![]() |
#3331 | ||
Raczkowanie
|
Dot.: Kozaki EMU - zbiorczy
Cytat:
---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Cytat:
Przekonywała mnie równiez, ze wszystkie Emu sa szyte w Chinach oraz ze nie ma podróbek posługujacych sie logo emu - otóż są podróbki, przestrzegam przed stroną www.emustiefel.net
![]() |
#3332 |
Raczkowanie
|
No i bądź tu mądry... ceny kuszące ale jeśli dostanę podróbkę to pewnie nawet tego nie zauważę, a wpakuję kasę bez sensu :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#3333 |
Zakorzenienie
|
A skąd wiadomo,że tam są podróbki? --> emustiefel.net
![]()
#3334 |
Przyczajenie
|
Cześć, to mój pierwszy post
![]() Mogę Wam szczerze powiedzieć że buty od użytkownika "forlessthanever" są oryginalne. Sama kupiłam, bo zależało mi na modelu Hip, a nigdzie w okolicy nie potrafiłam ich dostać. Więc postawiłam na ryzyko. Bałam się, że dostane podróbki, cena rzeczywiście niska, ale myślę że fakt, że buty są z zeszłorocznej kolekcji tłumaczy wiele. Mam porównanie z emu kupionymi w silesii i nie różnią się niczym. |
![]() ![]() |
![]() |
#3335 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3336 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3337 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Niekoniecznie. Dealer to, uproszczając, firma lub osoba prywatna będąca pośrednikiem między producentem, a kupującym. Być może w opisie firmy nastąpiło pewne nadużycie tego określenia. Nie oznacza to jednak, że w sklepie są sprzedawanie nieoryginalne towary - firma sama może korzystać z usług innego pośrednika, od którego zamawia wyroby danego producenta ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3338 |
Zakorzenienie
|
zapytam tutaj, bo na wątek o ugg rzadko kto wchodzi
![]() kupowałyście może od tego sprzedającego? http://cgi.ebay.pl/Botas-Boots-UGG-A...item3cb0b4690e ma bardzo tanie uggi... Edytowane przez lukrecja222 Czas edycji: 2010-09-15 o 16:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#3339 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny! O co chodzi z tym podpalaniem wełny,żeby sprawdzić czy jest prawdziwa? Naprawdę mam tak zrobić,czy to żarty? Bo gotowa jestem zaryzykować,ale nie chcę stracić całego buta ![]()
![]() |
#3340 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3341 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3342 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- Cytat:
![]() ![]() Edit: No i super, po wełnie pozostały czarne kulki smierdzące. Czyli kupiłam podróby za 400 zł. Za***iaszczo! Ale bezsens, bo ani nie przemakały, a grzały dobrze w zeszłą zimę, całą zimę w nich przechodziłam i nadal są w super stanie. Wrrrrrrr wkurzyłam się!
Nie ma lepszego psychiatry od szczeniaka liżącego cię po twarzy. ![]() ![]() Edytowane przez Gregorynka Czas edycji: 2010-09-15 o 18:17 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3343 |
Raczkowanie
|
Nie wiem czy to prawda ale słyszałam że jeżeli wełna w środku jest farbowana to też nie będzie płonąć bo ma barwnik w sobie.
Nie wiem czy to prawda bo mam jasne hip. Ale myślę w tym roku o czarnych stingerach |
![]() ![]() |
![]() |
#3344 |
Zakorzenienie
|
Ja też mam jasne
![]() Ale ona ma płonąć wysokim płomieniem i że tak powiem doszczętnie się spalić?
#3345 |
Przyczajenie
|
Moja się podpala i pali się, ale zostaje taka mala czarna kuleczka, która jeżeli się ją ściśnie palcem to się rozpada w proszek.
Jak probowałam podpalić futerko z innych butów (sztuczne) to tez się paliło, ale pozostała kuleczka była twarda, taki jakby spalony plastik.. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3346 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dałaś mi nadzieję, dzięki dobra kobieto! ![]()
![]() |
#3347 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
W komentarzach wystawionych przez kupujących widnieją informacje o butach UGG zakupionych u niego na aukcjach. Ludzie pisali, że są niezadowoleni, bo okazało się, iż handluje on replikami - porównywali buty z oryginalnymi wyrobami i okazało się, iż znacznie się różnią ![]() Przede wszystkim należy mieć na uwadze fakt, że zgodnie z polityką firmy UGG Australia autoryzowani dilerzy nie mogą sprzedawać ich produktów na aukcjach internetowych (np. eBay) ![]() Edytowane przez kitten von mew Czas edycji: 2010-09-15 o 20:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3348 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3349 |
Rozeznanie
|
ktoś pytał o firmę wskrzat. na Polskę nie ma oficjalnego dystrybutora więc jakby tak myśleć to wsyztskie uggi z polskich sklepów są podróbką. Ja kupiłam emu u wskrzat i jestem zadowolona!
![]() ![]()
#3350 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3351 |
Zakorzenienie
|
Piszę tu bo na UGGach jakas cisza.
Jak to jest z podeszwą w UGGach - oryginalne mają podeszwę/bieżnik tylko w "słoneczko" czy mogą być tez inne wzory, byle było UGG z r w kółeczku? Znajoma proponuje mi zakup jak będzie w Chinach, ale nie chcę podróbek. |
![]() ![]() |
![]() |
#3352 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3353 |
Raczkowanie
|
Firma UGG Australia, aby ustrzec się przed zalewem podróbek, wprowadziła nowy wzór podeszwy (patrz załącznik) - zrezygnowali z dotychczasowego motywu na rzecz nowego. Paradoks tej sytuacji polega na tym, iż poprzedni wzór wykorzystywany jest obecnie przez producentów replik, więc przed zakupem obuwia trzeba koniecznie zwrócić na to uwagę. Co ważne firma UGG Australia ma logo słoneczka w centralnej części obuwia, a obok symbolu - między promieniami słonecznymi - wytłoczony znak zastrzeżony.
Edytowane przez kitten von mew Czas edycji: 2010-09-16 o 14:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#3354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pytałam w skrzata, bo sama kupiłam u niego buty, ale porównałam wełnę w środku z jednymi innymi Emu i chyba czterema parami Ugg, wszystkie miały taką samą wełnę, ale moje mają jakąś inną. Dlatego się zastanawiałam,czy buty na polskim rynku,mogą się tak różnić od tych na rynku zagranicznym.
![]() |
#3355 |
Rozeznanie
|
Znalazłam tanie Emu stringery - tylko rozmiary wybrane
http://shoestoboot.com/category.cfm/489 z autoryzowanej strony sprzedajacej Uggi. |
![]() ![]() |
![]() |
#3356 |
Rozeznanie
|
Pytałam w skrzata, bo sama kupiłam u niego buty, ale porównałam wełnę w środku z jednymi innymi Emu i chyba czterema parami Ugg, wszystkie miały taką samą wełnę, ale moje mają jakąś inną. Dlatego się zastanawiałam,czy buty na polskim rynku,mogą się tak różnić od tych na rynku zagranicznym.[/QUOTE]
Powaznie? Bo ja właśnie dostałam buty od skrzata. Ale jestem zielona w tym temacie. Czytałam pozytywne opinie. Buty na Polski rynek nie mogą być inne od tego na rynek Szwedzki czy inny, są z tej samej fabryki. A próbowałaś sposobu z paleniem wełny?
#3357 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edit ![]()
Nie ma lepszego psychiatry od szczeniaka liżącego cię po twarzy. ![]() ![]() Edytowane przez Gregorynka Czas edycji: 2010-10-28 o 16:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3358 |
Zakorzenienie
|
A tu dodaje dla porównania z bliska fotę innych Emu (z netu), zaznaczyłam miejsce,w którym można zauważyć różnicę w wełnie.
Edit: Przepraszam,że post pod postem,dopiero teraz zauważyłam :/
Nie ma lepszego psychiatry od szczeniaka liżącego cię po twarzy. ![]() ![]() Edytowane przez Gregorynka Czas edycji: 2010-10-28 o 16:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#3359 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
grrrr ![]()
Mam do sprzedania nowe buty Mango, skórzane. Rozmiar 39. Edytowane przez catarina11 Czas edycji: 2010-09-16 o 20:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3360 |
Raczkowanie
|
dziewczyny czy troche nie dajemy sie zwariowac. skoro w gazecie avanti polecali ostatnio sklep emu-shop (w skrzat) i pisali, ze sa tam orginalne buty to nie chce mi sie wierzyc ze sa podroby.
Oczywiscie nie wierze we wszystko gazetom, ale niedlugo wyjdzie na to ze bedziemy smigac do samej australi po te buty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:22.