Lipcowo-Sierpniowe Roczniaki :) - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-10, 20:21   #3331
Kasiulka22
Zakorzenienie

Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Roczniaki :)

Anisia kochana thx szperam to widze, że chyba bulisz zdrowo za tę karmę ja kupowałam kiedyś na animalii i tam lookam. Co do sterylizacji to oczywiście koniecznie my tu mamy mnóstwo kotów tzn. prawie co sąsiad to kot więc trzeba się strzec.

Najlepsze jest to, że wczoraj moja mama, mój mąż zrzędzili- wynieść tego kota, najlepiej w ogóle albo do łazienki a dziś mąż chce jej kupić gryzaczek a mama chce karmić

Muszę jakoś w wolnych chwilach poczytać na kociach forach ale ogólną zasadę już zanotowałam więc jeszcze raz dziękuję Anisiu kochana i jak coś to na gg będę pędzić jak w dym.

Olę potraktowałam Nasivinem bo spać nie mogła dobrze oddychać i się przebudzała. Teraz śpi jak anioł.

U nas leje jak z cebra, tylko się tłucze o parapet.

A ja dziś jestem jak przepuszczona przez wyżymaczkę, to chyba przez pogodę. Zmierzyłam sobie jak emerytka ciśnienie i miałam 95/64 podskoczyło bo się po schodach przebiegłam

Kasiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-10, 21:04   #3332
jowisz
Zakorzenienie

Kasiu śliczna kicia, gratuluję nowej miłości
ode mnie dwa słowa. sama zakupy robię na krakvet.pl, przy kwocie 99zł i w górę kurier gratis. karmy kupuję różne,zawsze min.kilka kilogramów, wystarczy na parę miesięcy. teraz np. mam tę:
http://www.krakvet.pl/bosch-sanabell...kg-p-1067.html

żwirku używam jednego:
http://www.krakvet.pl/cats-best-plus...kg-p-2728.html
jego zaletą - dla mnie jest to, że mogę go wrzucać do sedesu. kiedyś używałam Benka, ale wtedy zbrylone siki trzeba zbierać (i wyrzucać z chaty przy okazji wynoszenia śmieci), cuchną i dla mnie to było uciążliwe. Ty mieszkasz w domu więc to akurat pewnie nie będzie problem. Benek jest lepszy w tym,że nie nosi się na łapkach, mój żwirek jest lekki i naście razy dziennie z szufelką latam.

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

aaaa, poza suchą karmą mój kot je mięcho. kupuję zazwyczaj wołowinę,dzielę na niewielkie kawałki,mrożę i raz dziennie mu daję. ale na samym suchym kot też może być, zwłaszcza dobrej jakości jak royal.

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

a tematów dzieciowych. zakończyłam zakupy byliśmy dziś w CCC,wybór żaden ale że ja kolorystycznie nie jestem wymagająca (zwłaszcza w temacie butów) to kupiłam małej czekoladowe Gufo za kostkę, z pomarańczowym wykończeniem - rozmiar 22 bo w mniejszy noga nie dała się wcisnąć, na rzepy, na szczęście bardzo długie więc się dopina. cena 49 i jest git, z głowy !

poza tym katar ciągnie się ponad tydzień, nie da się wyciągnąć a Iga charczy i budzi się nocą milion razy

Edytowane przez jowisz
Czas edycji: 2009-10-10 o 21:07
jowisz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-10, 22:12   #3333
Judi21_84
Zakorzenienie

hello
Byłam w realu, były dwa te kombinezony ale dziewczęce. rzeczywiście wygląda tak samo jak tchibo mają przyszyte inne metki i wg mnie na tym polega jedyna różnica
Tymek był dzisiaj pierwszy raz w tej zimowej kurtce i ma spory zapas, przynajmniej kurtka będzie napewno na całą zimę
Ze pracowałam ostatnich 5 nocy to dzisiaj mimo 4 godzinnego snu spać nie chce mi się wcale
Jutro robimy rundę po CH żeby wybrać kamerę...
Teściowie wrócili z egiptu, obsypali nas prezentami Tymek dostał zabawki, różaniec z Jerozolimy, ja dostałam bawełnianą chustę(bardzo ładna, mogłam wybrać kolor więc wybrałam śliwkową ) Dostałam kremik egipski-pięknie pachnie i jeszcze cos ale w tej chwili reszty nie pamiętam za dużo tego było
A w zeszłym roku czy tam dwa lata temu z Turcji przywieźli nam faję wodną
Biedni tak wtoplili z tą kamerą a jeszcze za wczasy zapłacili dość sporo kasy a na miejscu zastali wielką kupę mieli all inclusive a nawet wody dla nich nie było, herbaty... musieli napoje w sklepach kupować... byli sami w hotelu 70 pokojowym... będą pisać skargę i chcą odzyskać część kasy... mam nadzieję że się im uda bo naprawdę idzie się zapłakać jak jedziesz na wymarzone wakacje, płacisz słono i g... dosstajesz... ja bym się zapłakała...
Judi21_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-11, 07:26   #3334
anka1900
Zakorzenienie

hello
gratki Judi, czytam , że meblowy Twój jest ok oby tak dalej , a życie będzie bardziej słoneczne
u nas armagedon , pobudka o 5 , potem standard kokoszenie sie w łóżku, rozłożyłam kanapę, ale nie skorzystał hrabia ze wspolnego spania, wypiłął sie na mnie, spacerował po pokoiku i szukał nie wiadomo czego ledwo żyję
mam mieć dzis wyjazd do meblarskiego, ale cos nie mam nastroju, moze wyslę samych swoich chłopaków, chciałabym chwilę odsapnąc, nawet make up nie chce mi sie robić
Kasiulko jak napisałaś o kociczce, to jakos sentyment mnie wezbrał, szczególnie że juz rok, mieszkam w bloku, bez wsiowych zwierzaków, jakoś mi sie tak smutno zrobiło, że mi sie nikt nie łasi do nóg, ani nie słyszę kojącego mruczenia szególnie jesienno-zimową porą było ro super

ps. czy Wasze dzieciaki juz ubieracie w rajstopki pod spodnie, na spacer?
Stary 2009-10-11, 08:34   #3335
wersta
Zakorzenienie

heloł
kurza twarz, bobasowa obudziła się 2i raz już o 1szej i 5tej na żarcie nic dziwnego, bo w dzień tylko dziubnie to i owo, bo nie ma czasu - musi iść, ciągle iść
no i muszę już lecieć
do później miłego dnia.
wersta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-11, 09:37   #3336
Judi21_84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anka1900 Pokaż wiadomość
hello
gratki Judi, czytam , że meblowy Twój jest ok oby tak dalej , a życie będzie bardziej słoneczne
u nas armagedon , pobudka o 5 , potem standard kokoszenie sie w łóżku, rozłożyłam kanapę, ale nie skorzystał hrabia ze wspolnego spania, wypiłął sie na mnie, spacerował po pokoiku i szukał nie wiadomo czego ledwo żyję
mam mieć dzis wyjazd do meblarskiego, ale cos nie mam nastroju, moze wyslę samych swoich chłopaków, chciałabym chwilę odsapnąc, nawet make up nie chce mi sie robić
Kasiulko jak napisałaś o kociczce, to jakos sentyment mnie wezbrał, szczególnie że juz rok, mieszkam w bloku, bez wsiowych zwierzaków, jakoś mi sie tak smutno zrobiło, że mi sie nikt nie łasi do nóg, ani nie słyszę kojącego mruczenia szególnie jesienno-zimową porą było ro super

ps. czy Wasze dzieciaki juz ubieracie w rajstopki pod spodnie, na spacer?
Wiesz co Anka o tym samym pomyślałam-odnośnie kotów mamy tu w domu ale takiego co na pole wychodzi i ja się go brzydzę. Chciałabym takiego co jest czyściutki i pachnący Tylko potem problem jak chce się na wakacje jechać czy coś... więc zrezygnowałam

Odnośnie ubierania to ja od wczoraj młodego ubieram w rajtki, nawet po domu bo jeszcze nie grzejemy. Kupiłam mu skarpetki takie grubsze frotowe w teskaczu, mają nawet abs-y. Bo w samych rajtkach i jesiennych butach z Bartka w taką pogodę ma zimne stópki

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

Magda mam pytanko na jakiej wysokości ma Iga siedzisko w tym swoim nowym drewnianym krzesełku?? I jakw ysoki jest stolik?? Bo chcę coś w końcu kupić małemu by mógł rysować czy coś, a teraz nigdzie mu nie pozwalam bo boje się porysowania podłóg czy mojego duzego stołu
Stary 2009-10-11, 09:43   #3337
jowisz
Zakorzenienie

Jolu krzesełko ma siedzisko na wys. 25cm, wys. blatu to 45. jest akurat.choć siada raczej na rogu krzesła, jest za wysokie by umieścić całą dupkę u mojej mamy ma do dyspozycji drewniany taborecik, który ma siedzisko na 20cm i na nim swobodnie siadała, zresztą tak jak na krzesełku uczydełku.

widziałam mamuta u dentysty i na pewno jest sporo większy.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-11, 10:09   #3338
Kasiulka22
Zakorzenienie

Hej babeczki

Właśnie uśpiłam Olę na pierwszą drzemkę Ciekawe ile pośpi maluśka katar ciut może mniejszy, ale co się go nałykała to jej... teraz jak kaszlnie to rzęzi jak gruźlik stary. Jednak jutro najpewniej zaliczymy lekarkę. Poobserwuję ją jeszcze dziś, jak będzie mniej kaszleć to dalej kurujemy się w domu.

Jowiszku kochana dziękuję ogromnie za cenne informacje wiecie co d kotki to u nas wszyscy sąsiedzi wypuszczają swoje tygrysy, ale wczoraj powiedziałam małżowi że ja jej chyba wypuszczać nie będę oczywiście i tak ją wysterylizuję, ale jak pomyślę że zeszlaja mi się się po polu wróci jakaś okurzona jak właśnie te koty sąsiadów, może jeszcze poobijana bo kotów tu nie brakuje, jeden z sąsiedzkich ostatnio upolował mysz i wcinał na ulicy... i jakby ona też upolowała mysz czy coś jeszcze innego z nie wiadomo jakimi chorobami? Oj chyba zostanie skarcerowna w chacie Póki co w ogóle to ona cały czas chętnie siedzi w pokoju i nie chce wychodzić mimo otwartych drzwi. Widzę, że pieszczoch z niej okrutny. Wyłazi na nas, mruczy, wykłada się cała, na grzbiecie żeby ją miziać po brzuchu i pod brodą bawić się chce już jestem cała podrapana, a jak biega za sztuczną myszką Fajny z niej gad

To mówisz Jowiszku, że taka duża karma na parę miechów wystarczy, to super

A ja z kombinezonem i kozakami dalej w polu szczerym

Judi współczuję teściom moja mama też jeżdzi na all inclusive i do tej pory wsio było ok.

Rajtki ubieram Oli pod spodnie bo u nas na górze jest chłodno, w pokoju mamy ciepło, i w pokoju przeważnie jej ściągam bo jest zgrzana, za to na górze jej chłodno. Na spacery też ubieram mimo śpiworka w wózku i przegrzana nie jest bo non stop sprawdzam

Stary 2009-10-11, 10:52   #3339
jowisz
Zakorzenienie

Kasiu mój kot nie wychodzi, nie zniosłabym kleszczy raz na parę miesięcy go odrobaczamy i tyle. no a 10kg karmy to pewnie i na pół roku wystarczy.
Stary 2009-10-11, 11:07   #3340
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

kasia, kup najpierw w zwierzecym sklepie po 10dk roznego royala i sprobuj jaki kicia lubi najbardziej
moje ubostwiaja royal sensile i royal exigent, wtedy kupuje duze worki tej karmy i mam spokoj na pol roku

It is what it is

Anisia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-11, 11:50   #3341
poulette
Wtajemniczenie

Hej laski,
u nas dzis piekna pogoda, obiad jedlismy przed chwila w ogrodzie. Teraz ide sie walnac na mala drzemke, Gino juz spi.
Nie mam jakos humoru, nie wiem dlaczego. Moze to hormony. Nic mi sie nie chce. Oprocz plakania. Dziwne.....
Do potem.
poulette jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-11, 12:02   #3342
anka1900
Zakorzenienie

no i zostałam sama w spokoju
mam relaks jak sie patrzy, moge komputerować bez obawy że zaraz zjawi sie mały fan czatowania
troszkę mi sie zimno zrobiło, wyciągnęlam adwokata z barku, na nieszczęscie tylko jeden malusieńki kieliszek mi został , truno może jakoś przezyję
wychodzi mi ósemka wiec czuje sie mało fajnie
Stary 2009-10-11, 12:19   #3343
Mała75
Zakorzenienie

GG do Mała75

hej laski

Kasiulka - ty kocia mamo kochana jestes, ze przygarnelas kociaka, ja bym zrobila to samo slodka jest ta kicia, ja ciagle choruje na takiego misiaka jak ma Jowiszek ale wiem, ze kiedys bede go miec bedziesz dla niej super mama

a ja wczoraj znow pol dnia na zakupach spedzilam i to w dodatku z taboretowa no ale nie bylo az tak tragicznie, zlazla z nami tylko ikee a potem juz tesciu skonczyl prace i nas od niej uwolnil

tez kupilam Majce kozaczki w ccc, pewnie takie same jak Jowiszowa hehe, brazowe ale futerko rozowe, z pomaranczem nie widzialam. mam tez komplecik futerkowy-czapa, szalik i rekawiczki wiec tylko kombinezonu mi brak...
te co veronka pokazala sa super ale widze, ze wszystko z aukcji poszlo na pniu musze luknac na all czy cos jeszcze sie trafi

teraz spadam wystawiac aukszyny na all z ciuszkami mlodej-paaa
Stary 2009-10-11, 13:00   #3344
jowisz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mała75 Pokaż wiadomość

tez kupilam Majce kozaczki w ccc, pewnie takie same jak Jowiszowa hehe, brazowe ale futerko rozowe, z pomaranczem nie widzialam.
wiem jakie,też przymierzałam. ale były wyższe i ten lizak źle się układał wzdłuż nogi, trudno go było ułożyć.no ale to przez grube nóżki. np. tych zapinanych na suwak, nawet jak wlazła stopa w 22 to się nie dało zapiąć wcale

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ----------

http://allegro.pl/item765301769_supe...n_idealny.html

takie mam, młodej się wygodniej po sklepie biegało niż w tych wyższych (wyższe były i takie, i te z róż futrem właśnie).
Stary 2009-10-11, 13:27   #3345
Mała75
Zakorzenienie

GG do Mała75

Magda - ja w sumie nie wiem, jak sie mlodej w tym bedzie chodzic bo ona nie mobilna jeszcze w tym wzgledzie
jednak widzialam te co ty masz
a moje sa takie i do tego futrzasty komplecik:
Załącznik 2576620

Załącznik 2576623
Stary 2009-10-11, 13:50   #3346
Cestia
Zakorzenienie

Hej hej... ja tym razem "nadaję" od rodziców. Przyjechaliśmy na obiadek, TŻ pojechał przed chwilą do pracy, ja sobie siedzę, a mała poszła spać z dziadkami Co za luuuuuz

Kasiulka, kociaczek boski Sama bym chciała sierściucha takiego, ale mój tata jest uczulony i głupio by mi było gdyby nie mógł wnuczki odwiedzić

Ja ze swojej strony też mogę polecić Royala (bo i dla psów i dla kotów jest super), ewentualnie z niższej półki Purinę. No i najlepiej nie zmieniać co chwilę zwierzakowi diety. Niektórym zwierzakom to nie przeszkadza (chodzi mi o częstą zmianę firmy suchej karmy), a niektóre mają wrażliwe żołądki i cierpią

Macie już imię?
Cestia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-11, 14:26   #3347
Kasiulka22
Zakorzenienie

Aniś kochana to nie wiedziałam że można kupować takie małe paczuszki super!!!

Lookam właśnie po tych royalach po animalii bo mam już tam konto, poza tym chciałam stamtąd kupić drapak

Babeczki dziękuję kochane, wiecie szczerze? nigdy kota mieć nie chciałam ale kochana jest ta mała mordka i nie wypitolę jej żeby tam zamarzła

Jutro najpewniej jak brat ze mną pójdzie poczłapiemy do weta żeby ją w ogóle obejrzała, odrobaczyła i nie wiem co tam jeszcze

Maluśna!!!!!!!!!!!!!!!!!! Też chcę takie obuwie muszę się pitolnąć do CCC

Aniu współczuję ząbkowania pamiętam swoje... prawie szczękościsk miałam. Paszczę mogłam otworzyć tylko do pewnego momentu, wywaliło mi węzeł chłonny koszmar!!!

Cestunia małż ją ochrzcił od koloru, została "Blacky" - bleki

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ----------

Maluśna Ola ma taki sam szaliczek!!!! z misiem

Stary 2009-10-11, 14:44   #3348
Mała75
Zakorzenienie

GG do Mała75

Kasiulka - ciesze sie, ze ci sie moje zakupki podobaja butki sa naprawde fajne, zajrzyj do ccc ja juz mialam z tej kolekcji gufo sandalki zolte dla Majki-nosily sie super!!! i przede wszystkim-sa sliczne a cena nie zwala z nog
ladne ma imie wasza kocurka, ja od lat mam wybrane dla mojej brytyjki - Bella tylko kota jeszcze brak

a tz mi zakupil botki zamszowe, uwaga - czerwone wlasciwie bordowe a chcialam w takim kolorze wielbladzim ale nie bylo mojego rozmiaru. no nic bede sie w koncu wyrozniac na ulicy
Stary 2009-10-11, 15:25   #3349
Judi21_84
Zakorzenienie

Malusna śliczne te butki, po pierwsze lubię to zestawienie kolorów a po drugie cena butów z ccc i ich wygląd-super
My dzisiaj robiliśmy dalsze zakupy, kupiliśmy serwis obiadowy, kieliszki do szampana, literatki itd, ale to wszystko drogieeee no ale cóż, to kupic musiałam bo zaraz po wprowadzeniu będzie impreza roczkowa połączona z parapetówką
Młody zasnął dopiero o 15, idę go zaraz budzić bo zaś będzie szalał do 22
Najlepsze bo on po nockach śpi ze mną po 3-4 godziny ja wstaję rześka jak skowronek a tz buja się z nim potem do 22-23 hehehe ale co tam, mnie od 19;30 nie było w weekend trzeba sobie szanować wieczór

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ----------

Magda powiedz mi jeszcze jak krzesełko będzie miało 27 cm to da się przeżyć...???
Bo mamut ma 30 i napewno będzie za duże, nie wiem jak z wysokością 27... waham się..

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-11, 17:22   #3350
jowisz
Zakorzenienie

Jola wydaje mi się,że będzie dobre, w końcu maluchy szybko rosną a co to jest 2cm. Zosia naszej Wersty ma siedzisko na 29 a blat stołu 49.
Stary 2009-10-11, 17:26   #3351
jowisz
Zakorzenienie

tu widać ja Iga celuje doopką w krzesło może ci to pomoże
Stary 2009-10-11, 17:34   #3352
Mała75
Zakorzenienie

GG do Mała75

Judi - mi tez to zestawienie kolorow w butkach sie podoba powiedzialam sobie "zadnego rozu" bo mi sie juz chcialo...tu tylko futerko jest rozowe i prawie go nie widac. teraz tylko chcialabym dostac brazowo-rozowy kombinezon i git-bede zadowolona
do jakosci wykonania tez nie mam zastrzezen-ladne butki za rozsadna cene

---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ----------

Iga jednak jest wysoka bo chyba bez problemu siada?
dzis zmierzylam moja core i ma ok.78cm wzrostu haha, kurdupelek ona by pewnie na to krzeselko nawet od przodu sie nie wdrapala...

a ja znowu mam kolejne ciuszki do kupienia - tym razem bluzki i rajstopki rekawy w bluzkach za krotkie, zrobilam przeglad i zostaly mi 4szt. z rajstop chyba 5 max.

aaa, chyba Anka pytala, czy dzieciaki lataja w rajstopkach? moja juz od 2 tygodni smiga ale tylko na dwor. w domu nam juz grzeja wiec spodenki+skarpetki starczaja
Stary 2009-10-11, 17:39   #3353
jowisz
Zakorzenienie

Iga siada na brzegu, głębiej się nie wciśnie bo nogi za krótkie. a ma jakieś 83cm.
Ja na razie zamiast rajstop kładę podkolanówki - kupiłam najmniejsze i sięgają jej za kolano do połowy uda. Są takiej samej grubości co rajstopki, od nogawek pełnią tę samą funkcję bo po nogach nie wieje a na dodatkowej warstwie na tyłku na razie mi aż tak nie zależy bo wszystkie kurtki i tak ma za tyłek.
Stary 2009-10-11, 18:47   #3354
wersta
Zakorzenienie

o Kasiuli rodzina się powiększyła o ognistą brunetkę

sofija łazi w cienkich rajstopach pod spodniami od kilku dni zimno u nas - w dzień 8-10 st. nawet zaczęłam nosić podkoszulki brrr...

Judi nie martw się wysokością siedzenia, bo zochulec siada bez problemu na tych 29cm ma akurat te krzesełka, żeby wsunać dupkę na początek
wersta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-11, 18:49   #3355
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

wyjec spi

nie wiem skad, ale ma starta skore na brodzie nie mam pojecia gdzie to sobie zrobil, no i nie wiem ktore buczenie o tym mialo mi mowic... wyglada jak bandzior, sznita na powiece, odrapana broda... co za szkodnik
Łazi i robi sobie kuku, i jeszcze nie powie skad to ma

Mała, super zakupki butki git i komplet czapkowy tyz

Iga celujaca kuperkiem w krzeselko slodka ja ja wciaz pamietam jak taka mala dame, wiec sobie jestem w stanie wyobrazic z jaka gracja to robi

Kasiulka, royal jest w paczkach 400 gramowych, ale czasem mozna dostac probki, no i mozna kupic tez karme luzem na wage tez sie oplaca, bo czasem sama kupuje, jak nie zdaze zamowic duzych workow karmy

It is what it is

Anisia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-11, 18:51   #3356
Judi21_84
Zakorzenienie

Kupiłam deskę do prasowania z viledy za 100 zł w promocji w cerfurze zrobiłam interes bo wszędzie są za 150

A pozatym to myślę o tym zestawie
http://www.allegro.pl/item760714821_...a_stoliki.html
i tu właśnie krzesełko ma 27 cm...
i dumam czy kupić to czy te standardowe mamuty w których krzesełko jest na wys. 30 cm... na dłużej starczy... sama nie wiem bo one są już dość wysokie

Edytowane przez Judi21_84
Czas edycji: 2009-10-11 o 18:54
Stary 2009-10-11, 18:53   #3357
ver_ona
Zakorzenienie

Czesc babeczki. Ja znow tylko na chwile.
W kauflandzie jest stolik +2 krzeselka (drewniany) za79zl

Judi, Borys ma u babci mamuta i bez problemu na niego siada. A bratanek 2-letni nie ma jakiegokolwiek z tym problemu.

hmm...kiupilam farbe do wlosow- sredni blond, pewnie wyjdzie ciemna (oby nie) ide farbowac, jak cos mi z tego wyjdzie to sie odezwe :P

Edytowane przez ver_ona
Czas edycji: 2009-10-11 o 19:02
ver_ona jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-11, 19:05   #3358
jowisz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Judi21_84 Pokaż wiadomość
Kupiłam deskę do prasowania z viledy za 100 zł w promocji w cerfurze zrobiłam interes bo wszędzie są za 150

A pozatym to myślę o tym zestawie
http://www.allegro.pl/item760714821_...a_stoliki.html
i tu właśnie krzesełko ma 27 cm...
i dumam czy kupić to czy te standardowe mamuty w których krzesełko jest na wys. 30 cm... na dłużej starczy... sama nie wiem bo one są już dość wysokie
bardziej podoba mi się to co wkleiłaś.

to jest podobne a siedzisko niżej:
http://www.allegro.pl/item760714823_...askownica.html

Edytowane przez jowisz
Czas edycji: 2009-10-11 o 19:08
Stary 2009-10-11, 19:33   #3359
anka1900
Zakorzenienie

Magda a ile kosztował komplet stolikowo-krzesełkowy Igusiowej?
ten mi najbradziej odpowiada , kupiłabym Mikiemu z zielonymi blatami
gdzies oblookałam, że jak siedzisko na 30 cm, to dla bobasa chyba ponad metrowego odpowiednie
wiec na razie potrzebne są niższe
Stary 2009-10-11, 19:39   #3360
jowisz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anka1900 Pokaż wiadomość
Magda a ile kosztował komplet stolikowo-krzesełkowy Igusiowej?
ten mi najbradziej odpowiada , kupiłabym Mikiemu z zielonymi blatami
gdzies oblookałam, że jak siedzisko na 30 cm, to dla bobasa chyba ponad metrowego odpowiednie
wiec na razie potrzebne są niższe
Aniu ta firma wystawia stolik + 2 krzesła za 125. ja kliknęłam na taką aukcję ale zapłaciłam za 1 krzesło - w sumie 95zł + kurier.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości