|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
hello
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3332 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3333 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]()
#3334 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Cisza tu ![]() chicałam Wam powiedziec, ze maluszek już w domu ![]() ![]() ![]() a u mnie znowu pada do... ![]() milego dnia |
![]() ![]() |
![]() |
#3335 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Kosteczko, o jak fajnie takiemu maluszkowi ![]() ![]() Moja chrześniaczka dzisiaj też wychodzi do domku ![]() ![]() ![]() ines, weź sprawy w swoje kobiece ręce, bo Pan W. chyba niezbyt gadatliwy i wylewny jeśli chodzi o uczucia. Powiedz mu, tak jak nam tutaj, co Ci na sercu leży bo inaczej, to będziesz się ciągle męczyć, o! ![]() Idę. ![]() ![]()
#3336 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do promotorki to Wasza to rzeczywiście niezła jędza, że się tak wyrażę, ale co do jej uwag i zdziwienia, że jeszcze nie złożyłaś całej pracy to się raczej nie martw, bo chyba każdy promotor tak straszy, a przyjmuje prace jeszcze w czerwcu. Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co polecasz Enio Morricone? Słyszałam sporo o jego muzyce filmowej i chciałabym posłuchać, ale nie wiem od czego zacząć.. help? Cytat:
Cytat:
Co do fryzurki to ja właśnie też zapuszczam i też chcę z przodu mocno ścieniować, a tył niech sobie spokojnie rośnie, ale to dopiero po ślubie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() No a u mnie ślubnych stresów ciąg dalszy. Jak już pisałam wyżej, postanowiłam zamówić buty z katalogu, ale mimo tego dalej szukam... najprawdopodobniej w sobotę jadę do Gdańska i tam obskoczę wszystkie salony... a nóż a widelec... Sadzanie gości przy stole i rozdzielanie ich na pokoje w hotelu to istny koszmar, ale wstępną wersję już mam. Siadłam z bratową i zaczęłyśmy wymyślać kto z kim i gdzie i jak po jakiejś godzinie miałyśmy dosyć, to popiłyśmy kilka drinków i potem szło już jak po maśle ![]() Oprócz tego rozpoczęłam miesięczny przedślubny proces upiększania - peelingi, kąpiele z różnymi specyfikami, masaże, balsamy, maseczki na twarz... Chodzę też do kosmetyczki na specjalne zabiegi deluxe na całe ciało i twarz (ostatnio byłam na czekoladowym... mmmm..) i zrobiłam sobie permanentne kreski na górnych powiekach ![]() Ok kończę i spadam na drugie śniadanie. Miłego dnia, kochane moje! ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3337 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() hey ![]() dobry... ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja raz byłam już na takim weselu...i szczerze mówiąc osobiście bym tak nigdy nie zrobiła....no ale kwestia gustu ![]() dzien dobry..... u mnie nic nowego...tyle tylko, że w weekend dostałam zaproszenie na komunie do brata mojego chrześniaka....do tego z osobą towarzyszącą.... ![]() miłego dnia ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3338 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja z mojej strony naprawdę wiem kto kogo lubi i kto chce koło kogo siedzieć, bo tak się składa, że u mnie w rodzinie w ostatnich 2-3 latach było mnóstwo wesel i zawsze jest podobny schemat ![]() Poza tym byłam już kilka razy na weselach, gdzie miejsca były ustalone i były to bardzo udane weselicha ![]() Edytowane przez JoyceSky Czas edycji: 2010-04-21 o 10:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3339 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3340 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3341 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() iiiiiiii jeśli już kogoś wezmę to oczywiście W. ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3342 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() iiiii dobrze ![]() ![]() ![]() ![]() Kurde, nic dzisiaj nie zrobiłam z pracą ![]() ![]()
![]() |
#3343 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3344 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3345 |
Wtajemniczenie
|
Nieeee, a czemu miałby Cię wyśmiać? Już sporo czasu jesteście razem, jemu też pewnie na Tobie zależy, a wygląda na to, że jest nieśmiały i nie chce tego pierwszy zakomunikować.... Równie dobrze może mieć takie same obawy, jak Ty... Niewiedza, co do uczuć partnera jest najgorsza bo powoduje wątpliwości, domysły, różne dziwne hipotezy, za pomocą których tłumaczymy sobie zachowanie drugiej osoby bo tak naprawdę nie wiemy, na czym stoimy. Ja jednak zachęcam, abyś pierwsza wyszła z inicjatywą... Powiedzieć "zależy mi na Tobie" jest chyba łatwiej niż "kocham Cię"
![]() ![]() ![]() ![]() Gdzież tam ![]() ![]()
#3346 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() na pewno nie jest wylewny w uczuciach tak samo jak i w przytulaniu....i niestety baaardzo ubolweam nad tym ![]() ![]() ![]() ![]() Postaram się przełamac ...może w weekend ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3347 |
Wtajemniczenie
|
Hej laseczki
![]() Pustki tu straszne, cos nam wateczek umiera ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3348 |
Zakorzenienie
|
![]() a nieee umiera kazda zalatana ![]() wpadne wieczorkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3349 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() cześć mamuśku ![]()
![]() |
#3350 |
Wtajemniczenie
|
mam nadzieje ze to przez zalatanie
![]() a slychac hmmm? ja wiem jakos sie kreci, raz gorzej raz lepiej ale do przodu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a jak dieta? moze jakas mobilizacje zarzadzimy po raz ostatni (tia ![]() Dawno Olci nie bylo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3351 |
Zakorzenienie
|
Witajcie laseczki!
Wcięło mnie ostatnio, ale w końcu napisałam pracę i bronię się 29.04!!!! [na 90%]. Mamrotko, chcemy filmik!! ![]() ![]() ![]() ![]() Ines, pomysł Niuniuśki jest niezły, jakby wyśmiał [w co wątpię, żaden dojrzały facet nie powinien sie tak zachować] to możesz dodać "nie no, nie AŻ TAK ważny, trochę skromności" ![]() I nie wiedziałam o tych przesądach o chrześniaku-chłopcu. Mnie się tak trafiło akurat, ale czy jest wytłumaczone dlaczego?? Kostko, to wspaniale, że maluszek w domu!! I że bratowa nie musi się użerać z tymi pielęgniarkami ![]() Niunius, chcesz powiedzieć, że jest szansa, że będziemy ciociami? ;D Joyce! ![]() ![]() Niuniuska ma rację, co do zakupów ![]() ![]() ![]() Usadzanie to dobry pomysł. W zeszłym roku byłam na taki weselu i uważam, że to b.dobry pomysł. Nie ma tego, o czym pisałaś- przepychanki a nawet kłótnie i "prawie rękoczyny" ![]() Fiolus i jak praca? ![]() U mnie wiele teraz się działo. Napisałam pracę [w końcu]. Marzy mi się wolontariat u promotora, ale dostać się jest niesamowicie ciężko. Myślałam, że jakbym się ładnie obroniła, to może... ale niestety, niedawno pracę dostała tam "znajoma" i nie powiem jak ją dostała :/ niestety w ten sposób się dostać też jest ciężko, nie chcę więc znać jej drzzewa genealogicznego. Najprawdopodobniej bronię się w przyszły czwartek ![]() Poza tym, na razie jest nieoficjalna lista, ale według niej zakwalifikowałam się by semestr zimowy studiować w Irlandii w Athlon University! ![]() W romansach nic się nie rusza. Na razie mam na głowie obronę, ale po obronie muszę wziąć się w garść i zakończyć ten dogorewający związek z TŻ... właściwie nie jesteśmy razem, tylko się widujemy, ale zauważyłam, że w jego mniemaniu jesteśmy parą... ciężki z niego przypadek... W sobotę nie miałam zajęć, więc dałam się dawnemu koledze na piwo wyciągnąć. Wiem... żałoba była, ale właśnie przez to była to jedyna okazja, żebym gdziekolwiek wyszła, bo zazwyczaj nie mam kiedy w grafik wcisnąć żadnych zdarzeń towarzyskich ![]() ![]() ![]() Z Panem F, tym od zabawnej sytuacji z samochodem nadal rozmawiam na gg, niedawno nawet się spotkaliśmy na uczelni przelotem i odważyłam się zamienić z nim kilka słów. Nasza znajomość także jest na stopie czysto przyjacielskiej, on leczy się z kobiety, która złamała mu serducho... Chociaż mi takie coś odpowiada, bardzo go ostatnio polubiłam, jest niesamowity, wczoraj mnie pocieszał, bo dowiedziałam się, że moim recenzentem będzie doktor, który wybrał mnie na swoją nieulubienicę, przez niego na 2 roku zrezygnowałam ze studiów (ale na szczęście wróciłam) i facet bywa miły, ale na zajęciach miałam u niego przerąbane. Ale obrona to obrona, pójdę do niego, pokażę, jaka jestem miła i pilna. No, ale pisałam Panu F kilka dni temu, że się boję tego doktora, a Pan F napisał, żebym się nie bała, bo nie słyszał, żeby ten doktor porywał dziewice lub pożerał dzieci. No ja bym już wolala, żeby tak robił, bo mnie się na obronie żadne nie tyczy! ![]() ![]() ![]() Wiecie co, ale ze mną coś jest nie tak, bo wszyscy fajni faceci zostają moimi kolegami, a jak się spotykam z jakimś, to okazuje się, że tamtym do pięt nie dorasta ![]() Buziaki lasencje!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3352 |
Wtajemniczenie
|
Marei
![]() ![]() ![]() ![]() Sama ostatnio mysle nad Ducanem, musze ksiazke przeczytac ![]() ![]() ![]() Limonciu mialam sie zapytac jak sie spisuja twoje pigmenciki maca? masz juz uliubienca? ide zobaczyc jak sie zwie ten moj ukochany ![]() I jeszcze pytanko mam, tak mysle nad ta glinka zeby kupic, tylko nie wiem jaka wziasc ? U mnie deszcz przelotny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3353 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() yhy, za 5 lat może kochanieńka ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do recenzenta.... Ciekawe czy w ogóle przeczyta pracę ![]() ![]() Cytat:
Kóóóóóóóóóniec świata musi. ![]() Może ktoś chętny porobić mi tabelki i analizę badań? ![]() ![]() Buzia duzia ![]()
![]() |
#3354 |
Wtajemniczenie
|
Niunius przestan z tym koncem swiata bo zaczynam sie bac
![]() ![]() A co do lodowki to ja tez z niej nie wychodze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3355 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja zaczynam się bać! ![]() Chociaż ślub chciałabym wziąć do tego 2012 ![]() ![]()
I can. I will. End of story. Edytowane przez Niuniuska Czas edycji: 2010-04-22 o 12:34 Powód: blad |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3356 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3357 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() (noc poślubną to ja mam i w dzień i wieczorami, tu i tam, tam i ówdzie ![]()
#3358 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja mam taki kociokwik, że kosmetyczkę już raz przekładałam i chyba znów będę musiała przełożyć. A o wakacjach, ba, choćby weekendach muszę chwilowo zapomnieć, bo zanosi się na to, że w weekendy też będzie orka /olaboga!/. Cytat:
Ale to przecież już coś, Niunia! ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Najzabawniejsze, że wszystkie te 'przepowiednie' (które odnoszą się do przyszłości, jakby nie patrzeć) 'sprawdzają się' zawsze po czasie... ![]() Cześć wszystkim! Pamiętacie, jak Wam wspominałam o nowych kursach? Okazuje się, że jest tyle chętnych, że będą się odbywać 4 (słownie cztery) razy w tyg. ! A dziś na dokładkę dowiedziałam się, że mam jeszcze prowadzić kurs gdzieś koło S-k. Olaboga!! ![]() ![]() Zmęczenie powoli daje o sobie znać. A to przecież dopiero początek... Cieszy mnie natomiast niezmiernie to, że w zasadzie na co dzień spotykam się z dowodami uznania ze strony moich korkowiczów/kursantów. Wczoraj np. jedna słuchaczka przysłała innej smsa, że nie będzie jej na kursach i napisała: 'pozdrów panią .....ską (moje nazwisko) i resztę' ![]() ![]() ![]() ![]() Dość tych przechwałek, zmykam, ![]()
I'll be dreaming my dreams with you And there's no other place That I'd lay down my face I'll be dreaming my dreams with you.. Edytowane przez virginia Czas edycji: 2010-04-22 o 19:06 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3359 |
Wtajemniczenie
|
Hej Lasencje
![]() tak Was podczytuje ostatnio i nieśmiało się uśmiecham z zapytaniem czy za kilka tygodni przyjmiecie mnie spowrotem do swojego grona? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3360 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:08.