![]() |
#3331 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mój ukochany jedzie za granice. Część V
Candy Człowiek chudszy wydaje sie byc wyzszy. Ostatnio na pokazie miałam buty 11 cm!, byłam rowna z innymi dziewczynami, ale gdybym byla troszke grubsza to wizualnie nie wygladałoby to najlepiej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3332 |
Zakorzenienie
|
Candy ale w większości przypadkow czuć i widać które świeżaki były pryskane
![]() te z supermarketów są chyba najbardziej sztuczne, zwłaszcza cytrusy.
#3333 |
BAN stały
|
na jakim pokazie?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3334 |
Zakorzenienie
|
no tak to jest nawet glupie wyprostowanie sie juz wiele daje...czlowiek jak sie garbi to i na grubszego i na nizszego wyglada
![]() ojj tak tak zabul po cytrusach to widac..tutaj na szczescie malo jest pryskanych i w ogole sie zdziwilam ze w polsce te pomarancze takie duze i w ogole a tutaj takie kurduple z cienka skorka ale w smaku jaka roznica mmmm ![]() ![]()
#3335 |
Zakorzenienie
|
a tesciowaaa dzwoni do kolesia wlasnie od mieszkania...aaa zobaczym zobaczym bo sie wlasnie umawia z kolesiem
![]() ![]() ![]()
#3336 |
Wtajemniczenie
|
hihihi, ja tam wole warzywa z ogrodka...i owoce tez.
No nei wiem czy mozna juz mnie nazwac "modelka", moze...hm...poczatkujaca modelka ![]() hihi |
![]() ![]() |
![]() |
#3337 |
Wtajemniczenie
|
Wykąpałam się już i mogę do Was dołączyć
![]() Candy, mój TŻ też na nockę polajzł, w sumie to pojechał ![]() Co do cytrusów to racja, a ja ostatnio widziałam meeeega wielkie truskawki, na pewno były dobre ![]() Emilka, ile masz wzrostu? ![]() Ja jestem kurdupel i jak przytyje to wyglądam jak mały goryl ![]() ![]()
#3338 |
Wtajemniczenie
|
"Ja jestem kurdupel i jak przytyje to wyglądam jak mały goryl
![]() ![]() haahahahahhahahahahahahah ahahhahahaa no co ty:P ja mam 170 171, a musze mowic ze mam 174 :P a ja tez widzialam ogromne truskawki, chcialam je kupic ale dobrze ze mama mnie uswiadomila, "co to" jest;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#3339 |
Zakorzenienie
|
tralalalaaaaa jutro idziemy ogladac mieszkanieee
![]() 3 pokoje taras i ogrodek ![]()
#3340 | ||
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() Zresztą nie mogę przytyć, bo przy TŻ-cie będę wyglądać przepaskudnie ![]() Ale fajnie, też bym chciała tyle mieć, albo chociaż te 165cm ![]() Cytat:
![]() Albo wyszłoby uczulenie. Candy, suuuuuper ![]() ![]() Oj ogródek, taras... Już się zakochałam ![]()
![]() |
#3341 |
Wtajemniczenie
|
oo Candy
![]() ![]() ![]() Ja ide do lozka! ![]() ![]() ![]() Nohemi ile masz wzrostu? e jak ktos jest malutki to tez sliczniutki:P |
![]() ![]() |
![]() |
#3342 |
Zakorzenienie
|
no ja sie nie zakochalam bo 3 kolesi tam mieszkalo to sobie wyobraz co tam sie musi dziac hehehe :P wole sie nie napalac hehe
#3343 |
Wtajemniczenie
|
Emilka, śpij dobrze
![]() Edit: Nie przyuważyłam wcześniej, że pytasz ![]() ![]() Candy, mogę sobie to wyobrazić. Choć mam nadzieję, że nie przebiją tego co ja widziałam ![]() ![]()
Ninja bez opaski jest jak kot bez ogona. Edytowane przez Nohemi Czas edycji: 2008-06-10 o 23:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#3344 |
Zakorzenienie
|
nie no co najwyzej porozlewane alkohole..wiesz jak to polacy za granica szczegolnie faceci bez nadzoru kobiet pracujacy na budowie czy gdzies fizycznie..po pracy browary itp itd :P
a jakby bylo tragicznie to sie odmaluje.. ![]() ![]()
#3345 |
Wtajemniczenie
|
Hehe, no tak
![]() ![]() Jeżeli to będzie tylko kwestia odświeżenia to myślę, że nie ma się co zastanawiać ![]() W każdym bądź razie, trzymam ![]()
#3346 |
Zakorzenienie
|
no pewnie ze nie ma cosie zastanawiam..rekawiczki na lapki i sie ogarnie ..zobaczymy czy tam nie ma jakis haczykow typu zadluzenie i takie tam bo wiesz jak to polak polakowi potrafi zrobic numer:P dlatego trza ich obadac ale jest nadzieja jest
![]() tylko by sie przydalo zeby carmen wkoncu mi prace dala bo cos sie ukrywa ostatnio i temat omija cwaniara jedna:P
#3347 |
Wtajemniczenie
|
Tak, tego musicie przypilnować, żeby nie wpakować się w jakieś bagno.
To mówisz, że cały ten domek za 400e miesięcznie? A teraz to mieszkasz z teściami, tak? ![]()
#3348 |
Zakorzenienie
|
no za 400 plus rachunki wiadomo..gaz pewnie na butle jak wszedzie a ze my malo gotujemy to butla na 5 os starcza na 2,3 mies a kosztuje 13 eu wiec na 2 osoby to chyba na 4 mies.starczyloby :P no prad telefon net wiadomo :Pw miare tani tu jest
![]() ja nie wiem czy to domek..to raczej takie mieszkanie po prostu z wyjsciem na ogrodek czy tam taras..nie wiem w sumie bo mowa byla o jeszcze jednym mieszkaniu wlasnie z ogrodkiem i tarasem i nie wiem czy to to jest to czy to ma sam taras ale nie wazne za ta cene to jak sie uda to bierzemy bo nie ma teraz mieszkan a z tesciami mieszkac mi sie nie chce no sie nawet pokochac w spokoju nie mozna no:P
#3349 |
Wtajemniczenie
|
I jeszcze się przy tym stresować to już w ogóle
![]() A ja to będę miała wyluzowanych teściów, ile razy byłam u TŻ-ta śpią jak zabici i nie łażą po nocy ![]() ![]() Jak tak ciężko z mieszkaniami to tym bardziej brać jeśli tylko nie będzie jakaś kompletna ruina. Upijecie się i będziecie malować ![]() ![]()
#3350 |
Zakorzenienie
|
no po pijaku jeszcze nie malowalam ale to moze byc ciekawe hehe :P
stresowac sie to pal licho bo w polsce to sie nie stresowalam w ogole ale tutaj autentycznie siedze teraz w pokoju szwagra mego przyszlego..tesciowa jest w dziennym..a to jest jakies 6 m stad i kilka scian i ja slysze czy ona sie ruszy czy nie..telewizor slysze a co dopiero jak ktos bzyczy na lozku :Pstraszne to budownictwo hiszpanskie..wiesz kiedys tu byly upaly straszliwe wieksza cz.roku i sciany sa cienkie a wewnatrz mieszkania to chyba te plytki jakies puste sa no i wszystko slychac:P ktos w kibelku pierdnie to slychac..siku robisz to jakby wodospad lecial :P masakra z tymi scianami hehe :P
#3351 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Rozbawiłaś mnie z tym wodospadem, wyobraziłam to sobie. A że wyobraźnie mam bujną to oplułam monitor
![]() Ja zamiast skupiać się na seksie to bym ciągle się kontrolowała ![]() ![]() ![]()
#3352 |
Zakorzenienie
|
no niemozliwy do tego stopnia ze az sie nie chce prawie:P a teraz od 14 mamy chate wolna i co ...to moje dziadostwo sepiaste zmeczone po tych nockach sily nie ma..ja jakies plamienie mam no wszystko przeciwko nam :P aleee juz mu obiecalam ze jak to mieszkanie bedzie to z lozka on nie wyjdzie bo go nie wypuszcze i bedziemy nadrabiac wszelkie zaleglosci bo to tak byc nie moze:Pale kurcze poszlabym juz do pracy bo mam chec na jakas ladna nowa bielizne bo mi sie moja nudzi juz:P
#3353 |
Wtajemniczenie
|
No nie dziwie się, mi by się też odechciało (jeśli to w ogóle możliwe
![]() ![]() No ptaszysko musi siedzieć w gnieździe ![]() ![]() A ja właśnie zaczęłam od nowa brać tabletki i też mam plamienia, ale za pierwszym razem jak je brałam to też tak miałam i wyczytałam, że nawet do 3mcy może tak być. A Ty bierzesz już Cilest? Bo pisałaś, że jak nie sprowadzali to chyba Logest brałaś. Nie namieszałam? ![]() A jak Twój hiszpański? ![]() ![]()
#3354 |
Zakorzenienie
|
z angielskim nikogo nie wezma bo tutaj malo kto sie uczy angielskiego jak juz to francuski..takowy znam ale raczej do jezykow ciala nalezy hehe :P no patrzy chyba jestesmy obydwie co chodza z seksem w glowie :P
ja biore caly czas minulet..kiedys bralam cilest przez 3 miesiace ale byly dla mnie tragiczne ciagle plamienie i zerowe libido,zmiana nastroju tragedia..pozniej przestali sprowadzac i harmonet i minulet bo polska nie podpisala czegos tam i jakis czas ich nie bylo..w jakiej aptece mieli zapasy to fajnie ale pozniej byl problem wiec bralam logest ktory jest polskim odpowiednikiem minuletu,taki sam sklad.no ale jak zaczeli znowu sprowadzac minulet to do niego wrocilam i go biore od czasu logestu to bedzie ponad rok..wczesniej 4 lata tez no i te inne przez jakis rok. wiec nie wiem skad te plamienie teraz ale tylko rano mam:/i jeszcze sobie wymyslilam ze mnie bust boli..zaraz sobie wymysle ze w ciazy jestem :P
#3355 |
Wtajemniczenie
|
No no, Candy
![]() ![]() No ja słyszałam, że dużo dziewczyn nie może brać Cilestu ,a ja czułam się rewelacyjnie i nie przytyłam, ale odstawiłam, bo TŻ wyjechał, a że brałam prawie 3 lata non stop to stwierdziłam, że to dobry moment. No a teraz się szykuje na wyjazd, mam tylko nadzieję, że plamienia ustaną no i że jest zabezpieczenie ![]() ![]() Hehe, no ja francuski to biegle ![]() Ja wiecznie myślę o seksie i głowa mnie jeszcze nigdy nie bolała, oj czasami to biedny ten mój, ale nie narzeka, przynajmniej nie do mnie ![]()
#3356 |
Zakorzenienie
|
normalnie sie kanal erotyczny zaczyna robic heheh :P:P
ja jestem kobieta chwilowo sfrystrowana bo ogolnie ja jestem typem zdobywcy..lubie prowokowac szykowac jakies niespodzianki bielizniane itd,a tu co..przywitam mojego w bieliznie a tu za niem tesciowa wejdzie do domu..no lipa straszna no :Pdlatego trzymaj te kciuki mocnooooo jutro..w sumie dzisiaj hehe ![]()
#3357 |
Wtajemniczenie
|
Już po 24 to można
![]() No faktycznie lipa z teściową idącą za TŻ-tem ![]() Trzymam trzymam cały czas (puszczam tylko wtedy kiedy piszę ![]() Szkoda, że jutro nie mam tego egzaminu z seksuologii, nadałoby się wszystko ![]()
#3358 |
Zakorzenienie
|
heheh no to super
![]()
#3359 |
Wtajemniczenie
|
Oj, ja bym tam nieźle wyzywała na czym świat stoi
![]() Ja jak długo siedzę przy kompie to mnie rwie bark, ale do takiego stopnia, że pomoże tylko położenie się i spanie. Przechodzi dopiero po kilku godzinach. Ale teraz jak mam lapka to moja przytulanka w łóżku ![]()
#3360 |
Zakorzenienie
|
no to ja mam to samo taki bol piekacy na dodatek i caly miesien czworoboczny szyji napiety...najlepiej ze wiem jak go rozmasowac a sama sobie no raczej nie rozmasuje a jak tlumacze mojemu to wymysla ze nie umie albo tak mnie nacisnie ze nie moge sie ruszyc pozniej hehehe :Pnie delikatne to to jakies takie
![]() no ta klawiatura gryby nie ten bajer z boku to jest extra,ale w polsce lepsza zostawilismy,bo moj to ma fiola na tym punkcie i kupil taka http://www.logitech.pl/produkty/klaw...-keyboard.html mi to najbardziej sie w niej podoba ze swieci bo przynajmniej widzialam a teraz ledwo co widze choc i tak pisze nie patrzac sie ale czasem sie to przydaje przy tej hiszpanskiej klawiaturze bo ma kilka innych znakow niz my..ale pojedziemy w sierpniu to ja wezmiemy ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:50.