|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Na Wspólnej cz. II
Cześć Dziewczyny, dawno mnie tu nie było więc nie wiem czy już widziałyście te streszczenia:
1095 Igor wyznaje Ewie, że jest bardzo szczęśliwy z Mają. Kiedy wraca do mieszkania dziewczyny, Jozi zajeżdża mu drogę i każe natychmiast wracać do pracy. Igor nie chce z nim rozmawiać. Filip przychodzi do Marty, aby zaopiekować się Ksawerym. Próbuje porozmawiać z żoną, ale ona nie pozwala mu dojść do słowa. Roman mówi synowi, że Marta rozstała się z mężem. Kamil jest przekonany, że to Reni próbuje popsuć małżeństwo jego siostry. Daniel zauważa wchodzącą do szkoły Basię. Jest przekonany, że wezwano ją w związku z fałszywym zwolnieniem lekarskim. 1096 Igor nie chce powiedzieć Mai, gdzie był przez całą noc. Tłumaczy, że ma kłopoty w związku z dawną pracą, ale nie chce jej w to mieszać. Dziewczyna ma mu za złe, że nie dzieli się z nią problemami. Danuta nie może pogodzić się z tym, że Zbyszek będzie musiał ponieść konsekwencje obrzydliwego pomówienia. Dyrektor tłumaczy jej, że nie może zostawić donosu bez odzewu. Zimińskiej nie podoba się, że przełożony daje wiarę oskarżeniom, na które nie ma żadnych dowodów. Iga próbuje przekonać synową, żeby pogodziła się z mężem. 1097 Marii jest bardzo przykro, że mąż nie ma do niej zaufania. Róża sugeruje, że prawdopodobnie to ją Włodek chciał wyswatać z nowym znajomym. Maks spotyka się z kobietą zainteresowaną jego pomysłem na zagospodarowanie budynku fabrycznego. Z wielkim przejęciem opowiada jej o swoich planach. Niestety, Zdybicka jest bardzo sceptycznie nastawiona do jego pomysłów. Borys przegląda przysłane przez Oksanę foldery reklamowe biur podróży. W jednym z nich zauważa zdjęcie dawnej narzeczonej z jakimś chłopcem. Jest tym bardzo poruszony. 1098 Adela oddaje Izabeli notes Dudka, tłumacząc, że odnalazła go gdzieś w domu. Brzozowska proponuje, żeby poznała w końcu jej męża. Maks przeprasza Filpa, że niechcący pogorszył jego stosunki z żoną. Filip zapewnia, że nie zamierza się poddawać. Danuta pyta Teresę, czy to ona złożyła donos. Bednarczuk przyznaje się i wyjaśnia, że sama widziała, jak Zbyszek molestował jakiegoś ucznia. 1099 Danuta zamierza interweniować u dyrektora w sprawie Zbyszka. Adela nie zgadza się zamieszkać razem z Dudkami. Kiedy zostaje sama, jej uwagę przyciąga album ze zdjęciami. Postanawia zatrzymać jedną fotografię. Hoffer zauważa Borysa i Ewę. Orłow dzwoni do Oksany. Mówi jej, że koniecznie musi się z nią zobaczyć. Roman, ku zaskoczeniu Honoraty, rusza za Borysem. Izabela mówi synowi, że chce poznać Zdybicką. 1100 Marta zapewnia Maksa, że zdobędzie odpowiednią sumę, aby pomóc mężowi. Kiedy dowiaduje się, że dostała premię, natychmiast robi przelew na konto firmowe Sadowskiej. Stefan zaprasza Marię i Różę do leśniczówki z okazji dnia świętego Huberta. Hoffer mówi synowi, o podejrzeniach względem Borysa. Kamil ostrzega go, że w ten sposób może zmarnować szansę na znajomość z Leśniewską. Zachęca Romana, żeby zawalczył o Honoratę. 1101 Igor zapowiada Joziemu, że odpracował już dług u Gordona. Następnie przeprasza Maję za niedomówienia, które były przyczyną ich kłótni. Reni informuje Martę, że odesłała jej pieniądze. Filip zapewnia żonę, że jest gotów odpracować dług. Podczas zebrania w sprawie Malinowskiego wychodzi na jaw, że nikt nie sformułował konkretnych zarzutów pod jego adresem. Basia Brzozowska jest oburzona, że ocenia się go przez pryzmat orientacji seksualnej. 1102 Igor udaje się do winiarni po swoją dziewczynę. Tadeusz Nowicki proponuje, żeby zaczekał na Maję w jego gabinecie. Kiedy dowiaduje się, że chłopak szuka pracy, prosi go, żeby opowiedział, czym się dotychczas zajmował. Jerzy oznajmia żonie, że zatrudnił nową gosposię. Izabela przyjmuje kobietę z dużym dystansem. Tłumaczy mężowi, że nie potrzebuje modelki, tylko gosposi. Reni spotyka się z przełożonym Marty. Tłumaczy, że Filip ma żal do Marty. Jeśli już ktoraś z Was to tu umieściła to bardzo przepraszam |
![]() ![]() |
![]() |
#3332 |
Wtajemniczenie
|
ciekawe jak sie dalej potoczy wątek marty i filipa;D denerwuje mnie ta reni zołza jedna
![]()
#3333 |
przyczajony tygrys
|
Reni od początku mi się nie podobała. Pamiętacie taką sytuację jak wezwała Filipa do siebie.pracowali i ona się oblała czy co i później przyniosła wino i zaczęła się do niego 'dobierac'? juz wtedy mi sie to nie podobało :P
#3334 |
Raczkowanie
|
ona mi sie juz na samym poczatku nie podobala od kad tylko sie pojawila
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3335 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w ogóle ciekawe te streszczenia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3336 |
Wtajemniczenie
|
a ten filip tez glupi,ona sie do niego mizdrzy a ten nic jej nie powie zeby dala sobie spokoj
![]()
#3337 |
Zadomowienie
|
po tej histori z KINgą wiadomo było że Reni nie bedzie pozytywną postacią .. ja od razu jak ją zobaczyłam to wiedziałam że to ta sama, i że bedą problemy
![]()
![]() |
#3339 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#3341 |
Raczkowanie
|
tez tego nie rozumiem przeciez ona pracowala w gimnazjum olki a nie liceum ;/ chyba nie jest az tak nienormalna zeby zmienic prace zeby byc blizej prawie doroslej corki ;o
|
![]() ![]() |
![]() |
#3342 |
Zakorzenienie
|
moze Danuska pracuje w szkole polaczonej liceum+gimnazjum ?
![]()
#3343 |
Zakorzenienie
|
Też tak myslałam, ale nie sądze. bo niby czemu śmiga sobie po części licealnej ? No i takie szkoły łączone to chyba w małych miastach, co nie? Poprawcie mnie jak się mylę, ale uważam, ze Warszwa jet na tyle duża, żeby rozdzielić gimnazjum od liceum.
Jeszcze gim + podstawówka (pow. 3 klasy) , to rozumiem. Ale gimnazjalna młodzież + licealiści .. ![]() ![]()
![]() |
#3344 |
Raczkowanie
|
poza tym to by byl ten sam budynek, w sumie ci sami ludzie.. a tu olka przeciez poszla do calkiem nowej szkoly, tylko chyba daniela znala.
wiec cos nie baradzo ? |
![]() ![]() |
![]() |
#3345 |
Zadomowienie
|
no i jeszcze daniel który był w jej wieku, a nagle jest starszy xD
![]() |
#3346 |
Raczkowanie
|
ale daniel nie jest starszy w tych odcinkach przeciez
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3347 |
Zadomowienie
|
no to skad jest tak obeznany w szkole? znał artura,nauczycieli itp? mieszaja,mieszaja xD
#3348 |
Zakorzenienie
|
No ale było już wyjaśniane,że Daniel nie jest w wieku Olki, że jest o rok (?) starszy.
Ale z tą Danusia to już mieszają.
![]() |
#3349 |
Raczkowanie
|
a to nie wiem moze faktycznie jest starszy ;d nie mam pojecia szczerze mowiac ;d a przy czym to bylo wyjasnione ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3350 |
Zadomowienie
|
przeciez w zeszłym roku razem kończyli gim ;p
#3351 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a pamiętacie czym Reni podpadła Kindze? One chyba razem pracowały w agencji... i ostatnio sie zastanawiałam o co tam chodziło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3352 |
Zakorzenienie
|
Jak Olka przygotowywała się do egzaminu gimnazjalnego to strasznie jęczała, że na pewno jej słabo pójdzie i nie dostanie się do wymarzonego LO i wtedy Daniel ją pocieszał, że jak on pisał test w zeszłym roku to też mu się wydawało, że słabo poszło a potem się okazało, że bez problemu dostał się tam gdzie chciał.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3353 |
Zakorzenienie
|
Pamietam, ze jakis czas temu byl tu poruszany temat pracy danuski i wieku daniela - tez mi sie wydaje, ze ostro tam namieszali
![]() ![]() Ja sobie daje reke uciac, ze kiedys pokazywali, jak olka z danielem uczyli sie razem do egzaminow na koniec gimnazjum. Ze streszczen wynika, ze marta i filip dojda chyba do porozumienia ![]() Natomiast mnie interesuje jedna rzecz: skad ta cala adela wiedziala, ze dzwoni po prace gosposi akurat do izabeli? czy ona wiedziala, ze idzie do pracy do dudka, czy to niby zbieg okolicznosci? Cos mi umknelo?
![]() |
#3354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3355 |
Wtajemniczenie
|
nie wiem czy przypadkiem nie było tak że Reni ukradła Kindze projekt czy coś takiego bo obie pracowały chyba w agencji reklamowej.. nei pamietam juz dokładnie ;]
|
![]() ![]() |
![]() |
#3356 |
Konto usunięte
|
maja jaki beret dzisiaj miala
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3357 |
Zadomowienie
|
co to Majka na tym berecie miała jakąś marchewke czy to takie podłużne serduszko
![]() edit. O! Juz ktos mnie uprzedzil hueheh |
![]() ![]() |
![]() |
#3358 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3359 |
Zadomowienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;11126201]serducho ^^ ale jakies jak dla dziecka małego[/quote]
No beret wymiata w dzisiejszym odcinku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3360 |
Konto usunięte
|
ciekawe czy moze maria bedzie miala jakis romansik
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:12.