak naprawde wyglada. Kazdy kto daje tu swoje fotki jest oceniany pozytywnie, ze wcale nie jest chudy tylko szczuply.

Stary 2007-02-13, 18:48   #3358
biiibiii
Zakorzenienie

ja dzis caly dzien jadlam musze nabic wage troche...

kineczka sukienka ladna a Agus ma racje ze nie wygladasz chudo w kazdym razie widze na lydki masz 2 razy wieksze niz ja suuuuper tez bym takie chciała.
no ale ze zdaniem blue eyes tez sie zgadzam zdjecia jaos dodaja nam ciała
Stary 2007-02-15, 13:56   #3359
biiibiii
Zakorzenienie

halo halo co jest z wami ? czyzbyscie byly az tak pochlnoete pieczeniem i jedzeniem paczkow ? ja dzis 2 jak do tej pory zjadlam, z polewa czekoladowaaaaaa mniaaaaaaaaaaaaaaaaaam !!
Stary 2007-02-15, 14:22   #3360
martuska18
Raczkowanie

Ja juz mam 5 za sobą ^^ I nie zamierzam sie ograniczac, ale dam rade tyle zjem :P
martuska18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości