![]() |
#3331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Roczniaki :)
Anisia kochana thx
![]() ![]() ![]() Najlepsze jest to, że wczoraj moja mama, mój mąż zrzędzili- wynieść tego kota, najlepiej w ogóle albo do łazienki ![]() ![]() ![]() Muszę jakoś w wolnych chwilach poczytać na kociach forach ![]() Olę potraktowałam Nasivinem bo spać nie mogła dobrze oddychać i się przebudzała. Teraz śpi jak anioł. U nas leje jak z cebra, tylko się tłucze o parapet. A ja dziś jestem jak przepuszczona przez wyżymaczkę, to chyba przez pogodę. Zmierzyłam sobie jak emerytka ciśnienie i miałam 95/64 ![]() ![]()
#3332 |
Zakorzenienie
|
Kasiu śliczna kicia, gratuluję nowej miłości
![]() ode mnie dwa słowa. sama zakupy robię na krakvet.pl, przy kwocie 99zł i w górę kurier gratis. karmy kupuję różne,zawsze min.kilka kilogramów, wystarczy na parę miesięcy. teraz np. mam tę: http://www.krakvet.pl/bosch-sanabell...kg-p-1067.html żwirku używam jednego: http://www.krakvet.pl/cats-best-plus...kg-p-2728.html jego zaletą - dla mnie jest to, że mogę go wrzucać do sedesu. kiedyś używałam Benka, ale wtedy zbrylone siki trzeba zbierać (i wyrzucać z chaty przy okazji wynoszenia śmieci ![]() ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- aaaa, poza suchą karmą mój kot je mięcho. kupuję zazwyczaj wołowinę,dzielę na niewielkie kawałki,mrożę i raz dziennie mu daję. ale na samym suchym kot też może być, zwłaszcza dobrej jakości jak royal. ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- a tematów dzieciowych. zakończyłam zakupy ![]() poza tym katar ciągnie się ponad tydzień, nie da się wyciągnąć a Iga charczy i budzi się nocą milion razy ![]() Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2009-10-10 o 21:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#3333 |
Zakorzenienie
|
hello
![]() Byłam w realu, były dwa te kombinezony ale dziewczęce. rzeczywiście wygląda tak samo jak tchibo ![]() ![]() Tymek był dzisiaj pierwszy raz w tej zimowej kurtce i ma spory zapas, przynajmniej kurtka będzie napewno na całą zimę ![]() Ze pracowałam ostatnich 5 nocy to dzisiaj mimo 4 godzinnego snu spać nie chce mi się wcale ![]() Jutro robimy rundę po CH żeby wybrać kamerę... Teściowie wrócili z egiptu, obsypali nas prezentami ![]() ![]() ![]() ![]() A w zeszłym roku czy tam dwa lata temu z Turcji przywieźli nam faję wodną ![]() Biedni tak wtoplili z tą kamerą ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3334 |
Zakorzenienie
|
hello
gratki Judi, czytam , że meblowy Twój jest ok ![]() u nas armagedon , pobudka o 5 , potem standard kokoszenie sie w łóżku, rozłożyłam kanapę, ale nie skorzystał hrabia ze wspolnego spania, wypiłął sie na mnie, spacerował po pokoiku i szukał nie wiadomo czego ![]() mam mieć dzis wyjazd do meblarskiego, ale cos nie mam nastroju, moze wyslę samych swoich chłopaków, chciałabym chwilę odsapnąc, nawet make up nie chce mi sie robić ![]() Kasiulko jak napisałaś o kociczce, to jakos sentyment mnie wezbrał, szczególnie że juz rok, mieszkam w bloku, bez wsiowych zwierzaków, jakoś mi sie tak smutno zrobiło, że mi sie nikt nie łasi do nóg, ani nie słyszę kojącego mruczenia ![]() ![]() ps. czy Wasze dzieciaki juz ubieracie w rajstopki pod spodnie, na spacer? |
![]() ![]() |
![]() |
#3335 |
Zakorzenienie
|
heloł
![]() kurza twarz, bobasowa obudziła się 2i raz już o 1szej i 5tej na żarcie ![]() ![]() no i muszę już lecieć ![]() do później ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3336 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Odnośnie ubierania to ja od wczoraj młodego ubieram w rajtki, nawet po domu bo jeszcze nie grzejemy. Kupiłam mu skarpetki takie grubsze frotowe w teskaczu, mają nawet abs-y. Bo w samych rajtkach i jesiennych butach z Bartka w taką pogodę ma zimne stópki ![]() ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Magda mam pytanko na jakiej wysokości ma Iga siedzisko w tym swoim nowym drewnianym krzesełku?? I jakw ysoki jest stolik?? Bo chcę coś w końcu kupić małemu by mógł rysować czy coś, a teraz nigdzie mu nie pozwalam bo boje się porysowania podłóg czy mojego duzego stołu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3337 |
Zakorzenienie
|
Jolu krzesełko ma siedzisko na wys. 25cm, wys. blatu to 45. jest akurat.choć siada raczej na rogu krzesła, jest za wysokie by umieścić całą dupkę
![]() widziałam mamuta u dentysty i na pewno jest sporo większy. |
![]() ![]() |
![]() |
#3338 |
Zakorzenienie
|
Hej babeczki
Właśnie uśpiłam Olę na pierwszą drzemkę ![]() ![]() Jowiszku kochana dziękuję ogromnie za cenne informacje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To mówisz Jowiszku, że taka duża karma na parę miechów wystarczy, to super ![]() A ja z kombinezonem i kozakami dalej w polu szczerym ![]() Judi współczuję teściom moja mama też jeżdzi na all inclusive i do tej pory wsio było ok. Rajtki ubieram Oli pod spodnie bo u nas na górze jest chłodno, w pokoju mamy ciepło, i w pokoju przeważnie jej ściągam bo jest zgrzana, za to na górze jej chłodno. Na spacery też ubieram mimo śpiworka w wózku i przegrzana nie jest bo non stop sprawdzam ![]()
#3339 |
Zakorzenienie
|
Kasiu mój kot nie wychodzi, nie zniosłabym kleszczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3340 |
Zakorzenienie
|
kasia, kup najpierw w zwierzecym sklepie po 10dk roznego royala i sprobuj jaki kicia lubi najbardziej
moje ubostwiaja royal sensile i royal exigent, wtedy kupuje duze worki tej karmy i mam spokoj na pol roku
#3341 |
Wtajemniczenie
|
Hej laski,
u nas dzis piekna pogoda, obiad jedlismy przed chwila w ogrodzie. Teraz ide sie walnac na mala drzemke, Gino juz spi. Nie mam jakos humoru, nie wiem dlaczego. Moze to hormony. Nic mi sie nie chce. Oprocz plakania. Dziwne..... Do potem. |
![]() ![]() |
![]() |
#3342 |
Zakorzenienie
|
no i zostałam sama w spokoju
![]() mam relaks jak sie patrzy, moge komputerować bez obawy że zaraz zjawi sie mały fan czatowania ![]() troszkę mi sie zimno zrobiło, wyciągnęlam adwokata z barku, na nieszczęscie tylko jeden malusieńki kieliszek mi został , truno może jakoś przezyję ![]() wychodzi mi ósemka wiec czuje sie mało fajnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3343 |
Zakorzenienie
|
hej laski
![]() Kasiulka - ty kocia mamo ![]() ![]() ![]() ![]() a ja wczoraj znow pol dnia na zakupach spedzilam i to w dodatku z taboretowa ![]() ![]() tez kupilam Majce kozaczki w ccc, pewnie takie same jak Jowiszowa hehe, brazowe ale futerko rozowe, z pomaranczem nie widzialam. mam tez komplecik futerkowy-czapa, szalik i rekawiczki ![]() te co veronka pokazala sa super ale widze, ze wszystko z aukcji poszlo na pniu musze luknac na all czy cos jeszcze sie trafi ![]() teraz spadam wystawiac aukszyny na all z ciuszkami mlodej-paaa |
![]() ![]() |
![]() |
#3344 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- http://allegro.pl/item765301769_supe...n_idealny.html takie mam, młodej się wygodniej po sklepie biegało niż w tych wyższych (wyższe były i takie, i te z róż futrem właśnie). |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3345 |
Zakorzenienie
|
Magda - ja w sumie nie wiem, jak sie mlodej w tym bedzie chodzic bo ona nie mobilna jeszcze w tym wzgledzie
![]() jednak widzialam te co ty masz ![]() a moje sa takie i do tego futrzasty komplecik: Załącznik 2576620 Załącznik 2576623 |
![]() ![]() |
![]() |
#3346 |
Zakorzenienie
|
Hej hej... ja tym razem "nadaję" od rodziców. Przyjechaliśmy na obiadek, TŻ pojechał przed chwilą do pracy, ja sobie siedzę, a mała poszła spać z dziadkami
![]() ![]() Kasiulka, kociaczek boski ![]() ![]() Ja ze swojej strony też mogę polecić Royala (bo i dla psów i dla kotów jest super), ewentualnie z niższej półki Purinę. No i najlepiej nie zmieniać co chwilę zwierzakowi diety. Niektórym zwierzakom to nie przeszkadza (chodzi mi o częstą zmianę firmy suchej karmy), a niektóre mają wrażliwe żołądki i cierpią ![]() Macie już imię? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3347 |
Zakorzenienie
|
Aniś kochana to nie wiedziałam że można kupować takie małe paczuszki
![]() Lookam właśnie po tych royalach po animalii bo mam już tam konto, poza tym chciałam stamtąd kupić drapak ![]() Babeczki dziękuję kochane, wiecie szczerze? nigdy kota mieć nie chciałam ![]() ![]() ![]() Jutro najpewniej jak brat ze mną pójdzie poczłapiemy do weta żeby ją w ogóle obejrzała, odrobaczyła i nie wiem co tam jeszcze ![]() Maluśna!!!!!!!!!!!!!!!!!! Też chcę takie obuwie muszę się pitolnąć do CCC ![]() Aniu współczuję ząbkowania pamiętam swoje... prawie szczękościsk miałam. Paszczę mogłam otworzyć tylko do pewnego momentu, wywaliło mi węzeł chłonny koszmar!!! Cestunia małż ją ochrzcił od koloru, została "Blacky" ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Maluśna Ola ma taki sam szaliczek!!!! z misiem ![]()
#3348 |
Zakorzenienie
|
Kasiulka - ciesze sie, ze ci sie moje zakupki podobaja
![]() ![]() ![]() ladne ma imie wasza kocurka, ja od lat mam wybrane dla mojej brytyjki - Bella ![]() ![]() a tz mi zakupil botki zamszowe, uwaga - czerwone ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3349 |
Zakorzenienie
|
Malusna śliczne te butki, po pierwsze lubię to zestawienie kolorów
![]() ![]() My dzisiaj robiliśmy dalsze zakupy, kupiliśmy serwis obiadowy, kieliszki do szampana, literatki itd, ale to wszystko drogieeee ![]() Młody zasnął dopiero o 15, idę go zaraz budzić bo zaś będzie szalał do 22 ![]() Najlepsze bo on po nockach śpi ze mną po 3-4 godziny ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- Magda powiedz mi jeszcze jak krzesełko będzie miało 27 cm to da się przeżyć...??? Bo mamut ma 30 i napewno będzie za duże, nie wiem jak z wysokością 27... waham się.. |
![]() ![]() |
![]() |
#3350 |
Zakorzenienie
|
Jola wydaje mi się,że będzie dobre, w końcu maluchy szybko rosną a co to jest 2cm. Zosia naszej Wersty ma siedzisko na 29 a blat stołu 49.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3351 |
Zakorzenienie
|
tu widać ja Iga celuje doopką w krzesło
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3352 |
Zakorzenienie
|
Judi - mi tez to zestawienie kolorow w butkach sie podoba
![]() ![]() ![]() do jakosci wykonania tez nie mam zastrzezen-ladne butki za rozsadna cene ![]() ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- Iga jednak jest wysoka bo chyba bez problemu siada? dzis zmierzylam moja core i ma ok.78cm wzrostu haha, kurdupelek ![]() a ja znowu mam kolejne ciuszki do kupienia - tym razem bluzki i rajstopki ![]() aaa, chyba Anka pytala, czy dzieciaki lataja w rajstopkach? moja juz od 2 tygodni smiga ale tylko na dwor. w domu nam juz grzeja wiec spodenki+skarpetki starczaja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3353 |
Zakorzenienie
|
Iga siada na brzegu, głębiej się nie wciśnie bo nogi za krótkie. a ma jakieś 83cm.
Ja na razie zamiast rajstop kładę podkolanówki - kupiłam najmniejsze i sięgają jej za kolano do połowy uda. Są takiej samej grubości co rajstopki, od nogawek pełnią tę samą funkcję bo po nogach nie wieje a na dodatkowej warstwie na tyłku na razie mi aż tak nie zależy bo wszystkie kurtki i tak ma za tyłek. |
![]() ![]() |
![]() |
#3354 |
Zakorzenienie
|
o Kasiuli rodzina się powiększyła o ognistą brunetkę
![]() sofija łazi w cienkich rajstopach pod spodniami od kilku dni ![]() ![]() ![]() Judi nie martw się wysokością siedzenia, bo zochulec siada bez problemu na tych 29cm ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3355 |
Zakorzenienie
|
wyjec spi
![]() nie wiem skad, ale ma starta skore na brodzie ![]() ![]() Łazi i robi sobie kuku, i jeszcze nie powie skad to ma ![]() Mała, super zakupki ![]() ![]() Iga celujaca kuperkiem w krzeselko slodka ![]() ![]() Kasiulka, royal jest w paczkach 400 gramowych, ale czasem mozna dostac probki, no i mozna kupic tez karme luzem na wage ![]()
#3356 |
Zakorzenienie
|
Kupiłam deskę do prasowania z viledy
![]() ![]() ![]() A pozatym to myślę o tym zestawie http://www.allegro.pl/item760714821_...a_stoliki.html i tu właśnie krzesełko ma 27 cm... i dumam czy kupić to czy te standardowe mamuty w których krzesełko jest na wys. 30 cm... na dłużej starczy... sama nie wiem bo one są już dość wysokie Edytowane przez Judi21_84 Czas edycji: 2009-10-11 o 18:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#3357 |
Zakorzenienie
|
Czesc babeczki. Ja znow tylko na chwile.
W kauflandzie jest stolik +2 krzeselka (drewniany) za79zl Judi, Borys ma u babci mamuta i bez problemu na niego siada. A bratanek 2-letni nie ma jakiegokolwiek z tym problemu. hmm...kiupilam farbe do wlosow- sredni blond, pewnie wyjdzie ciemna (oby nie) ide farbowac, jak cos mi z tego wyjdzie to sie odezwe :P Edytowane przez ver_ona Czas edycji: 2009-10-11 o 19:02 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3358 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jest podobne a siedzisko niżej: http://www.allegro.pl/item760714823_...askownica.html Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2009-10-11 o 19:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3359 |
Zakorzenienie
|
Magda a ile kosztował komplet stolikowo-krzesełkowy Igusiowej?
ten mi najbradziej odpowiada , kupiłabym Mikiemu z zielonymi blatami gdzies oblookałam, że jak siedzisko na 30 cm, to dla bobasa chyba ponad metrowego odpowiednie wiec na razie potrzebne są niższe |
![]() ![]() |
![]() |
#3360 |
Zakorzenienie
|
Aniu ta firma wystawia stolik + 2 krzesła za 125. ja kliknęłam na taką aukcję ale zapłaciłam za 1 krzesło - w sumie 95zł + kurier.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:23.