|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3331 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06 II
hello kobietki
Agiko gratuluje slicznego lewka w rodzinie. slicznosci ![]() ![]() Platku ja tez mam prawa przegrode krzywa ale nie uniemozliwia mi to funkcjonowania. ale krzywa mam na wlasne zyczenie jako dziecko wozylam sobied nosa koraliki a kiedy mama chciala je wyjac to uszkodzila mi przegrode. podobno to powod chociaz mi sie wydaje ze blacha przyczyna dla takich rezultatow. co do dentysty to tez chodze jak mnie zacznie cmic. ostatnio zrobilam szostke a czeka mnie z drugiej strony gorna czworka (prawdopodobnie kanalowe) i lekko zaczeta piatka. ale powiedzilam sobie ze musze od wrzesnia leczyc. nie chce wyrywac swoje to swoje a koszta okolo 120 za kazde wieksze leczenie zeba. grunt ze mam sprawdzona dentystke i wiem ze zeby potem nie wymagaja poprawiania. oczywicie bez znieczulenia na fotelu nie usiedze wiec nawet nie prubuje tego przetrzymac. a ja nastawiam sie na wesela. najbardziej cieszy mnie fakt ze wiki bedzie w domu ( szwagierka z synkiem do nas przyjda i tu siedziec bedzie i pilnowac wiki. fryzury wybrane ... TZ mowi ze ciesze sie jak dziecko a dla mnie to jedna okazja z niewielu zeby odstresowac i wyszalec sie. pomyslec o czyms innym niz dom i problemy. Platku Kasiulko ja o tym przyzwyczajaniu Oliwki do balsamow nie w zlym kontekscie ale w zartach powiedzialam. wki jak pisalam tez lubi kremy i perfumy. gdyby nie polki wysoko musialabym wszystko kupowac co miesiac lub czesciej. perfumy mam schowane w koszyczku na szafie bo boje sie zeby w oczy sobie nie psiknela. Kostko rowniez podziwiam cie. nie wiem jak twoi mezczyzni i znajomi ale oj TZ robi wokol siebie zawsze balagan podczas remontu. dla niego to nic ale to ja musze egzystowac w takich warunkach i pilnowac zeby wiki nie nabalaganila bardziej no i zeby balagan nie przeniosl sie dalej. zmykam spac troche kilosow zrobilam dzisiaj. pozdrawiam
Panie! Daj mi siłę -do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, -odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, -i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli. http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png Edytowane przez tiaara Czas edycji: 2009-07-31 o 08:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#3332 |
Zadomowienie
|
Dajcie spokój dziewczyny, nie ma za co podziwiać, ale dzięki
![]() ![]() Tiaro mój TŻ jest porządny jeśli chodzi o remonty. Tu nie mogę narzekać ![]() Wrzucam kilka fotek zabawy Natalki z tatą ![]()
"Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie." Paulo Coelho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3333 |
Zakorzenienie
|
Kostko jesteś za skromna
![]() ![]() ![]() Tiaaro wybaw się na weselu ![]() Ja dzisiaj się pakuje i wyjeźdżamy na trochę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3334 |
Wtajemniczenie
|
Platkurowniez zycze milej zabawy. nalezy nam sie.
u nas goraco i zastanawiam sie czy i w sobote tak bedzie. na szczescie wesele w hotelu z klimatyzacja wiec goraca se nie boje. wstawiam zdjatka a ostatnie to ptak w wykonaniu wiki
Panie! Daj mi siłę -do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, -odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, -i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli. http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png |
![]() ![]() |
![]() |
#3335 |
Zadomowienie
|
Tiaro, ojej jakie juz długie włosy ma Wiki, widać pogodna dziewczynka bo cały czas usmiechnieta
![]() ![]() Miłej zabawy na weselu, wyszalej sie ![]() Płatku Tobie też życzę miłego odpoczynku, przynajmniej zmienisz otoczenie na jakiś czas ![]() Z Pati wszystko dobrze, dziękuję ![]()
"Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie." Paulo Coelho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3336 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny cudne zdjecia
![]() ![]() ![]() My dzis bylismy na wycieczce, jechalismy wąskotorówką nad jezioro, przyjeżdżamy a tam TYSIĄCE ludzi, dosłownie ogromny teren oblepiony masą ludzi, nie dało sie przejsc, setki grilli i zapach kiełbachy unoszacy sie wszedzie, psy, samochody i policja kierujaca ruchem ... uciekalismy stamtąd gdzie pieprz rosnie ![]() ![]() piszcie co u Was ? |
![]() ![]() |
![]() |
#3337 |
Zadomowienie
|
Agiko -- prześliczny maluszek; Adrianek na pewno się przyzwyczai, trzeba tylko dać mu trochę czasu
![]() Płatku -- zgodzę się z Kasiulką, że w internecie jest nadmiar wiadomości i zamiast nam coś konkretnego powiedzieć, to tylko wystrasza. Ale rozumiem też, że szukasz wiadomości, bo ja też tak robię, jeśli coś dotyczy chorób przede wszystkim. My też musimy z Mateuszkiem iść do dentysty ![]() ![]() Kostko -- śliczne masz córki i placyk zabaw też bardzo ładny ![]() Tiaaro - Wiki też jest śliczna a rysunek super - widać od razu, że jest to ptaszek ![]() My wczoraj wieczorem wróciliśmy z Mazur - było cudownie. Zdjęć jeszcze nie przejrzałam, bo najpierw muszę posprzątać chałupę. Ale może za kilka dni coś wrzucę. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#3338 |
Zadomowienie
|
hej dziewczyny,
dziękujemy za wszystkie życzenia i gratulacje ![]() ależ wy macie śliczne córcie ![]() ![]() I jak tam po weselu? Nie przeczytałam wszystkiego - przepraszam ![]() My staramy się ustawić jakiś rytm dnia. Noc w miarę spokojna. Kamil bardzo ignoruje Adasia i ogólnie wcale się nim nie interesuje. Staram się spędzać z nim jak najwięcej czasu, ale bardzo źle znosi pojawienie się Adasia. Są teksty typu: Mamo nie idź do niego, przestań, przestań płakać, wołałem cię, a ty nie przyszłaś...Zobaczymy jak dalej będzie, ale nie nastraja mnie to optymistycznie. Dobrze, że małż mi bardzo pomaga, bo ciężko by było. Kostko napisz jak usypiasz Pati? Zasypia przy cycu? No i lecę karmić, będę zaglądać.
#3339 |
Wtajemniczenie
|
hello kobietki
ja po weselu doszlam dopiero wczoraj. nic nie spalam po weselu potem poprawin i jakos polecialo. zabawa bardzo fajna chociaz zespol mogl byc lepszy no i jak to przy placeniu za osobe jedzenia niewiele. szczerze to do godziny 23 podali 99% goracych posilkow. na szczescie ja nie pojechalam zeby jesc ale zeby bawic sie. wiki byla z siostra TZta . troche bala sie sama zostac ze swoim synkiem i wiki wiec jeszcze przed naszym wyjsciem pojechala do brata TZta za miasto. powiedziala ze wiki byla bardzo grzeczna tylko troche wczesnie chciala wracac. na szczescie spakowalam jej duza butle baniek mydlanych i wiki jeszcze sie zajela. za tydzien kolejne wesele zobaczymy jak tym razem. Kostko malutka jest przesliczna ostatnie zdjecie jest przecudowne. Agiko nie martw sie jeszcze troche a zlapiecie rytm i bedziesz miala moze troche wiecej czasu na pisanie. pisz chociaz co jakis czas co u was chocby w dwoch zdaniach. a Kamil... sama chyba jestes troszke zagubiona cala sytuacja wydaje mi sie ze musi minac jeszcze troche czasu zeby przyzwyczail sie do nowego braciszka.jeszcze troche bedziecie chodzic na spacery. Adas w wozek a Kamil za lapke i chociazby na plac zabaw. potem kiedy Kamil pojdzie do przeczkola to juz chyba nie bedzie odczuwal tego ze spedzasz czas z Adasiem.
Panie! Daj mi siłę -do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, -odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, -i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli. http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png Edytowane przez tiaara Czas edycji: 2009-08-04 o 07:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#3340 |
Zadomowienie
|
Dziekujemy za komplementy
![]() Agiko, zdjęcie całego placu zabaw wkleję jak będzie gotowy. Na razie jest tylko domek ze zjeżdżalnią, kładka do wieży i szkielet wieży. Mysle że pod koniec sierpnia wszystko będzie gotowe ![]() ![]() A Pati owszem często zasypia przy cycu, ale robie wszystko, żeby ją obudzić albo nie dopuścić do zaśnięcia. Głaszczę wewn. strone dłoni, albo robie palcami spacerek po kręgosłupie i to najlepiej dziala, albo po prostu odstawiam od piersi i kładę samą, wtedy minutka i juz jest obudzona i mogę dalej ją karmić. Co do usypiania oczywiscie wieczornego to dostaje jeść z obydwu piersi (bo normalnie karmie z jednej na przemian) potem kapiel, kołysanka i odkładam do łózeczka i tyle. U nas wczoraj było nieciekawie. Głupia jestem i tyle ![]() ![]() ![]() A propo przedszkola, 26 sierpnia mamy spotkanie adaptacyjne. Idziemy, żeby Natala poznała dzieci z którymi będzie chodzic , no i najważniesze, miejsce w którym bedzie spedzac wiekszość dnia. A za tydzień jedzie do babci i dziadka w Bieszczady na 2 tygodnie. My pojedziemy tam tydzień po Niej. Zmiana otoczenia bardzo mi sie przyda ![]() ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Agiko zapomniałabym. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN!!! ![]() DUŻO ZDROWIA, SPEŁNIENIA MARZEŃ, NO I POCIECHY Z TWOICH CHŁOPAKÓW, WSZYSTKICH TRZECH ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3341 |
Zakorzenienie
|
Agika, sto lat z okazji urodzinek, spełnienia marzeń ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ps. U nas trochu kiepsko, więc napiszę jak sytuacja się poprawi.
![]() |
#3342 |
Zadomowienie
|
Agiko -- i od nas przyjmij życzenia urodzinowe - sto lat, spełnienia marzeń, dużo zdrowia i pociechy z dzieci
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kostko -- wiem jak się czułaś, i co Pati czuła, bo niedawno Mati miał niecałe 40 stopni gorączki ale robiliśmy mu okłady i obyło się bez lekarza. Nie wiadomo, czy ta gorączka to od spaceru ale wiem, że będziesz się obwiniać; doskonale Cię rozumiem, bo wczoraj też byłam głupia i mało co mi serce nie wyskoczyło, jak Mati się odemnie oddalił a ja nie wiedziałam, gdzie on jest ;( Myślę, że jeszcze nie raz jako matki będziemy popełniały błędy ale najważniejsze aby się z nich uczyć i nie czynić ich ponownie. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#3343 |
Zadomowienie
|
Dziękuję za wszystkie życzenia, bardzo mi miło że pamiętałyście
![]() Kociulek co tam się dzieje? Kostka, ależ miałaś strapienie, pewnych zdarzeń nie jesteśmy w stanie przewidzieć, nie zamartwiaj się, najważniejsze, że już dobrze z wami. Dzięki, że napisałaś odnośnie Pati, Adaś też zasypia przy cycu, a po chwili już nie śpi i się wydziera. My już go uczymy zasypiać samodzielnie, ale on nie jest z pewnością Aniołkiem, ani Średniaczkiem, więc łatwo nie jest, ale coraz szybciej się już uspokaja. A Kamil mam wrażenie z każdym dniem ciut lepiej - mam nadzieję że się oswoi. Ch_aga, wstyd się przyznać, ale ja nigdy na Mazurach nie byłam, fajnie, że odpoczęliście. Może jakieś zdjęcia? Zresztą w Bieszczadach też nie byłam, wschodnia strona Polski jest mi nieznana. Tiaara, ty też wklej coś z wesela ![]() A gdzie Kasiulek, już wczasy? Pozdrawiam
#3344 |
Zakorzenienie
|
Agiko ode mnie tez sto lat
![]() ![]() ![]() ![]() ja jeszcze nie wyjechana, urlop dopiero za 3 tygodnie ![]() ![]() Kociulku pisz co sie dzieje, wygadaj sie, może ulży chociaz ![]() Kostko gdyby człowiek wiedział ze sie przewróci to by wczesniej usiadł, nie zadręczaj sie bo takie rzeczy sie zdarzają, najważniejsze ze malej nic sie nie stało... a takie malutkie dziecko jest po prostu bardzo wrażliwe ... Agiko na pewno Kamil wkrótce oswoi sie z nowa sytuacją i z bratem, bedzie dobrze. Ja jak sie urodziłam to podobno moj brat był bardzo niezadowolony i plakał ze "ona mi wszystko zje" ![]() Laski dawac foty z tych wesel, co z Wami? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3345 |
Zadomowienie
|
A was gdzie wywiało
![]() Kasiulek dzięki ![]() ![]() U nas wszystko w porządku, dlatego mogę ponarzekać...mam nadal ogromny brzuch, po Kamilu szybciej spadł, był sflaczały ale spadł, a tu porażka. Kostka jak u ciebie? Miałyście jakieś sposoby na brzuchol, bo dieta i ćwiczenia odpadają na razie ![]() ![]()
#3346 |
Zakorzenienie
|
no własnie co tu tak pusto??
![]() ![]() Agiko choróbska mnie dopadają, jak nie urok to.... mam parę zabiegów do zaliczenia, po wakacjach ide usunąc nadzerke bo mam chroniczny stan zapalny i moj tłuszczak ostatnio urósł ![]() ![]() Brzuchem sie nie martw, na pewno zejdzie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() byłam wczoraj na koncercie gongów i mis tybetanskich, to własciwie nie koncert tylko masaż dzwiękiem, b. ciekawe doswiadczenie, niesamowicie relaksujące....ponoc ma to dzialanie lecznicze, na potwierdzenie małża przestał boleć wybity palec u nogi choc ma cały siny i spuchnięty...a wczesniej go b. bolal. Spróbujcie jak bedziecie miały okazję, ja jeszcze na pewno na taki seans czary-mary pojdę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3347 |
Zadomowienie
|
Dalej cisza, by urozmaicić, wrzucam fotki moich chłopaków
![]() Kasiulek nadżerkę to koniecznie wylecz, a włosy to może jakiś brak witamin, ja też już szykuję się na wypadanie, kupię taką apteczną odżywkę WAX, czy jakoś tak, po ostatniej ciąży pomogła, no i witaminy. Poza tym pewnie zmęczenie i tegoroczne stresy cię dopadają, wakacje pewnie pomogą. A tego koncertu nie potrafię sobie wyobrazić. Taki seans to grupowy jest, czy indywidualny? Gdzieś ty to wynalazła. Jakby mnie ktoś potraktował takim tekstem jak ta ekspedientka twoją znajomą to bym się załamała ![]() ![]() A Platek to chyba jakieś niezłe wesele zaliczyła bo już z tydzień baluje ![]() ![]() Wczoraj natłumaczyłam się Kamilowi co to jest ślub i wesele. Był raz rok temu, ale nic nie pamięta. Niedługo będzie miał szansę zobaczyć. A jeszcze wracając do zainteresowania dzieciaków odmiennością płci. Kamil zaczął mówić o tym właściwie jak tylko zaczął mówić, myślę, że zauważył różnicę w żłobku. Poza tym często wchodzi do naszej łazienki jak biorę prysznic i ja wtedy nie uciekam. Wie, że dziewczyny mają fifunię, a chłopaki siusiaka. Często też swojego siusiaka dotyka, zawsze wtedy pytamy, czy chce siusiu, jak nie to niech nie dotyka. A on mi ostatnio, mamusiu ja nie chcę siusiu, tylko się tak łaskoczę, a jak spytałam dlaczego się tak łaskocze, to tylko wzdrygnął rękoma ![]() ![]()
#3348 |
Zakorzenienie
|
przepraszam ale posikałam sie ze śmiechu ... "fifunia ma wąsy i brodę"
![]() ![]() czego te nasze dzieciaki nie wymyślą ![]() Agiko przecudne zdjęcia ![]() ![]() ![]() ![]() Oliwka tez sie dzis wybawiła z kuzynkiem 10 miesięcznym, to nie do wiary ze taka róznica wieku a dzieci ciągną do siebie i potrafią sie sobą zająć. A mały tak sie do niej wyrywał ze szok. Agiko te gongi to była impreza zbiorowa ![]() ![]() ![]() no własnie gdzie sie wszyscy podziewają, ostatnio wątek polega głownie na dialogu Agika-kasiulka. A reszta? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3349 |
Wtajemniczenie
|
hello kobietki
zdjecia z pierwszego wesela wkleje w tym tygodniu bo musze plytke od wuja odebrac z drugiegodopiero za tydzien. jak po pierwszym weselu nie bylam zadowolona tak na tym wyszalalam sie na maksa. mialam potwornie wysokie szpilki i balam sie jak to bedzie tym bardziej jak plytki na blysk. ale poszlo gladko. szalelismy do 5 rano. potem do domku wyspalam sie 5 godzinek. wstalam zrobilam na bustwo i szalenstwa czas zaczac. najgorsze ze wczoraj na weselu jakas bdziagwa wbila mi szpilke w duzy palec tuz obok paznokcia. na poczatku nie bolalo ale potem krew sie lala. do tej pory boli i sie cos kitwasi ta rana. musze ja znow przemyc. grunt ze wyszalalam sie i wytanczylam. wygadalam sie z rodzinka . no i wiki dostala made i canada paczke ciuszkow a ja perfuma JLO glow. podpasowala mi cioteczka z zapachem jak ta lala. no i przejadlam sie. tyle posilkow na cieplo ze najchetniej odwiedzilabym lazienke i pocalowala kibelek. bo juz ruszac sie nie moge. jesli chodzi o nadzerke Kasiulko to mi wlasnie rowniez wrocila. ja tak mam raz do roku ze sie malpa odzywa. mam na tyle mala ze gin stwierdzil ze do zamrazania sie nie nadaje. ale leki daja taki sobie efekt pozatym zawsze dostaje Nystatyne a nie lubie efektow kilka godzin po zastosowaniu. zmykam bo szwagierka zadzwonila ze wraca z wiki. ide ja odebrac. stesnilam sie na maksa bo nie widzaialam jej od wczoraj.
Panie! Daj mi siłę -do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, -odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, -i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli. http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png |
![]() ![]() |
![]() |
#3350 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() My już po urlopie, choć w piątek znowu powrót na mazury na weekend ![]() Agiko Kostko super macie dzieciaczki ![]() ![]() ![]() ![]() Tiaara Wiki super wygląda, a jaka wesoła ![]() Kasiulko no to niezła impreza ![]() ![]() Co do pytań to Pati jak z nią chodziłam na mazurach pod prysznic to były teksty " ty masz duże cycki a ja małe" albo ty masz włosy na du... ![]() Jak pozmniejszam fotki to może jeszcze dziś coś wrzuce ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/d6d01ac347.png http://suwaczki.waszslub.pl/img-2004062600300330.png http://www.suwaczek.pl/cache/94957565ea.png?html"></a> Edytowane przez hania024 Czas edycji: 2009-08-10 o 19:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#3351 |
Zadomowienie
|
cd....
|
![]() ![]() |
![]() |
#3352 |
Zakorzenienie
|
powiem tylko krótko bo dopadła mnie i ide spac - super zdjęcia ! Moj malż spojrzał na miniaturke zdjecia Pati i mówi "o Oliwke w necie zamiesciłas"
![]() ![]() my dzis po kolejnej jeździe konnej, tym razem Oliwka smigala na kucyku, moze jutro cos wkleje bo dzis juz jestem padaka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3353 |
Zakorzenienie
|
Stęskniłam się za wizażem
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3354 |
Zakorzenienie
|
i jeszcze kilka
|
![]() ![]() |
![]() |
#3355 |
Zakorzenienie
|
Pogoda się zepsuła miałam jeszcze raz przeprać kanapę, ale dam sobie spokój w taką pogodę więc usiadłam chwile
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kasiulko, a tą nadrzerkę musisz teraz wypalić? Moja druga przyjaciółka wypaliła sobie po pierwszej ciąży i teraz ma problem bo od roku się stara o drugie dziecko i zonk ![]() ![]() Agiko wogóle się na twarzy nie zmieniłaś i ślicznie wyglądasz ![]() Haniu śliczne robisz zdjęcia ![]() ![]() Tiaaro bardzo dobrze, ze się wybawiłaś, ja też dostałam obcasem, ale obyło się bez żadnych kontuzji ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3356 |
Zakorzenienie
|
Płatku sliczne zdjęcia
![]() ![]() fajnie ze wypoczęłas i sie wybawiłas ![]() co do mojej nadżerki to nie bede miala wypalanej tylko wymrażaną, mam nadzieje ze to w niczym nie zaszkodzi, to raczej nowoczesny zabieg... ale na wszelki wypadek jeszcze zapytam, choc ginka mi nic nie mowiła ze po tym mogą byc problemy z ciążą... raczej powinnam to zrobic bo od urodzenia Oliwki mam chroniczne stany zapalne, uplawy i w ogole nieprzyjemne to jest. Chciałabym miec z tym juz spokój ![]() zmykam myc włosy, zajrze później |
![]() ![]() |
![]() |
#3357 |
Zadomowienie
|
Agiko bardzo ładnie wyglądasz, Kamilek też usmiechniety, chyba już co raz bardziej oswaja sie z nową sytuacją, to dobrze
![]() Haniu, super sobie wypoczywacie, aż zazdroszczę, sama z chęcia spedziłabym wakacje nad wodą, a raczej na wodzie ![]() ![]() Płatku powiem krótko... niezła laska z Ciebie ![]() Natala od niedzieli jest w Bieszczadach u Dziadków ...jaka cisza teraz w domu... odpoczywam ![]() A propo wesel jestem na poszukiwaniu sukienki ![]() http://allegro.pl/item701120926_prze...x_kolorow.html http://allegro.pl/item711390288_suki..._40_46_40.html http://allegro.pl/item700600960_japa...owa_light.html http://allegro.pl/item704744670_japa...wiaty_hit.html http://allegro.pl/item706596960_japa...ka_nowosc.html W sumie najbardziej podoba mi sie pierwsza, kolor śliwkowy, ale cena nie wesoła ![]() Idę malować włosy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3358 |
Zakorzenienie
|
Kostko ostatnia jest śliczna
![]() ![]() Dziękuje za komplementy ![]() ![]() ![]() Jestem podłamana ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3359 |
Zakorzenienie
|
Jaj, ile pięknych zdjęć
![]() Płatku, Haniu, pozazdrościć tej wody ![]() ![]() Płatku, napisz koniecznie co powiedział lekarz ![]() ![]() Dentysta to i mnie czeka, ale dopiero 2 września. Kasiulka, ja też nie wiedziałam, że jest jakaś różnica między wypalana nadżerką, a wymrażaną ![]() ![]() ![]() ![]() Kostka, mnie chyba najbardziej podoba się ta pierwsza ![]() ![]() A Patrysia śliczniutka ![]() ![]() ![]() Tiaara, cieszę się, że się wybawiłaś na weselu ![]() ![]() Agika, ale masz przystojniaków w domu ![]() ![]() ![]() Wiesz, Adusiek też często trzyma się za siusiaczka ![]() ![]() Agika, Kasiulka, dzięki dziewczyny ![]() W niedzielę byliśmy na aukcji koni w Janowie Podl. Kilka fotek wrzuciłam do swojego albumu (w podpisie). Album jest prywatny, dlatego jeśli ktoś będzie zainteresowany wyślę zaproszenie ![]()
![]() |
#3360 |
Wtajemniczenie
|
hello kobietki ja tylko na szybko wstawie kilka zdjec napisze cos wieczorkiem. zolta kreacja to pierwsze wesele a czerwona drugie. jesli znajde jeszcze jakies ciekawe zdjatka to dokleje.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:16.