|
Notka |
|
Kuchnia - moje gotowanie Forum dla osób, które kochają gotować. W kuchnia - moje gotowanie dzielimy się wiedzą jak przyrządzić najlepsze na świecie potrawy, ciasta i desery. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3331 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowości kulinarne.
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3332 |
Konto usunięte
|
Fantasia o smaku sałatki owocowej jest pyszna.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3333 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3334 | |
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]() taka sobie ;-) ja więcej racze nie kupię
![]() |
![]() |
#3335 |
Raczkowanie
|
Lemoniada z Tymbarku jest super kwaśna ;ppp
![]() |
#3336 |
Rozeznanie
|
musli z lubelli 'porowo rokowe", że tak powiem ,smaki na wiosnę, lato , jesień i zimę
![]() (jężeli było to mnie kopnąć ![]()
![]() |
#3338 |
S. Sssss. SSSSS.
|
musli lubelli? tej od makaronów?
![]() |
#3339 |
Rozeznanie
|
ja widziałam ostatnio serek wiejski podzielony na 2 pojemniczki- w jednym serek a w drugim albo miód albo ananas
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3340 |
Zakorzenienie
|
Otmuchów Muslim
płatki zbożowe z jogurtem i jabłkiem płatki zbożowe z czekoladą i orzechami płatki zbożowe z owocami egzotycznymi 275 g (pewnie nigdzie nie znajde... ![]() Edytowane przez mavika Czas edycji: 2009-04-25 o 19:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3341 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3342 |
Zakorzenienie
|
Tak, też widziałam
![]() O jacie :| Ładne opakowania ^^ ale nigdzie nie widziałam póki co też ^^ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3343 |
Rozeznanie
|
widzialam dzis w Almie batoniki twarogowe w czekoladzie,w smakach kokos,cytryna ,wanilia i chyba jeszcze naturalny.nie pamietam nazwy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3344 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o tych mowisz: http://swiatslodyczy.blox.pl/2008/07...twarogowy.html ? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3345 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3346 |
Zakorzenienie
|
Ja rowniez nie mialam okazji nigdy go skosztowac, ciekawe jak smakuje takie polaczenie twarogu z czekolada
![]() ![]() Nowa linia napojów sojowych Orico Napoje sojowe Orico to kolejna linia produktów, którą producent – firma Polgrunt - postanowił wprowadzić na rynek. W pierwszej połowie kwietnia do sprzedaży trafią trzy warianty napoju sojowego: o smaku naturalnym, waniliowym i czekoladowym. Batoniki Crunchy Wiśniowe w polewie jogurtowej Smaczne, pożywne i niskokaloryczne batoniki Crunchy Wiśniowe w polewie jogurtowej produkowane są wyłącznie z naturalnych składników. W nowej odmianie zawierają suszone wiśnie z dużą zawartością błonnika, potasu oraz witaminy C i kwasu foliowego. Korzystne dla zdrowia właściwości batoników Cruchy Wiśniowe uzupełniają pozostałe składniki - płatki owsiane i kukurydziane, ziarna słonecznika, rodzynka oraz chrupki kukurydziano-ryżowe. To wspaniała propozycja dla osób, które dbają o sylwetkę i nie mogą sobie odmówić odrobiny słodyczy.
![]() |
![]() |
#3347 | |
Zakorzenienie
|
potwierdzam do tej pory lubiłamtylko jagodową
![]() ![]() dla mnei jest normalnei kwaśna ![]() ![]() Pycha, tylko mają taki delikatny słodki posmaczek i chyba z piwem smakuja naljepiej- niemniej bardzo polecam ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3348 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Co do lemoniady tymbarkowej, cytrynowo - rabarbarowa jest "takase". Po przeczytaniu waszych opinii liczyłam, że będzie kwaśniejsza (po lodach nesquikowych mnie przymuliło ![]() Edytowane przez Selene2203 Czas edycji: 2009-04-27 o 14:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3349 |
Wtajemniczenie
|
Lays strong dla mnie smakują jak napój 3 cytryny...poleciały do kosza.
lemoniada Tymbark cytryna niezła, rabarbar cytryna...bardziej mdła. ogólnie bez szału. poluję na jogurty danone ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3350 |
Raczkowanie
|
Algida wprowadza na rynek Lemon Age – wodno - mleczne, cytrynowe lody w których zatopiono żelkę w kształcie orzeszka o smaku coli.
Dla miłośników autentycznych smaków Algida wprowadza na rynek dwie nowe propozycje: Carte d’Or Nocciola i Carte d’Or Bakalia. W marcu na polskim rynku pojawił się Algida Rożek Śmietankowy - Big Milk w zupełnie nowej odsłonie. Do linii Magnum dołącza Magnum White – waniliowa dusza okryta białą czekoladą.
![]() |
#3352 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jednak, ja najbardziej wolę ten z miodem ![]()
![]() |
![]() |
#3353 | |
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3354 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do danone z owocami to kupiłam wczoraj z brzoskwianiami i się zawiodłam. Jogurt zajeżdżał plastikiem i miał niewiele wspólnego ze smakiem owoców, jechało chemią że aż strach. A co do jogurtu z syropem to dzisiaj kupiłam wiśniowy. Całkiem dobry, żadna rewelacja ani nic nowego, ogólnie to sie jeszcze zastanawiam gdzie niby był ten syrop bo smakował on jak zwykły jogurt tyle że był bardziej wodnisty.
![]() |
![]() |
#3355 |
Konto usunięte
|
piłam dziś napój jogurtowy Danone o smaku owoców leśnych. strasznie słodki. sam smak przyjemny, ale cukru mogłoby być mniej.
![]() wreszcie dorwałam limitowanki Alpen Gold. limonka jest całkiem, całkiem. kwaskowate nadzienie i słodka czekolada całkiem dobrze się uzupełniają. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3356 | |
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3357 |
Zadomowienie
|
A próbowałyście nowych zapiekanek ziemniaczanych z "Pomyslu na..." są w dwoch wersjach z kiełbasa lub z miesem mielonym. Chciałam dzis kupic, ale czekam najpierw na opinie innych.
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam ![]() 7.7.2012 godz 17 ![]() 7.3.2015 moje druga miłość ![]() Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3358 |
Rozeznanie
|
Nowe cukierki Mentos
Perfetti Van Melle proponuje zupełnie nowe, owocowe cukierki - Mentos Rainbow. Po raz pierwszy w klasycznej rolce oferowany jest mix aż 7 wyjątkowych smaków. W tęczowej gamie znajduje się winogrono, truskawka, pomarańcza, ananas, arbuz, malina oraz zielone jabłko. Lokalizacja każdego smaku zaznaczona jest odpowiednim kolorem na opakowaniu. Nowe lody Nestle princessa kokosowa biala-rozek princessa dostarcza niezapomnianych doswiadczen smakowych rozpoczynajacych sie od bogatej w wiorki kokosowe korony,poprzez sos z bialej czekolady,lody kokosowe oraz smietankowe, a calosc otulona chrupiacym wafelkiem macao-wielki powrot znanej marki lodowej.w sezonie 2009 do oferty Nestle powracaja lody macao-lody waniliowe oblane najprawdziwsza gruba czekolada.Dostepne beda dwie wersje: Classic i Almond Edytowane przez halfsara Czas edycji: 2009-05-04 o 14:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3359 |
Zakorzenienie
|
Przyprawa do potraw z grilla Szaszłyk z grilla KAMIS, 20 g,
Przyprawa do potraw z grilla Szaszłyk z grilla to aromatyczna mieszanka czosnku, kolendry, papryki słodkiej, pieprzu czarnego, majeranku, jałowca, gałki muszkatołowej, gorczycy, ziela angielskiego oraz liścia laurowego. Ziołowy, lekko słodki smak i intensywny aromat czosnku połączonego z wyrazistą kolendrą i korzennym jałowcem, sprawiają, że Przyprawa doskonale nadaję się do szaszłyków z mięsa wieprzowego, wołowego oraz drobiowego. Cena rekomendowana: 1,89 zł Przyprawa do potraw z grilla Skrzydełka Ogniste KAMIS to pierwsza na rynku przyprawa dedykowana tylko drobiowym skrzydełkom grillowym. Jest to aromatyczna mieszanka, takich przypraw jak imbir i chilli z dodatkiem esencjonalnych suszonych pomidorów i skórki z cytryny. Dominującą nutą smakową mieszanki jest chili, stąd iście ognisty charakter produktu. Pikantność mieszanki przełamuje korzenny smak imbiru, czosnku oraz suszonych pomidorów. Dzięki takiej kompozycji smak skrzydełek jest niepowtarzalny, bardzo wyrazisty i pikantny a wygląd potrawy – złocisto-czerwony - niezwykle apetyczny. Przyprawa jest w pełni naturalna, bez dodatku substancji wzmacniających smak i aromat. Przyprawa do potraw z grilla Warzywa Grillowane KAMIS to aromatyczna mieszanka czosnku, papryki słodkiej, oregano, tymianku, bazylii, szałwi, rozmarynu, ziela angielskiego i pieprzu czarnego. Jest w pełni naturalna, bez dodatku substancji wzmacniających smak i aromat. To pierwsza na rynku mieszanka dedykowana tylko grillowanym warzywom. Dominującą nutę smakową mieszanki stanowią zioła: oregano, tymianek, bazylia, szałwia, rozmaryn. Gruboziarnista struktura nadaje grillowanym warzywom apetyczny, kolory wygląd. Mieszanką można również doprawić gotowe mieszanki warzyw mrożonych do podsmażania na patelni, szaszłyki warzywne, potrawy z warzyw duszonych typu ragout. Przyprawa do masła czosnkowego Złociste grzanki KAMIS to doskonała, ziołowo- koperkowa z wyraźną czosnkową nutą, mieszanka, dzięki której ten chrupiący i pyszny przysmak jest zawsze w zasięgu ręki. Skład mieszanki stanowi kompozycja czosnku, koperku, natki pietruszki, tymianku i pieprzu czarnego. Przyprawa jest w pełni naturalna, bez dodatku substancji wzmacniających smak i aromat. Przyprawę należy dodać do masła i zostawić na około 20 minut. Potem wystarczy posmarować grzanki z dwóch stron i upiec je na ruszcie, w piekarniku bądź na patelni na złoto z każdej strony. Chrupiące, złociste, aromatyczne i pyszne…takie są grzanki z masełkiem z dodatkiem przyprawy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3360 |
Zakorzenienie
|
pilam dzis nowe piwo Okocim Pszeniczne. powiem szczerze, ze dobre
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:21.