|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosną świętujemy roczki, zatem mamy pierwsze kroczki-marcowo-kwietniowe mamusi
jo@n@
![]()
#3332 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosną świętujemy roczki, zatem mamy pierwsze kroczki-marcowo-kwietniowe mamusi
Dołączam do oblewania postów
![]() Ja już połowię popiekłam, obiad ugotowany. Sprzątać mi się potwornie nie chce. Ta pogoda mnie również dobija. |
![]() ![]() |
![]() |
#3333 |
Rozeznanie
|
dzien dobry,
obiad sie robi, babke ziemniaczana robie (pierwszy raz), pranie zrobione tylko sprzatac mi sie nie chce A ja mam w zamrazarce tort lodowo bezowy, mniam mniam Bardzo bym chciala urodzic przed terminem, mam na 11 grudnia. Moze tak jak z Mikolajem tydzien wczesniej, nie obrazilabym sie ![]() Brzucha, pepka nie pokaze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3334 |
Zakorzenienie
|
![]() hihi roczki się pokończyły to teraz bedziemy posty oblewac ![]() u nas pogoda nawet w miare - nie pada, ale chlodnawo jest. Popijam kawe bo chyba zasne na stojąco
#3335 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ok to ja postaram sie spelnic twoje domaganie sie ![]() ![]() ![]() A pozatym to ty urodzilas dzien po moich urodzinach to ja moge w twoje albo tez dzien po ![]() Moj tz ma jutro 33 urodziny |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3336 |
Raczkowanie
|
A my dzisiaj na basen idziemy ze znajomymi, Nikoś zostaje u babci bo za zimno żeby szedł z nami. u nas jest tylko 7*C
![]() Zimno brrrr \ Chyba też zaraz kawkę spiję ![]()
#3337 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zobaczymy...ja to pewnie teraz bede twarda i przenosze tak zeby miec wywolywane ![]() ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Cytat:
Ja robie podobnie ![]() ![]() Na obiad mialam mielone i ziemniaki wymieszane z kapusta kiszona ![]() ![]() Bedac na zakupach poszlam na lumpeksy, zaliczylam 3 sklepy bo szukalam spodni dresowych dla Dawida i jak na zlosc nigdzie nie ma! Ale za to kupilam mu spodnie sztruksowe czarne i 2 pary spodenek ![]() ![]() ![]() Edytowane przez buziaczekk Czas edycji: 2010-05-15 o 14:20 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3338 |
Zadomowienie
|
buziak u Nas podobnie było z bananem, co mały zjadł banana to mu tyłek obsypało i miał biegunkę. CO kilka tygodni dostawał kawałek i w dniu dzisiejszym daję mu całego banana do rączki i sobie wcina
![]() Ja już wszystko porobiłam tylko podłogi nie umyte bo przy chłopakach nie dam rady. Jak robiłam obiad Xavier ściągnął sobie kwiatek z parapetu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3339 |
Rozeznanie
|
Wklejam kilka zdjec, ze spacerku jakis czas temu
Edytowane przez mati393 Czas edycji: 2010-05-15 o 15:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#3340 |
Zakorzenienie
|
#3341 |
Zakorzenienie
|
jejjjjjj ale słodziak
![]()
#3342 |
Zakorzenienie
|
Mam prosbe
![]() Pochwalcie sie jaki macie kolor scian w sypialni ![]() ![]() Bo musze wybrac kolor ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez buziaczekk Czas edycji: 2010-05-15 o 19:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#3343 |
Zakorzenienie
|
hello
![]() buziak - ja nie mam sypialni więc się nie wypowiem ![]() mati - bosski przystojniacha ![]() co do dzieci i bakterii...ja jak już pisałam nigdy nic nie wyparzyłam Kubkowi....je wszystko (oprócz czekolady i pomarańczy bo ma uczulenie), z psem sie prawie całuje ![]() ![]() My byliśmy dziisaj u babci TŻ i teściowej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3344 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3345 |
Zakorzenienie
|
Buziak jak dla mnie kolor za słodki, za bardzo w róż jakby. Może bardziej jakby wchodził we wrzos?
#3346 |
Rozeznanie
|
Dobry wieczór.
Wczoraj zrobiłam blok a dziś mama zrobiła mi na obiad placki ziemniaczane, nie jadłam ich ponad dwa lata. Brzuszki macie śliczne i memi ogromne gratulacje. buziak ja obecnie ma niebieską sypialnie taką ciemniejszą. Jo@n@ tz czuje się lepiej może wyjdzie w poniedziałek. Dzisiaj u nas okropna pogoda i dzięki temu Filip nauczył się nowego słowa - pada.
Filip 10 kwiecień 2009r godz. 4:44 ![]() "Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie." Paulo Coelho
|
![]() ![]() |
![]() |
#3347 |
Zakorzenienie
|
blok
![]() a jeszcze co do koloru to mnie się zawsze podobały albo takie jaśniutkie - kremowe albo takie jakby bordo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3348 |
Zakorzenienie
|
Joasia super
![]() Przemogłam lenia i Bidę dziś zrobiłam. Na polewę zużyłam Bartaska czekoladowego ogromnego zająca, bo jakiś sztuczny w smaku był i mu nie dałam zjeść. Zresztą bardzo mało czekolady mu daję.
#3349 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ląduje w łóżeczki 19.20-19.30 dostaje mleko i zasypia Wstaje 6-7 rano w dzień śpi 2X 30 min. 2. nie umie jeść sama, chyba że banana jabłko czy jakieś kawałeczki, łyżeczką czy widelcem nie dawałam samej ejjjjjjjjjjjjjjjjjj nie nie ja mam planowane dziecko na rok 2011 i za żadne skarby nie chce z 2010 ![]() ja mam urodzić w styczniu!!! ---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Kaja myje zęby po śniadaniu i w kąpieli do snu najpierw ja jej myję a potem daje szczoteczkę coby sobie pogryzła ![]() ---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- Jak ja Wam zazdroszcze weny na gotowanie-pieczenie: Bid, Lodowców,mielonych z kapustą kiszoną. Mnie się niec a nic nie chce. Jestem leń! Wczoraj pierwszy raz! W swopim życiu (a właściwie Kajkowym życiu) zostawiłam Kajkę u babci na prawie cały dzień. Zaprowadziłam o 8.00 i pojechałam do niedalekiego Leszna butów szukać. Wróciłam o 15.00 odebrałam dziecię od babci i zaprowadziłam do domku. Babcia przyszła po 16.00 bo wychodziliśmy na kabaret. Wróciliśmy po 19.30 jak Kaja już leżała w łóżeczku, potrzymała mnie za rączkę i usnęła. Dziwnie tak prawie cały dzień bez dziecka być ![]() ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- co do "sterylizacji" ja ugotowałam buteli jak kupiłam, te zabawki czy gryzaki co niby trzeba było tez jak kupiłam- koniec sterylizacji no ale moja Kaja piła z butelki prawie wcale więc .... ja tam sterylna nie jestem więc i Kaja nie jest SPICE śliczna jest Julinka, a te jej włoski ![]() ![]() ![]() jestem fanką Julkowych włosków ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3350 |
Zakorzenienie
|
jestem
![]() normalnie szał ciał...chyba ze względu na pogodę moje dziecko spało dzisiaj do 9!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3351 |
Zakorzenienie
|
moje nigdy nie śpi dłużej niż do 7.00
a wtedy i tak jestem szczęśliwa, że TAK DŁUGO ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3352 |
Rozeznanie
|
Dzien dobry,
a moje spalo do 7 ale w nocy 2 godzinna imprezka. Piekna pogoda u nas, Tz na rybach a ja zaprosilam rozdzicow (moich oczywiście) na torcik a potem na spacerek sobie pojdziemy. Tz jeszcze wymysli ze mam tesciowke zaprosic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No wlasnie o cos takiego mi chodzi zeby to nie bylo pod roz tylko bardziej pod fiolet i chyba jednak w tym kierunku sie bede kierowac bo mi sie podoba, takiego koloru nie mam a czytalam ze modny jest do sypialni ![]() A dzis zaczelam sie zastanawiac powaznie nad naszymi planami wczasowymi nad morzem...czy aby nie zrezygnowac z powodu ciazy ale glownie z powodu pogody ktora nie daje zbytnio nadziei ze bedzie ladne lato a jak mam zmarnowac ponad 2 tys zl zeby siedziec w pokoiku i patrzec przez szybe jak leje to mi sie nie usmiecha...a myslimy o rezygnacji na rzecz urzadzenia sypialni czyli wygodne loze malzenskie ![]() ![]() ![]() ![]() Ech...te problemy i niezdecydowanie ![]() Dawid wstal okolo 8, pogoda okroooooopna, leje non stop ![]() ![]() ![]() Edytowane przez buziaczekk Czas edycji: 2010-05-16 o 09:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3355 |
Zakorzenienie
|
Gabi proponuję w takim razie piękną datę 13 stycznia
![]() Buziak szczerze Ci powiem, ze wolałabym chyba sypialnię zrobić zamiast wczasów. Bo masz rację jezeli chodzi o pogodę i jeszcze w Twoim stanie pół Polski się wlec, zeby na deszcze popatrzeć albo wichury? Lepiej już jak ładnie będzie skoczyć na weekend do Zakopanego, bo blizej macie. A potem z dwójką dzieci będziej więcej zachodu z remontem. Bartek spał od 20:30 do 07:45 ale robotę mi z rana zapewnił, bo przesikał pieluchę i całą pościel miałam do wymiany
#3356 |
Zakorzenienie
|
mój Mąż w pracy
nudzimy się więc z Kają we dwie trochę mi nerwów-cierpliowści brak ale się poprawię ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- ja tam na wczasy jadę bo z półrocznym dzieckiem nie pojadę więc za rok mam z głowy bankowo jadę teraz a nawet jak pogoda bedzie niezbyt to chyba lać nie bedzie ciągle ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Może być i 13 byleby styczeń ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3357 |
Zakorzenienie
|
buziak - nie dziwię Ci się....perspektywa typowej sypialni małżeńskiej kusząca
![]() mój małżonek też jest dzisiaj w pracy ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3358 |
Zakorzenienie
|
no cóż w handlu kichanym pracuje się niestety 7 dni w tygodniu, a weekend to najlepsza pora na zarobki
![]() wczoraj Mąż mi foto zrobił, ma talent facet jak zrobi fotkę to ![]() ![]() ![]() przypominam kręgowca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3359 |
Zakorzenienie
|
Jeju Gabi jaki Ty szkielet jesteś! I te łopatki normalnie jak skrzydła.
#3360 |
Zakorzenienie
|
mówiłam kiedyś, że byłam Aniołem i tak mi po skrzydłach zostało
![]() ![]() a tak serio to byś mojego brata łopatki zobaczyła ![]() On to Archaniołem był chyba ale facet ma 34lata, 180cm i 60-65 kg wagi!!! Edytowane przez gabriellao0 Czas edycji: 2010-05-16 o 10:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:10.