Staraczki ze starej paczki i zaczynające starania w 2019r. - cz. 13 - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2019-06-26, 10:51   #3331
milawo
Wtajemniczenie

Dot.: Staraczki ze starej paczki i zaczynające starania w 2019r. - cz. 13

Dziewczyny kciuki mocne za Wasze kreseczki, i działania zmierzające do tych kreseczek
milawo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-06-26, 12:23   #3332
Haneczka1122334445
Zadomowienie

Dzień dobry pospałam ale zjem i idę dalej odpoczywać u mnie dzisiaj 34 stopnie w cieniu, chyba wieczorem wybiorę się nad wodę
Cytat:
Napisane przez Nurek1119 Pokaż wiadomość
Haha nie ma szaleństwa

Mamy ślub kościelny (konkordatowy) i przyjęcie na 52 osoby w tym 6 dzieci. Będzie dj oraz animatorka dla dzieci. Przyjęcie będzie max do godziny 2 ale ślub jest o 17 wiec w restauracji będziemy przed 19. Kamerzysty nie ma bo nie chciałam ale jest dwóch fotografów będzie tort i słodki stół od Sarzyńskich z Kazimierza Dolnego bo to zawsze było moim marzeniem

Plan na ten dzień:

- 10:30 melduje się u fryzjera
- 13 kosmetyczka i tu już będzie pani fotograf
- o 16 ma przyjechać tż ze świadkiem i rodzicami

Mam nadzieje tylko ze moja świadkowa doleci bo przylatuje dopiero o 10:30 do modlina (czyli jakieś 150km ode mnie)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Fajny plan. Żeby tylko świadkowa zdążyła
Cytat:
Napisane przez MrsSeductive Pokaż wiadomość
Tak odmówiła cała rodzina taty oprocz 4osób.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Szczerze to jakby mieli siedzieć cały wieczór obrażeni albo komentować wszystko to może lepiej ze ich nie było
Cytat:
Sukienkę Wam wstawię już po a brzuszek:
Chociaż to zdjęcie zdobione już wieczorem. Rano jest mniejszy

Załącznik 7680731

Słodki
Cytat:
Jutro chyba testuję bo każdy mnie męczy

Już nie mogę się doczekać tych kreseczek
Mam małą rozkminę. Brat mnie poprosił żebym była świadkową na ich ślubie w lipcu 2020 i nie wiem czy się zgodzić z zastrzeżeniem że mogę być w ciąży i może wyjść tak że będą musieli sobie kogoś znaleźć, czy odrazu powiedzieć im żeby sobie znaleźli kogoś innego i tak czy siak obiecać im pomóc. I jak myślicie czy miesiąc/dwa po porodzie będę w stanie świadkować?

Stary 2019-06-26, 12:32   #3333
MrsSeductive
Żona

Cytat:
Napisane przez Haneczka1122334445 Pokaż wiadomość
Dzień dobry pospałam ale zjem i idę dalej odpoczywać u mnie dzisiaj 34 stopnie w cieniu, chyba wieczorem wybiorę się nad wodę Fajny plan. Żeby tylko świadkowa zdążyła Szczerze to jakby mieli siedzieć cały wieczór obrażeni albo komentować wszystko to może lepiej ze ich nie było Słodki Już nie mogę się doczekać tych kreseczek
Mam małą rozkminę. Brat mnie poprosił żebym była świadkową na ich ślubie w lipcu 2020 i nie wiem czy się zgodzić z zastrzeżeniem że mogę być w ciąży i może wyjść tak że będą musieli sobie kogoś znaleźć, czy odrazu powiedzieć im żeby sobie znaleźli kogoś innego i tak czy siak obiecać im pomóc. I jak myślicie czy miesiąc/dwa po porodzie będę w stanie świadkować?

Moja siostra ma ślub w kwietniu 2020. Jeśli teraz zajdę będę na jej ślubie z miesięcznym maluchem.

Nasza umowa jest taka że jak nie będę w ciąży to będę świadkować jak tak to nie ale i tak będę jej pomagać - ze względu że wie jaka u nas jest sytuacja i jak długo sie staramy.

Plus ona ma świadkowią w razie "W" która o tym wie

MrsSeductive jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-06-26, 12:48   #3334
LaLoca
Zakorzenienie

Cytat:

Myślę, że byłoby Ci ciężko. Świadek ma sporo pracy i pasuje, żeby był cały czas blisko Młodych. Zwykle wybiera się osoby niezamężne ze względów rozrywkowych Ja siostry nie wzięłam na świadkową tylko przyjaciółkę i świetnie się spisała. Siora w obecności męża i dziecka nie miałaby na pewno takiej werwy

Jeśli nie chcesz już teraz mu zdradzać swoich planów to poczekaj. Przecież to kupa czasu jeszcze.

---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

Cytat:
Moja siostra ma ślub w kwietniu 2020. Jeśli teraz zajdę będę na jej ślubie z miesięcznym maluchem.

Nasza umowa jest taka że jak nie będę w ciąży to będę świadkować jak tak to nie ale i tak będę jej pomagać - ze względu że wie jaka u nas jest sytuacja i jak długo sie staramy.

Plus ona ma świadkowią w razie "W" która o tym wie

No taki układ jest w porządku. Z maluchem uwierzcie mi, że nie ma się ochoty na takie szoł flesze, zabawy i wgle Zapytajcie Kamili, AnnLady albo Kaaari czy by chciały być w sobotę świadkowymi
LaLoca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-06-26, 12:50   #3335
MrsSeductive
Żona

Ja uważam że mówisz jak jest i to ich decyzja czy potem chca szukać szybko kogoś innego czy od razu decyduja się na inną osobę lub maja kogoś w razie czego

MrsSeductive jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-06-26, 13:00   #3336
AnnLady
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry pospałam ale zjem i idę dalej odpoczywać u mnie dzisiaj 34 stopnie w cieniu, chyba wieczorem wybiorę się nad wodę Fajny plan. Żeby tylko świadkowa zdążyła Szczerze to jakby mieli siedzieć cały wieczór obrażeni albo komentować wszystko to może lepiej ze ich nie było Słodki Już nie mogę się doczekać tych kreseczek

Tego chyba nie da się pogodzić.
Cytat:
Napisane przez LaLoca Pokaż wiadomość
Myślę, że byłoby Ci ciężko. Świadek ma sporo pracy i pasuje, żeby był cały czas blisko Młodych. Zwykle wybiera się osoby niezamężne ze względów rozrywkowych Ja siostry nie wzięłam na świadkową tylko przyjaciółkę i świetnie się spisała. Siora w obecności męża i dziecka nie miałaby na pewno takiej werwy

Jeśli nie chcesz już teraz mu zdradzać swoich planów to poczekaj. Przecież to kupa czasu jeszcze.

---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

No taki układ jest w porządku. Z maluchem uwierzcie mi, że nie ma się ochoty na takie szoł flesze, zabawy i wgle Zapytajcie Kamili, AnnLady albo Kaaari czy by chciały być w sobotę świadkowymi
Ale jak spytali czy zapytają to musi coś powiedzieć, nie będzie zwlekać w czasie.
Cytat:
Ja uważam że mówisz jak jest i to ich decyzja czy potem chca szukać szybko kogoś innego czy od razu decyduja się na inną osobę lub maja kogoś w razie czego

Dobry plan o ile chce zdradzać że się starają.

Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka
AnnLady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-06-26, 13:07   #3337
Haneczka1122334445
Zadomowienie

Dzięki dziewczyny za podpowiedź. Chyba zrobię tak jak MrsSeductive. Oni wiedzą że się staramy więc powiem im wprost jak sprawa wygląda. Mają podać w kościele 3 miesiące przed ślubem świadków, więc wyrazie czego to wybiorą sobie kogoś innego.
Stary 2019-06-26, 13:12   #3338
Angel7891
Wtajemniczenie

Nurek powodzenia życzę i super plan. Oby świadkowa tylko zdążyła ! I śliczny brzusio.
Co do bycia świadkową w ciąży to muszę przyznać dobry układ masz MrsSeductive.
Ja znowu jak coś chce zrobić słoikowego to zwykle teściowa przychodzi I PO CO TY TO ROBISZ JA JUŻ ZROBIŁAM BIERZTA ODE MNIE. A ona w tamtym roku zrobiła łącznie... Uwaga! Ponad 300 słoików.
Trzymam kciuki za test!
U nas 36 stopni w cieniu pokazało a co do gości weselnych to ja miałam nadzieję, że nam poodmawiają ale gdzieś wszyscy chcieli przyjść .

Angel7891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-06-26, 13:18   #3339
Robotek9
Wtajemniczenie

U nas tez upal taki ze ciezko mi sie zebrac z psem ale pojdziemy na taki szybciutki max 10 minut

Wysłane z mojego COL-L29 przy użyciu Tapatalka
Robotek9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-06-26, 13:22   #3340
carmelove_03
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Robotek9 Pokaż wiadomość
U nas tez upal taki ze ciezko mi sie zebrac z psem ale pojdziemy na taki szybciutki max 10 minut
Mój w takie upały w ogóle nie chce chodzić - załatwi swoje sprawy i ciągnie do domu
carmelove_03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-06-26, 13:26   #3341
zebra666
Zakorzenienie

Masakra, nie ma czym oddychać... nic mi się nie chce. Totalny leń...

Wysłane z mojego CAM-L21 przy użyciu Tapatalka

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2019-06-26, 13:26   #3342
UltraMarryna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez coco00 Pokaż wiadomość
Ja melduję, że wczoraj wróciliśmy ze szpitala, ale dalej bez wyniku posiewu robiłam też posiew poza szpitalem i mam wynik już ujemny, ale czekam na potwierdzenie czy w szpitalu tak samo wyszło. Krwi w kupce coraz mniej, a dzień nr 4 na diecie. Wygląda na to, że to pewnie alergia

Będziecie musieli przyzwyczaić się do diety. Współczuję.
Cytat:

Załącznik 7680731

Łooo duży jak na 1 ciążę.
Cytat:
Napisane przez Marianna48 Pokaż wiadomość
MrsSeductive trzymam kciuki

Jak jesteśmy przy dżemach to ja się pochwalę że w zeszłym tygodniu przerobiłam z tż 40 kg truskawek na dżemy i soki dwa dni nam to zajęło, dla mnie jednak to był hardcore i później 3 dni zdychałam , no ale zima w dżemy obstawiona. Na następny rzut idą maliny , ale z tego tylko soki robimy więc luuuuuuz , a później ogórki , jeśli mi sił wystarczy w 9 miesiącu ciąży

Także trzymam za Was kciuki bo roboty sporo, ale satysfakcja na całą zimę
Zwariowała no!
Cytat:
Napisane przez klamerka1987 Pokaż wiadomość
Cześć!!!
U nas też już bardzo gorąco. Byłam na spacerze z pieskami i myślałam, że umrę. 4 piętro dobiło mnie ostatecznie i utwierdziło, że dziś nie będę sprzątać
Może pójdę na coś do kina? hmm Oglądałyście ostatnio jakiś fajny film? Możecie dziewczyny coś polecić?

Nurek! Powodzenia w sobotę! Na pewno będzie wspaniale! To taki dzień, że nawet jeśli coś się nie udaje to i tak jest jednym z piękniejszych dni w życiu Czekamy na zdjęcie w sukni!

MrsSeductive, kciuki!!!! Ktoś wreszcie musi rozpocząć ten wysyp

Gaja! super, że wracasz do gry!!! Ja muszę przyznać, że też mi już brakuje tych emocji przy sikaniu. Chociaż przecież zwykle to był zawód i żal... hmm
Niech siedzi dzidzia w brzuchu przynajmniej przez te upały..
Ja byłam w kinie w pierwszej ciąży na Wolverinie i myślałam że Alicja mi z brzucha wyjdzie. Strasznie kopała od tych głośnych dźwięków, więc raczej nie polecam kina. Chyba że coś spokojnego.. co byś później tak jak ja psycha nie miała że skrzywdzilas dziecko
Cytat:

Ja bym się zgodziła. Tym bardziej że to tak bliska osoba. Przecież nie raz tu zgodnie pisałyśmy że nie rezygnujemy z rzeczy tylko dlatego "bo może jestem w ciąży" "bo może będę w ciąży" To bez sensu! ŻYJ!!! A mówienie że możesz być wtedy w ciąży i że się staracie też nie do końca jest fajne, bo jak się będziesz czuć jak w tej ciąży za rok jeszcze byś nie była a wszyscy dookoła będą wiedzieć że plany były ale coś nie idzie... te rzeczy myślę lepiej zachować dla siebie. Ciąża trwa 9 miesięcy to sporo czasu dla Ciebie żebyś się zastanowiła czy w ciazy/z dzieckiem dasz radę być świadkową i sporo czasu dla brata żeby w razie twojej rezygnacji nagrać kogoś innego Bo oczywiście zakładam że w ciąży będziesz

UltraMarryna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-06-26, 13:37   #3343
AnnLady
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki dziewczyny za podpowiedź. Chyba zrobię tak jak MrsSeductive. Oni wiedzą że się staramy więc powiem im wprost jak sprawa wygląda. Mają podać w kościele 3 miesiące przed ślubem świadków, więc wyrazie czego to wybiorą sobie kogoś innego.
To skoro wiedzą to tak, to najlepsze rozwiązanie.
Cytat:
Napisane przez Angel7891 Pokaż wiadomość
Nurek powodzenia życzę i super plan. Oby świadkowa tylko zdążyła ! I śliczny brzusio.
Co do bycia świadkową w ciąży to muszę przyznać dobry układ masz MrsSeductive.
Ja znowu jak coś chce zrobić słoikowego to zwykle teściowa przychodzi I PO CO TY TO ROBISZ JA JUŻ ZROBIŁAM BIERZTA ODE MNIE. A ona w tamtym roku zrobiła łącznie... Uwaga! Ponad 300 słoików.
Trzymam kciuki za test!
U nas 36 stopni w cieniu pokazało a co do gości weselnych to ja miałam nadzieję, że nam poodmawiają ale gdzieś wszyscy chcieli przyjść .

Jakbym policzyła swoje słoiki to pewnie też by trochę wyszło
No ale soki robię w małych słoiczkach, ale słoik to słoik

Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka
AnnLady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-06-26, 14:19   #3344
Juncia
Zakorzenienie

My przetworów nie robimy i czuję się przy Was jak dziwadlo

Juncia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-06-26, 14:27   #3345
Robotek9
Wtajemniczenie

Haneczka mysle ze ultra (jak zawsze ) ma rację co do swiadkowania, idealnia to opisala!

---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Juncia Pokaż wiadomość
My przetworów nie robimy i czuję się przy Was jak dziwadlo

Ja zazwyczaj robilam tylko malosolne, ale ze dorobilismy sie dzialki sa czeresnie, sliwki, aronie i winogrona to sie wzielam za sloiki, zawsze to tez zdrowiej, mniej chemii

Robotek9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-06-26, 15:19   #3346
PatiPee
Zakorzenienie

Też uważam jak Ultra z ust mi to wyjęła ;D

Stary 2019-06-26, 15:31   #3347
Krychulec89
Zadomowienie

Też bym nierezygnowala że świadkowania. Jak nie dasz rady to znajdą kogoś innego a na razie bym się zgodziła. A co los pokaże to się zobaczy
Umówiłam się dziś do gina. Źle się czuję, tak jakbym miała owu ale to chyba nie możliwe... mam 8 dc. No nic na usg wszystko wyjdzie. Może zleci mi badania hormonów bo obawiam się że mogły mi się rozregulowac. LaLoca miałam cc ale w 2016 więc to chyba nie wpływa. A jak się mylę to proszę o olśnienie

Stary 2019-06-26, 15:32   #3348
kaaarii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LaLoca Pokaż wiadomość

Hmmm... a ja powiem tak jakby to było miesiąc po porodzie to pewnie bym nie chciała, ale tylko i wyłącznie z tego powodu, że nie mogłabym się wywiązać że swojej funkcji w stu %. Teraz kiedy Leoś ma te 4.5 miesiąca i gdyby miał mieć więcej to jak najbardziej byłabym na tak ;-) ale w tych pierwszych dwóch miesiącach byłabym raczej na nie, chyba że młodzi bardzo by się uparli na mnie to okej, ale musieliby sobie zdać sprawę, że może być różnie z tym moim byciem ich prawa ręka

kaaarii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-06-26, 16:27   #3349
Haneczka1122334445
Zadomowienie

Ultra mam ten komfort że rodzina wie o staraniach i o stracie (dzięki temu skończyły się pytania o dziecko). Napisałaś a co by było gdybym do tego czasu nie była w ciazy- nic by nie było, nie jest to dla mnie temat tabu ani powód do wstydu, po prostu życie...
Pogadam z nimi jak oni to widzą. Wiem też że nie mają nikogo takiego kto mógłby im w tym pomóc. Czas pokaże jak to będzie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2019-06-26, 16:40   #3350
LaLoca
Zakorzenienie

Krychulec ślady cc pozostają na całe życie. Często masz takie krwawienia po okresie?
LaLoca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-06-26, 16:51   #3351
klamerka1987
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez UltraMarryna Pokaż wiadomość
Niech siedzi dzidzia w brzuchu przynajmniej przez te upały..
Ja byłam w kinie w pierwszej ciąży na Wolverinie i myślałam że Alicja mi z brzucha wyjdzie. Strasznie kopała od tych głośnych dźwięków, więc raczej nie polecam kina. Chyba że coś spokojnego.. co byś później tak jak ja psycha nie miała że skrzywdzilas dziecko
haha My jesteśmy akurat teamteatr- byliśmy w tym roku na kilkudziesięciu sztukach i ZAWSZE podczas przedstawień Hania tak szaleje, że szok! Ale raczej odczytuję to jako fakt, że jej się podoba! A Ty tutaj z krzywdami Dziewczyny po prostu wrażliwe na sztukę
Dziś nie pojechałam do teatru bo nie było nic fajnego w kinach do których mogłabym dojechać samochodem. A do metra nie chciało mi się w taki upał toczyć. Ale jutro idę na "Rocketman"- podobno super!

Ja też nie robię przetworów- za to moja teściowa robi ich SETKI! w dodatku ze swoich owoców i warzyw więc zawsze wracamy od niej jak typowe słoiki ale ma kobieta talent i jej porzeczkowe soki i dżemy nie mają sobie równych

klamerka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-06-26, 17:40   #3352
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

Dzięki za miłe słowa! Póki co nawet nie wiem czy mam owulkę, więc sobie posikuję na owulacyjne od dwóch dni. Ofc jeszcze nic nie wysikałam, ale te emocje, ach

Kamila, widziałam, że udało Ci się z kp. Gratki! Jak tam mała Dagusia? Daje popalić czy aniołek? Masz przy sobie TZta?

Nurek, piekny brzuchol! Aaaa, ślub, zazdro! Będzie pięknie! Czeka Cię wspaniały dzień

Nic nie mówcie o upałach. Warszawa melduje 36 stopni w cieniu. Można umrzeć
Gajaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-06-26, 17:46   #3353
Kaamilaaa0508
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gajaa Pokaż wiadomość
Dzięki za miłe słowa! Póki co nawet nie wiem czy mam owulkę, więc sobie posikuję na owulacyjne od dwóch dni. Ofc jeszcze nic nie wysikałam, ale te emocje, ach

Kamila, widziałam, że udało Ci się z kp. Gratki! Jak tam mała Dagusia? Daje popalić czy aniołek? Masz przy sobie TZta?

Nurek, piekny brzuchol! Aaaa, ślub, zazdro! Będzie pięknie! Czeka Cię wspaniały dzień

Nic nie mówcie o upałach. Warszawa melduje 36 stopni w cieniu. Można umrzeć
Ooo zaczyna się od niewinnego sikania na owulacyjne a co to będzie jak już dopadniesz ciążowe mam nadzieję że będziesz meldowac jak coś

Tak, udaje nam się kp a tak bardzo nie chciałam młoda dziś już 4100 waży więc pakuje książkowo w nocy zazwyczaj 1-2 pobudki, dni spokojne tylko wieczorami maruda się odpala ale nie ma tragedii tz jest niestety tylko w weekendy w domu... Ale jest nadzieja ze juz niedługo się to zmieni

Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Kaamilaaa0508 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-06-26, 18:01   #3354
coco00
Wtajemniczenie

Cytat:
Będziecie musieli przyzwyczaić się do diety. Współczuję.Łooo duży jak na 1 ciążę.Zwariowała no!Niech siedzi dzidzia w brzuchu przynajmniej przez te upały..
Ja byłam w kinie w pierwszej ciąży na Wolverinie i myślałam że Alicja mi z brzucha wyjdzie. Strasznie kopała od tych głośnych dźwięków, więc raczej nie polecam kina. Chyba że coś spokojnego.. co byś później tak jak ja psycha nie miała że skrzywdzilas dziecko Ja bym się zgodziła. Tym bardziej że to tak bliska osoba. Przecież nie raz tu zgodnie pisałyśmy że nie rezygnujemy z rzeczy tylko dlatego "bo może jestem w ciąży" "bo może będę w ciąży" To bez sensu! ŻYJ!!! A mówienie że możesz być wtedy w ciąży i że się staracie też nie do końca jest fajne, bo jak się będziesz czuć jak w tej ciąży za rok jeszcze byś nie była a wszyscy dookoła będą wiedzieć że plany były ale coś nie idzie... te rzeczy myślę lepiej zachować dla siebie. Ciąża trwa 9 miesięcy to sporo czasu dla Ciebie żebyś się zastanowiła czy w ciazy/z dzieckiem dasz radę być świadkową i sporo czasu dla brata żeby w razie twojej rezygnacji nagrać kogoś innego Bo oczywiście zakładam że w ciąży będziesz

Niestety to raczej będzie kropka nad i do zakończenia u nas kp.

coco00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-06-26, 18:03   #3355
UltraMarryna
Zakorzenienie

Cytat:
Niestety to raczej będzie kropka nad i do zakończenia u nas kp.

Ciekawe czy maluch zaakceptuje to mleko dla alergików. Oj szkoda bardzo.

Stary 2019-06-26, 18:08   #3356
coco00
Wtajemniczenie

Cytat:
Ciekawe czy maluch zaakceptuje to mleko dla alergików. Oj szkoda bardzo.

Od około 2 tygodni robi takie cyrki przy piersi że już wymiekam, choć nie brałam pod uwagę że tak szybko koniec kp, ale to już teraz na dobicie. Muszę to jakoś z pediatra mądrze rozegrać.

coco00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-06-26, 18:13   #3357
EwelinciaLipiec
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
Będzie się działo

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

My dzisiaj działaliśmy. Też dzisiaj meha czułam jajniki, dawno aż tak nie dawały znać o sobie. Myślę, że to był mój czas... oby były efekty!

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

W niektórych cyklach jajniki mnie kłują i kilka dni... Ale w owulację szczególnie.

Trzymam kciuki i liczę że trafiliście 👍

---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ----------

Cytat:
Dzień dobry! Ja spałam dziś jak bobasek

Ja też. O 9 stwierdziłam że wypadałoby się już ubrać i ruszyć 😁😁

---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ----------

Cytat:

Załącznik 7680731

Całkiem całkiem ten bRzusio. Nie mały 😁😘
EwelinciaLipiec jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2019-06-26, 18:14   #3358
UltraMarryna
Zakorzenienie

Cytat:
Od około 2 tygodni robi takie cyrki przy piersi że już wymiekam, choć nie brałam pod uwagę że tak szybko koniec kp, ale to już teraz na dobicie. Muszę to jakoś z pediatra mądrze rozegrać.

Przeciwciała już "zjadł" od Ciebie więc ważne że cokolwiek po porodzie karmiłaś Gorsza sprawa w tym wszystkim to kasa i ciągłe wyparzanie butelek🤪 od razu zachęcam do zakupu całego zestawu butelek ze syerylizatorem, ułatwi Ci to trochę sprawe szczególnie w nocy.

Stary 2019-06-26, 18:15   #3359
EwelinciaLipiec
Zadomowienie

Cytat:
Na pewno napiszę jaki by nie był więc koło 5-7 będzie już wiadomo

---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ----------

Teraz mnie to nie rusza

Zaciskam kciuki 🤞
EwelinciaLipiec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-06-26, 18:35   #3360
Nurek1119
Zakorzenienie

Cytat:
Ultra mam ten komfort że rodzina wie o staraniach i o stracie (dzięki temu skończyły się pytania o dziecko). Napisałaś a co by było gdybym do tego czasu nie była w ciazy- nic by nie było, nie jest to dla mnie temat tabu ani powód do wstydu, po prostu życie...
Pogadam z nimi jak oni to widzą. Wiem też że nie mają nikogo takiego kto mógłby im w tym pomóc. Czas pokaże jak to będzie

Tak jak mówisz oni wiedza jak jest powiedz im jak sprawa stoi i niech samo zdecydują

---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ----------

A co do mojego brzuszka to prawie 6 miesiąc wiec akceptuje jaki jest

Nurek1119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości