![]() |
#3331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: sześćdziesiątki z plusem
Joasiu - modlę się za zdrowie Twojego Taty i mocno Cię przytulam .
|
![]() ![]() |
![]() |
#3332 |
Zadomowienie
|
Dziewczęta,przepraszam,ma m trochę zmartwień i dlatego nie odzywałam się,choć zaglądałam czasem żeby sprawdzić co u Was slychać.Dzisiaj kiedy przeczytałam jaki niepokój targa Johanną musiałam się odezwać. Johanko,wierzę,że wszystko będzie dobrze.Pewnie martwisz się nie tylko o Tatę ale i o Mamę,która jest sama, bo o ile się nie mylę pisałaś,że Siostra jest u Ciebie.Trzymaj się kochanie.Będę się modlić ,będzie dobrze.
Szpiegu,trzymam kciuki.
#3333 |
Zakorzenienie
|
Johanno
![]() mam nadzieję, że już dziś jest lepiej |
![]() ![]() |
![]() |
#3334 |
Zakorzenienie
|
Danusiu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3335 |
Rozeznanie
|
Witam
Przywitam się i pożegnam,zbliża się burza i mam kłopoty z komputerem,spadki napięcia a mój staruszek tego nie lubi. Miłego weekendu i spokojnej nocy. ![]() ![]() Danusiu mam nadzieję że dostałaś moją wiadomość.
#3336 |
Zadomowienie
|
Alketko,właśnie przed chwilą odczytałam.Jak dobrze,że jesteś,bo inaczej przez prawie trzy tygodnie zamartwiłabym się na śmierć.Dziękuję
![]() Carolinko,już po zmartwieniu.Na szczęście Alketa -spec od przepędzania chorób przysłała mi mail pod tytułem "spokojnie".A bałam się ,że z Mężem bardzo żle.No ale skoro "spokojnie" to spokojnie. Johanno,jak z Tatą? Mona Lisa,Carolina-zdjęcia super,piękne i ciekawe ![]() Serdeczne dobranoc wszystkim ![]()
#3337 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Naprawdę w celu dokładnego sprawdzenia powodu podwyższenia wyniku kwasu moczowego warto udać się do dobrego nefrologa. Ja to zrobiłam i okazuje się, że po wszystkich badaniach okazało się, że mam... artretyzm. Jeszcze w niezbyt dokuczliwej formie, ale z latami to się zmienia ![]() Poza tym pozdrawiam Wszystkie dziewczyny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3338 |
Zakorzenienie
|
Choróbska się posypały... życzę szybkich powrotów do zdrowia i wychodzenia na prostą.
Poziomko- przeczytałam, że chciałabyś wystąpić na ślubie z piórem- strusim ![]() Dzisiaj wizażuję zawzięcie- mam wolne przedpołudnie- i południe ![]() Czy u was też jest taka wilgotna duchota? Mnie osłabia ona. edit- i co, zabiłam wątek. Nikogo nie ma. ![]() ![]() Edytowane przez Kota Czas edycji: 2007-08-11 o 18:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#3339 |
Zakorzenienie
|
wolne, leniwe przedpołudnie, żadnych obowiązków, po południu wybieramy się do mojej Mamy na imieniny, będzie miło
wydawałoby się, że idealna niedziela ....... a mnie od rana ściska w żołądku, a w gardle czuję wielką, rosnącą gulę ![]() macie tak czasem ? Starsza Pani, Johanno, mam nadzieję, że Wasze troski szczęsliwie się skończyły Pozdrawiam Was, Wszystkie Wizażanki Wątkowiczki ![]() edit: Koto, ja chciałam wskszesić wątek, ale chyba go dobiłam ![]() Edytowane przez taka taka Czas edycji: 2007-08-12 o 12:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#3340 |
Zadomowienie
|
Rzeczywiście,wolne, leniwe przedpołudnie.Skwar kapie z nieba.Duszno,pewnie znów będzie burza.My też wybieramy się na sympatyczne spotkanie:urodziny Syna i Synowej.Oboje mieli 9 sierpnia,ale któż z młodych ma czas w tygodniu,praca,praca,prac a.No i dzięki Bogu.
Zastanawiamy się czy jechać samochodem,bo warszawskie ulice to jedna wielka budowa.A my musimy przebić się przez newralgiczne punkty-z Bemowa na Mokotów,tuż przy Morskim Oku. Wielka gula-znam ją osobiście. Minie Taka taka jak ręką odjął jak wyruszycie z domu. To pewnie przez taki nastrój zawieszenia przed wyjazdem .Za nic konkretnego się nie mozna wziać bo za mało czasu i zaczyna nas przyzwyczajonych do wiecznego pędu,gnębić uczucie niepokoju. Miłego popołudnia dziewczęta. A wieczorem koniecznie obejrzyjcie w TV 1 "Czekoladę".Pózno,ale naprawdę warto. ![]()
#3341 |
Zakorzenienie
|
Byłam do południa we Władysławowie- tzn za Władysławowem, przy pierwszym parkingu na Helu- jeśli to cos komuś mówi...
![]() Słońce ledwo przebijało sie przez mleczne opary, ale widzę, że jakoś się opaliłam, mimo wszystko. Mało ludzi, szeroka plaża, pięknie. Potem ryba w cieście piwnym i powrót do domu już w ulewie. W Gdańsku ulewy nie było, ale teraz grzmi (lubię burzę ![]() Teraz piję jakiś likier- słodki strasznie- stwierdzono, że niestety, trzeba wypijać te niedobre trunki, które stoją od dłuższego czasu w barku. Wypijac, żeby zrobić miejsce dla lepszych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3342 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powoli mi odbija. Szanowna Pani Doktor zabronila nawet owocow ![]() Kazdy organizm potrzebuje cukru. Tego w krysztalku, w owocach... A to babsko mnie na restrykcyjna diete kazalo przejsc od razu i na 2 tyg. Zadnych owocow, zadnego nabialu poza jogurtem naturalnym....
![]() |
#3343 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ależ ja Ci zazdroszczę tego morza Starsza Pani, miałaś rację ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3344 |
Zadomowienie
|
Witam własnie wrociłam z działki gdzie było urwanie chmury.W srode wracam do pracy....nie chce mi się...jak pomysle o tej pracy na zmiany az ciarki po mnie przechodza
![]() W domu alkoholu z reguły nie mam,,więc się z Wami nie napiję do towarzystwa,,,no chyba ,ze herbatkę.Pozdrawiam serdecznie. |
![]() ![]() |
![]() |
#3345 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3346 |
Zadomowienie
|
Polubiłam Liptona czerwony grefrut,,chociaz dzieczyny z wizazy strasznie ją skrytykowały,mi smakuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3347 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3348 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ulewę to i my mieliśmy,tylko ryby w cieście niestety nie ![]() My też.I to film po filmie ,co się rzadko zdarza.Dopiero skończył się "Doktor Żywago"-nie bardzo mieliśmy ochotę oglądać tę nową wersję.Tym czasem miło nas zaskoczyła.Była taka bardziej rosyjska. Udany,sympatyczny dzień dobiega końca.Salut (nie lubię Kota alkoholu,ale jeśli już to wlaśnie słodkie nalewki) za równie udany przyszły tydzień.
![]() |
#3349 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W poprzedniej wersji poetycka twarz Julie Christie też nie była ani tyci rosyjska... oczywiście jak dla mnie ![]() Jak żyjecie? Co porabiacie? Dziś w końcu kupiłam buty do Włoch- sandały Scholla, muszę zdążyć je rozchodzić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3350 | |
Zadomowienie
|
Co robię?W ogólnym znaczeniu nic.W związku z tym,że nie mogę sie zdecydować czy poddać się operacji oka czy nie ,żyję w swoistym rodzaju letargu.Nie ruszyłam się ani na wczasy ani do sanatorium,powinnam co najmniej raz w roku pławić się w siarce - kręgosłup.I tak siedzę i myślę.A czas biegnie.I za chwilę koniec lata.
W znaczeniu bardziej szczegółowym? Jutro urodziny Męża. Cieszę się,że spotkamy się po jutrze (święto) z Rodziną i Przyjaciółmi.Oni też pewnie się cieszą bo będzie specjalite domu - sushi obowiązkowo z sake,a na deser tiramisu.Tak więc jutro i w środę przed południem nie ma mnie dla świata i ludzi-będę szaleć w kuchni ,bo z sushi jest sporo roboty a robię je w takiej ilości,żeby Dzieci wzięły jeszcze sobie do domu. Cytat:
Masz rację buty to podstawa udanej wycieczki.Odczuły to boleśnie 3(?) lata temu moje nogi.Chciałam w Grecji wyglądać elegancko.Kupiłam sandałki marzenie. Wybraliśmy sie do odległej miejscowości.Wracałam na bosaka.Stopy obtarte do krwi.Do końca chodziłam jak kot w butach w paskudnych,o trzy numery za dużych sandałach męża.Żadnych innych butów nie mogłam założyć na nogi.Tak więc elegancja nie zawsze popłaca.Kota,kiedy wyjeżdżasz?
![]() |
#3351 |
Zakorzenienie
|
7 września, pierwszy nocleg pod Monachium, potem pod Florencją.
![]() Starsza Pani- urodziny Męża ![]() ![]() ![]() Całuję Ciebie- trzymaj się zdrowotnie, jakkolwiek zdecydujesz... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3352 | ||
Zakorzenienie
|
Zdrowa nigdy. Piekna juz jestem
![]() ![]() Sushi - cos czego w zyciu do ust nie wezme ;P Ale tiramisu... mmmm.... mniam ![]() ![]() Teraz sie zywie rybami i warzywami... codziennie to samo. Rano ryba z puszki, w poludnie na cieplo, wieczorem wedzona. Ciekawe kiedy zaczne miauczeć...
![]() |
#3353 |
Zadomowienie
|
Wszystkiego Naj dla męza St.pani----sushi takze nie jadłam,,tiramisu uwielbiam,,chociaz to tyle kalorii
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a tiramisu jest moją specjalnością sake nigdy nie piłam, sushi zawsze z zieloną herbatą zazdroszczę Włoch i sushi życzę Wszystkim zdrowia i dobrych decyzji ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3355 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny wszystkim wam bardzo dziekuje, za pamiec,modlitwy....
![]() Z tata juz dobrze,siostra zaraz wrocila do polski,jest teraz z mama... A mnie te wszystkie troski,przemeczenie praca..przerosly...Leze od 3 dni z angina i nie schodzaca ponizej 39 stoni goraczka,w lozku... ![]() Glowa mi peka..... Caluje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3356 |
Zakorzenienie
|
A mnie dzisiaj smętnie...
Byłam dziś z kolegami w Gdańsku, na trzech wystawach, było miło, niespiesznie, słońce było piękne, ale tym niemiej... czuję się tak, jak czuję. Łaziliśmy też po jarmarku dominikańskim stwierdziłam, że w tym roku jest słaby, nie jest to to co dawniej bywało, wszystko się zmienia na gorsze i tak dalej w ten deseń poleciały moje myśli... Strasznie brakuje mi wakacji, cieszę sie oczywiście szalenie na Włochy, ale ... tego co też kocham- takiego byczenia się nad jeziorem, pływania, stukotu pięt na drewnianym pomoście to mieć nie będę. W ogóle wszystko schodzi na psy, a nadzieja gdzieś znikła. A życie w ogóle bezsensowne- tzn, zwłaszcza moje ![]() Tak się czuję, ale to nie znaczy, że tak jest ![]() Nasmęciłam. Już dosyć. Jutro ma - MUSI BYĆ I BĘDZIE pogoda, plaża itd. Całuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3357 |
Zakorzenienie
|
Koto, Koteczko kochana
![]() nic mądrego nie napiszę pocieszać też Cię nie będę zrób jutro jakieś ładne zdjęcia na plaży i pokaż nam, ja już tęsknię za morzem, piaskiem, niebem.... przepraszam za zdrobnienie, ale samo mi się ciśnie a klawiaturę, więcej nie będę Johanno, doczytałam właśnie, że jesteś chora, dbaj o siebie ja często reaguję chorobą na stres, pewnie Ciebie też chciał wykończyć ![]() Edytowane przez taka taka Czas edycji: 2007-08-14 o 22:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#3358 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ściskam Cię mocno.Wiem,że jutro wstaniesz w innym nastroju.Bo ranek jest lepszy od wieczora. Całuję Was kochane Dziewczęta.A Johannę szczególnie,bo biedna i schorowana.Stress mści się w najróżniejszy sposób,czasem przybiera postać anginy.
![]() |
#3359 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Pogoda, oczywiście, będzie. Nie ręczę, że słoneczna, ale jakaś będzie na 100%, więc głowa do góry. Danusiu - sushi? A robisz takie po europejsku, czy po japońsku? Bo ja jadałam zwykle sushi robione przez kumpla (wszystko jak trzeba: glony, rybki, specjalny ryż) i nijak to się ma do tego, co zaserwowali mi w japońskim sushi-barze. ![]() ![]() Johanko - zdrówka. ![]() Nie myję się dziś. I nigdy już chyba. ![]()
![]() |
#3360 |
Zakorzenienie
|
Sabbath, narozrabiałaś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:18.