![]() |
#3331 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieciaczki styczeń 06! II
Brzuszek ma się dobrze dzidzia często i mocno kopie, tylko kurcze dokucza mi zgaga
![]() ![]() ![]() W przyszłym tygodniu chciałabym iść na usg3d ale ciągle się zastanawiam czy warto iść bo to dość duży koszt.
#3332 |
Zakorzenienie
|
Kasienko zgagi ci nie zazdroszcze
![]() ![]() Wierze ze Ci tez ciezko Kasiu...oszczedzaj sie bys nie miała klopotów zadnych.. Jak TZ wroci to odpoczniesz wiecej ![]() ![]() Z ta moja praca to luz..znalazłaby sie, ale nie mam jak dac Szymka do przedszkola, bo nie ma miejsca... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3333 |
Zadomowienie
|
Witajcie!
Nic mi nie doradziłyście w sprawie pofarbowanych ciuchów,że pewnie do kosz pójdą. ![]() Kasia dasz radę ,czas szybko leci i tż niedługo wróci.Zazdroszczę Ci,że mieszkasz tak blisko morza,ja to uwielbiam słońce i jak bym miała możliwość to bym koczowała na plaży non-stop. ![]() Moni odnośnie włosków to mi od słońca dodatkowo wyjaśniały,a odrostów mam pełno bo od marca nic nie robiłam,ale planuję iść dopiero do fryzjera na początku pazdziernika kilka dni przed weselem.Teraz niech mi odpoczną. Iwonka jak tam remocnik?
#3334 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie gniewaj sie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3335 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki piszcie coś te co mają dostęp do netu,zeby Niki miala co czytać.
Moni ja się nie gniewam,bo farba weszła w materiał i wyrzucę je do kosza. Poszłam wczoraj na wyprzedaż ale zrobiła się u nas pogoda i popodwyższali ceny. ![]() ![]() Moni jak tam ręka?
#3336 |
Zakorzenienie
|
Dzieki Nel, wymoczylam 2 razy we wrzatku prawie, z mydłem i zeszło
![]() ![]() Nel szkoda ze tak sie stalo z tymi ciuszkami..u mnie sa sukieneczki dziecinne po 7 zł..z bawełenki bardzo łądne..moze rozgladne sie na Amelcie.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3337 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() A dlaczego tak tu pusto? |
![]() ![]() |
![]() |
#3338 |
Rozeznanie
|
Hello dziewczynki
![]() Kasiu podobno jak kobieta w ciąży ma zgagę, to dziecko urodzi się z dłuzszymi wloskami . Nie wiem czy to prawda. U mnie Wiki miała trochę dłuższych włosków i zgagę miałam trochę tylko w końcówce ciąży. Oszczędzaj się kochana, bałagan nie ucieknie. ![]() Nel świetne fotki ![]() ![]() Moni@ ja w nocy obudziłam się do Wiki i już zasnąć nie mogłam. Strasznie mnie bolał palec. W końcu mówie do TŻ , że mnie palec boli, ten wstał, obejrzał i mówi, że spuchniete, ale nic nie ma. A ja rano w niedzielę, robiłam paznokcie , wycinałam skórki, i w tym palcu akurat chyba coś musiałam skaleczyć. TŻ zrobił mi opatrunek z aloesu. Noc spokojnie przespałam, ale teraz znowu mnie boli. Zaraźliwe to chyba ![]() W piatek byliśmy w Białymstoku, w drodze powrotnej TŻ zawiózł nas do takiej karczmy nad Biebrza w Biebrzańskim Parku Narodowym. Wszystko z bali , drewniane ogromne figurki, krzesła rzeźbione - i jedzonko super. Załącze kilka fotek. |
![]() ![]() |
![]() |
#3339 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Abc dziękuję za komplementy ![]() ![]() Twoje zdjęcia cudne,fajne te domy z bali,a Wiki ładnie wychodzi,sukieneczka ładna ale nie taka tania.Teraz wszędzie nastały upały także jesteśmy w piaskownicy do 12,a potem wychodzimy dopiero po 18.Wczoraj byliśmy cały dzień nad wodą ,na działce gdzie będziemy się budowali i nad jeziorkiem.Załączam fotki. Kasia a Ty nie sprzątaj tyle ,oszczędzaj się kochana. Iwonka a Ty już po urlopie?
![]() |
#3340 |
Zakorzenienie
|
Witajcie..
ABC - palec to do wrzatku z mydłem...za 2 dzien juz mi zeszła opuchlizna a za 2 razem juz nie bolał mnie wcale.. a ja sobie tez skorke wyrwałam bo nie mialam cażek obok siebie... ABC , NEL - zdjecia sliczne...po prostu miodek ![]() Ja tak patrze ze kazda z Was gdzie jedzie, to przypadkiem to po drodze czy planujecie wyjazd...ja siedze z Szymkiem w domu, pod blokiem albo do mista sie czasem wyrwe wiekszego... ![]() Zaplanowałam wyjazd na 2 dni do Krakowa na wycieczke..zalatwiam wlasnie Hotel, tylko miałam jechac cala rodzinka a mama mi mowi ze 8 chyba pojedzie do Wloch ![]() ![]() Ja to mieszkam w takich stronach ze tu nic zabytkowego nie ma..nic pieknego do ogladania...a wiadomo bez samochodu za daleko sie nie wybiore... Ehhh szkoda gadac... |
![]() ![]() |
![]() |
#3341 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj z dziećmi poszłam na plażę spotkałam koleżankę (tę z 3 dzieci i w ciązy)więc miło spedziłyśmy ten dzień. Miałam iśc na 2-3 godzinki a w końcu przesiedziałyśmy ponad 4 godziny ![]() ![]() Jutro dzieci zostawiam ze szwagierką i jadę załatwić sprawę takze trochę sobie od dzieci odpocznę ![]() Moni@ dobrze że ból palca minął ![]() Nel a nie patrzyłas za ubrankami w lumpeksie jakimś, tam też mozna dostać fajne i niedrogie ubranka ? Chyba zę ty nie lubisz takich "sklepów" to ok ![]() Abc i Nel śliczne fotki ![]() ![]() a tu kilka fotek plażowych ![]()
Kasia z dziećmi : Julia 11 lat Oliwia 7 lat Lena 5 lat Edytowane przez kkasiaaa Czas edycji: 2009-03-17 o 17:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3342 |
Zadomowienie
|
i tu jeszcze jedna fotka z plaży i 3 ze zjeżdżalni
![]()
#3343 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
co do sprzątania to fakt powinnam to za przeproszeniem olać , ale nie potrafie ![]() ![]()
![]() |
#3344 |
Rozeznanie
|
Kasiu fotki świetne. Własnie sobie uświadomiłam, że aż trudno uwierzyć jak ogladam twoje fotki, że to w Polsce. Nasz kraj jest bardzo ciekawy, praktycznie kazda z nas ma inne krajobrazy wokół siebie. I fajnie tak na fotkach zobaczyć, gdzie mieszkaja kolezanki.
![]() Ja zawsze jak jadę w stronę np. Warszawy, to mnie zawsze zaskakują te równiny. Jedziesz i widzisz po obu stronach wszystko w zasięgu kilku kilometrów. A my dzisiaj czekałysmy na ojca Wiki, bo miał przyjechać. Nie przyjechał po małą, więc Wiki do niani zawiozłam. Niania z mężem własnie szykowali sie do wyjazdu, więc Wiki bedzie miała wycieczkę. TŻ ma hopla na punkcie dużych maszyn. Wczoraj ja stałam z boku, a on z Wiki na koparce pomykali ![]() Wieczorkiem przyjechała ciotka TŻta z rodziną, więc dzisiaj będzie wieczorek zapoznawczy ![]() U mnie gorąco ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3345 |
Zakorzenienie
|
ABC jak palec???
KASIA ja miałąm zgage od zawsze..całe zycie jak to mowie ale w ciazy to cierpiałam jak diabli...Spałam na siedziaco prawie by mi nie dokuczała ale i tak mało co pomagało...Najwiecej to chyba migdały ![]() KASIU ciesze sie z etak fajnie spedziłąs czas zkoleznaką zawsze to odskocznia od domu , a co do pedantki ![]() ![]() ABC masz racje kazda z nas ma inne krajobrazy..zawsze sobie mowie czlowiek umrze a nawet nie zobaczy tego czy tamtego...Jak kiedys tu pokazywałyscie domek do gory nogami, czy zoo safarii, czy te figurki z bali..po prostu az zal ze nie mozna wszystkiego zobaczyc... |
![]() ![]() |
![]() |
#3346 |
Zakorzenienie
|
Kasiu zapomniałąm o fotkach
![]() ![]() Ja bałam sie puscic Szymka na taka zjezdzalnie a widze ze Oliwka jak małpka hop hop i na gorze...i jedzie az wloski wieją...Jak u mnie bedzie jakies miasteczko wesołe to go puszcze, niech poszleje ![]() Szymek spi, ja szykuje sie nad wode...daleko mam troche chyba z kilometr a moze i 2 nawet ale wezme wozek i pojde...Jak wstanie to od razu z nim pojde to niech sie pobawi troszke... Do wieczorka.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3347 |
Zadomowienie
|
Dziękuję za miłe słowa odnośnie zdjęć
![]() Moni@ ja się na początku bałam puścić Oliwkę na tę zjeżdżalnie bo jednak duża jest, ale ta się uparła że chce i już. Więc puściłam i super sobie tam radziła ![]() ![]() Macie rację człowiek żyje dookoła tyle pięknych i ciekawych miejsc ale nie zawsze dane jest nam wszystko zobaczyć ![]() Moni@ jakieś jeziorko macie niedaleko ?? Rano szwagierka miała zostać z dziećmi, ale zadzwoniła że chętnie weźmie je na plażę , wiec się zgodziłam , przyszła z drugą szwagierką i jej dziećmi i poszły na plaże, a ja na spokojnie załatwiłam co trzeba ![]()
#3348 |
Zadomowienie
|
Ale upał kto ma teraz urlopik to ma pogodę na maxa.
![]() Ciekawe jak tam Niki zachłyśnięta pięknem Hiszpanii,a propo kiedy ona wraca,bo nie pamiętam? Abc ale ten ojciec Wiki to jest niesłowny,miał po nią przyjechać i czemu nie przyjechał,odzywał się? ![]() Moni ja Ciebie podziwiam znowu aż tak daleko masz do jeziorka i na pieszko idziecie z Szymusiem?ja też dużo spaceruję ale w ten skwar to nie raz już nie wyrabiam. ![]() Kasiu nie będę się powtarzała ale zdjęcia przepiękne. ![]() Jutro będę póżnym wieczorkiem bo jadę na siostry imieniny.
#3349 |
Rozeznanie
|
Witam dziewczyny
![]() Moni@ palec już mniej spuchniety. I dzisiaj już mogę w pracy długopis trzymać, bo wczoraj to problem miałam. Nel ojciec Wiki nie zadzwonił nawet, żeby powiedziec dlaczego nie przyjechał. Nawet z samej grzeczności powinien chociaz napisać, ale ten typ tak ma. Trudno. Ale Wiki wczoraj była u teściowej swojej niani. Tak się wychasała, że zasnęła w drodze powrotnej i spała 2,5 h. Wieczorkiem rodzinka TŻta robiła grilla, więc my tez poszlismy. Wiki pobawiła się z dziećmi. Ona bardzo ładnie się bawi z innymi dziećmi i w porównaniu do tych wczoraj, to jest bardzo grzeczna i ostrożna. Dziewczyny ja tez lubię porzadek, ale trudno go utrzymać tak na tip top. Na szczęście TŻ mi pomaga, jak zabieram się za sprzatanie. Wczoraj pokroiłam ogórki do sałatki na zimę i dzisiaj mam zamiar kończyć ją. Nel ja na urlop nigdzie się nie wybieram niestety. Tak akurat wyszło. TŻ bedzie bardzo dużo pracował. Tak sie złozyło, że poczynił zakup ciągnika i musi troche kasy jeszcze na niego uzbierać, bo mu przybrakło. Pozatym jak bedzie miał chwilkę, to bedzie kopał taki mały staw dla nas. Planujemy wyremontowac takie opuszczone siedlisko, a że narazie nie mamy kasy na remont domu, to zaczniemy od ogrodu. ![]() Może w weekendy uda nam się gdzies wyskoczyć i zobaczyć co nieco tu w okolicy. A ja wczoraj wygrzebałam na allegro fajne ciuszki. Bardzo tanie, ale koszty przesyłki są powalające ![]() ![]() Wiki wczoraj usiadła mi na kolanach, obróciła moją głowę do siebie, dała całusa w usta i pyta: mama fajnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3350 |
Zadomowienie
|
Oj tak Nel ja mam dobrze bo jak sprzątam to dzieci sie wtedy razem bawią
![]() ![]() Abc szkoda ze nie wyjedziecie nigdzie na urlop , ale najważniejsze że sobie odpoczniesz od pracy ![]() ![]() Moni@ ja tam po wczorajszym wypadzie nad wodę ?? Ja chciałam dziś iść z dziećmi na plac zabaw, spory kawał od odmu bo jakieś 2-3 kilometry i zawsze idziemy pieszo, ale jak zobaczyłam ze znowu upał to sobie darowałam bo to plac n atakiej polance, także siedzi się na słońcu jak na patelni i zero wiatru. Więc idziemy znowu na plażę ![]()
#3351 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3352 |
Rozeznanie
|
Kasiu dopiero jak przeczytałam poprzedni mój post to zobaczyłam, troche nieścisłości. Ubrania kupowałam dla siebie, a oryginalne są, ze względu na sposób szycia
![]() http://www.allegro.pl/item406683177_...bialy_top.html http://www.allegro.pl/item408741923_...komplecik.html http://www.allegro.pl/item402559316_...olory_s_m.html http://www.allegro.pl/item402557596_..._kolory_s.html http://www.allegro.pl/item404719713_...metryczna.html Moni@ wróciłaś szczęśliwie znad tej wody?? A gdzie pozostałe mamuśki?? Iwonka, Pusiaq, calineczka, Jastin?? A Niki juz wróciła? Jeśli kogoś ominęłam , to przepraszam. |
![]() ![]() |
![]() |
#3353 |
Zakorzenienie
|
Kasiu było bardzo fajnie ale krotko...Wyobraz sobie ze poszłam , pokapałam sie z Szymkiem , popływałam z nim w pontoniku i za jakas godzine zadzwonil kuzyn (ktorego 10 lat nie widziałam) ze jest na pkp i idze do nas
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3354 |
Zadomowienie
|
Aaaa jak rzeczy dla siebie tzn dla nas kobitek to ja nic sobie nie kupię
![]() ![]() Moni@ no to nawet fajnei bo przynajmniej miałaś towarzystwo i z kim pogdać ![]() ![]() ![]()
#3355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wrocilam z nad wody wieczorkiem postaram sie wysłac foteczki bo kilka zrobiłam... Edytowane przez Moni@ Czas edycji: 2008-07-30 o 12:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3356 |
Rozeznanie
|
Kasiu no teraz to w sumie nie ma sensu, żebys kupowała, ale jak urodzisz to te bluzeczki będa świetne, póki ci ciałko nie wróci do ładu, to możesz wybrać jakies takie szersze. Teraz jest fajna moda - moja siostra chuda jak szkapa, nosi takie bluzki, które wyglądają na ciążowe
![]() Moni@ fajnie , że miło spędziłas czas z kuzynem. Fotki koniecznie pokaż. Ja ostatnio przez nk zgadnełam do żony mojego brata (ojca kawalerskiego syna) i mam zamiar się z nimi spotkac jak na urlopie będę. Mam stracha. Ale co tam. Najwyżej nie przypadniemy sobie do gustu. UWAGA: Pilarko nie bądź taka nieśmiała i popisz z nami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3357 |
Rozeznanie
|
Wiki idzie do przedszkola i bede potrzebowała troche wiecej dresików dla niej wynalazłam takie coś . Co wy na to?
http://allegro.pl/item404919258_komp...ka_98_102.html http://allegro.pl/item403179571__kak...ey_super_.html I takie koszulki, tylko nie wiem jak gatunkowo http://allegro.pl/item407011189_3_sz...ki_98_104.html Moni@ dla Szymka tez sa takie koszulki http://allegro.pl/item407017060_3_sz...ca_98_104.html i takie kompleciki http://allegro.pl/item403961140_2_cz...ce_98_104.html http://allegro.pl/item403423523_2_cz...gi_98_104.html |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3358 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do tego linka z dresem happy miss http://allegro.pl/item403179571__kak...ey_super_.html Ja bym nie kupowała, a dlatego ze mam z zimy taki na Szymka (kolor zielony) i w sumie chodzil tylko w spodniach...a wiesz dlaczego? bo bluza nie przeszła mu przez głowe ta pod spodem a bluza zapinana miala tak waske rekawy ze nie moglam włozyc pod spod innej bluzki bo sie darł ze mu przeszkadza.. ![]() Te dresiki sa takie mało poddatne wg mnie takie zbite jak ja to mowie.. ![]() Ale to moje takie uwagi...Oczywiscie mozesz kupic ja tak tylko chcialam poradzic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3359 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3360 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:46.