|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2009 cz. IV - w oczekiwaniu na cud! ;*
nicRu bardzo ładnie wyglądałaś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3332 |
Zakorzenienie
|
mi rodzice nie mówią ze mam sie uczyc, jedynie jaki dialog przeprowadzam z mamą to:
M:jak w szkole?było coś? J:Nie po południu: M:a Ty sie nie uczysz? J:nie mam nic na jutro M:Ty ciągle nic nie masz kiedys sie wezme za nauke tylko nie wiem kiedy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3333 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3334 |
Zakorzenienie
|
nicRu poprosze fotki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3335 |
Zakorzenienie
|
niCru, ja też, ja też
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3336 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() i dzisiaj pierwszy dzień do szkoły, przynajmniej dla mnie ![]() ![]() Jeszcze troche i wiosna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3337 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() (a ty szczęśliwcom, którzy mają ferie, udanego wypoczynku) nicRu wyglądałaś bardzo ładnie. ![]() ![]() ![]() (ja i moje skojarzenia ![]()
#3338 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ten dialog tez znam z zycia ![]() I mama ciagle:nic sie nie uczysz niedlugo matura.. siedzisz ciagle w komputerze i zajmujesz sie *******ami a nie geografia ![]() Ehh ale za tydzien mama wyjezdza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale w tym tygodniu sie wezme za nauke..dzis mam plan i chce go zrealizowac ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3339 |
Zakorzenienie
|
Pokaze wam cos to umrzecie
![]() Jakie zmiany u mnie zaszly w ciagu 2 lat ![]() Pokaze na kolazu ![]() (Kiedys wygladalam jak pudel-trwala mialam) Ehh mam wiecej takich historycznych zdjec ![]() A tak w ogole lece-bo planow duzo byle czasu nie braklo mi dzis ![]()
Edytowane przez ilo16na Czas edycji: 2009-02-16 o 07:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#3340 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak masz zdjęcia takie hmm "ogólne" i z tego poloneza to prześlesz mi? Bo miałam robić zdjęcia koledze jak to tańczy ale.. nie chciało mi się wstawać ![]() Ktoś zrobił moim aparatem zdjęcie jak pewien pan (partner mojej koleżanki z klasy) zasnął na krześle ![]() A serio był walc?! Nie zauważyłam ![]() Cytat:
"A ty nie zaspałaś? na którą dziś masz? " ![]() "Odejdź od tego komputera!" "Wyjdź z tej nory" (czyli z mojego pokoju, który bynajmniej nory nie przypomina ![]() Fajny. Haha jakoś specjalnie nie poruszył mojego serca (jak filmy kostiumowe ![]() Ale jest warty obejrzenia. Teraz muszę zdobyć Marię Antoninę i Księżną. EDIT: To i ja się załapię a co mi tam ![]() NicRu zdjęcia ![]()
A musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda Będę odchudzoną inżynierką ![]() ![]() ![]() Edytowane przez gaia Czas edycji: 2009-02-16 o 08:57 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3342 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W lokach wyglądasz ładnie ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3343 |
Rozeznanie
|
Cześć
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3344 |
Zakorzenienie
|
Cherry ja w planach mam popoludniami sie pouczyc choc troche a wieczorami leniuchowac przed tv, komputerem czy z tŻ
![]() Ide sie niedługo wykapać aby swoj umysł odświezyc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3345 |
Wtajemniczenie
|
Dziekuję
![]() Ja mam póki co chorowite ferie, a jak zwykle się buntuję, że w łóżku leżeć nie będę ![]() Miłego dnia ![]()
#3346 |
Zakorzenienie
|
Mi już troche choróbsko przechodzi
![]() Dziewczyny ja też chce zdjęcia od tych od których nie mam ![]() Ilona Jak na moje to praktycznie wogóle sie nie zmieniłaś. Po prostu inna fryzura i lekki makijaż. W lokach też ci było bardzo ładnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3347 | ||
Zakorzenienie
|
Dziekuje
![]() Cytat:
![]() Im starsza jestem tym mam krotsze ![]() Pozbylam sie tym ze je obcinalam i tyle ![]() Cytat:
![]() Acha moja skleroza i roztrzepanie mnie zalamaly.. Mialam plan wziasc pendriva i podrukowac sobie gegre do nauki(probna) poszlam na miasto w punkcie xero przeszukalam cala torebke..pendrive zostal w domu ![]() I sie nalazlam 2 km by zrobic z siebie idiotke ![]() Ale z innej beczki,bylam na zakupach kupilam spodnie(jeansy jak zwykle ![]() ![]() A w ogole to poucze sie dzis niemca na jutro i mam zamiar przeczytac "Granice".
![]() ![]() |
![]() |
#3348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze, wlasnie mnie zastanowiła jedna rzecz. Jak robisz sobie trwałą np. loki i Ci włosy odrastają to musisz ją cały czas poprawiać? ![]() ![]() wracam do "przyjaciół" ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3349 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A teraz mam tak do brody(te dluzsze) Mialam trwala i one odrastaly mi falowane(takie falowane mam naturalnie) i co miesiac lub 2 ciachalam pare centymetrow i zeszlam z trwalej i farbowanych wtedy. Pokaze sie na innej fotce-widac odrosty i prawie ruda bylam ![]()
Edytowane przez ilo16na Czas edycji: 2009-02-16 o 10:49 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3350 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja myślałam o chemicznym prostowaniu ale raz że szkoda mi włosów a dwa czasem lubię jak się pokręcą. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3351 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tez myslalam o chemicznym prostowaniu ale po 1 -koszt a po 2 znow chemiczne i niszczy ![]() Ale czasem tez sobie loki na papiloty (ale szalu nie ma bo za krotkie sa i baranek sie robi)
![]() ![]() |
![]() |
#3352 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A włosy... eh.. właśnie zaraz zadzwonie do fryzjera i się umówię bo ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale moje wlosy sa jak ja-buntownicze i ii -jak krecilam na papiloty to sie prostowaly z tylu a z przodu baranek i na 2 dzien z lokow byly fale.. Jak prostuje to sie kreca ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3355 |
Konto usunięte
|
a ja cisiaj w domu. nie dałam rady z tą chorobą ;/
mam dzień pt "jeszcze troche i wysamrkam nos" nicru ja tez prosze ![]() zwlekam z tymi opowiadaniami od 2 tygodni... i ciagle przekładam z dnia na dzień a najlepsze jak juz tak piszemy o tym jak to rodzice popedzają. kumpela pisała rok temu to ciagle mi opowiadała jak tata wracał późno z pracy ona już szła spac a on jej z pretensjami "czemu ty sie nie uczysz" . Pozdrowienia kociaro ;] no i mówiłam o tym mamie to powiedziała wtedy rok temu do mojego taty że "jak bedziesz jej sie wtrącał i popędzał to cie z domu wyrzuce" czy jakoś tak ![]() czasem mnei nagoni, ale ogólnie widzi że siedze u siebie i np ciagle czytam ksiażki. u mnie ejst tak że ja sie ucze a brat (4 lata młodszy) sobie bimba. ostatnia rozmowa brata z mamą mama: moze byś sie zaczął uczyć co? zoabcz jak Angelika ciągle siedzi nad ksiażkami brat: no widzisz, ciesz sie ze chociaz jedno ciecko ci sie uczy ;] |
![]() ![]() |
![]() |
#3356 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam się
![]() Ogólnie to nie przepadam za lokami. Sama mam proste i nie chciałabym, aby było inaczej. Jakoś bardziej podoba mi się ![]() ![]() Dzisiaj muszę wziąć się za "Proces" Kafki, moją jedyną lekturę do prezentacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3357 |
Zakorzenienie
|
[1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;11001760]a ja cisiaj w domu. nie dałam rady z tą chorobą ;/
mam dzień pt "jeszcze troche i wysamrkam nos" [/quote] Polecam Acatar na katar. nicru ja tez chce fotki ![]()
![]() |
#3358 |
Konto usunięte
|
Nic nei daje bo mnie rozłożyło na maxa. węzły to mam tak wywalone... a rodzice głupie rpzytyki ciagle dają "czemu to mi niby spuchło dardło " ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#3359 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje
![]() Duzo osob mi to mowi ![]() Ale do takich lokow jak kiedys mialam nie wroce juz napewno ![]()
![]() |
#3360 |
Zakorzenienie
|
Ja mam takie nijakie.. czesto sie falują... jak myje głowe rano i wysusze są w maire ok
![]() ![]() ![]() mi chyba loki by nie pasowały za okrągłą mam buzie, choc teraz wolne to moze troche poeksperymentuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:16.