|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3331 |
Raczkowanie
|
Dot.: Facet poznany na necie - co o tym myślicie?
suziee hm... w miniaturce wygląda dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3332 |
Raczkowanie
|
Hahaa dzięki
![]() To jest "pójście na kawę" (wieczorem ??? ![]() ![]() Tylko co, jak się sobie nie spodobamy ![]() ![]()
#3333 |
Raczkowanie
|
suziee 'ciągnij z grzeczności' xD bez obrazy fajnie to zabrzmiało
![]() Nie no wiesz, trochę głupio by było od razu się zmyć. Myślę, że wtedy powinnaś posiedzieć chociaż tę godzinkę, żeby się facet nie załamał, wiesz to mogłoby go zniechęcić do dalszych poszukiwań internetowych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3334 |
Zadomowienie
|
Mozesz mu napisac,ze spoko wieczorem,ale nie masz duzo czasu.Gdy okaze sie lipnie to pwoiesz,ze musisz isc tak jak ostrzegalas wczesniej.
Gdy okaze sie fajny,posiedz,a potem powiedz,ze fajnie by bylo sie znowu spotkac,bo jak wie nie mozesz dzisiaj juz dluzej. Dla mnie dobrze od razu na gleboka wode,bedziesz wiedziec woz albo przewoz i malo czasu zmarnujesz gdyby co ![]()
#3335 |
Rozeznanie
|
..
Edytowane przez Justinka_ Czas edycji: 2009-08-29 o 20:41 Powód: nieprzemyslana wypowiedz |
![]() ![]() |
![]() |
#3336 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() albo "idziemy do knajpy na lody, czy długo powinnam to ciągnąć?" ![]() kroooolewna, no ale jeśli powiem, że mam mało czasu a będzie nam się fajnie gadało, to będę musiała przerwać, gdyż wyjdzie na to, że miałam inne plany ale zmieniłam je dla niego, bo jest fajny - czyż nie? ![]()
![]() |
#3337 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3338 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() na Twoim miejscu wymienilabym sie fotkami jednak. a poza tym macie sie spotkac wieczorem, jak jest ciemno? srednio to widze, a jestem internetowo-randkowym weteranem... jak mi sie spodoba- caluje w policzek. jak nie- podaje reke albo mowie po prostu "czesc".
http://www.youtube.com/watch?v=XZBgmb0Yapo Edytowane przez telka146 Czas edycji: 2009-08-29 o 00:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3339 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A właśnie..tamten koleś co nachalnie chciał moje zdjęcia a sam nie miał swoich (i telefonu z aparatem! haha ![]() ![]() A ja mu napisałam, że chciałabym go poznać, ale dziwnie wychodzi z tymi zdjęciami. Że go rozumiem, bo chce wiedzieć jak wyglądam, ale że ja też chcę wiedzieć z kim rozmawiam. Zaproponowałam, żeby się odezwał jak wróci z "lekko służbowej" ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3340 |
Raczkowanie
|
też kiedyś do mnie pisał taki facet (ale on miał fotki) i jak mu nie odpisywałam to też ciągle 'hmmm? ' w końcu napisałam mu '?'
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3341 |
Raczkowanie
|
Ja naprawdę chciałabym go poznać, ale okazało się, że:
1. Jego zdjęcie główne to nie on (nie chce napisać kim jest osoba na zdj) 2. Jest w Krakowie i ma wrócić za parę dni, a zaraz potem jednak nie wie kiedy wróci, możliwe nawet że za miesiąc! ojej straszne ![]() 3. Nie ma żadnych zdjęć na prywatnym laptopie, z wyjątkiem tego jak miał 5 lat ![]() 4. Nie ma telefonu z aparatem ![]() ![]() ![]() 5. Jego laptop nie ma połączenia bluetooth (boże, to są jeszcze takie??) więc nawet jakby miał aparat to nie mógłby przesłać zdjęcia po prostu ściana ![]() i cały czas męczy o te zdjęcia.zobaczymy co odpisze na moją propozycję (żeby się odezwał jak wróci). jeżeli tak, to znaczy że nie ma nic do ukrycia i chce mnie poznać. jeśli nie - to i tak nie jest tą pięknością ze zdjęcia ![]() ahaa i prosiłam żeby się opisał z wyglądu...no i po pierwsze nie w moim typie (krótkie blond włosy błękitne oczy baaardzo szczupły) a po drugie odbiega z tej fotki co mam się nią sugerować (chłopak na niej ma dłuższe włosy, za uszy, i jest bardzo przystojny) zobaczymy ![]()
#3342 |
Zadomowienie
|
Ojej olej bo kombinuje,jakis brzydki pewnie strasznie....
#3343 |
Wtajemniczenie
|
witam wszystkie wizażanki
![]() Wróciłam z wakacji... Widzę, że tu się sporo dzieje... cieszę się, że wam się układa... Co do dziewczyn wahających się spotkać czy nie... polecam spotkanie... sama jestem nieśmiała a odważyłam się i było bardzo milutko... Teraz czekam aż moja "znajomość" będzie się pozytywnie rozwijać tzn w kierunku bycia razem... ale jak będzie czas pokaże... teraz będę już śledziła wątek bo wreszcie stały dostęp do sieci mam ![]() pozdro
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 ![]() Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama ![]() 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3344 |
Raczkowanie
|
a jak mam się z nim przywitać? podać rękę i się przedstawić?
![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- a jak mam się z nim przywitać? podać rękę i się przedstawić? ![]() tzn z tym co jestem umówiona ![]()
#3345 |
Wtajemniczenie
|
jej..... chyba wpadam,dosłownie wpadam
![]()
#3346 |
Zakorzenienie
|
Boze dziewczyny
![]() Masakra. U mnie zero. Zero kontaktu, cisza. Ja powiedzialam sobie, ze nie bede sie odzywac. Katastrofa. Zero. Porazka. Mam tego dosyc. Mam wrazenie, ze wszystko sie krecilo dzieki mnie. Nie nawidze go :/ Ide dzisiaj na impreze, znajde sobie jakiegos przystojniaka i leje na niego :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#3347 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja miałam ciszę właśnie... nawet przez 3 dni... nie chciałabyś wiedzieć co sie ze mną wówczas działo.... Ale wszystko się wyjasniło... Przeczekaj jeszcze.... calm down ![]() ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Cytat:
![]() pozniej sie okazało... ze chciał mi dać buziaka... ale sobie tak szybko poszłam hahahaha..... Zawsze można cmoknąć w policzek... Mój mnie tak przywitał... na srodku ulicy hahahaha ![]() A tak z innej beczki: Ja byłam pewna, że mu się nie spodobałam ....;> hmm... ale okazało się zupełnie inaczej.... Ło jej.... potyczki damsko-męskie są takie ekscytujące ![]()
Ain't No Mountain High Enough ![]() ![]() ![]() Edytowane przez myszeczka00 Czas edycji: 2009-08-29 o 11:25 Powód: dopiska |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3348 |
Rozeznanie
|
na twoim miejscu dalabym sobie spokoj z tym kolesiem co wyłudzał zdjecia i podalabym reke temu, z ktorym teraz sie zobaczysz.
#3349 |
Zakorzenienie
|
Ale to wlasnie nie jest cisza po spotkaniu. Spotkanie bylo dawno temu. Tylko on ma ostatnio jakis dziwny kryzys, nic mu sie nie chce, itd. To niech spada. Taki biedny, wiecznie zmeczony. Grrrrrrrrrrrr :/
Jakby to byla cisza po spotkaniu, to bym sie tak nie wkurzala. Ale nie w momencie kiedy jest ok, a nagle mu odwalac zaczyna. Chore, choreeeeeeee |
![]() ![]() |
![]() |
#3350 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do przywitania - bądź naturalna: Cześć, jestem ... I już. Zanim poznałam mojego męża, byłam na Sympatii 3 lata i z paroma panami zdążyłam się spotkać. Ja bym z takim osobnikiem, co nie chce za nic w świecie wysłać zdjęcia, uważała. Może ma żonę i za nic nie chce ryzykować, że ktoś go rozpozna? ![]()
![]() |
#3351 | ||||
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że w końcu coś się uda...
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Myślę, że też możesz sie spotkać... Cytat:
![]() Mnie raz chlopak pocalowal w dwa policzki...Jakies dziwne to bylo... ![]() Wiecie co,ostatnio pewnien chlopak (samotny) stwierdzil, że dziewczynie jest o wiele łatwiej kogoś znaleźć niż chłopakowi! Ja tak nie myślę... A jak spytałam go,gdzie jego zdaniem najlepiej kogoś poznać to powiedział, że można w wielu miejscach, ale net to najgorsze z nich i te całe portale to strata czasu ![]()
![]() |
#3352 |
Rozeznanie
|
..
Edytowane przez Justinka_ Czas edycji: 2009-08-29 o 20:40 Powód: nieprzemyslana wypowiedz |
![]() ![]() |
![]() |
#3353 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3354 |
Raczkowanie
|
karolinka nikt nie powiedział, że tylko facet może pierwszy wychodzić z inicjatywą
![]() ![]() W końcu na takich portalach wszyscy są z tego samego powodu, więc po co co udawać ![]() Boże jutro spotykam się z tym facetem ![]() kurcze...ja się boję, że mu się nie spodobam. że mnie wyśmieje albo co ![]() ![]() a jak Wy miałyście za "pierwszym" razem? (bo w sumie to nie mój pierwszy, ale jak wyżej pisałam, tak się czuję) ![]() ![]() ![]()
#3355 |
Raczkowanie
|
heh... tak sobie właśnie zaczęłam przypominać moją pierwszą randkę z TŻ i aż mi się cieplutko zrobiło...
nie mogłam się ubrać jakoś fajnie bo prosto z pracy pojechałam w umówione miejsce. Miałam na sobie: szare obcisłe spodnie, trampki!!!, rozpinany sweterek i czarną skórzaną kurteczkę dodam tylko że było to maju i pogoda była mniej więcej taka jak teraz tylko troszkę chłodniej. Stwierdziłam że nie będę się ubierać "" normalnie bo taki mam styl i lepiej żeby to zobaczył na początku niż na 5 spotkaniu. Kiedyś rozmawiałam z TŻ właśnie o naszym pierwszym spotkaniu i mówił że najwiekszą uwagę zwrócił na makijaż .... i dodatki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3356 |
Raczkowanie
|
Hmm dodatki, czyli?... Kolczyki, bransolety, wisiory, pierścionki? O to chodzi?
![]() aha i ja mam taki śmieszny problem...bo chciałabym ubrać buty na obcasie (nie szpilki, niskie) tylko z tego, co ma w profilu napisane, to jest tylko 2cm wyższy ode mnie :[ Hmmmm...
You don't know how strong you are until being strong is the only choice you have Edytowane przez suziieee Czas edycji: 2009-08-29 o 17:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#3357 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj obecny TZ jeszcze zanim sie spotkalismy tez pisal podobne rzeczy (np wysylal emotke <przytul> na gadu i pisal cos w stylu "fajnie byloby sie tak przytulic w realu" itp), ale on to pisal jako romantyk a nie zbok:P zreszta ja nigdy takich tekstow zle nie odbieralam ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3358 |
Raczkowanie
|
mmmm...... dziewczyno no to zakładaj jakieś kozaki na wysokim obcasie!!! w ogóle to bardzo często rozmawiam z moim TŻ i powiem wam że on mi zawsze bardzo dobrze doradza co do czego założyć :/ nawet sama bym na coś nie wpadła a dla niego to jest oczywiste... i tak np: ponoć faceci lubią kozaki ale nie na cieniutkich szpilkach tylko na grubszych obacasach albo jakieś inne ale stabilnie wyglądające buty, dobry makijaż nie przesadzony z jakimś mocnym akcentem ale generalnie delikatnie, dodatki włanie np branzolety i tu ponoć najchętnie koła, jeśli coś na szyję to gługi naszyjnik i spory wisor coałość powinna kończyć się poniżej biustu, i jeszcze co do torebek: wygodna!!! faceci na to też zwracają uwagę czy mamy maniunią słodziutką torebunie do której mieści się telefom 100 zł i szminka czy normalną praktyczną i wygodną torbę. Dacie wiarę że mój facet wie o takich rzeczach?!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3359 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a w temacie - jak chcesz zalozyc obcas to zaloz, no chyba ze boisz sie ze chlopakowi bedzie przeszkadzac Twoja niewielka "wyzszosc" ![]()
![]() |
#3360 | |
Raczkowanie
|
Kurcze...zaczynam się martwić, bo doszłam do wniosku, że ten koleś bardzo sztywno do mnie pisze. Oto przebieg rozmowy (nie w skrócie, bo ona sama w sobie jest skrótem
![]() On: "umówimy się?" Ja: "brzmi nieźle ![]() On: "weekend na nowym świecie wieczorem?" Ja: "Ok, sobota czy niedziela?" On: "Niedziela" Ja: "To może na NŚ przy iCoffee?" On: "która godzina Ci pasuje?" Ja: "wieczorem..17-18" On: "17.30 NŚ przy icoffe jutro?" Ja: "Ok, powiedz tylko w czym mniejwiecej bedziesz i jak wygladasz" I teraz czekam na odpowiedź... To cały przebieg mojej znajomości z nim ![]() ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() no pewnie, że może być innego wzrostu, ale nie sądzę żeby go zaniżał - raczej odwrotnie. o matko, to jak będzie niższy ode mnie nawet jak będę na boso ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- ahaa i do tej pory nie wziął ode mnie numeru telefonu, ani też nie podał swojego.dziwne,bo jesteśmy umówieni już jutro! jeżeli nie zapyta o numer ani nie da swojego to nie pójdę na spotkanie, bo mnie wystawi ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:11.