|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3331 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: ` Rocznik '93 . cz. VI !!! ;))
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3332 |
Zakorzenienie
|
Szczerze powiedziawszy to wkurzają mnie takie osoby co napiszą w tym wątku , nabiją posty przez 2 tyg. a później nie udzielają się w ogóle , dlatego może nie lubimy jak dużo nowych przyjdzie bo po mies. po większości słuch po nich zaginie?
#3333 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3334 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bwtij no właśnie.. trudno coś powiedzieć jej, żeby nie urazić ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3335 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3336 | |
Zakorzenienie
|
[1=6a7e0cf2eda2bda4316abe8 4f76a420338a84d81_65555cc f31198;10254067]bwtj powiedź, żeby jej nie urazić, że np. twoja mama czasami go pożycza od ciebie, więc nie możesz jej go pożyczyć. Nie wiem nic innego do głowy mi nie przychodzi.[/quote]
no chyba właśnie tak zrobię, powiem jej że moja mama go używa xD Cytat:
![]() innej koleżance pożyczyłam książkę, nową (ja czytałam raz) i to już chyba jakoś w październiku... i do tej pory mi nie oddała... a ja prosić się nie będę, bo książka mi potrzebna nie jest, to niech sobie ją ma i się podnieca że taka nowa i niezniszczona ("Pamiętnik Cathy") ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3337 |
Zakorzenienie
|
bwtij , ja bym się upomniała o tą książke no bo sorry !
![]()
#3338 |
Konto usunięte
|
Ja to chyba się nie zaliczam ani do starych ani do nowych, bo jestem tu gdzieś od początku tego roku. Wtedy była chyba pierwsza część, ale wtedy też nie było tak szybkiego tempa pisania
![]() A co do książki, bym powiedziała, że jest mi potrzebna. To trochę wkurzające jak ktoś pożycza i nie oddaje. Edytowane przez 6a7e0cf2eda2bda4316abe84f76a420338a84d81_65555ccf31198 Czas edycji: 2008-12-29 o 12:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#3339 |
Zakorzenienie
|
muszę się z Wami podzielić moim nowym odkryciem muzycznym
![]() http://pl.youtube.com/watch?v=Uqbs1A...eature=channel ... ta rura, twoja matka, jest chyba z ruskiej mafii ![]() nie moge z tekstu tej piosenki jak i z samego Szymona vel. rapera ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3340 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja bym tak nie mogła trzymać nie swoich rzeczy w domu. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3341 |
Zakorzenienie
|
Sweet , dobre to
![]() Ja spadam ![]() ![]() i tak sobię myślę czy nie jechać jutro do Bdg albo do Trn zostało mi 130 zł a torebke muszę kupić! mama pewnie mi nie pozwoli jechać ![]()
![]() |
#3342 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a tak w ogóle, jest tu jakiś temat dot. tego jak malować się eyelinerem? :P Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3343 |
Zakorzenienie
|
ale się porobiło
![]() ja jestem tu od pierwszej części, więc uważam się za wiekową ![]() ![]() jeżeli mam być niemiła - droga helenko - nie wiem czy to jeszcze czytasz, ale fakt, jesteś tu od wczoraj a nabiłaś w całym wątku ok.80 postów ![]() szczerze wkurzało mnie to jak pisałaś post pod postem (jeżeli jesteś tu od 2007 to powinnaś już wiedzieć, że istnieje cos takiego jak edycja postów ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3344 |
Konto usunięte
|
![]() ![]() Madelajn a Helenki chyba już nie ma, bo nie widać jej w 'obecnie przeglądających' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3345 | |
Raczkowanie
|
Ej dziewczyny, wiem, że chciałybyście już skończyć ten temat, bo po co go wlec w nieskończoność, ale nie mogę się powstrzymać od napisania czegoś... Jeżeli mam być szczera (i trochę wredna
![]() Ale po przemyśleniu tego co zaistniało, uznałam, że macie racje. Dianka, rozumiem Cię, bo ja też jestem gotowa powiedzieć Wam wszystko albo prawie wszystko, chociaż prawie w ogóle Was nie znam. No i po tym co napisałam, nie widzę rozwiązania problemu - nie jestem w tym dobra. A mnie rozłożyłam grypa, leżę i kwiczę. Z sylwestra oczywiście nici ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez E l a t e Czas edycji: 2008-12-29 o 13:26 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3346 |
Konto usunięte
|
Szybkiego powrotu do zdrowia. Ja chyba na Sylwka też w domu będę, albo przejdę się do koleżanki, jeszcze nie wiem.
Ejj.. a poprosiliście kiedyś chłopaka do tańca? |
![]() ![]() |
![]() |
#3347 |
Zakorzenienie
|
jestem pewna, że Helenka i tak to przeczyta
![]() żadnej nie chodziło o kogoś urażania, ale taka jest prawda .. |
![]() ![]() |
![]() |
#3348 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3349 |
Zakorzenienie
|
nieno. czuje się świetnie
![]() kiedyś eM podał mi tytuł piosenki `forever yours` [jeszcze z nim byłam] i dzisiaj sobie przypomniałam i znalazłam tą piosenkę. ![]() spójrzcie na tłumaczenie tekstu ![]() "Twój Na Zawsze" 1. Jest taka chwila, w której moje serce jest szeroko otwarte Są takie dni, w których myślę, że mogę uleczyć własny ból Są chwile, w których mógłbym do Ciebie przyjść i Ciebie zranić Mógłbym powoli doprowadzać Ciebie do łez Mógłbym wysłać Ciebie do piekła, bo wszystko o Tobie wiem Ref. Chciałbym znaleźć coś więcej Najlepiej kogoś, dla kogo jestem stworzony Więc wstydź się kochana, Bo jetem twoim na zawsze 2. Byliśmy sobą na wzajem przez jedną noc Byłaś mną a teraz nikogo tu nie ma takiego jak ja To są jedynie krzyki budzące mnie ze snu A przemoc czuć w powietrzu wypełniającym mój pokój To pozwala mi żyć w zdrowym rozsądku, nawet, że Ciebie nienawidzę sunrise avenue - forever yours.mp3 ;[[[[
#3350 |
Konto usunięte
|
Dianka może on to inaczej odebrał. Może wcale nie tłumaczył tej piosenki tylko znał tłumaczenie tytułu i podał ci ten tytuł aby ci sprawić przyjemność, a nie przykrość.
![]() Wiecie co chciałam się oduczyć wstawiania wszędzie gdzie się da emotek, ale jakoś nie mogę. Trochę dziwnie się czuję jak na końcu albo gdzieś tam nie postawie np. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3351 |
Zakorzenienie
|
Dianko! kocham tą nutę
![]() chociaż ma pewnie z 1,5-2 lata .. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3352 |
Zakorzenienie
|
ja150 też tak myślę
![]() ![]() haha ja tez kiedyś stwierdziłam, że gdybym np pisała list do kogoś to bym chyb a te emotki rysowała ![]() ogólnie bardzo fajna ![]() Mii napisał dzisiaj smutny czemu do niego nie pisałam ostatnio ![]() wogle to pisałam z nim dzisiaj chwile no i poszedł na chwilke, ubrac się itp, wrócił, napisał, że jest, wszedł na zw i nie pisał już nic ![]()
![]() ![]() Edytowane przez Daiana Czas edycji: 2008-12-29 o 13:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#3353 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3354 |
Konto usunięte
|
może go ktoś zawołał. Ja np. też czasami tak robię. Piszę, że zaraz wracam, a potem mama przychodzi do pokoju i próbuje się wypatrzeć co ja ciągle robię na tym komputerze. A potem każe mi wyłączać. :/
Ja też kiedyś namiętnie zasłuchiwałam się w tą piosenkę ![]() ![]() Bożeeeeeeeee nikogo nie ma w domu oprócz moich braci, a przyszedł ten pijak znowu do chaty co żałował że nie jest młodszy, bo by mnie chętnie za żonę wziął. Boję się z pokoju wyjść. Mam nadzieję, że zaraz go bracia wygonią. |
![]() ![]() |
![]() |
#3355 |
Zakorzenienie
|
ja też
![]() ![]() [1=6a7e0cf2eda2bda4316abe8 4f76a420338a84d81_65555cc f31198;10254994]może go ktoś zawołał. Ja np. też czasami tak robię. Piszę, że zaraz wracam, a potem mama przychodzi do pokoju i próbuje się wypatrzeć co ja ciągle robię na tym komputerze. A potem każe mi wyłączać. :/ Ja też kiedyś namiętnie zasłuchiwałam się w tą piosenkę ![]() ![]() Bożeeeeeeeee nikogo nie ma w domu oprócz moich braci, a przyszedł ten pijak znowu do chaty co żałował że nie jest młodszy, bo by mnie chętnie za żonę wziął. Boję się z pokoju wyjść. Mam nadzieję, że zaraz go bracia wygonią.[/quote] może i tak, ale wiesz ![]() ![]() ![]() trudno, jak wejdzie na gg to mi Meliana juz poradziła, żebym tak żartobliwie zapytała czemu mnie tak często opuszcza ![]() ![]() ej kurde, współczuję ![]() weś mu w głowe książką rzuć ![]() ![]() albo właśnie braciom coś powiedz.. a on do Ojca przyszedł czy jak? ![]() ja dzisiaj rano w piżamie siedzę na kompie, a tu drzwi się otwierają, wpada sąsiad do domu jak do siebie ![]() ![]()
#3356 |
Konto usunięte
|
Do ojca przyszedł, naszczęście bracia już go wygonili.
Właśnie zapytaj się żartobliwie, ale pewnie nie robi tego celowo. A jak celowo, to polecę do niego z ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3357 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Też kiedyś słuchałam tej piosenki i wql sunrise avenue to był jeden z moich ulubionych zespołow ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3358 |
Zakorzenienie
|
[1=6a7e0cf2eda2bda4316abe8 4f76a420338a84d81_65555cc f31198;10255135]Do ojca przyszedł, naszczęście bracia już go wygonili.
Właśnie zapytaj się żartobliwie, ale pewnie nie robi tego celowo. A jak celowo, to polecę do niego z ![]() ![]() to dobrze ![]() dobra ![]() ![]() ![]() bo jak dzisiaj zapytał czemu do niego się nie odzywam z taką minką smutną ![]() ![]() ![]()
#3359 |
Zakorzenienie
|
zmieniłam avv ^^
trochę podobny do Mali, ale najwyżej za karę dostanę baciki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3360 |
Zakorzenienie
|
ja tak samo dzisiaj rano się panoszę po domu w pidżamie
![]() ![]() wescie kurde okres dostałam ![]() ![]() ![]() ![]() i co jeszcze? kurde jak dzisiaj eR do mnie nie napisze tzn. że się tylko mną zabawiał wczoraj ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:29.