|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Serwery się przeciążają, PM 2011 tyle gadają! :)
Hej
![]() Ja na chwilę, jest u mnie koleżanka, leczymy kaca ![]() Do wieczora
|
#3332 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny! Wlasnie przez godzine jadlam sniadanie, jak ja nie lubie jak mam problemy z zoladkiem, chyba sesja mi wychodzi
![]() Co do bycia razem to ja i Marek tez jestesmy bez zadnych ex, byly jakies milostki, ale nikt z nas nie mial "dziewczyny" czy "chlopaka", tylko byla taka roznica ze M sie juz raz na jakiejs imprezie calowal a ja pierwszy raz to z nim, ale tez to byla Natalia i jak mi mowil wiecej jej nie spotkal ani nawet nie widzial, a ja taka ciekawa jak ona wyglada Teraz sie smieje ze nie ta Natalie pierwsza zaczepil![]() Co do snow to raz tylko mi sie snilo cos zwiazanego z naszym slubem Snil mi sie kosciol, taki stary drewniany no i w tym kosciele bralismy slub, okazalo sie ze nie sami, wszystkie lawki (bylo malo lawek) zajete byly przez pary mlode! No i kazda para osobno do oltarza podchodzila na slubowanie, jak ja wychodzilam to o te drewniane lawki sobie suknie podarlam! A nie powiem jak ona wygladala, taka krotka z przodu a z tylu tren i do tego wysokie kozaki, a'la muszkietery! Mam nadzieje ze to sie nie spelni, a malo to prawdopodobne. M sie smieje ze ja mam prorocze sny hmm....Kociak85 sliczna pare tworzycie i nie dziwie sie ze jest tak rozrywany, ale widac na tych zdjeciach, ze Wam razem dobrze i watpie zeby Ci jakas przykrosc zrobil ![]() Zycze milego weekendu, pewnie wpadne tutaj na chwile, zalezy o ktorej M przyjedzie
|
|
|
|
#3333 |
|
Zakorzenienie
|
To ja zazwyczaj robię tak: makaron + jakieś mięsko (pokrojona szynka, podsmażona pierś, jakaś lepsza kiełbaska), warzywka (papryka, pieczarki, brokuł, brukselka, cebula w dowolnej kombinacji) i to zalewam najczęściej sosem pomidorowym (albo jakimś z paczki
![]() Proste, szybkie, a jakie pyszne
|
#3334 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Wczoraj oglądałam "To skomplikowane" (bo P. zasnął już po 10min.) ale szczerze to widziałam już lepsze komedie i mimo później pory w końcu się wyspałam Bambusiek, fajny przepis - może za niedługo skorzystam
|
|
|
|
#3335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no idę po tą blaszkę chyba![]() my jutro idziemy na "to skomplikowane" uwielbiam meryl streep
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2010-02-13 o 11:36 |
|
|
|
|
#3336 | |
|
Zakorzenienie
|
dobry
Cytat:
Jaka potrzeba? no cóż..... facet nie widzi innego powodu do ślubu - tylko jeden ... hej ![]() Co do ex ... Jak ja zaczęłam sie spotykać z Tż to nastolatkiem już dawno nie był (a jego największą miłością była praca i klub - teraz to jestem ja ... i praca) więc jakieś tam ex miał - dokładnie 2 i obie znam. Ale że tak powiem, to ja dostałam "wszystko" Ja nie miałam poważnych związków przed moim Tż - tylko przelotne znajomości ![]() ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- cześć! |
|
|
|
|
#3337 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3338 | ||
|
Zadomowienie
|
Dołączam się do tej opinii... Takie ciepło bije od tych Waszych zdjęć
Cytat:
Cytat:
Taki mój słodziak ![]() A co do kompa - okazało się, że to w sumie błahostka i już naprawiłam a myślałam, że będę klęła pół dnia
|
|
#3339 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dzisiaj robie szaszlyki na imporeze
oczywiscie drobiowe zeby mogla tez cos na imprezie zjesc ![]() aaa znalazlam perulke
|
|
|
|
#3340 |
|
Zakorzenienie
|
Kociak85 - super zdjęcia
A kompilacja po prostu ekstra
|
#3341 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3342 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!!!
Nadrobiłam Was, wczoraj za dużo nie pisałyście - ładnie, ładnie Niuni i Kaśce gratuluję wyników egzaminów ![]() Obejrzałam nowe fotki na mailu - ależ ładne jesteście! a ja dzisiaj z Wami trochę posiedzę (przy okazji posprzątam w pokoju wreszcie, bo omal mnie wczoraj nie zabiły książki spadające - urok pokoju filolożki - wszędzie książki i notatki, powinnam dostać jakiś dodatek za warunki szkodliwe), a potem jadziemy z D. na zakupy, gotujemy kolację, oglądamy Małysza, a potem "9 i pół tygodnia" i winko i ![]() |
|
|
|
#3343 |
|
Zakorzenienie
|
no baa
oczywiscie,ze zrobie i tak sobie mysle niebieskie oko czy rozowe ![]() ![]()
|
|
|
|
#3344 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3346 |
|
Zakorzenienie
|
tez tak mi sie wydaje, ze bedzie lepiej pasowac do fioletowej gory i brazowej spodniczki
jeszcze sobie srebrne mega kola zaloze do ucha gedzie git ![]() ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- aaa zapomnialam o rozu na policzkach
|
|
|
|
#3347 |
|
Zakorzenienie
|
a ladowarka mi wsiakla normalnie
![]() zapomnialam opowiedziec Wam o moim dzisiejszym snie o slubie ofkors;p snilo mi sie,ze przychodzilismy do kosciola-przed slubem-zeby "cwiczyc"przysiege malzenska.ksiadz nam stula zawiazywal rece, mowilismy swoje "kwestie",a sis nas nagrywala
Edytowane przez lusesita23 Czas edycji: 2010-02-13 o 13:10 |
|
|
|
#3348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3349 |
|
Zakorzenienie
|
karolinusienka a czemu nie biala spodniczka?
![]() moglabys pozyczyc od tej laski, co Micia dawala linka (z salonu fryzjerskiego,jedna miala taka krotka rozowa;p) ja tam wczoraj mialam rozowe oko i moim zdaniem ladnie wygladalam;p |
|
|
|
#3350 | |
|
Zakorzenienie
|
las burdelloss
![]() ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Cytat:
dlatego nie biała pozniej nie chce laciatej
|
|
|
|
|
#3351 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłałam fotki na meila
|
|
#3352 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczyny!!
Mam znowu trochę nadrabiania: cz.I Cytat:
![]() A teraz jest cudownie, znalazłam w osobie tż prawdziwego przyjaciela, który chce pomagać mi we wszystkim!! Najmilej zrobiło mi się, jak musiałam pisać pracę mgr i wiedział, że u siebie nie mogę się skupić, bo mam kompa w dużym pokoju i kochany kupił mi laptopa.. Takiego grata używanego, ale mnie zależało tylko na wordzie i excelu i mogłam sobie spokojnie pisać ![]() Ja po swoich poprzednich doświadczeniach w życiu bym sobie nie pozwoliła na jakieś szpiegowanie mnie i pytanie, czy mogę sobie zmienić tapetę na kompie czy coś ![]() I macie rację - po ślubie nic się nie zmieni!! ![]() Ale może natalontko jakoś dojdzie ze swoim Tż do porozumienia.. Tego jej życzę Cytat:
![]() Mnie też baaardzo podobają się takie fryzurki Cytat:
![]() Cytat:
Nie znoszę niesłowności!! Aha!! widzę, że zamieszczałyście swoje zdjęcia na @. Jeśli i ja mogę Was pooglądać, to poproszę o adres. Hasło gdzieś mam ![]() Poczta chyba zapchana, więc mogę podać wam swoje namiary na n-k. Mam tak trochę zdjęć swoich i tż
|
||||
|
|
|
#3353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;17151987] Wiecie co mam problem może jest śmieszny ale mnie gnębi a mianowicie mój K pracuje w punkcie pewnego banku i do tej pory pracował sam a tydzień temu szef zatrudnił jeszcze jedną osobę no i jest to jakaś panna. kiedy pytałam się go czy ładna jest to powiedział że taka zwykła a dziś przez ,,przypadek,, weszłam na jej konto na nk i normalnie jestem w szoku to jest taka laska że nie wiem szczupła, wysoka, blondyna typu barbi, ma nawet jakię zdjęcia pół nagie. jestem załamana niby ufam K ale jak pomyślę że całe dnie będzie z nią spędzał nawet więcej czasu niż ze mną to chce mi się płakać [/QUOTE]kochana nie możesz się martwić i rozkminiać na zapas...szczera rozmowa i zaufanie chociaż sama w sumie wiem jak to jest najpierw P pracował w banku sam z dwiema dziewczynami i jeszcze to opowiadał jak wszystko sobie mówią ![]() później był on sam i 4 dziewczyny, w tym jedną oblukałam na nk, dla mnie mega laska, chuda, włosy długie, super twarz więc próbowałam P wypytać a on "ona wcale nie jest w moim typie, taka zwyczajna" więc czasem to co uważamy za piękność, nasi TŻ-ci w ogóle nie zwarcają uwagi teraz pracuje tylko z jedną ale widzę że traktują się jak rodzeństwo wczoraj wieczór bardzo miły
|
|
|
|
|
#3355 |
|
Zakorzenienie
|
T'ai szczegoly po 22
ja wczoraj ubralam ta czerwona koszulke;p a dzis mam dostac "nowe"ubranko fajnie,ze wieczor mily...bardzo,bardzo :cm ok:Aniusia podaj na priv swoje namiary na nk ![]() ladowarki nie ma,wszyscy znajomi postawieni na nogi-maja szukac ![]() wyslalam M. kartke z Interii
|
|
|
|
#3356 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() wygrałam posciel w gazecie ![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Cytat:
![]() ![]() i juz dzwonil bo dostal smsa, ze ktos bliski zlozyl mu zyczenia w gazecie, zebym mu przeczytala ![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- oczywiscie bedzie
|
|
|
|
|
#3357 |
|
Zakorzenienie
|
karolinusienka super!!!
![]() i z tymi zyczeniami fajnie wymyslilasmysle,ze Twoje zdjecia sa najbardziej wyczekiwane na mailu ![]()
|
|
|
|
#3358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, zastanowię się, może da się to ująć w dwóch słowach ![]() a moje zostało wysłane więc może po niedzieli będzie (tylko teraz potrzeba znów wolnej chaty )
|
|
|
|
|
#3359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3360 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:11.

Teraz sie smieje ze nie ta Natalie pierwsza zaczepil

no idę po tą blaszkę chyba

jeszcze sobie srebrne mega kola zaloze do ucha 

przecież macie brać ślub, więc wszystko jest wasze wspólne
Takiego grata używanego, ale mnie zależało tylko na wordzie i excelu i mogłam sobie spokojnie pisać 
[/QUOTE]