|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3331 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVI
Możesz pójść tam gdzie znajdziesz lepszy dni,
Zapamiętam ciebie tak, jakbyś był tu przez cały czas, Poukładam każdą z chwil, w jeden stary film, Nie oglądam zakończenia, bo cię tam nie ma. <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#3332 |
Zakorzenienie
|
Odkąd Cię poznałam moja samotność zaczyna się o krok od Ciebie.
#3333 |
Zakorzenienie
|
: ******************
Dziękuję za wszystkie komplementy.
![]() <3 ![]()
.
![]() |
#3334 |
Zadomowienie
|
I własnie teraz masz ochotę na klapsa.
Nienawidzę Cię. mam nadzieję, że dotarło to do Ciebie.
![]() |
#3335 |
Zakorzenienie
|
Jasne, że Ciebie
![]() Jeśli wszyscy moi przyjaciele chcieliby skoczyć z mostu ja nie skoczyłbym razem z nimi. Byłbym na dole żeby ich złapać.
Damy radę, bo jak nie my to kto ? Kobieta jest jak lilia - subtelny nie ośmieli się jej dotknąć, ale przyjdzie osioł i ją zeżre. Najszerszą drogą chodzą najsłabsi, ale nie wiedzą, że jest najdłuższa - Krążą plotki, że wygrasz... - No. - Słucham? - Powiedziałem "no"! ...to bylo jak jazda limuzyną, a ja lubię jeździć porysowanymi samochodami z facetami, którzy mają kwas solny w żyłach zamiast krwi... Nie wiem czy mam cie zastrzelić czy adoptować
![]() Edytowane przez Magari91 Czas edycji: 2010-02-15 o 15:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#3336 |
dream big
|
*Kłamiesz szybciej niż myślisz. *Zacznijmy tą grę, kotku.
![]() |
#3337 |
Raczkowanie
|
- dlaczego ukradłaś mu serce?
- żebyś się ku*wa głupio pytała.! napoję Cię czekoladą z moim ust. moc wrażeń gwieździstej nocy. jestem na pełnym morzu. Ty jesteś moja latarnią. proszę, nie gaśnij..
#3338 |
Raczkowanie
|
``Cycki Ci nie rosną... Ale patologia.``
``Odciął skrzydła, uśpił motyle i potłukł duszę.`` ``Zawsze, gdy telefon nie dzwoni, wiem, że to Ty...`` ``Z pewnością nie wie, jak bardzo jego zachwyt nad życiem pomógł mi znaleźć nowy sens w moim.`` |
![]() ![]() |
![]() |
#3339 |
Raczkowanie
|
_________
`Pokochaj moją nieidealność x3 9.09... 11.11... 15.15... 18.18... 22.22...
Ludzie widząc taką godzinę mówią: „o ktoś o mnie myśli”. A ja? Ja przecież wiem, że o mnie nikt nie myśli... Po co się łudzić, że jest inaczej? "niezdecydowany". Tak Cię zapisałam w telefonie. I dopóki się nie określisz - nie zmienię! Jesteś moją osobistą tęczą w pochmurny dzień ! <3 ____________________ Słuchasz po raz setny jakiejś melodii i nagle stwierdzasz, że jest piękna. Znasz kogoś niemal całe życie i dopiero teraz czujesz ,że go kochasz... http://nasza-klasa.pl/profile/14324814 Edytowane przez Cholerna_Realistka Czas edycji: 2010-02-17 o 20:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#3340 |
Raczkowanie
|
-zostań bo jak nikt przynosisz mi powietrze
-moja Cierpliwość kiedyś się skończy. -Ostrożnie stawiam każdy krok, tak łatwo jest popełnić błąd -Niepewność obezwładnia mnie -moi przyjaciele mowia że jestem głupia mysląc ze jestes tym jedynym, ale ja wiem ze innego nie znajdę! <3 - Jaka Ty jestes piękna! Poprostu anioł zesłany z niebios! ;** - Wszystko co moje jest takze Twoje! <3 - Nie oszukuj mnie, więcej nie zniosę!! _________________________ _________ Guziki xD, absurdalnie, agattee, ruda wiewiora, Magari91 i inne... Wielkie <3 dla Was ;** _ZaagubiOna_ gdzie jestes?? ;( ;* Edytowane przez Borowiczanka Czas edycji: 2010-02-15 o 17:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#3341 | |
Rozeznanie
|
Let's do the karmasutros, crouching tiger. Zróbmy Kamasutre, przykucającego tygrysa. Can you hold my hands and be my guide ? Czy możesz chwycić moja dłoń i być mym przewodnikiem ? You're the perfect lullaby. Jesteś najpiękniejszą kołysanką. Your loves to good to be true. Twoja miłość jest zbyt doskonała by była prawdą. You can be a sweet dream, or a beautiful nightmare. Możesz być słodkim snem, albo pięknym koszmarem. Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3342 |
Rozeznanie
|
Cukiiereczek xxgroszek07xx - tez was kocham ![]() 12 Stonka Drift - ubóstwiam ![]() ... tutaj z tobą spacer w parku tuż przed zmierzchem Dostałam uczucie o Tobie upływający czas jest łajdakiem który z naszych smutków szyje sobie płaszcze ja tylko próbuję nie spaść z krawędzi świata Licząc godziny zanim zobaczę twoją twarz marzę żebyś mógł uświadomić sobie te słowa które chcę ci powiedzieć Jakakolwiek rzecz pomiędzy nami wzrasta pomału i już nie pozostawia nas samych Ja i on poniżej gwiazd znajdujących się na zewnątrz kosmosu słuchając cicho jak deszcz dotyka nasze twarze Rozmawiałam godzinami na dachu udając że on tam jest Trujące popioły wypełniają głęboko moje płuca z odgłosem ciszy paląc łgarstwa skąd poszukuje się miłości Edytowane przez grise Czas edycji: 2010-02-15 o 17:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#3343 |
Zadomowienie
|
Serce bije mi szybciej, bo cały czas myślę, że zaraz tu przyjdziesz...
![]()
![]() |
#3345 |
Raczkowanie
|
lepiej byłoby nie czuć nic albo cofnąć czas nie chce z tym tak żyć widocznie tak musi być .
Maa ktoś lekarstwo na złamane serce ? Mieniasz zdanie jak dziewczyna zmienia ubranie. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3346 |
Zakorzenienie
|
'Gdzieś pośród snów i wiecznych marzeń ,kryje się niepojęte szczęście .
'Robiąc krok do przodu ,połamałam sobie serce . 'W czarnym tunelu ,kryła się sterta fantazji ,przeniosąc się do niej nie czytałam konsekwencji . 'Kolejno spadająca łza ,kierowała mnie do niepojętego świata idealnego . 'Pośród wyjętego z życia obrazu ,słyszała melodię podeszła krok bliżej i usłyszała niewyobrażalną ciszę.
#3347 |
Raczkowanie
Lokalizacja: Pokażesz mi prawdziwy świat szczęścia ?/50° 05' N 21° 54' E
|
_untouched_ miło mi
![]() ![]() ![]() Olu453 – czytając Twoje opisy .. jak byś czuła to co ja …. ![]() ![]() ![]() _________ Nawet na wspólnej fotografii jestem bardziej jego niż Twoja . Pytam czy nie jesteś sam .? Jak można być taka idiotka? Jak można kochać kogoś tak odległego od siebie.. Zastanawiam się co byś powiedział gdy bym wyznała Ci ze jesteś dla mnie życiem … Dziś obiecuje sobie ze jutro już wyleczę się z Ciebie i tak codziennie Masz jakieś wyrzuty ? ze jestem chora przez Ciebie na Ciebie? Kocham Cie – to słowo coś zmieni ?..będzie coś znaczyło? Zezwalając Ci na grzech popełniam go sama. Zrobiłeś mnie suka , ale o dziwce zapomnij .. !
|
![]() ![]() |
![]() |
#3348 |
Zakorzenienie
|
i pamiętaj, że Twój portret na zawsze pozostanie w moim sercu.
codzienna kąpiel w oceanie uczuć. nie jestem jeszcze w niebie, ale nogami nie dotykam już ziemi. jeśli nie zdejmiesz tych różowych okularów, nigdy nie poznasz mnie naprawdę. - popatrz, co ta miłość wyrabia z ludźmi ! - lepiej zobacz, co robi jej brak...
#3349 |
Zadomowienie
|
Nie cieszą mnie już nawet zwykłe promienie słońca. . .
#3350 |
Raczkowanie
|
pogubiłeś się w swoich kłamstwach,
kretynie, za dobrze Cię znałam żebym nie widziała że kłamiesz, straciłeś mnie, żałuj, nigdy więcej już mnie nie dotkiesz... patrząc mi w oczy wykrzycz mi w twarz, że nie jestem Ciebie warta, że nic nie znaczę! do tej pory potrafiłeś jedynie o tym szeptać, w dodatku za moimi plecami. dziś już nie ma miłości, nie ma nas, ja już dla ciebie nie istnieje, już nikt nie powie że byliśmy najładniejszą parą w mieście. nie cofniesz czasu, nie wrócisz do tamtych dni, są jak stare kino i czarno-biały film. słyszę twój szybki oddech, boisz się. w jego czułych ramionach szybko przychodził sen. ślepa miłość oceniana po okładce. znów dramat, nie komedia. mam szczęście, mam coś czego teraz chcą wszyscy. to ty chwyciłeś mnie wtedy za rękę, a teraz to niby wszystko moja wina. + guziczek, m4dziar4,ciiri,me9so3horny, cukiereczek, agattee (nareszcie się panienka pojawiła. ![]() TajemniczaPanna - WSPANIAŁE ! ![]()
#3351 |
Raczkowanie
|
nawet jeśli jesteśmy pewni,że zasłużyliśmy na szczęśliwe zakończenie. ono nie zawsze nadchodzi
Ale są dni, kiedy nienawidzę mężczyzn, a najbardziej ciebie, i ciesze się że nie muszę Cie znosić, pocieszać, całować, przytulać. Mimo wszystko dniami wypalam się tęsknotą, bo tęsknie za całym Tobą... . I już wiem, że nawet w najgorsze dni nie miałabym myśli samobójczych, wiem, że z Tobą byłyby do zniesienia, Dawałbyś mi radość, której teraz tak bardzo potrzebuje... I nic już niemów, tylko mnie przytul! chciałabym cię zdeptać jak robaka,zniszczyć,zakopać gdzieś głęboko żeby nie było po tobie żadnego śladu ale za bardzo cię kocham by zdobyć się na jakąkolwiek złośliwość w stosunku do ciebie. nienawidzę się za to Boję się spróbować, bo jeśli mi się nie uda, to nie wyobrażam sobie reszty mojego życia. Bezpieczniej jest pozostawać w sferze marzeń, niż ryzykować popełnienie błędu. od jutra zacznę jeszcze raz. wszystko od początku. sama. Po długich tygodniach pozbierałeś się, ale wiesz, że nadejdzie taki dzień, kiedy znowu ją zobaczysz i w sekundzie rozsypiesz się na kawałki.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3352 |
Rozeznanie
|
Borowiczanka 0 jeśli to Twoje serduszko to zabieram je i nie oddaje ; D
![]() dresowa - wspaniała ? Ja to Ci do pięt nie dorastam złotko ! <3 Słonko, z Tobą przez całe życie. Bo żyję dla Ciebie. Bo śmieję się dla Ciebie. Bo staram się dla Ciebie. Bo dzięki Tobie wiem, że mam po co żyć
Kocham te sny, w których jesteś Ty! Więzi, które nas łączą są czasami nie do wytłumaczenia. Łączą nas nawet po tym, gdy wydaje się, że powinny się już zerwać. Niektóre więzi opierają się odległości, czasowi, logice. Ponieważ niektóre więzi są po prostu sobie przeznaczone. Kilometry nie są dobrą wymówką do zakończenia znajomości, bo gdy zależy Ci na kimś, starasz się, niezależnie od tego co was dzieli. Najważniejsze jest to, co was łączy.
Edytowane przez Guziki xD Czas edycji: 2010-02-15 o 19:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#3353 |
Przyczajenie
|
Śpiąc na krańcu świata...
Wszystko wokół Cię ogranicza, a Ty mówisz o wolności... Wśród dzisiejszych nastolatków "być innym" znaczy "być gorszym". Kobieta - tylko 7 liter , a taka abstrakcja. dlaczego mowie sie ze kobiety trudno zrozumiec .??? ; D - Jakie jest twoje największe marzenie? - Nie mam marzeń. - Szczęściarz... dlaczego tak trudno zrozumiec drugiego człowieka.? tabliczka czekolady i ty tylko tego mi trzeba . ; ** niedorozwiniete niebo .; )) szklanka pełna napitnosci . nie rozumiem , dlaczego tak trudno ci mowic o uczuciach miłosc nie nosi zegarka . Czy mężczyzna jest w stanie zrozumieć kobietę? Chyba nie... Jedynie co jest w stanie zrobić to domyślać się oco jej tak naprawdę chodzi. zamknieta w zegarku . Edytowane przez furrry Czas edycji: 2010-02-15 o 18:54 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3354 |
Zadomowienie
|
z niepokoju drżę.
niektóre chwile chcę wymazać z pamięci.
![]() |
#3355 |
Zakorzenienie
|
Za każdym razem kiedy Cię obejmuję myślę ilu obejmowałam przed Tobą..a teraz tylko dotykam Cię wyuczonymi ruchami. Dokładnie nie pamiętam kiedy. Ale wiem, że coś takiego było. Poznałam go. Nie zależało mi. Tak jak kiedyś nie mogłam przestać, tak teraz nie mogę zacząć. Najpierw otwierasz drzwi przede mną i puszczasz przodem, a później mówisz, że nie masz do mnie szacunku.. dresowa- ja wspaniała? ; ). cwaniakuu ;*.
#3356 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() -kotku... mogę do Ciebie tak mówić? -ogarnij się, każdy może się pogubić! przelotne spojrzenia, kilka słów bez znaczenia. mówisz że robisz to na co przyjdzie Ci ochota, więc może pocałujesz mnie wreszcie?! była dobra i zła, uprzejma i ironiczna, wyjątkowa i codzienna. żadnej mnie nie chciałeś. chcę czy nie i tak podnoszę im temperaturę.
![]() |
#3357 |
Raczkowanie
|
-Dobra..najlepiej będę jak nic koło ciebie nie będę mówił... Zmieniłaś się.
-Nie zmieniłam się.. To ty się zmieniasz. -Czyżby... Nie wiem może masz rację, może mi się tylko wydaje.. Ale mi się wydaje, że się zmieniłaś i to cholernie.. `stałam się nieznośną, kapryśną i zarozumiałą dziewczyną... i dzięki komu.? dzięki tobie cymbale.. `ty. jedyny powód dla jakiego dziś jeszcze żyję. `wieczna pesymistka z pudełkiem pluszaków i wspomnień. `jesteś najsłodszym dupkiem w moim życiu.
![]() |
#3358 |
Zadomowienie
|
cukiiereczek - <3
absurdalnie - bo zawsze pamiętasz. najulubieńsza <3 * * * usiadł obok mnie w nicości i jakby nigdy nic bawił się moimi włosami.
![]() |
#3359 |
Zakorzenienie
|
dresowa - że ja ?
![]() ![]() ____ 'Stopniowo krok ,po kroku trwałam w nadziei .
'Czy kiedykolwiek dokonasz cudu ?
#3360 |
Raczkowanie
|
to jest wiara warta krwi, Twojej krwi z podciętych żył, idź i się zabij!
Szybkim ruchem odwraca dziewczynę tyłem do siebie. Obejmuje ją w pasie, obiema rękoma i przybliża się do niej, na odległość mniejszą niż zalecałoby bezpieczeństwo osobiste. Dziewczyna czuje jego oddech na swej szyi. Chwile później wije się w jego ramionach, pod jego krótkimi, lecz bardzo zmysłowymi pocałunkami składanymi na całym jej ciele.. naciśnij Backspace 10 razy i cofnij to uczucie między nami.
Więcej jest we mnie romantyczki niż realistki, zdecydowanie wybieram ślepą wiarę zamiast chłodnej logiki. Edytowane przez cornels Czas edycji: 2010-02-15 o 20:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:59.