|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3331 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
mieć najważniejszą rzecz na świecie, ale jej nie posiadać
przytul w ten nieludzki czas nacisnąć jakiś guzik i przestać istnieć trochę śpiąca, trochę bardziej milcząca spójrz na mnie na początku odczuwasz euforię mijamy się, ale nie ominiemy wyjdziemy przez kuchnię bo tutaj świat wygląda inaczej szalona wolność, chcesz się udławić nią Ty zamiast butów przyniesiesz mi miłość bo dzisiaj świat wygląda inaczej |
![]() ![]() |
![]() |
#3332 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3333 |
Raczkowanie
|
;** dziękuję Ci ;DD
#3334 |
Rozeznanie
|
- Mam Cię przeprosić?
- Tak - Przepraszam za to, że nie kocham... - Nie płacz.! - Nie potrafię... Zagubiona wśród tylu ludzi... Wśród tylu znajomych twarzy... Spójrz w moje oczy... Oczy, które nie wiedzą co to strach.! - Macho? Skarbie o czym ty mówisz? Dla mnie jesteś tylko przereklamowanym dupkiem.! Spojrzeli sobie w oczy i ostatni raz "Żegnaj" sobie powiedzieli.. Miało być taki pięknie, romantycznie... Miało nie wiać w oczy nam... O nic nie pytaj... Zapomnij co było.! Najbardziej się boję że już nie zobaczę Cię... Pozwól mi odejść.! Tak będzie lepiej. Czy ty też czujesz to co ja? Smutek i żal? Chcę poczuć jak przytulasz mnie.! Bo czuję pustkę... Bo nie ma Cię.! |
![]() ![]() |
![]() |
#3335 |
Raczkowanie
|
wiesz, nie umiem być niczyja.. wiesz, tęsknota mnie zabija..
za daleko dla mnie jest Twoja bliskość i koniec świata za bliski.. tak trumnę dla miłości z serca uczynić najprościej.. nic się nie zmieniło, tylko Ciebie brak.. nic nie przykuwa jej uwagi bardziej niż Ty.. podobno jeszcze ciągle istnieją inne słońca, niż to nade mną.. mój świat skurczył się do Twych rozmiarów.. może lepiej będzie jeśli już nigdy nie uśmiechniemy się w tym samym momencie.. za ciasne głowy na myśli, za twarde serca na miłość.. przyłapałam swoje serce na tym, że znów myśli o Tobie.. przestały już działać czary, które połączyły ich.. nie potrafisz wprost nie kochać mnie.. a ja czasami czuję Twój zapach, dasz wiarę? nie pytaj mnie o jutro, chcę mieć więcej niż nic.. czy czy czy czy mozemy to nazwać końcem? to nie ze mną tańczysz walca, choć ze mną pod kołdrą stykasz się udami.. nie myśl, że się skarżę.. żal mi tylko tych marzeń.. mnie mógłbyś mieć na wyciągnięcie ręki.. jutro tak, w tłumie dnia, ze swych oczu zginą.. na białych drzwiach widać ślady wczorajszej miłości.. brakuje tylko jednego.. worka ze szczęściem.. człowieku zapalczywy i ślepy! ona Cię kochała.. i rezerwuję siebie właśnie jemu. PS. Jestem tu nowa, zawsze tylko bezczelnie kradłam, teraz coś sama dodaję.. Dziewczyny jesteście booooskie! Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
#3336 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
_taki mój jesteś ;* _bo w jego oczach odbijał się cały świat.;* _Bezgraniczna radosc twojej bliskosci.. _fool, i'm happy for you <3 _wiem, że to Ty jesteś nim. Jedyny. _love of my life ;* _Ja jestem, bo masz moje oczy, zmysły i świat. <3 _tak jak teraz jest, chciałabym, aby było zawsze. _Chcę byś zawsze słyszał mój głos, choć tak dobrze go znasz ... _uwielbiam Ciee jak milion żółtych ememensów. <3. _Nagle świat mieści się w Twoich oczach. _Moje nieziemskie uczucie do Ciebie <3 Ua. Naprawde nie wiem czy choć jeden sie przyda,bo miało nie być o 'kocham' a chyba trochee mi nie wyszlo xD ;* no ale starłam sie jak zwykle; DD buzi;* AnusiaPn ![]() ------------------------------------------------------------------- _od dłuższego już czasu,bawił się Nimi przypadek. _Pijana nadzieją.. _Chodz tutaj. Ja wiem,że to wszystko trzeba nazywac.. Nazywam a Ty wierzysz..;* _Wszystko jest mgnieniem oka. Ironicznym. _Przecież my,nawet nie mieliśmy siebie w planach.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3337 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
bo jak nikt przynosisz mi powietrze.. bo Ty w swoich oczach wszystkie moje masz sny.. w całym tym piekle, chce trzymać Twoją dłoń.. moje dzień dobry, mój oddech.. jesteś moim najdoskonalszym gatunkiem heroiny.. Twój uśmiech, wplątany w moje myśli.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3338 |
Rozeznanie
|
![]()
gdyby tak można było sfotografować nasze sny...
![]() " jeśli istnieje coś, warte tego by zmienić się ... zrobię to. "
Jak dzieci zamykamy swój świat jak dzieci udajemy, że nie rozumiemy w moim ciele lawa . "Dopóki mogę iść o własnych siłach, pójdę tam, gdzie zechcę." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3339 |
Rozeznanie
|
Wszyystkie maciee poprostuu boskie opisyy . ![]() maam prośbee czyy macie może jakis opis z sytuuacją taaka żee chłopaak zdradził dziewczynee a później ją za to przepraszał i chciał powrotu . ? Opissy mogąa być mocnee poniewazz jestem pod wielkaa presjaa (ze sie tak wyraże ![]() ![]() ![]() ![]() *AnusiaPn*WhenYouComeBackToMe *TiScatteroUnaFoto *snowball *88natalia *iss94 *ajjrisz *milusiaam*loveISshit *MarcelinKaaa *Kiiciiaaa *Zaklęta Księzniczka *Przerysowana *Czekoladka66 *RealGirl89 *Styrana i inni .. bo macie prześliczne opisyy wszyscyy ![]() ![]() ![]() Coś ode mne : Sztuka : "Carpe diem" Opanowana do perfekcji . ![]() Jle jestem ci winna/winien , ile policzyłas/łeś mi za swą przyjaźn .? Najchętniej zamknął bym cię w klatce , bo kocham na Ciebie patrzeć . ![]() Narazie tylko tylee ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3340 |
Rozeznanie
|
Wszyystkie maciee poprostuu boskie opisyy . ![]() maam prośbee czyy macie może jakis opis z sytuuacją taaka żee chłopaak zdradził dziewczynee a później ją za to przepraszał i chciał powrotu . ? Opissy mogąa być mocnee poniewazz jestem pod wielkaa presjaa (ze sie tak wyraże ![]() ![]() ![]() ![]() *AnusiaPn *WhenYouComeBackToMe *TiScatteroUnaFoto *snowball *88natalia *iss94 *ajjrisz *milusiaam*loveISshit *MarcelinKaaa *Kiiciiaaa *Zaklęta Księzniczka *Przerysowana *Czekoladka66 *RealGirl89 *Styrana i inni .. bo macie prześliczne opisyy wszyscyy ![]() ![]() ![]() Coś ode mne : Sztuka : "Carpe diem" Opanowana do perfekcji . ![]() Jle jestem ci winna/winien , ile policzyłas/łeś mi za swą przyjaźn .? Najchętniej zamknął bym cię w klatce , bo kocham na Ciebie patrzeć . ![]() Narazie tylko tylee ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3341 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Fajneee ;* A teraz mam do was prośbę... Macie może opisy coś do chłopaka ? co wyrazi jak bardzo mi na nim zależy? aaa 2 - to do przyjaciółki , której dziękuję za wszystko i za to , że jest ;* Pozdrawiam ![]() Ps. Świetna ta strona . ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3342 | ||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Przepraszam, że dopiero teraz, ale tak wyszło. * Ktoś kroczy z Tobą w ramię w ramię. ;* * przyjaciele to skarby._ .ofiarowują mi ukojenie._ .trzymają mnie za ręce._ * Mieć przyjaciela, który zawsze pomoże. * O każdej porze dnia i nocy, Jego telefon czuwa. * I wywywa ze mną każego, kto mnie zostawił. ON. <3 * Dzięki niemu radość i uśmiech. * Przyjaciel - ktoś, przed kim możesz myśleć głośno .. * Przyjaźń jest subtelną rozkoszą szlachetnych dusz. * jeśli kiedykolwiek będzie Ci potrzebne moje życie.. Przyjdź i weź je.! Nie wiem ![]() Brak weny. Cytat:
* Bo ta przyjaźń była wyjątkowa. * Wraz z Jego pojawieniem umarła nasza przyjaźń .. * Tyle chwil spędzonych tylko razem .. I jeszcze prośba. Bo teraz chce żeby wszytsko się zmieniło na lepsze, że zaczynam nowy dział w życiu z Nim. <3 Że nie ważne co było, teraz dbam o siebie [ aparacik ], i wgl. czas wielkich zmian. Ale takie .. tajemnicze. 3martyna3; societygirl17; kee; styrana; r0zunia; abunee; Frizz; 12 Stronka; RealGril89; xxxJuanaxxx; agattee; Lougess; snowball; TiScatteroUnaFoto; TwOjaImaginaCja; MarcelinKaaa; AnusiaPn <3 Kocham Wasze opisy. More, more and more! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3343 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() No i teraz dwa serduszka biją... Mała cząstka mnie... Tuż pod serduszkiem... I ścielę Ci -całą mnie... Taka mała kochana gwiazdeczka udoskonala moje wnętrze... bardziej niedosłownego nie umiałam ![]() Cytat:
![]() To już koniec bejbe...skończyło się love story... Nie znasz słowa żegnaj?To zajrzyj do słownika! TyWciążWierzyszŻeNaprawis zWszystko.NieNaprawisz.Oo oj jakMiPrzykro.. Unikam szaryg smug Twych rąk,więc zapomnij i nie wymachuj już Może i jesteś księciem,ale nie z mojej bajki... Mam już dosyć facetów w stylu 'cokolwiek zrobiłem przepraszam" Obiecał:"ja cie nie skrzydzę" -odparła "to tylko kwestia czasu"... "ładnie mówisz.. szkoda, że kłamiesz." Legenda o smoku uczy, iż nie należy zaspokajać głodu byle baranem... Kobieta nie zawsze wie czego chce, ale zawsze wie czego nie chce DUPEK to facet, ktoremu wydaje sie, ze moze cie miec tylko dlatego ze tak mu sie wydaje... Kochanie wiem w co grasz, ta pokerowa twarz nie zmienia nic,bo ja już mówie pas Ty chcesz mnie zniszczyć kłamstwem... Ja Cię zniszczę szczerością... Faceci są jak zmarszczki myślisz że się ich pozbyłaś a oni wracają Nie myśl sobie, że na zawołanie przybiegnę... Za późno.. hastalawista, bejbe ;D Żaden Twój Gest Już Nie Zatrzyma Mnie.. Na nowo wymyślam sobie życie.. Ciebie nie biorę pod uwagę... Coś Ci leży na sumieniu? To idź do spowiedzi a nie przyłaź do mnie! Ja? Ciebie? wypchaj sie! Kocham tych, którzy na to zasłużyli. Nie... to nie Ty. Taki duży chłopiec, a taka ciota i mam cie juz w dupie.. Tak, to jest tupet!! Na zawołanie to kelner w barze, o ile obsługuje dupków, a nie ja Obchodzisz mnie tyle co średnia cena marchewki w Pekinie. Nic więcej sie rozpisałaaaaam ![]() ![]() _________ żeby nie było offtopa to taki jeden skromniutki bo chce iśĆ wreszcie te włosy wysuszyĆ ![]() Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3344 |
Raczkowanie
|
XxValedictionxX tylko cos takiego przychodzi mi teraz do glowy:
ja nie będę już więcej kochać, żeby nie wiem co do Ciebie nie wrócę.. _______ spośród wszystkich ludzi dzisiaj wybieram Cię.. pewnie wszystko kiedyś skończy się nagle szczęśliwie.. tak po prostu tylko razem mamy sens, jak dwie połowy jednej bajki.. żyjemy niby z sobą, ale ciągle obok.. nie ma nas na żadnej ławce w parkach świata.. nie ma nas na żadnym rogu ulic w mieście.. całe życie czekam na Ciebie, kiedyś musisz przyjść.. |
![]() ![]() |
![]() |
#3345 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
i wzajemnie ![]() ![]() ![]()
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3346 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dwa serca w jednym ciele. małe szczęście. rozwijające się we mnie szczęście. różowy albo niebieski ;P pod sercem Cię mam. Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.(ale to już zbyt dosłowne raczej ![]() mała istotka, ale jakże ważna. moje Ty oczko w głowie. hmm, tylko tyle. pozdrawiam i gratulacje ![]() i opis: Pocałunek powinien być jak koniec dotychczasowego życia. ("P.S. Kocham Cię")
![]() |
#3347 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
_Przestajesz mnie fascynować-zaczynasz mnie w****iać. _Kotku, nie kocham Cię wcale. Chciałam tylko Cię zaliczyć. I jak, miło Ci? ![]() _Mówisz, że się zeszmaciłam. Ja mówię, że w końcu stałam się taka jak Ty. _- A ja ? - nie narzekam, bo się tobą brzydzę. Śmiało mogę to powiedzieć - ja cię k...a nienawidzę .. _ Panicz się k*rwa znalazł.. tylko od siedmiu boleści taki ![]() _Ty to masz chyba po prostu syndrom niedopchnięcia.. Niejestes wcale taki cool^^ ![]() _szastasz słowem "kocham" lekko, myśląc ze miłość juz znasz. ohho racji nie masz ;] _przed nia kochałes inna - też mówiłes ' na zawsze'. phi! straszne. ` _"zero szacunku, ignorancja tak po prostu dla zabawy.." _freedom means the most .. wolność znaczy najwiecej; DD _nie dorabiaj marnej ideologii. ot, nie kocham. i tyle. _bo teraz przeszłość już nic nie znaczy.. _I dreamed I was missing, you were so scared .. Śniłam, że mnie zabrakło, a ty byłeś taki przerażony.... _One day you're going to wake up and realize how much u care about me and when that day comes I'll be waking up with the guy that already knew... Pewnego dnia obudzisz sie i dojdzie do ciebie ile dla ciebie znacze, i kiedy ten dzien nadejdzie ja obudze sie obok chlopaka ktory o tym juz wiedzial. _I żałuję tamtych słów. Że nie opuszczę, że do końca, że zawsze. ![]() _Be Right Back I'm Ignoring your ugly face and eating ice cream zaraz wracam, ignoruję twoją paskudną twarz i jem lody ![]() _Oczywiście, że jest fajnie. Już Cię nie kocham. Czemu pytasz? ![]() _odpieprzyłeś komedię. ![]() _Now I'm fine, cos' I'm focused you out of my life... Teraz już wszystko w porządku, bo jestem skoncentrowana na tym, że juz nie ma cię w moim życiu Noo.. moze sie cosik przyda; DD ;* Cytat:
Rozumiesz? Nie mogę spać bez ciebie, myśleć bez ciebie.. _Got me lookin' so crazy, my baby, I'm not myself lately, I'm foolish.. Sprawiasz, że wyglądam jak szalona, moje kochanie, nie jestem sobą, jestem głupia.. _I'll stand by you, won't let nobody hurt you.. Będę przy tobie, nie pozwolę nikomu cię skrzywdzić.. _- Wiesz gdzie leży niebo? - Wiem, on jest moim niebem. _jeszcze nikt niczego tak dużo nie zrobił jak ty. ![]() _Ty jesteś inny, Ty mnie rozumiesz ![]() _tej jesieni pachnę latem i tobą... _-Myślisz o przyszłości? -I co widzisz? -Ciebie kochanie ![]() _Chcę oddac Ci całą siebie. ![]() _Kocham Cię bezwarunkowo... Oddaję Ci nawet więcej niż mam do oddania. _bo go kocham. reszta może z n i k n ą ć. _gdy jesteś w pobliżu sięgam nieba.! _każda dziś cieplejsza myśl.. to Ty. _Serce mi bije.. gdy widzę Twój uśmiech.! _klucz do mego serca jest w twojej kieszeni, skarbie. ![]() _jesteś. jestem Ciebie całkowicie pewna. ![]() _wszystko wiruje gdy on na nią patrzy ![]() moze cos wybierzesz; DD ---------------------------------------------------------------------------- Iii ode mnie:P _Dotykasz..jakbyś chciał wyczuć każdą moją cząstkę,i zapamietać na zawsze.. _czasem lepiej stracić kogoś na zawsze niż ciągle spotykać wiedząc ze to koniec.. _jest zbyt wiele chwil w których myśle,że jesttem nic nie warta.. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3348 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
_To co było,przemineło,stawaim na jutro. Postawisz ze mną? _Z uśmiechem na twarzy zaczynam cos nowegoo; )) _Bo teraz chce odnalesc to co we mnie jest od zawsze.. w sercu;* _ i kazdy bez wyjątków, nawet ty mozesz zacząć wszystko od początku .. Przepraszam tylko tyle mam .. moze bd pasowało ![]() i życze powodzenia ![]() ----------------------------------------------------------- _Nie poznajesz mnie. Ja tak samo nie poznaje siebie Aż w głowie mi się je**e od tych ludzi i od Ciebie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3349 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Byłam w bardzo podobnej sytuacji i mam tylko takie: stał i czekał na mnie.. a, nie.. przewidziało mi się.. I tried to be perfect. But nothing was worth it. / Próbowałam być idealna, ale nic nie bylo tego warte. Dla zakochanego ? ja jestem ja, ty jesteś ty, my jesteśmy my. A wszyscy inni są obcy .. hm widocznie nie byłeś zakochany. On był taki czarujący... Ona tak naiwna w miłości wszystko jest wszystkim ! a zdrada to zdrada ! Ja jestem ofiarą. Tylko widzisz, to można zmienić a Ty dupkiem pozostaniesz wiecznie chciałabym odnaleść tamte dni. ale już nie pomyślę o NAS ! bo tego już nie ma.. Cytat:
![]() Bo z tobą wszystko będzie łatwiejsze... Teraz wszystkie złe dni obrócimy w dobry żart Ale krok za krokiem niesie cię pozytywna myśl, że nei jest źle, że wszystko ma jakiś sens Zaczarowana bajka bez końca niech trwa Zajrzyj w moje oczy...One już nie boją się łez. JUŻ nie... Tak słodko tak niewinnie tak już nie raz było Być Tam Gdzie Ty...prowadzić Cię Za Rękę...z Tobą Śnić... Podnieś głowę w strone nieba, uwierz skrzydłom, własnym skrzydłom. Może coś takiego? ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3350 |
Raczkowanie
|
Miło, że się moje opisy podobają. (; Dziękuję.
3Martyna3, postaram się pomóc. Najchętniej schowałabym Cię do kieszeni. Przyjacielu. Spójrz. Tak ciężko teraz o prawdziwą przyjaźń. A ja na szczęście mam Ciebie. Chodzi o to, że mam po co żyć. Odkąd Ty jesteś obok. Zna nawet myśli, których nigdy nie wyznałam. Prawdziwy przyjaciel. Żyjmy tak jak każdy chciałby żyć. (: W wiecznej przyjaźni. Trzymasz w dłoniach mój świat. : ) Przyjacielu. Chodź! Pójdziemy razem kraść powietrze. Gdy patrzymy razem w górę...niebo się przybliża. I tęsknić, wiedząc, że i Ty tęsknisz. Ty, najlepszy jakiego znam. (: Jak piękne jest życie odkąd zagościłeś w moim świecie. Proszę. Mów mi jak najczęściej...że jesteś, że będziesz. Przy Tobie nawet niebo wydaje się być tak niedaleko. Wybacz, nic innego mi do głowy nie przyszło. Domiiniisiia. Będzie łatwiej razem nam. życia nowy dział czas zacząć. Bo jesli chcę dojść na szczyt, nie mogę narzekać, że jest pod górkę! Zaczerpnę powietrza aż się nim zakrztuszę. Życia nowego nurt... Wędrówka po zaczarowanym ogrodzie...w poszukiwaniu nowego JA! Kres samowystarczalności. Czas na zmiany, moi drodzy. Nie zbuduję życia na kłamstwie. Przy Tobie, wszystko na nowo. zmiany...i czas się dowiedzieć, co jest po drugiej stronie tęczy. Rękawy zakasać i wziąć się za siebie. Nowy początek, wspólny początek. Wiem, że życie to krucha sprawa. Więc zaczynam o nie dbać. Byle nie zapomnieć o przeszłości. I zacząć wszystko na nowo. Ucząc się na błędach, składam swe życie na nowo. Przy Tobie. Tylko tyle mi do głowy przyszło... _______________ Gdzie są? Gdzie są jej marzenia...? Człowiek bez miłości jest zagubiony w świecie obcych i wrogów. Nie ma nic bardziej żałosnego od niespełnionych marzeń... Czasami ceni się kogoś za bardzo, aby można go było pokochać. A miejsce, które zajmował w jej wspomnieniach... pozostawił na pastwę polnych maków. Bo miłość sądzi sercem, nie oczyma. Prawda o prawdzie jest taka, że rani. Więc kłamiemy... Szukam się. W przenikliwej samotności. W gorzkiej radości... Puste oczy, pełne kłamstw. Sumienie miał czyste. nieużywane... Możesz mnie nienawidzić. Bylebyś mnie kochał... Podłemu życiu plujmy w pysk. Jesienny deszcz. Może zmyje ze mnie Twój dotyk... Nie tylko ja czuję ten chłód. A kiedy uznasz, że jesteś już gotów...pomogę Ci się zmienić. Dawno wracam stąd, gdzie Ty dopiero idziesz... Gdzieś jest miejsce, które znamy tylko my. zaufaj mi. Jedna z tych nocy, w których nie ma nadziei na świt. A dzisiaj? Dla mnie nie znaczysz już nic... Po co mam Cię zabijać, skoro oboje jesteśmy już martwi? Kochająca bez nadziei. Spójrz poza horyzont. Otumaniona zapachem magnolii. Ja dla Ciebie? Zawsze mniej niż sądzę... Umrę, a ty będziesz moim mordercą... Zatrzymać nieskończoność w garści i wieczność w chwili! Jeden z bandy frajerów, który chciał zostać poetą..
#3351 |
BAN stały
|
a ja znikąd się więcej nie dowiem, niż z oczu Twych i powiek <3
bo tyle siebie znam ile z oczu Twych wypatrzeć zdołam i ile zrozumiem, szeptów pod stołem.. gdy do nieba znajdę schody, czy wystarczy sił by odejść ? |
![]() ![]() |
![]() |
#3352 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kradnę wszystkie ![]()
![]() |
#3353 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
everything is different and everything has change \ wszystko jest inaczej i wszystko się zmieniło Ty.Nowa Ja. Do szcześcia wystarczy. idąc trzymając się za ręce zmieniamy rzeczywistośc... bo z Toba wszytsko wydaje sie prostsze;* wzięłam czystą kartkę i garść ołówków. zaczynam od nowa. niestety ode mnie tylko tyle... |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3354 | |
BAN stały
|
Cytat:
o kochana ![]() ![]() Tyko takie coś : -Słowo przepraszam już nic dla mnie nie znaczy. Nie cofnie czasu ani nie wybaczy[?] -Nie podchodź mam alergię na zdradę. -Nie wierz nigdy mężczyźnie, dobrą radę ci dam. nic gorszego na świecie , nie przytrafi się nam. -Znowu kłamiesz . Byłeś kłamcą, jesteś nim, tak zostanie. -Naprawdę kochałeś ? -Nie ! To ja naprawdę wierzyłam... -Nie,nie! trzeba było pomyśleć zanim to zrobiłeś. -Obietnice.. przyrzeczenia.. wszystko puste słowa, bez znaczenia.. --I'm not the type to get my heart broken Nie jestem tą, której łamie się serce - jesteś zwykłą szmatą ![]() to z wizażu ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3355 |
Raczkowanie
|
Nauczyłam się chodzić, nauczyłam mówić, nauczyłam kochać. Kolej by nauczyć się żyć bez Ciebie? To dla mnie pestka!
Nie chcesz? W porządku. Ja nie pytam dwa razy, nigdy też nie proszę. Wyrzucić Cię z serca? Phi! to już depilacja nóg bardziej boli. ![]() To nie tak że nie mam serca. Mi już po prostu nie zależy... Wiem, że nie stać Cię na powiedzenie niczego mądrego. W końcu z pustego to i Salomon nie naleje ![]() ![]()
![]() |
#3356 |
Przyczajenie
|
Kochane!
Sprawa jest taka, że mam/ miałam swietnego kumpla. Ale teraz poszlismy do innych szkół i kontakt się urwał. Jakby tego było mało wpadł w dziwne towarzystwo i teraz dla szpanu chwali sie jaki to on nie jest fajny bo pije, pali i ćpa... ;/ Chodzi mi o opisy ze szkoda mi ze kontakt sie urwal a jeszcze bardziej mi przykro i smutno z powodu tego co sie z nim stało. Wdzieczna bede ogromnie za wszystkie opisy. |
![]() ![]() |
![]() |
#3357 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
może to nie nam pisana jest, taka miłość aż po życia kres Wiemy oboje, że prawda była rozstrojona jak bym miała zaufać? nie odda mi juz nikt straconych lat. nie chce zyc w kłamstwie. wypłakałam co trzeba było. ale nie myśl, że mi przeszło. starałam sie ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3358 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
i nie będzie co ma być, tylko będzie po mojemu. zmiany na lepsze (; od dzisiaj całkiem inna ja . bo Ty dajesz mi siłę by stawać się lepszą . <33 remanent w moim życiu . nowa ja <33 Tylko i wyłacznie z Tobą ;* mam nadzieje ze pomogłam . ^^ ; ****
![]() ![]() |
![]() |
#3359 |
Zadomowienie
|
xxxJuanaxxx - Dziekuje Skarbie. ;* Oczywiście zaieram.
![]() czekoladka66 - Wierszyk śliczny, opisy również. ![]() AnusiaPn - Cudowne to i tak mało powiedziane. Dziekuje. ;* Domiiniisiia - Nic nie szkodzi. ![]() styrana - Kradne wszystkie! Jesteś cudowna. ;* Dziekuje. ![]() I coś ode mnie: ..a te rany nigdy się nie goją. Życie się toczy, choć czas się zatrzymał.. ..i słyszę tylko jak cisza krzyczy. Z Tobą być, z Tobą śnić, Całe życie tylko ja i Ty. Dzielić łzy, sprawiać by Całe życie tylko ja i Ty.. Jak problem, to w parze z następnym.. Powiedz..ile życie ludzkie warte jest.. Powiedz..ile jeszcze spadnie słonych łez.. Powiedz..ile jeszcze będzie tak, jak jest? Nocami łatwo się wspomnieniami do wszystkiego wraca.. Z każdym dniem wiem, że coraz więcej nas łączy, lecz każdy spełniony sen kiedyś musi się skończyć.. Gorący romans, różnica przekonań, historia o nas..
![]() |
#3360 |
Zadomowienie
|
I don't want to fall in love
Just want to have a little fun ty bedziesz piszczał, a ja bedę tańczyć na Bablionu zgliszczach.. a my robimy te manewry po nocy.. go ahead, let me feel myself hot boy, rock boy, fun toy.. sex me so good i say blah blah blah.. who is the best, i don't have to ask ya.. auta, piski, dziwki na maskach.. raz dwa, jazda na maaxa.. wchodze w wasze gusta jak wtyczka do gniazdka.. fraaanka- jestem tamia, a nie tania ![]() od środy dopiero bedę mieć stałe łącza..
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:37.