|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Oczekujące Panny Młode 2011! ;)
Dobranoc Moje Duperelki kochane
|
#3332 |
|
Zakorzenienie
|
Hecate - musiałam posprzątać, bo nie cierpie bałaganu, ale kuchni już nie dałam rady - jutro też jest dzień
![]() A co do sal: 1. Hotel Tyniecki - mało zdjeć na stronce Ale ogólnie całkiem spoko.2. Hotel Junior - bajka Piękna jasna i przestronna sala i śliczne pokoje. Dla mnie rewelacja ![]() 3. Folwark Zalesie - niech nikt mnie nie zrozumie źle, ale nie cierpie wystroju ala stary dwór z jakimiś skórami na ścianach. Ale tak patrząc na tą salę nie jest nawet źle ![]() 4. Pałac Radziwiłłów - Sliczny Tak bajkowo wrecz.Czyli podsumowując albo Hotel Junior albo Pałac Radziwiłłów. Szkoda, że u nas nie ma takich sal Choć pewnie są, ale od osoby ![]() Ma.ko po wizycie u lekarza ok. Dostałam jeszcze jedna receptę i znowu kontrola za 2 tygodnie i powinno być ok już całkiem ![]() I mam ten sam problem ze świadkową ![]() Nicola - nic się nie martw Troszkę cierpliwości - wdrozysz się w to wszystko i będzie juz dobrze, zobaczysz ![]() A z ćmą Ci pomogę - ![]() ______________________ Dzięki dziewczyny za gratulacje dla TŻ. Zrobiliśmy sobie dobry obiadek, dobrą kolację i winko ... a teraz TŻ śpi jak zabity A ja, ze się zmieszczę w sukienkę ![]() I ja też idę lulu tylko musze kanapki TŻcikowi do pracy zrobić, żeby mnie nie budził rano kiedy mam urlop ![]() Dobranoc dziewczyneczki
Edytowane przez ivona84 Czas edycji: 2009-08-24 o 21:49 |
|
|
|
#3333 |
|
Zakorzenienie
|
no tak, Was zostawić na chwilę i ciężko nadrobić...
ja już nie wiem co komu mam odpisać ![]() aaa co do łapania podwiązki to ja nie złapałam. nie leciało w moją stronę... czekam na zdjęcia od fotografa... dzięki za mile słowa. a ja miałam iść dzisiaj do lekarza ale znowu wizytę będę musiała przełożyć. niestety okres dostałam na weselu.. dzisiaj sobie za to spędziłam miłe popołudnie z TŻ. obejrzeliśmy film "duchy moich byłych" czy jakoś tak. a co do KACVEGAS to ja widziałam, mi się podobało
|
|
|
|
#3334 |
|
Raczkowanie
|
Przepraszam ale nie odpiszę każdej z osobna bo nie jestem w stanie :P
Dzień minął mi bardzo milutko z TŻ tak słodziliśmy sobie bardziej niż zwykle Od paru dni trapi mnie sprawa z naszą salą dowiedziałam się parę złych rzeczy od dziewczyny, która miesiąc temu miała tam wesele gryzie mnie to strasznie i najchętniej poszukałabym innej ale chyba pozostaje mi tylko mieć nadzieję, że zanim nadejdzie czas mojego ślubu to to się poprawi zobaczymy co powie nam po wszystkim znajoma, która ma w październiku wesele właśnie tam...![]() Dobrej nocy życzę
|
#3335 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry dziewczęta,
Ćma się gdzies schowała całe szczeście albo jej nie słyszałam bo byłam zmęczonaNo to za pół godzinki śmigam dalej się ponudzić ![]() Miłego dnia
|
#3336 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Chyba zwariowałam, że tak wcześnie wstaje na urlopie ![]() Tinusia - a co jest nie tak z Twoją salą? Mam nadzieję, że pod wpływem jakiś zlych opinii się poprawi i na twoim weselu będzie jak marzenie ![]() Miłego dzionka życzy Iwonka
|
|
|
|
#3337 |
|
Zakorzenienie
|
HeY
![]() A mi wieczorem net nie działał;( Mam nadzieję, że dzisiaj już będzie i zdąże poczytać... Zaraz zmykam do pracy... ostatni dzień... ostatnie 12h czy 13 h Kiss |
|
|
|
#3338 |
|
Zakorzenienie
|
ivonka cieszę się, że już jest wszystko dobrze
I chyba wiem o jakie zalecenia chodzi hehe. Ale Ci dobrze, masz urlop.niunia my też czekamy n zdjęcia od fotografa hihi. Na ostatnim weselu którym byłam welon też niestey nie poleciał w moją stronę. Ale mój TŻ złapał musznik. dziewczyna która złapała welon wyszła za mąż w zeszłym roku hihi. tinusia a co się dzieje z twoją salą?? cobra Ty też zaczynasz urlop?? Pamiętam jak w zeszły roku brałam urlop końcem sierpnia. Jako jedna z ostatnich. Wszyscy juz zapomnięli że byli na urlopie a ja dipiero szłam hehe. Ok wracam do pracy, bo jescze mnie zwolnią ![]() ivona wracaj do łóżka :P
|
#3339 |
|
Zakorzenienie
|
Ma.ko wróciłam, ale tylko dlatego, zeby poczytać
TŻ rano mnie budzi, bo on chciałby ze mną porozmawiać, a ja się już wybudzam i nie ma szans, żebym zasnęła. Dziś mu o tym powiedziałam i obiecał, że już nie będzie mnie budził - zobaczymy ![]() Jak składałam podanie o urlop to sekretarka mi powiedziała, ze już wszyscy byli na urlopie, a ja nie ![]() Miłej pracy dziewczynki |
|
|
|
#3340 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry Ślicznotki
ivona, mako mało jedzenia, trzeba pilnować i upominać się żeby soki donosili, za orkiestrę przecież płaci się normalnie a nie mieli połowy dań w dodatku nie wolno robić zabaw z użyciem krzeseł... ![]() cobra pewnie dzisiaj praca Ci zleci, że nim się obejrzysz już w domu będziesz Niedawno wstałam jak TŻ wychodził na praktyki, jem śniadanko a później zakupy i gotowanie obiadku
|
#3341 |
|
Zakorzenienie
|
Tinusia - masz podobny plan dnia do mnie
![]() A powiedz mi co do tej sali - co masz jeszcze załatwione poza salą? Bo jeśli nic to mozna się rozejrzeć za inna. I jeszcze jedna zasadnicza sprawa - dlaczego wybrałaś tę, a nie inną? |
|
|
|
#3342 |
|
Raczkowanie
|
ivona mamy jeszcze zespół załatwiony... Wybraliśmy tą salę, bo pomieści 110 os. i jeszcze będzie dużo miejsca do tańczenia, a w innych niestety różnie to wygląda... Cena atrakcyjna i gwarancja, że w 2011 roku się już nie zmieni, a przy sytuacji finansowej moich rodziców to ważne
w dodatku to nowa sala i było dużo wolnych terminów. No i bardzo blisko jest...
|
#3343 |
|
Zakorzenienie
|
Słuchaj to jest nowa sala jak piszesz, więc jeszcze wszystko moze się zmienić do Twojego wesela. Nabiorą wprawy w organizacji - pewnie na dzień dzisiejszy nie wiedzą ile jedzenia ma być na tyle i tyle osób. Pewnie krytyka się też znajdzie, a mam nadzieję właściciele wyciągną konsekwencje. Możesz podjechać do sali i poinformować właścicieli o swoich wątpliwościach. Miejmy nadzieję, że wyciągną wnioski.
|
|
|
|
#3344 | |||
|
Lena
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3345 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Dziewczyny ![]() XxXJuSstiii - Wszystko będzie dobrze, musisz w to wierzyć, a tak się stanie! ![]() nicolaaa - a z czego Ty się chcesz odchudzać ... Super, że godzina ślubu zaklepana i współczuję, że tak się wynudziłaś pierwszego dnia, może dzisiaj będzie lepiej.hecate5 - no to mieliście niespodziankę, mogli przynajmniej zadzwonić... pierogi ruskie to jedno z moich ulubionych dań, a pierogi które robi babcia to już wogóle poezja ... Najbardziej podoba mi się ten pałac Mustique - słodka niespodzianka, a z pogodą współczuję :/ sonek - witaj również gratuluję postępów w przygotowaniach.ma.ko - a może zdradzisz przepis na swoją lasagne ![]() cherrry2009 - trzymam dalej za salę, na pewno znajdzie się coś odpowiedniego.niunia32 - śliczna fryzura cobra115 - ja bym się nie bała o pogodę i plener, bo równie dobrze w czerwcu czy sierpniu może się popsuć pogoda. Może poszukaj na necie jakiś zdjęć czy filmików z jesiennych sesji i pokaż TŻ-owi ... A co do pracy to niech Ci dzisiejszy dzień szybko zleci ![]() jolkajp - witaj! ładny pierścionek czarna sukienka? elunka88 - co się stało ? ![]() lisiwona - ładna suknia i również gratuluję awansu ![]() senira666 - MiciaKicia - bardzo ładny pierścionek ![]() ivona84 - miłego urlopowania ![]() tinussia90 - Może wstępnie porozglądajcie się za salami, ale poczekaj co powie znajoma. Chociaż na Twoim miejscu zmieniłabym salę raz dwa, bo nie chciałabym w tak ważnym dniu się denerwować z powodu tych rewelacji co opisałaś. --- Wróciliśmy wczoraj popołudniu i wieczorem miałam już przygotowaną odp dla Was (oprócz tego co teraz piszę) i tak mi się spać chciało, żeby nie zdążyłam wkleić , kuzyn ucieszył się z prezentów i miło spędziliśmy czas - jak to zresztą jest u babci - a pogoda przez cały weekend super A późnym popołudniem byłam na małej imprezie, nasi opiekunowie z Oriflame wrócili z Konferencji w Rzymie - były dwie pyszne włoskie potrawy (łagodna i ostra - jak dostanę przepis to Wam podam) i dobre winko Za to dzisiaj szykuje się pracowity dzień, bo zaraz będę dzwonić do niemiłego Pana z W-wy, później muszę jechać do salonu play bo coś mi się stało z kartą SIM, a z miłych rzeczy to na poczcie czekają dwie przesyłki i mam nadzieję, że to moje kamyczki, to miałabym chwilę żeby znów cosik podłubać, ale efekty Wam pokażę jak TŻ wróci z aparatem Odezwę się później. Miłego słonecznego dnia
![]() Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2009-08-25 o 09:57 |
|
|
|
#3346 |
|
Zakorzenienie
|
No no Jenny - przygody niezłe, ale najważniejsze, że dotarliście
![]() A wiecie - mi też coś się wieczorem działo, ale jakoś non stop coś się dzieje
|
|
|
|
#3347 | |
|
Zakorzenienie
|
Jenny - no to faktycznie nieźle, powiem Ci że teraz to tylko zostaje śmiać się z tego
a torcik mmmmm....Ivona - a co się dzieje? ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat:
|
|
#3348 |
|
Zakorzenienie
|
ivona84, elunka88 - to prawda, teraz pozostaje tylko się z tego śmiać
Ivona - co się dzieje ? ale już jest ok ![]() Uff jestem już po rozmowie, odniosłam wrażenie że Pan z W-wy trochę się stresował rozmową ze mną |
|
|
|
#3349 |
|
Zakorzenienie
|
Nic sie nie dzieje - zapomniałam dodać, że z netem mi się non stop cos kopsa
Sorki za wprowadzenie w błąd U mnie wszystko w porządku, ale głowa mnie często boli - TŻ mi kazał do lekarza z tym iść - po co ![]() Ale milo, że się o mnie troszczycie
Edytowane przez ivona84 Czas edycji: 2009-08-25 o 11:26 |
|
|
|
#3350 |
|
Zakorzenienie
|
Ivona - to może posłuchaj TŻ...
A ja musiałam dzisiaj latać po firmach i tak mnie buty obtarły że z jednej stopy to mi krew leciała....nie wiem jak ja dojdę na autobus po pracy a potem z przystanku do domu
|
#3351 |
|
Raczkowanie
|
Dzien dobry kochane dziewuszki
JennyAniołek niezły miałaś wyjazd ale fajnie ze szcześliwie dojechaliscie i przyjęcie się udałoivona84 kochana jak ty wcześnie wstajesz ) pogadam z nim, dostane całusa i przekręcam sie na drugi bok własnie wstałam ale fakt tez ze ide spac bardzo późno bo ok 3 w nocy. Nie moge wczesniej usnąć
|
#3352 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziołszki
ivona- mnie też często głowa bolała i to strasznie ale na szczęście od pewnego czasu nie miałąm akatów najgorzej było w szkole bo się strasznie męczyłam a i tak z lekcji nic nie wynosiłam. idź do lekarza, słuchaj TŻ-aelunka- współczuję jenny- no to mieliście hardkorowy dzień.. Dobrze, że cali dojechaliście do babci i weekend się udał co do świadków to mamy problem, początkowo miał być mój chrzestny i siostra TŻ-a ale on jej nie bardzo chce i ja w sumie też. Nie mam w rodzinie żadnej kobiety, którą bym chciała na świadkową a TŻ żadnego mężczyzny nie wiem jak to rozegramy... W sumie ja bym mogła wziąść przyjaciółkę ale TŻ nie ma znów zadnego przyjaciela takiego prawdziwego i ![]() Ja zaraz jadę na miasto spotkać się z przyjaciółką Troszkę się za sobą stęsknilyśmy i muszę parę zdjęć wywołać kurcze dziewczyny ze dużo piszecie i już nie wiem komu i co mam odpisywać a jak wrzesień się zacznie to dopiero będę miała zaległości ![]() I ponawiam prośbę dotyczącą zespołu. Bardzo proszę Was o opinie http://www.gbl.rybnik.pl/index.php?id=index http://zespolvivace.prv.pl/ http://www.maestri.pl/zespol-muzyczny.html który Wam się najbardziej podoba? Bo na TŻ-a nie mam co liczyć z opinią bo mi powiedział, że mu to obojetne ![]() Miłego dnia |
|
|
|
#3353 |
|
Zakorzenienie
|
A co to się tak cicho zrobiło?
Wiecie co, właśnie przeglądam wątek PM Kielce cz.II i trochę się przeraziłam kosztami....Generalnie mnie na wesele dadzą rodzice, ale TŻ.... on musi sobie sam zrobić...boje się czasami że nie uskłada tyle kasy przez 2 lata...
|
#3354 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny!
Cytat:
Cytat:
Mój tż wiele by dał, żebym ja była tak pracowita ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Już od dziecka myślałam że będzie nią moja sąsiadeczka - obie zawsze marzyłyśmy żeby sobie świadkować na ślubie, ale od pewnego czasu nie potrafię się z nią dogadać. Odkąd zaczęła się spotykać ze swoim teraźniejszym chłopakiem strasznie się zmieniła i coraz częściej się zastanawiam czy nadal chcę żeby to ona byla moją świadkową. Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kopikos, masz troszkę czasu Słońce....
|
|
#3356 |
|
Raczkowanie
|
No to się Wam pochwale w końcu mamy salę! Zdecydowaliśmy się na hotel mercury w Toruniu. TŻ trochę stęka, ale ja już postanowiłam
No i dziękuje wszystkim za gratulacje |
|
|
|
#3357 |
|
Zakorzenienie
|
Elunka biedulko
![]() A z kasą na wesele jakoś powinno być ok - a rodzice TŻa nie wspomogą wesela? Hecate - normalnie to ja wstaje koło 6 Więc już się przyzwyczaiłam do takiego wstawania.Justi z tych zespołów co podałaś to tak: 1. GBL - sami faceci i nie chciało mi się demo otworzyć, ale ja wolę coś z wokalem żeńskim. 2. Vivace - dla mnie najlepszy. Chłopak i dziewczyna mają świetne głosy i ogólnie fajne. 3. Meastri - dziewczyna ma strasznie wymuszone wibratto i dziwnie to brzmi. Czyli podsumowując - dla mnie Vivace Kopikos - mam nadzieję, że mój dotrwa I mam dokladnie ten sam problem co Ty. Też tak jak Ty wcześniej myslałam, że moją świadkowa będzie dawna dobra przyjaciółka, ale odkad jest ze swoim już mężem, jak przyjeżdża do PL to nawet mi o tym nie piszę. Nic Nawet mi nie powiedziała, że bierze ślub cywilny - rok temu to było ![]() I tak sie zastanawiam kto to mógłby być i narazie do głowy przychodzi mi moja kuzynka, ale jeszcze nie wiem ![]() Lisiwona - gratuluję załatwienia sali. Na jaki termin zarezerwowaliscie? I faktycznie dziwne z tym parkingiem - co niektórzy strasznie chcą się nachapać czymś kosztem _________________________ ____ A tak a propo butów Dziś to jak szłam to obcas buta utknął mi w deklu od studzienki kanalizacyjnej, więc musiałam zdjąć buta i wyciągnąć, a jak w końcu udało mi się go wyciąnąć to mi spadł. Pełno ludzi, a ja taki numer odstawiłam ![]() Zrobiłam zakupy, a teraz obowiązki domowe Zaraz TŻ wróci z pracy i trzeba mu obiadek zrobić Tylko nie piszcie, że jestem pracowita. Gdybym mieszkaqła u siebie to pewnie leżałabym plackiem i się opalała, a w bloku nie ma kompletnie co robić, a czytać wiecznie nie będę. Już od soboty przeczytałam ponad 300 stron ![]() I dzieki dziewczyny za troskę , ale mnie się wydaje, że te bóle głowy są wywołane tylko zmiana pogody - starość mnie dopada Miłego popołudnia ![]() Kurcze czy ja nie umiem pisać krótkich postów
Edytowane przez ivona84 Czas edycji: 2009-08-25 o 14:44 |
|
|
|
#3358 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
) jakbym miała wybrać między tymi trzema zespołami to zdecydowanie Vivace |
|
|
|
|
#3359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- no comments :/
|
|
#3360 |
|
Zakorzenienie
|
A to rozumiem
Przykro mi Czasu troszkę jest do wesela, więc moze uda mu się zacisnać pasa. A wesele masz na 150 osób tak?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:39.

Ale ogólnie całkiem spoko.
Piękna jasna i przestronna sala i śliczne pokoje. Dla mnie rewelacja
Choć pewnie są, ale od osoby 

A ja, ze się zmieszczę w sukienkę

Perfect Housewife 

... Super, że godzina ślubu zaklepana