|
|
#3331 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. IV
Ja myślę, że dla madzi kupienie kwiatka bez okazji, element zaskoczenia i drobnej niespodzianki, to sprawa zupełnie rozdzielna od głośnego wyrażania potrzeby "kup mi", rzeczy notabene znacznie droższej.
(nie mówię o żadnej z sytuacji konkretnych, zeby nie było. W sytuacji Svinecki mój Tz zachowalby się tak samo, w pełni rozumiem i popieram) dopisek: Kasiu : nie masz więcej i większych zdjęć z nowym fryzem? Strasznie mnie avatar ciekawi chyba, że nie chcesz zamieszczać ze względu na to co bylo ostatnio?
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#3332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nie zazdroszcze ci Kasiu bo TZ za każdym arzem jak wchodzimy do sklepu sie pyta - czy cos chce może - ale ja, jak bym cos chciała to przeciez sama bym sobie to kupiła. a sa takie dziewczyny które ręce wyciagają po wszystko. A TZ to nie jest przeciez sponsor. |
|
|
|
|
#3333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i co Ty bys zrobila? nigdy nie powiedzialm kup mi w zyciu!
|
|
#3334 | |
|
Gość
|
Cytat:
Dodam, że czymś co świadczy o jego miłości, trosce, ale i dojrzałości jest sposób w jaki się zachowuje jak wychodzimy gdzieś razem. Często słyszę o przypadkach dusz towarzystwa, którzy wpadając w wir zabawy nieco zapominają o swojej partnerce. U mnie jest odwortnie. Nawet jak tańczymy na parkiecie to TŻ czuwa, czy nikt mnie nie popycha, albo nie szturcha przechodząc. Ostatnio jak staliśmy przed klubem to mnie tak tulił i całował co chwilę przy swoich znajomych, że czułam się niesamowicie hmm doceniona? Czułam, że mu dobrze ze mną. Jak wiadomo - związek to istny rollercoaster - raz na górze raz nieco niżej
|
|
|
|
|
#3335 |
|
Zakorzenienie
|
No to mnie się akurat zawsze w sklepie (każdym!) pyta czy coś bym chciała, czy mi się coś podoba (zwłaszcza w odzieżowych, bardzoo wybredna jestem i twierdzi, że jakis dziwny ze mnie okaz, że nigdy nic nie chcę
), chociaż czasem po prostu czegoś nie wyrażam, bo wiem jak zareaguje Tż. Także zachowania tego typu czasem męczą (acz miłe bardzo )
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#3336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobra koniec tematu bo znow sie ktos obrazi
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2007-12-14 o 15:37 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#3339 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia z tym wyciaganiem rąk to nie bylo ani do ciebie ani do nikogo z tego forum.
napisałam tylko ze sa takie przypadki, gdzie dziewczyny traktują TZ jak sponserów i głosza haslo: jest ze mna to niech za mnie płaci"
|
|
|
|
#3340 |
|
Zakorzenienie
|
Bo jak wyjechałaś z zazdrością to jej się włączył mechanizm obronny:P i odebrała Cię tak a nie inaczej
![]() Kasia: parę postów wyżej jest do ciebie edit, dopisałam potem.
|
|
|
#3341 |
|
Zakorzenienie
|
zastanowie sie bo na stale nie dam do internetu rzadnych zdjec ani tu ani gdzie indziej bo nie moge ich usowac
|
#3342 |
|
Zakorzenienie
|
Nema ja tez jestem uzalezniona od TZ. Czasem mam ochote go udusic normalnie z tej milości. I potrzebuję non stop się w niego wtulac i wąchać
- daltego jestem noskiem pieska , bo wwiercam swój nosek w niego i wywachuję .Cały czas mi go za malo...normalnie masakra. TŻ generalnie tez potrzebuje mojej bliskości i też jest przylepką....ale czasem ma dni -zamyslone, nieobecne. Dzieje się to zazwyczaj wtedy gdy ma wene (mysli non stop o nowym numerze) albo przed wyjazdem na imprezę. Nie słyszy wtedy mojej peplaniny, jest gdzies daleko....Musze to przeczekać...ale to troszke inna sytuacja. Generalnie trzeba mowic- tak jak to sama zrobiłaś- kochanie potzrebuję twojej bliskosci- najłatwiejszy i najskuteczniejszy sposób. No bo skad on ma niby wiedziec dlaczego masz smutna mine, skoro o tym nie mowisz. On nie wie i się wsieka ze takowa masz....koło się zamyka. Trzeba powiedzieć...mam taka mine bo mimo tego ze jestes obok to tęsknię za toba .
|
#3343 |
|
Zakorzenienie
|
To wrzuć na chwilę na serwis typu www.fotosik.pl i po prostu linka podeślij. Nie ma tego na forum i możesz skasować w każdym momencie
|
|
|
#3344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale my zakochane jesteśmy ![]() U mnie weekend zaczyna się za godzinkę i calutki razem, ubierzemy choinkę i będzie milutko
|
|
|
|
|
#3345 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo innym razem mowie ze fajne, odloze sobie kasy bo sama chce kupic. a on wtedy juz teraz mi to kupuje.tego tez nie lubie bo to dla mnie frajda ze odkladam (nawet miesiac). i te teksty identyczne jak u mojego ![]() i tez czasem nawet nie mowie ze mi sie cos podoba bo zaraz bedzie sie upieral. milcze a potem kupuje ze swoich jak sama po miescie chodze ![]() ale jest tez np tak jak przez ostatnie dni. TZ grosza nie wydala, ja mu jedzenie do domu kupilam, obiad ugotowalam. i nie wydalam jakies wielkiej kwoty na to (moze ze 30zl). albo wywolalam zdjecia i zaplacilam ze swoich (chociaz tu sie bede z nim klocic bo na drugi dzien w torbie kase oddana znalazlam, najwyzej wydam np na owoce dla nas obojga)
|
|
#3347 |
|
Zakorzenienie
|
No wiecie.. przez was to juz wogóle sie za moim stęskniłam
a jak pomysle ze jeszcze 6 dni Mój tez jak gdzies idziemy (nawet na spacer, czy zakupy) to mnie non stop przytula, całuje (choćby w czółko) - a to tak wiele daje
|
|
|
|
#3348 | |
|
Gość
|
Cytat:
![]() Ciekawe co by było jakby istnial męski wizaż ;p mój TŻ jednak wychodzi z założenia, że nie dzieli się radością i smutkami z obcymi osobami. Myślę jednak, że to zdecydowanie bardziej kobieca cecha ![]() Dzisiaj w nocy wyjeżdżam do szkoły i zobaczym się dopiero w sobotę następną. Mam nadzieję, że zdąrzy się za mną stęsknić i spędzimy magiczne święta |
|
|
|
|
#3349 |
|
*sportaddict*
|
a ja tak off topic chciałam się pochwalić zakupem sprzed chwili
sukienka z Vili, zakochałam się w niej od razu, mam nadzieje, ze dojdzie przed Wigilia ![]() (i spłukałam na nią doszczętnie )
|
|
|
|
#3350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przypomniała mi się sytuacja z fryzjerem. Umowiłam się na wizyte, TZ zapytał czy mam kase - powiedziałam ze mam...tyle ze nie dodalam ze tylko plastikową. TZ mnie zawiózł do fryzjera, a sam pojechał do znajomych na kawkę. Wysiadajac z samochodu rzuciłam tylko hasło- przyjedz mniej więcej za godzinę,on na to ze zadzwoni i poszłam. Za godzine i 5 min wyszłam od fryzjerki. Patrze a TZ dzwonił pięc minut wczesniej , czyli jak suszyła mi wlosy. ...a na karcie tel. pustki. Czekałam 20 min. Kupic karty nie miałam jak bo w kiosku gotowkę przyjmowali czyli lipa. Wsciekłam sie strasznie, wyzywałam pod nosem TZ i siebie tez na czym swiat stoii i poszłam na autobus. PO 40 min zadzwonił co sie ze mną dzieje bo on nie wie czy ta godzina juz mineła bo ja nie oddzwoniłam i nie wie czy jechac po mnie- . Oj całe miasto mnie chyba słyszalo, tak na niego wrzeszczałam do tego telefonu. I co powiedział mąż - bo ty nigdy nieczego nie potrzebujesz, doładowanego telefonu tez nie i później sa takie sytuacje, a nie inne. No i oczywiscie wsciekł się na mnie ze powiedziałm ze mam kase podczas gdy w ogole jej nie miałam...a jakby mi się coś stało....teraz TZ sprawdza ile mam w portwelu...i czy telefon naładowany. A mi sie zazwyczaj po prostu nic nie podoba i na sile musze ciuchy przymieżać....ale jak TZ mi cos kupi to jestem bardzo zadowolona ![]()
|
|
#3351 |
|
Gość
|
Vadi, super
Pokaż sie nam kiedyś w niej
|
|
|
|
#3352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Haniu jestes honorowa, też tak mam....czasem mi głupio się przyznac , że nie mam .... Głupie to jst cóz taki typ- wagi tak mają
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3354 |
|
*sportaddict*
|
dziękuję
nie wiem co mi odbiło bo ja jestem generalnie nie-spodniowa i nie-spódnicowa :nia:jak mnie nie dopadnie demencja to pokażę ![]() z przesyłką 100 moje ostatnie zaskórniaki, których nie wydałam na prezenty |
|
|
|
#3355 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nawet nie muszę mówić, że mi się coś podoba. TŻ poznaje ten mój błysk w oku
|
|
|
|
#3356 |
|
Zakorzenienie
|
Nema swięta zawsze sa magiczne
Przyłączam się do pytania Dorinki....
|
#3357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3358 |
|
Gość
|
Dorinko, tak będę Was tu nadal często odwiedzać
|
|
|
|
#3359 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#3360 |
|
Zakorzenienie
|
my mamy z TZem rozne gusta. ale nie zmieniamy ich na sile tylko sie ich nauczylismy. TZ wie co mi sie podoba, ja co jemu i juz
![]() wczoraj tak gadalismy o mieszkaniu razem. i wyszedl temat jakichs drobnych zachowan ktore moga denerwowac. wiecie- " rzucanie skarpetek na podloge" itp. i nawet duzo nam tych upierdliwych zachowan wyszlo ciekawe jak to pogodzimy mieszkajac razem
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:05.

chyba, że nie chcesz zamieszczać ze względu na to co bylo ostatnio?

no i co Ty bys zrobila? nigdy nie powiedzialm kup mi w zyciu!

(acz miłe bardzo
)

Ale jutro sobie odbijemy