|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3331 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Najlepsze farby BLOND
Cytat:
dokładnie ![]() dopiero zobaczyłam Twój podpis - GRATULACJE ![]() co do farbek, to przy kolejnym farbowaniu zaryzykuję z mocniej rozjaśniającą farbą ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3332 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3333 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Kachula82 gratulacje ![]()
![]() |
#3334 |
Zakorzenienie
|
nie dziękuję, nie zapeszam, nie planowane to kurka było
![]()
#3335 |
Zadomowienie
|
Ewcia000 mi bardzo pomogła seria pantene pro v złota z 3X więcej aminokwasami (foto 1.) szczególnie najbardziej ta maska trzecia od końca (odwrócona wieczkiem (okrągłym) do dołu) jest wręcz genialna
![]() ![]() ![]() ostatnio używam też wax (z apteki) ale troszkę obciąża włosy.. musze nauczyć się jej używać, ale jest dobrze trzymam kciuki ![]() dziękuję ale elseve mi wysusza włosy nie wiem czemu:/ a pantene jakoś mi nie pasuje, najbardziej lubię szampon z nivea do włosów szorstkich i suchych i właśnie dzisiaj sobie dokupiłam do tego maske ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3336 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3337 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
to czyli mój zestaw kosmetyczny jest w porządku z tego co opisujesz, bo wszystkie odżywki, spraye, maski, szampony które mam są do włosów suchych i zniszczonych także powinno być ok ![]() ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- [QUOTE=superedzia;17528909]od głowy naprawdę masz już jasne jeszcze ten dół nie? no właśnie ten dół jeszcze...co byś mi radziła?? nie mówię teraz tylko na przyszłość;* |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3338 |
Raczkowanie
|
dziewczeta, co do palette to nie zauważyłam żeby zniszczył mi włosy, po zmywaniu farby cos mi się ciągnęło, ale nałożyłam odżywkę i przy rozczesywaniu już nic nie czułam. włosy lśnią, są sypkie.
Ewcia000 co do odzywek to w sumie dużo zależy od samych włosów, co pasuje jednemu to drugiemu nie i tu sie to najwyżej potwierdza ![]()
![]() |
#3339 |
Raczkowanie
|
Jowitka061987
A możesz mi powiedzieć jak długo trzymałaś tą c12? Bo kupiłam dzisiaj i w piątek chce nałożyć ![]()
#3340 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Zresztą ja zawsze bronię palette bo i co z tego że włosy mi wychodziły jak np: u fryzjerki było nie lepiej jak nie więcej ich wyczesywała. Palette chcą zniszczyć konkurencyjne marki i stąd takie opinie krążące u fanek garniera i Loreala. To moje twierdzenie.
http://zwyczajnienic.blogspot.com o włosach, kosmetykach i takich tam ![]() Aby mi się tak chciało jak mi się nie chce... ![]() Edytowane przez Kachula82 Czas edycji: 2010-03-01 o 17:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3341 |
Raczkowanie
|
nakładałam od razu na całość gdyż odrostu prawie nie było i trzymałam 30 minut (nie wliczając czasu nakładania)
![]() |
#3342 |
Przyczajenie
|
hej Dziewczyny ! Ja ja zaczynalam od garniera 111, potem essential, a dzis pofarbowalam sie palette cool blond C12
---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- hej Dziewczyny! Ja zaczynalam od garniara 111, potem loreal, nastepnie essential, a dzis pofarbowalam sie palette cool blond C 12 i musze powiedziec, ze odrosty pieknie mi wziela, nie mam zoltych od skory ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3343 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#3344 |
Przyczajenie
|
bardzo dziekuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3345 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- róbcie foty na makro swoja droga ładny zgaszony blond Jowitko |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3346 |
Rozeznanie
|
Zgodnie z obietnicami wstawiam fotki po Loreal Recital Preference bardzo bardzo jasny naturalny blond 01 - kładziony na Recital Stockholm... a ten z kolei był kładziony na naturalny ciemny, mysi blond z jasnymi pasemkami
![]() ![]() Generalnie jestem zadowolona, chociaż ten sraczkowaty odrost mógł się trochę bardziej rozjaśnić... ![]() Aha! pierwsze dwa zdjęcia są "przed" (czyli, ze Stockholmem na łbie) a następne sześć - "po", w tym ostatnie dwa zdjęcia są robione w świetle dziennym komórką dlatego takie dziwne niebieskawe wyszły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3347 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3348 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki to moje wczorajsze farbowanko.
![]() Dziś jestem trochę bardziej zadowolona niż wczoraj. ![]() ![]() Dwa pierwsze to moje poprzednie farbowanie czyli kilka dni temu a reszta to aktualne ![]() Kachula gratuluje ![]() Jowitka gonię Cie z kolorem ![]() ![]() ![]() Chocolate a ja dziś na odwrót ![]() ![]()
![]() Ważne jest by nigdy nie przestać pytać.Ciekawość nie istnieje bez przyczyny.Wystarczy więc,jeśli spróbujemy zrozumieć choć trochę tej tajemnicy każdego dnia.Nigdy nie trać świętej ciekawości.Kto nie potrafi pytać nie potrafi żyć. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3349 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3350 |
Raczkowanie
|
Chocolate ale masz śliczne długie włosy
![]() Kolor rzeczywiście nie ocieplił Ci dołu. Ale może jeszcze raz i czy dwa i już inaczej będzie wyglądać ![]()
![]() Ważne jest by nigdy nie przestać pytać.Ciekawość nie istnieje bez przyczyny.Wystarczy więc,jeśli spróbujemy zrozumieć choć trochę tej tajemnicy każdego dnia.Nigdy nie trać świętej ciekawości.Kto nie potrafi pytać nie potrafi żyć. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3351 |
Raczkowanie
|
dziekuję Superedziu
Choco sliczny kolorek ![]() dziewczęta przypomnę o tym odcieniu, wiem że femme13 kiedyś nim robiła.. ślicznie wyszedł... czy któraś z was jeszcze nim farbowała? jak wrażenia? mocno rozjasnia? mam ochotę jeszcze trochę rozjasnić włoski (no może bardziej niż trochę ![]() ![]() ![]() Kate12345 bardzo ładnie ![]() ![]()
![]() Gubię kilogramy: ![]() ![]() Edytowane przez Jowitka061987 Czas edycji: 2010-03-01 o 18:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#3352 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wydaje mi się czy w avatarze masz zielone włosy?? ;-) specjalnie czy wypadek przy pracy? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3353 |
Raczkowanie
|
Dziękuje Jowitka
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3354 |
Zadomowienie
|
dziewczyny czy któraś z Was używała tej płukanki?? i jak efekty??;*
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...w-Srebrzyk.htm |
![]() ![]() |
![]() |
#3355 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wiesz tak patrze na to zdjęcie i tak trochę zielono wygląda ale pasemka które tam były to robione są na moich rozjaśnionych włosach po tym rozjaśniaczu pasemka były robione ciemne w dwóch odcieniach.Ale to już fryzjerki robota
![]() Ważne jest by nigdy nie przestać pytać.Ciekawość nie istnieje bez przyczyny.Wystarczy więc,jeśli spróbujemy zrozumieć choć trochę tej tajemnicy każdego dnia.Nigdy nie trać świętej ciekawości.Kto nie potrafi pytać nie potrafi żyć. ![]() Edytowane przez kate12345 Czas edycji: 2010-03-01 o 18:37 Powód: &&&& |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3356 | |
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczyny no, rzeczywiście jeszcze tak za 3-4 tygodnie raz walnę tą farbę i sraczkowate odcienie powinny zniknąć całkowicie!! Chociaż muszę przyznać że trochę jestem przestraszona że aż tak jasno mi wyszło... bo w sumie to ja planowałam przyciemnić włosy (na początku, jak miałam mnóstwo platynowych pasemek), a koniec końców wyszło na to że rozjaśniłam całość
![]() ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Cytat:
Dwa ostatnie zdjęcia - cudne!! ![]() Już się wszystko pięknie rozjaśniło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3357 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ale tak patrzę na was, na platynki i bardzo jasne włoski to chce mi sie je jeszcze rozjasniac i rozjaśniać...i rozjasniać ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3358 |
Raczkowanie
|
Jowitka ja ostatnio tez to zauważyłam im bardziej patrze na włosy dziewczyn to tym bardziej mi się coraz jaśniejsze podobają
![]() ![]() Hmmm ![]() ![]() Chocolate dziękuje ![]()
![]() Ważne jest by nigdy nie przestać pytać.Ciekawość nie istnieje bez przyczyny.Wystarczy więc,jeśli spróbujemy zrozumieć choć trochę tej tajemnicy każdego dnia.Nigdy nie trać świętej ciekawości.Kto nie potrafi pytać nie potrafi żyć. ![]() Edytowane przez kate12345 Czas edycji: 2010-03-01 o 18:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#3359 |
Zakorzenienie
|
Hmmmmm a wiecie ze ja tez miałam wracać do natury a tu proszę.Dałam kłaczkom jeszcze jedna ostatnia szanse aby mogły sie wykazać i rozjaśnić do jasnego blond.No i chyba w końcu mi się udało.Jutro robię te odrosty,ktore się leciutko wyróżniały i jestem ciekawa .Wiedz jutro się okaże czy opłacało się stawiać na loreal exellence10.21.Jak nie to następna będzie już ciemniejsza 9.1.
![]()
#3360 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny widzę postępy w farbowaniu! Bardzo ładnie, bardzo ładnie!!!
Kate12345 spójrz na te filmiki co niżej podam. Jedna z babeczek prezentuje jakiś Loreal dobry na odrosty czy coś może masz taki u siebie: http://www.youtube.com/watch?v=YXwjdXmqiqs A tu babeczka farbuje sobie odrosty Loreal Feria 110: http://www.youtube.com/watch?v=-Mkq6...eature=related To raczej filmiki z ameryki ale może w UK takie są? Tak sobie pomyślałam bo ostatnio siostrze te farbki kazałam zobaczyć i sobie poszukać. ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- I Kate12345 jak tak zawsze patrzyłam na Twój avatar to widziałam Jessicę Simpson ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:23.