Oczekujące Panny Młode 2011! ;) - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-24, 21:26   #3331
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88
Dot.: Oczekujące Panny Młode 2011! ;)

Dobranoc Moje Duperelki kochane

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-24, 21:41   #3332
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Hecate - musiałam posprzątać, bo nie cierpie bałaganu, ale kuchni już nie dałam rady - jutro też jest dzień
A co do sal:
1. Hotel Tyniecki - mało zdjeć na stronce Ale ogólnie całkiem spoko.
2. Hotel Junior - bajka Piękna jasna i przestronna sala i śliczne pokoje. Dla mnie rewelacja
3. Folwark Zalesie - niech nikt mnie nie zrozumie źle, ale nie cierpie wystroju ala stary dwór z jakimiś skórami na ścianach. Ale tak patrząc na tą salę nie jest nawet źle
4. Pałac Radziwiłłów - Sliczny Tak bajkowo wrecz.
Czyli podsumowując albo Hotel Junior albo Pałac Radziwiłłów.
Szkoda, że u nas nie ma takich sal Choć pewnie są, ale od osoby

Ma.ko
po wizycie u lekarza ok. Dostałam jeszcze jedna receptę i znowu kontrola za 2 tygodnie i powinno być ok już całkiem I świetne zalecenie dostalam - TŻowi bardzo się ono podoba
I mam ten sam problem ze świadkową

Nicola - nic się nie martw W 100% tak wygląda pierwszy dzień w pracy - ja też się nudziłam jak mops, a TŻ omal nie rozbił klawiatury głową gdy czytał ustawy Troszkę cierpliwości - wdrozysz się w to wszystko i będzie juz dobrze, zobaczysz
A z ćmą Ci pomogę -
Dzięki dziewczyny za gratulacje dla TŻ. Zrobiliśmy sobie dobry obiadek, dobrą kolację i winko ... a teraz TŻ śpi jak zabity Coś słabiutką ma glowę, a w sobotę na wesele - mam nadzieję, że dotrwa do oczepin A ja, ze się zmieszczę w sukienkę

I ja też idę lulu tylko musze kanapki TŻcikowi do pracy zrobić, żeby mnie nie budził rano kiedy mam urlop

Dobranoc dziewczyneczki

64 => 55

Edytowane przez ivona84
Czas edycji: 2009-08-24 o 21:49
ivona84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-24, 23:33   #3333
niunia32
Zakorzenienie

no tak, Was zostawić na chwilę i ciężko nadrobić...

ja już nie wiem co komu mam odpisać

aaa co do łapania podwiązki to ja nie złapałam. nie leciało w moją stronę...

czekam na zdjęcia od fotografa...

dzięki za mile słowa.

a ja miałam iść dzisiaj do lekarza ale znowu wizytę będę musiała przełożyć. niestety okres dostałam na weselu..

dzisiaj sobie za to spędziłam miłe popołudnie z TŻ. obejrzeliśmy film "duchy moich byłych" czy jakoś tak.

a co do KACVEGAS to ja widziałam, mi się podobało

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-24, 23:59   #3334
tinussia90
Raczkowanie

Przepraszam ale nie odpiszę każdej z osobna bo nie jestem w stanie :P

Dzień minął mi bardzo milutko z TŻ tak słodziliśmy sobie bardziej niż zwykle Od paru dni trapi mnie sprawa z naszą salą dowiedziałam się parę złych rzeczy od dziewczyny, która miesiąc temu miała tam wesele gryzie mnie to strasznie i najchętniej poszukałabym innej ale chyba pozostaje mi tylko mieć nadzieję, że zanim nadejdzie czas mojego ślubu to to się poprawi niechcę dodatkowo denerwować się w TEN dzień takimi rzeczami zobaczymy co powie nam po wszystkim znajoma, która ma w październiku wesele właśnie tam...

Dobrej nocy życzę

Zaręczyny - 24.05.2009r.

Ślub - 4.06.2011r.
tinussia90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-25, 05:56   #3335
nicolaaa
Rozeznanie

Dzień dobry dziewczęta,

Ćma się gdzies schowała całe szczeście albo jej nie słyszałam bo byłam zmęczona
No to za pół godzinki śmigam dalej się ponudzić
Miłego dnia

nicolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-25, 07:39   #3336
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Dzień dobry
Chyba zwariowałam, że tak wcześnie wstaje na urlopie

Tinusia - a co jest nie tak z Twoją salą? Mam nadzieję, że pod wpływem jakiś zlych opinii się poprawi i na twoim weselu będzie jak marzenie

Miłego dzionka życzy Iwonka

64 => 55
Stary 2009-08-25, 07:50   #3337
cobra115
Zakorzenienie

HeY

A mi wieczorem net nie działał;(
Mam nadzieję, że dzisiaj już będzie i zdąże poczytać... Zaraz zmykam do pracy... ostatni dzień... ostatnie 12h czy 13 h

Kiss
Stary 2009-08-25, 08:24   #3338
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

ivonka cieszę się, że już jest wszystko dobrze I chyba wiem o jakie zalecenia chodzi hehe. Ale Ci dobrze, masz urlop.

niunia my też czekamy n zdjęcia od fotografa hihi. Na ostatnim weselu którym byłam welon też niestey nie poleciał w moją stronę. Ale mój TŻ złapał musznik. dziewczyna która złapała welon wyszła za mąż w zeszłym roku hihi.

tinusia a co się dzieje z twoją salą??

cobra Ty też zaczynasz urlop?? Pamiętam jak w zeszły roku brałam urlop końcem sierpnia. Jako jedna z ostatnich. Wszyscy juz zapomnięli że byli na urlopie a ja dipiero szłam hehe.

Ok wracam do pracy, bo jescze mnie zwolnią

ivona wracaj do łóżka :P

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-25, 08:38   #3339
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Ma.ko wróciłam, ale tylko dlatego, zeby poczytać TŻ rano mnie budzi, bo on chciałby ze mną porozmawiać, a ja się już wybudzam i nie ma szans, żebym zasnęła. Dziś mu o tym powiedziałam i obiecał, że już nie będzie mnie budził - zobaczymy
Jak składałam podanie o urlop to sekretarka mi powiedziała, ze już wszyscy byli na urlopie, a ja nie
Miłej pracy dziewczynki

64 => 55
Stary 2009-08-25, 08:55   #3340
tinussia90
Raczkowanie

Dzień dobry Ślicznotki

ivona, mako mało jedzenia, trzeba pilnować i upominać się żeby soki donosili, za orkiestrę przecież płaci się normalnie a nie mieli połowy dań w dodatku nie wolno robić zabaw z użyciem krzeseł... aachh co robić?

cobra pewnie dzisiaj praca Ci zleci, że nim się obejrzysz już w domu będziesz

Niedawno wstałam jak TŻ wychodził na praktyki, jem śniadanko a później zakupy i gotowanie obiadku

Zaręczyny - 24.05.2009r.

Ślub - 4.06.2011r.
Stary 2009-08-25, 09:01   #3341
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Tinusia - masz podobny plan dnia do mnie
A powiedz mi co do tej sali - co masz jeszcze załatwione poza salą? Bo jeśli nic to mozna się rozejrzeć za inna.
I jeszcze jedna zasadnicza sprawa - dlaczego wybrałaś tę, a nie inną?

64 => 55
Stary 2009-08-25, 09:16   #3342
tinussia90
Raczkowanie

ivona mamy jeszcze zespół załatwiony... Wybraliśmy tą salę, bo pomieści 110 os. i jeszcze będzie dużo miejsca do tańczenia, a w innych niestety różnie to wygląda... Cena atrakcyjna i gwarancja, że w 2011 roku się już nie zmieni, a przy sytuacji finansowej moich rodziców to ważne w dodatku to nowa sala i było dużo wolnych terminów. No i bardzo blisko jest...

Zaręczyny - 24.05.2009r.

Ślub - 4.06.2011r.
Stary 2009-08-25, 09:26   #3343
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Słuchaj to jest nowa sala jak piszesz, więc jeszcze wszystko moze się zmienić do Twojego wesela. Nabiorą wprawy w organizacji - pewnie na dzień dzisiejszy nie wiedzą ile jedzenia ma być na tyle i tyle osób. Pewnie krytyka się też znajdzie, a mam nadzieję właściciele wyciągną konsekwencje. Możesz podjechać do sali i poinformować właścicieli o swoich wątpliwościach. Miejmy nadzieję, że wyciągną wnioski.

64 => 55
Stary 2009-08-25, 09:46   #3344
Mustique
Lena

Cytat:
Napisane przez jolkajp Pokaż wiadomość
(...)

A w watku nie zauwazyłam tematu sukienki swiadkowej(albo przeoczyłam). Chodzi mi o kolor, bo moja swiadkowa cos o czarnej przebąkuje (jest blobdynką,dosyć opaloną),ale nie wiem czy to dobry pomysl. i naprawde nie wiem.... bo w sumie ja uwielbiam czarne sukienki i ten kolor,ale na świadkową??? A tak obok tematu to moja swiadkowa swiadkuje mi, a potem ja jej ))
ja do sukienki i stroju mojej świadkowej wtrącać się nie będę. w co się by nie ubrała, będzę szczęśliwa że w tym dniu będzie stała z boku mnie i dodawałą odwagi!!!

Cytat:
Napisane przez lisiwona Pokaż wiadomość
Jest kucharzem, a od dzisiaj zastępcą szefa kuchni czy pomocnikiem szefa kuchni, jakoś tak to się nazywa dlatego tak ciężko dopasować nam salę bo zawsze coś się nie podoba, a to mi a to jemu
no to z menu na ślubie nie bedzie problemu. fachowa rada i świetne oko zawsze się przyda ....

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
HeY

A mi wieczorem net nie działał;(
Mam nadzieję, że dzisiaj już będzie i zdąże poczytać... Zaraz zmykam do pracy... ostatni dzień... ostatnie 12h czy 13 h

Kiss
ja też miałam problem. aż sie wkurzyłąm no.....
Stary 2009-08-25, 09:55   #3345
JennyAniolek
Zakorzenienie

Dzień dobry Dziewczyny

XxXJuSstiii - Wszystko będzie dobrze, musisz w to wierzyć, a tak się stanie!

nicolaaa - a z czego Ty się chcesz odchudzać ... Super, że godzina ślubu zaklepana i współczuję, że tak się wynudziłaś pierwszego dnia, może dzisiaj będzie lepiej.

hecate5 - no to mieliście niespodziankę, mogli przynajmniej zadzwonić... pierogi ruskie to jedno z moich ulubionych dań, a pierogi które robi babcia to już wogóle poezja ... Najbardziej podoba mi się ten pałac

Mustique - słodka niespodzianka, a z pogodą współczuję :/

sonek - witaj również gratuluję postępów w przygotowaniach.

ma.ko - a może zdradzisz przepis na swoją lasagne

cherrry2009 - trzymam dalej za salę, na pewno znajdzie się coś odpowiedniego.

niunia32 - śliczna fryzura

cobra115 - ja bym się nie bała o pogodę i plener, bo równie dobrze w czerwcu czy sierpniu może się popsuć pogoda. Może poszukaj na necie jakiś zdjęć czy filmików z jesiennych sesji i pokaż TŻ-owi ... A co do pracy to niech Ci dzisiejszy dzień szybko zleci

jolkajp - witaj! ładny pierścionek czarna sukienka? ... Widziałam KacVegas - fajny film i te przygody

elunka88 - co się stało ? już przeczytałam, nie za ciekawie

lisiwona - ładna suknia i również gratuluję awansu

senira666 -

MiciaKicia - bardzo ładny pierścionek

ivona84 - miłego urlopowania

tinussia90 - Może wstępnie porozglądajcie się za salami, ale poczekaj co powie znajoma. Chociaż na Twoim miejscu zmieniłabym salę raz dwa, bo nie chciałabym w tak ważnym dniu się denerwować z powodu tych rewelacji co opisałaś.
---

Wróciliśmy wczoraj popołudniu i wieczorem miałam już przygotowaną odp dla Was (oprócz tego co teraz piszę) i tak mi się spać chciało, żeby nie zdążyłam wkleić ... No to teraz mała relacja: Nasze przygody zaczęły się już pod moim blokiem. Byliśmy już trochę poddenerwowani, bo wyruszyliśmy z małym opóźnieniem, a tu TŻ mówi, że auto nie ma mocy i gaśnie. Okazało się, że poluzowała się jakaś rurka, którą trzeba było docisnąć. Potem w okolicach Opola zaczął padać deszcz, na tu jakoś tak śmiesznie wycieraczka po stronie kierowcy odskoczyła, że znalazła się obok lusterka. Nie mieliśmy kluczy, więc pomalutku musieliśmy zjechać z A4 i szukaliśmy sklepu, bo potrzebne były klucze, tak dotarliśmy do marko, gdzie spędziliśmy chyba z godzinę :/ a ostatnia przygoda trafiła nam się we Wrocławiu. Po tankowaniu TŻ trochę się zagapił i przejechaliśmy właściwy zjazd spowrotem na A4, więc trzeba było zawrócić na skrzyżowaniu, włącza się zielone, chcemy ruszyć a tu mały huk i stoimy. Okazało się, że tym razem wyskoczył zawór, który powinien się po takim huku sam schować, a on tylko do polowy i dobrze, że było go czym docisnąć - wczoraj w Rybniku też takie coś po tankowaniu się stało, więc podejrzewam że tak będzie, ale dobrze że wiemy już o co chodzi... Dojechaliśmy z małym opóźnieniem i imprezka zaczęła się wieczorem. Był szampan i pyszny tort , kuzyn ucieszył się z prezentów i miło spędziliśmy czas - jak to zresztą jest u babci - a pogoda przez cały weekend super W drodze powrotnej na szczęście nie mieliśmy już żadnych nie miłych przygód i w ogóle TŻ stwierdził, że auto lepiej chodzi po tej trasie, a co najważniejsze mało spalił

A późnym popołudniem byłam na małej imprezie, nasi opiekunowie z Oriflame wrócili z Konferencji w Rzymie - były dwie pyszne włoskie potrawy (łagodna i ostra - jak dostanę przepis to Wam podam) i dobre winko A w prezencie dostałyśmy śliczne malowane obrazki, każda z innym zabytkiem Rzymu (już wiem co w pierwszej kolejności zwiedzę na wiosnę) oraz małą buteleczkę wina, które otworzę jak za 2m-ce uda mi sie spełnić pewne kwalifikacje.

Za to dzisiaj szykuje się pracowity dzień, bo zaraz będę dzwonić do niemiłego Pana z W-wy, później muszę jechać do salonu play bo coś mi się stało z kartą SIM, a z miłych rzeczy to na poczcie czekają dwie przesyłki i mam nadzieję, że to moje kamyczki, to miałabym chwilę żeby znów cosik podłubać, ale efekty Wam pokażę jak TŻ wróci z aparatem Odezwę się później.

Miłego słonecznego dnia

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_1579.jpg (69,0 KB, 11 załadowań)

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017

Edytowane przez JennyAniolek
Czas edycji: 2009-08-25 o 09:57
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-25, 10:27   #3346
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

No no Jenny - przygody niezłe, ale najważniejsze, że dotarliście
A wiecie - mi też coś się wieczorem działo, ale jakoś non stop coś się dzieje

64 => 55
Stary 2009-08-25, 10:44   #3347
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Jenny - no to faktycznie nieźle, powiem Ci że teraz to tylko zostaje śmiać się z tego a torcik mmmmm....

Ivona - a co się dzieje?

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
ja do sukienki i stroju mojej świadkowej wtrącać się nie będę. w co się by nie ubrała, będzę szczęśliwa że w tym dniu będzie stała z boku mnie i dodawałą odwagi!!!

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2009-08-25, 10:56   #3348
JennyAniolek
Zakorzenienie

ivona84, elunka88 - to prawda, teraz pozostaje tylko się z tego śmiać ale na przyszłość już wiemy co sprawdzać w pierwszej kolejności.

Ivona - co się dzieje ? Mi też się ostatnio się coś działo, w jeden dzień bolało mnie pod pachą, chyba węzeł chłonny, a u babci bolała/y mnie żyła/y w lewej dłoni ale już jest ok

Uff jestem już po rozmowie, odniosłam wrażenie że Pan z W-wy trochę się stresował rozmową ze mną ale to co najważniejsze załatwione. Idę pomyć naczynia, bo już głośno wołają, a potem na pocztę.

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-25, 11:17   #3349
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Nic sie nie dzieje - zapomniałam dodać, że z netem mi się non stop cos kopsa Sorki za wprowadzenie w błąd U mnie wszystko w porządku, ale głowa mnie często boli - TŻ mi kazał do lekarza z tym iść - po co
Ale milo, że się o mnie troszczycie

64 => 55

Edytowane przez ivona84
Czas edycji: 2009-08-25 o 11:26
Stary 2009-08-25, 11:33   #3350
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Ivona - to może posłuchaj TŻ...

A ja musiałam dzisiaj latać po firmach i tak mnie buty obtarły że z jednej stopy to mi krew leciała....nie wiem jak ja dojdę na autobus po pracy a potem z przystanku do domu

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2009-08-25, 11:54   #3351
hecate5
Raczkowanie

Dzien dobry kochane dziewuszki

JennyAniołek
niezły miałaś wyjazd ale fajnie ze szcześliwie dojechaliscie i przyjęcie się udało

ivona84 kochana jak ty wcześnie wstajesz mnie tż czasem obudzi jak wychodzi do pracy ( a wstaje po 5) pogadam z nim, dostane całusa i przekręcam sie na drugi bok własnie wstałam ale fakt tez ze ide spac bardzo późno bo ok 3 w nocy. Nie moge wczesniej usnąć
Stary 2009-08-25, 12:05   #3352
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cześć Dziołszki

ivona- mnie też często głowa bolała i to strasznie jak mnie chwyciło to trzy dni byłam nie do życia :/ Dzień przerwy i znów. W końcu poszłam do neurologa i powiedziała mi, że to bóle na tle nerwowym i nic mi nie pomoże ale na szczęście od pewnego czasu nie miałąm akatów najgorzej było w szkole bo się strasznie męczyłam a i tak z lekcji nic nie wynosiłam. idź do lekarza, słuchaj TŻ-a

elunka- współczuję zrób sobie jakiś okład na stópki

jenny- no to mieliście hardkorowy dzień.. Dobrze, że cali dojechaliście do babci i weekend się udał

co do świadków to mamy problem, początkowo miał być mój chrzestny i siostra TŻ-a ale on jej nie bardzo chce i ja w sumie też. Nie mam w rodzinie żadnej kobiety, którą bym chciała na świadkową a TŻ żadnego mężczyzny nie wiem jak to rozegramy... W sumie ja bym mogła wziąść przyjaciółkę ale TŻ nie ma znów zadnego przyjaciela takiego prawdziwego i mam nadzieję, że jakoś się z tym uporamy

Ja zaraz jadę na miasto spotkać się z przyjaciółką Troszkę się za sobą stęsknilyśmy i muszę parę zdjęć wywołać
kurcze dziewczyny ze dużo piszecie i już nie wiem komu i co mam odpisywać a jak wrzesień się zacznie to dopiero będę miała zaległości

I ponawiam prośbę dotyczącą zespołu. Bardzo proszę Was o opinie
http://www.gbl.rybnik.pl/index.php?id=index
http://zespolvivace.prv.pl/
http://www.maestri.pl/zespol-muzyczny.html
który Wam się najbardziej podoba? Bo na TŻ-a nie mam co liczyć z opinią bo mi powiedział, że mu to obojetne

Miłego dnia

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-25, 14:04   #3353
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

A co to się tak cicho zrobiło?
Wiecie co, właśnie przeglądam wątek PM Kielce cz.II i trochę się przeraziłam kosztami....Generalnie mnie na wesele dadzą rodzice, ale TŻ.... on musi sobie sam zrobić...boje się czasami że nie uskłada tyle kasy przez 2 lata...

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2009-08-25, 14:12   #3354
kopikos
Raczkowanie

Cześć dziewczyny!

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Dzięki Honolinka
A tak ogólnie, jakiś zły dzień...szefowa mi każe lecieć do jakiegoś centrum medycyny estetycznej dowiedzieć się na kiedy ma termin wizyty. Wizyta napisana na jej męża - a on o tym nie może wiedzieć, a ona jakby nie mogła zadzwonić tylko ja muszę latać - nie mówiąc już że to nie należy do moich obowiązków. Tamta pier****lona bratowa znowu opowiada bajki na mój temat, czułam się jak śmieć jak się wczoraj spotkałyśmy i nawet na mnie nie spojrzała... i tak ogólnie...ale dziękuję
Za każdym razem jak piszesz o tej Twojej przyszłej bratowej to coraz bardziej jej nie lubię. Mam wrażenie że ona strasznie Ci zazdrości i dlatego taka wredna jest...

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
Ivona ty pracowita jesteś pokaż te kolczyki i dobrze się z tą pracą okazało
Ivona chyba nie potrafi siedzieć bezczynnie, bo widzę że niby na urlopie jest a ciągle jakieś nowe prace sobie wynajduje Mój tż wiele by dał, żebym ja była tak pracowita

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Dzieki dziewczyny za miłe opinie
A co do kształtu.. Hm ogólnie mi nie przeszkadza jedynie przy zakładaniu rajstop uważam zeby nie przychaczyc Ale tak to nie.. Wręcz nie wyobrażam sobie Go nie miec hihii ciagle sie nim bawie :P
Ja swojego pierścionka nie noszę na co dzień, ale gdy się gdzieś wybieram samochodem muszę go koniecznie założyć, bo w trakcie jazdy zawsze się nim bawię. Już nie potrafię prowadzić bez pierścionka

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość

EDIT: Ja jeszcze swojej świadkowej nie powiedziałam że nią będzie, bo boje się że do tego czasu się pokłócimy bo to jest taka "świeża" przyjaciółka od jakis 2 lat ale ja na panieńskie jakąś imprezkę w domu zrobię a ze świadkową się do spa jeszcze wybiorę nie widziałam jeszcze KAC VEGAS :/
Ja właśnie mam problem ze świadkową... Już od dziecka myślałam że będzie nią moja sąsiadeczka - obie zawsze marzyłyśmy żeby sobie świadkować na ślubie, ale od pewnego czasu nie potrafię się z nią dogadać. Odkąd zaczęła się spotykać ze swoim teraźniejszym chłopakiem strasznie się zmieniła i coraz częściej się zastanawiam czy nadal chcę żeby to ona byla moją świadkową.

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny za gratulacje dla TŻ. Zrobiliśmy sobie dobry obiadek, dobrą kolację i winko ... a teraz TŻ śpi jak zabity Coś słabiutką ma glowę, a w sobotę na wesele - mam nadzieję, że dotrwa do oczepin A ja, ze się zmieszczę w sukienkę

I ja też idę lulu tylko musze kanapki TŻcikowi do pracy zrobić, żeby mnie nie budził rano kiedy mam urlop

Dobranoc dziewczyneczki
My byliśmy na weselu w ostatnią sobotę i TŻ niestety nie dotrwał do oczepin
Stary 2009-08-25, 14:26   #3355
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
Napisane przez kopikos Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!

Ja właśnie mam problem ze świadkową... Już od dziecka myślałam że będzie nią moja sąsiadeczka - obie zawsze marzyłyśmy żeby sobie świadkować na ślubie, ale od pewnego czasu nie potrafię się z nią dogadać. Odkąd zaczęła się spotykać ze swoim teraźniejszym chłopakiem strasznie się zmieniła i coraz częściej się zastanawiam czy nadal chcę żeby to ona byla moją świadkową.
Mam ten sam problem....ja zawsze chciałam za świadkową mieć moją naj przyjaciółkę...ale ona urodziła dziecko w tym roku, i powiedziała że nie chce mi psuć wesela bo ona zbyt rozrywkowa ostatnio nie jest...Mam nadzieję że do mojego wesela kopnie w ojca dziecka...nie chciałabym jego ryja widzieć w TYM dniu. Wystarczy że bratowa bedzie i wezmę jedną z koleżanek które poznałam na studiach...To nie to samo co moja Madzia ale z nimi też się przyjaźnię....
Kopikos, masz troszkę czasu Słońce....

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2009-08-25, 14:29   #3356
lisiwona
Raczkowanie

GG do lisiwona

No to się Wam pochwale w końcu mamy salę! Zdecydowaliśmy się na hotel mercury w Toruniu. TŻ trochę stęka, ale ja już postanowiłam i w końcu menu mu mniej więcej pasuje Zdecydowaliśmy, że weźmiemy tą salę, ale kobitka nam powiedziała, że rezerwacje dokładnego terminu to mamy zrobić po Bożym Narodzeniu bo oni na 2011rok jeszcze nie robią. Zastanawiam się jeszcze bo jest możliwość stołów w podkowe bądź okrągłych po ok.10osób. Kobitka poleca nam okrągłe, ale w sumie to ja nie wiem. My byśmy mieli prostokąt, a reszta okrągłe. No i hotel daje możliwość dokupienia wielu dodatków do tego wesela, ale tutaj też będzie trzeba się pożądnie zastanowić. I najśmieszniejsze: parking hotelowy jest płatny! Myślałam, że takie rzeczy są już darmowe.

No i dziękuje wszystkim za gratulacje
lisiwona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-25, 14:32   #3357
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Elunka biedulko Też mam ciągle ten problem z butami, a zwłaszcza jak jest gorąco tak jak dziś. Tylko nie mów, że szefowa Ci kazała swoje sprawy po mieście zalatwiać
A z kasą na wesele jakoś powinno być ok - a rodzice TŻa nie wspomogą wesela?

Hecate - normalnie to ja wstaje koło 6 Więc już się przyzwyczaiłam do takiego wstawania.

Justi z tych zespołów co podałaś to tak:
1. GBL - sami faceci i nie chciało mi się demo otworzyć, ale ja wolę coś z wokalem żeńskim.
2. Vivace - dla mnie najlepszy. Chłopak i dziewczyna mają świetne głosy i ogólnie fajne.
3. Meastri - dziewczyna ma strasznie wymuszone wibratto i dziwnie to brzmi.
Czyli podsumowując - dla mnie Vivace

Kopikos - mam nadzieję, że mój dotrwa
I mam dokladnie ten sam problem co Ty. Też tak jak Ty wcześniej myslałam, że moją świadkowa będzie dawna dobra przyjaciółka, ale odkad jest ze swoim już mężem, jak przyjeżdża do PL to nawet mi o tym nie piszę. Nic Nawet mi nie powiedziała, że bierze ślub cywilny - rok temu to było
I tak sie zastanawiam kto to mógłby być i narazie do głowy przychodzi mi moja kuzynka, ale jeszcze nie wiem

Lisiwona - gratuluję załatwienia sali. Na jaki termin zarezerwowaliscie? I faktycznie dziwne z tym parkingiem - co niektórzy strasznie chcą się nachapać czymś kosztem
_________________________ ____
A tak a propo butów Dziś to jak szłam to obcas buta utknął mi w deklu od studzienki kanalizacyjnej, więc musiałam zdjąć buta i wyciągnąć, a jak w końcu udało mi się go wyciąnąć to mi spadł. Pełno ludzi, a ja taki numer odstawiłam Ale to ja
Zrobiłam zakupy, a teraz obowiązki domowe Zaraz TŻ wróci z pracy i trzeba mu obiadek zrobić Tylko nie piszcie, że jestem pracowita. Gdybym mieszkaqła u siebie to pewnie leżałabym plackiem i się opalała, a w bloku nie ma kompletnie co robić, a czytać wiecznie nie będę. Już od soboty przeczytałam ponad 300 stron

I dzieki dziewczyny za troskę , ale mnie się wydaje, że te bóle głowy są wywołane tylko zmiana pogody - starość mnie dopada

Miłego popołudnia

Kurcze czy ja nie umiem pisać krótkich postów

64 => 55

Edytowane przez ivona84
Czas edycji: 2009-08-25 o 14:44
Stary 2009-08-25, 14:44   #3358
o87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość

I ponawiam prośbę dotyczącą zespołu. Bardzo proszę Was o opinie
http://www.gbl.rybnik.pl/index.php?id=index
http://zespolvivace.prv.pl/
http://www.maestri.pl/zespol-muzyczny.html
który Wam się najbardziej podoba? Bo na TŻ-a nie mam co liczyć z opinią bo mi powiedział, że mu to obojetne

Miłego dnia
Ogólnie nie pobobają mi się takie klimaty... My szukam czegoś z gitarami i perkusją bo lubimy trochę cięższą muzykę ale też sie zastanawiałam nas vivace... nawet do nich pisałam bo na stronie coś tam u nich bylo napisane że można wzbogacić instrymenty o gitarę... Tak więc (nie zaczyna się zdania od "tak więc" ) jakbym miała wybrać między tymi trzema zespołami to zdecydowanie Vivace
o87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-25, 14:50   #3359
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
Elunka biedulko Też mam ciągle ten problem z butami, a zwłaszcza jak jest gorąco tak jak dziś. Tylko nie mów, że szefowa Ci kazała swoje sprawy po mieście zalatwiać
A z kasą na wesele jakoś powinno być ok - a rodzice TŻa nie wspomogą wesela?
Na szczęście nie prywatne, tylko służbowe, bo inaczej to bym ją Mój TŻ nie ma mamy, a jego tata ma jakieś śruby w nodze i bierze tylko rentę...więc nie chcemy się za bardzo prosić :/

---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ----------

Cytat:
Napisane przez lisiwona Pokaż wiadomość
parking hotelowy jest płatny!
no comments :/

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2009-08-25, 14:51   #3360
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

A to rozumiem Przykro mi Czasu troszkę jest do wesela, więc moze uda mu się zacisnać pasa. A wesele masz na 150 osób tak?

64 => 55
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości