![]() |
#3331 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze ulubione cytaty z Sagi Zmierzch - część II
Cytat:
![]() zauważyłyście jak ostatnio świat sie zmienił? Bo ja tylko widze skutki tego czegoś co to spowodowało, ominęłam etap szkodzenia ludziom. I nie mam pojęcia czy to jest spowodowane tym, ze ludzie sie zmieniają świat ich do tego zmusza czy ja w końcu zauważam jacy ludzie są na prawde, nie mam pojecia, ale źle mi z tym. Wcale szcześliwa nie jestem a ludzie w około mnie są fałszywi i samolubni, z wszystkiego co robią chca wyciągnąć jak największe korzyści dla siebie. Przeraża mnie to... nie to nawet nie to określenie.... ale nawet nie umiem tego określić. Jestem jak ta głupia naiwna owca, która nie umie perzejść obok kogoś potrzebującego pomocy i mu nie pomóc... i co z tego mam?? jak ja potrzebuje pomocy to co??? no właśnie nic.... echh ale odbiegłam od tematu wiec przepraszam i wracamy do cytatów... ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3332 |
Raczkowanie
|
![]() zauważyłyście jak ostatnio świat sie zmienił? Bo ja tylko widze skutki tego czegoś co to spowodowało, ominęłam etap szkodzenia ludziom. I nie mam pojęcia czy to jest spowodowane tym, ze ludzie sie zmieniają świat ich do tego zmusza czy ja w końcu zauważam jacy ludzie są na prawde, nie mam pojecia, ale źle mi z tym. Wcale szcześliwa nie jestem a ludzie w około mnie są fałszywi i samolubni, z wszystkiego co robią chca wyciągnąć jak największe korzyści dla siebie. Przeraża mnie to... nie to nawet nie to określenie.... ale nawet nie umiem tego określić. Jestem jak ta głupia naiwna owca, która nie umie perzejść obok kogoś potrzebującego pomocy i mu nie pomóc... i co z tego mam?? jak ja potrzebuje pomocy to co??? no właśnie nic.... echh ale odbiegłam od tematu wiec przepraszam i wracamy do cytatów... mam dokładnie takie same odczucia co ty. ja jestem na każde zawołanie wszystkich, a jak ja naprawdę potrzebuję pomocy, to pusto dookoła.
![]() |
![]() |
#3333 |
Wtajemniczenie
|
ja mam już tego dosyć
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3334 |
Raczkowanie
|
jeśli masz na myśli ogólnie nasz świat teraz, to ja też.
aa jeśli coś innego, to mów o co chodzi : > ![]()
![]() |
![]() |
#3335 |
Wtajemniczenie
|
nie ma o czym... ide bo jak zacznę to nie skończę
dobranoc i do jtr ![]() a i dziekuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3336 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3337 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie tylko wokół ciebie są tacy ludzie. Może to takie czasy. Ale lepiej by ci było gdybyś była zimną wyrachowana panną że nie użyje innego określenia, codziennie krzywdziła kilka osób swoją bezdusznością? mogła byś spokojnie spać? nie sadzę.... Dlatego uważam że twoja wrażliwość to ZALETA. Choć na tym etapie życia może nie być z nią łatwo. ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3338 |
Wtajemniczenie
|
nie radze sobie z tym co mnie otacza ale, muszę się pozbierać
![]() niektórzy ludzie jeszcze nie są spisani na straty a przynajmniej mam taką nadzieje ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- na prawdę wam dziękuje Kochane ![]() jakoś z wami wydaje sie wszytko łatwiejsze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3339 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oby się udało bo sporo Cię to kosztuje. JA tez uciekam póki śpi moja córcia to i ja pospie ![]() Buziaczki.
... You never know how strong you are Until being strong is the only choice you have... Edytowane przez Masumi11 Czas edycji: 2011-12-01 o 21:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3340 |
Wtajemniczenie
|
ale ta bitwa jest już przegrana niestety a nadzieja matką głupich
dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3341 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- ''– Miałbyś coś przeciwko, gdybym przy tobie usiadła? – Nie. I tak tu wszędzie śmierdzi. – Dzięki, Jacob. Co ja bym bez ciebie zrobiła? Przecież nie mogę wziąć aspiryny. – Mogłabyś już przestać gadać? Tu się śpi.''
![]() |
![]() |
#3342 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja mam własną metodę radzenia sobie z rzeczywistością... zamykam się w świecie książek (czasem bardziej mi do obłędu niż do bycia normalną) i znikam na kilka godzin chwil i gdy wracam mam wystarczająco naładowane baterie by stawić czoło z rzeczywistością. Wiem jedno nie potrafiła bym przejśc obojętnie obok osób które potrzebują pomocy, ale czasem potrafię już wyczuć czy ta osoba naprawdę potrzebuje pomocy, czy to tylko tak by z ciebie wyciągnąć jak najwięcej energi życiowej. Jakby nie było ludzie to pasożyty i tylko niewielka część z nas potrafi inaczej spojrzeć na świat, nazywam takie osoby wybrańcami, po pierwsze muszą być bardzo silni i mądrzy, po drugie nie poddają się tak łatwo. Mimo tego co się sądzi to właśni Ci wrażliwi potrafią bardziej dążyć do tego co czuje i pragnie jego dusza, niż ludzie którzy z pozoru są zimni i bez ceremonialnie okrutni. Są słabi bo wybierają słabe osoby by podnieść sie na duchu, by sprawić sobie przyjemność, wynieść się na wyżyny. Nasz wiele spraw kosztuje więcej pracy ale to ci są wytrwali zawsze wygrywają. Pamiętajcie nie jesteśmy same na tym świecie i dzięki temu możemy komuś sie wyżalić, zamknąć się w jakimś świecie i odzyskać choć część tej siły by stanąć oko w oko z rzeczyistością.
![]() |
![]() |
#3343 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3344 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
"Nadzieja matką głupich, ale każda matka kocha swoje dziecko ![]() ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Wiesz tylko czasem dochodzi do tego że człowiek się zatraca i nie potrafi rozgraniczyć tego co jest w książce a tego co się dzieje naprawdę często dochodzi do tego że dostajesz obuchem po głowie i długo dochodzisz do siebie...
![]() |
![]() |
#3345 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3346 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3347 |
Zakorzenienie
|
"...Jasper wyczuł moją zmianę nastroju – Eee, Edwardzie, myślę, że nie powinieneś jej teraz rozpraszać w taki sposób. Musi się skupić.Edward odsunął się.
– Ups – powiedział.Zaśmiałam się. To był mój tekst, od samego początku, od naszego pierwszego pocałunku. - Później – powiedziałam, a niecierpliwość zgniotła mój żołądek w kulkę. - Skup się, Bello – ponaglił Jasper. - Dobrze – odepchnęłam te drżące uczucia. Charlie, był teraz główną sprawą. Utrzymać dziś Charliego w bezpieczeństwie. Będziemy mieli całą noc…- Bello. - Przepraszam, Jasper. Emmett zaśmiał się..."
![]() |
#3348 |
Wtajemniczenie
|
może nadzieja umiera ostatnia, ale koniec końców to ona zawsze nas rujnuje....
a co do tego świata książek to to jest dobre pod warunkiem ze wiesz gdzie granica, ale często jest tak, że człowiek zatraca sie w książkach ze nie potrafi wrócić do rzeczywistości.... w każdym bądź razie kazdy musi znaleźć swój sposób na "przetrwanie w tej dziczy" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3349 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
moja mina: ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja wiem jedno, będzie dobrze, na pewno ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ale spam. ![]() ![]()
cofanie się to najgorsze co możesz zrobić. Niekorzystanie z życia jest jedną z form samobójstwa.Nie jestem idealna, popełniam błędy, krzywdzę ludzi, ale kiedy mówię 'przepraszam' lub 'kocham' mówię serio. |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3350 |
Zakorzenienie
|
ale spam.
![]() ![]() Gdzies Ty sie podziewała????? ![]()
![]() |
#3351 |
Raczkowanie
|
Gdzies Ty sie podziewała?????
![]() no właśnie ?! ![]()
![]() |
![]() |
#3352 |
Raczkowanie
|
Właśnie słonce gdzieś Ty się podziewała
![]() "(...)-Martwisz się o nią? - spytałam -Eee.. Nie był skłonny udzielić mi odpowiedzi. -Wyjawisz mi co zrobiła żeby zagłuszyć przed tobą swoje myśli? Rzucił mi podejrzliwe spojrzenie. -Tłumaczyła słowa do "Glory, glory, hallelujah" na arabski. A kiedy skończyła zaczęła od początku, tylko że przeszła na koreański język migowy." Uwielbiam Alice!
![]() |
#3353 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3354 |
Wtajemniczenie
|
dzieki Lazurka
![]() mam sie lepiej ![]() spam, ale przynajmniej sie coś dzieje ![]() to ja Lazurkę tutaj z powrotem sprowadziłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3355 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Hihihi
![]() |
![]() |
#3356 |
Wtajemniczenie
|
przynajmniej jedna doceniła mój trud
![]() aa Lazurka była chwile i już znowu jej nie ma ![]() a wgl to gdzie wy wszystkie sie podziewacie??;> |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3357 | |
Zakorzenienie
|
Gdzies Ty sie podziewała?????
![]() no właśnie ?! ![]() szkoła mnie przytłoczyła. ![]() ![]() ![]() ![]() i tak bym przyszła ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() jak weekend prawie przeminął Wam? ![]() ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- a i jak Wam sie podobają? https://wizaz.pl/Moda/Nowe-kolekcje/diva-Twilight ![]()
cofanie się to najgorsze co możesz zrobić. Niekorzystanie z życia jest jedną z form samobójstwa.Nie jestem idealna, popełniam błędy, krzywdzę ludzi, ale kiedy mówię 'przepraszam' lub 'kocham' mówię serio. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3358 |
Wtajemniczenie
|
fajne ze jesteś
![]() piątek w domu ![]() z dobra książką, sobota... ciekawa była u kol ze znajomymi a dzisiaj kilka godz. w kuchni i błogie lenistwo ![]() a Tobie??;> bransoletka mi sie podoba ![]() ale ja mam hopla na punkcie bransoletek więc żadna nowość ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3359 |
Wtajemniczenie
|
wiecie przyzwyczaiłam sie już do tego, ze jak wracam do domu to na forum jest coś przez was napisane, dzisiaj wchodzę i co.....???
i NIC!!! właśnie o to chodzi... ja sie pytam dlaczego jest tak mało osób udzielających sie? Echhh.... życie... no nic trzeba to zmienić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3360 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:27.