|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3331 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czarna Zuzia wymiata, część kolejna, jesienna
witamy
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3332 |
rude jest piękne:)
|
z radoscia i godnoscia osobista mcham do Ciem
![]()
Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga ![]() nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW ![]() Edytowane przez czarnazuzia1 Czas edycji: 2010-10-26 o 10:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#3333 |
Zadomowienie
|
Dziękuję
![]() ![]() ![]()
#3334 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3335 |
Piers do przodu
|
Furka
![]() Metaxo ![]() Figarrku ![]() Tygrysu vel Winogronie vel Kocie ![]() Susia ![]() Alem się tem machaniem umęczyła ![]() Tak dumam nad tymi Zoracami i inszymi Atredermami i się zastanawiam, czy jak mnie niczego nie trza teoretycznie usuwać to lepiej tak usunąć na zapas?? ![]() ![]()
#3336 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Hejho Furka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3337 |
Zakorzenienie
|
ojesujesujesu
Wiecie, ze wczoraj próbowałam czy dobra nalewka wychodzi? No dobra wychodzi... Podczas próbowania bywałam w kuchni i stwierdziłam, że jak już tam jestem, to sprawdzę, czy zwykłom koncówkom blendera można ubić białko z jajka kurzęcego. Sie eksperyment nie powiódł, zawiadamiam Cię Mirro, że sie nie da i końcówki musisz miec różne ![]() Poza tem wczoraj się dowiedziałam, że moja dawna przyjaciółka się rozwiodła. WRESZCIE! i dalej próbowałam nalewek, bo trzeba było uczcić to szczęsne wydarzenie. Dzisiaj przysięgam uroczyście nie próbowac więcej niczego a nalewki robić tylko i wyłącznie dla osób trzecich, nie dla siebie. ![]() Witam Furke serdeczniunio. Jesli ona nie ma Misji, Wszechwiedzy i Wszechrad, to juz ja lubię niezmiernie ![]() Do wszystkich macham: ziuuuuuuuuuuuuu I ide dalej rozmyslać nad tym jakie to nalewki som niedobre. Na dzień następny oczywista ![]() ![]()
#3338 | |
Zakorzenienie
|
Kasio-san
![]() jakby co to mogiem poczęstować zorackiem ![]() ![]() ale co masz nie mieć jak wszystkie mają ![]() Cytat:
Mirruś, dumam na Cethapilem, ale bojem się, że mi paszczę przytka, bo tak zapychaczy co krok ![]() No i chciałabym taki bez parabenów i inszych syfilisów ![]() A i wyczaiłam jeszcze kremik Caudalie Vinosource Richie. ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- o ten => https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...rrissante.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3339 | |
Zakorzenienie
|
Furkadusz
![]() ![]() Figarro ![]() Cytat:
Zdania są jednak podzielone. Ja mam bardzo delikatną i suchą skórę i może dlatego tak reaguję. A może źle dobrałam retinoid. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3340 |
Zakorzenienie
|
Dobra, powiem Ci Kasio Contaxowa czym ja się smaruję, bo mam na gebie Saharę. Kremem nivea zwykłym i możecie juz zacząc się śmiać.
![]() Na zmianę z Cerkodermem 15. Na noc se to aplikuję i pomaga.
#3341 |
Zakorzenienie
|
O! I gada juz po naszemu
![]() Wiraj Furko i wymiataj ![]() Rawito ze zwartą twarzą ![]() ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- O własnie! cerkoderm! to byl gieniusz do piet. Na twarz nie moglam go klasc bo wypalal rylo. |
![]() ![]() |
![]() |
#3342 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Etam ![]() ![]() Moja teściowa od lat smaruje się granatową niveją i nie ma zamrszczek, a skórę ma gładziutką jak doopka niemowlaka ![]() ![]() No to se ją kupię, a co ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3343 |
|
sie pochwale a co? ukradli mi w nocy kolpaki
![]() ![]() na kwasach sie nie znam nic ,a nic ![]()
#3344 |
Wtajemniczenie
|
Tereniu, bidaku motoryzacyjny!
![]() No co to się tak na Ciebie uwzięli tam i na Twoje autko? Banda jedna! ![]()
#3345 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Kasio- Tymeno - poszłam do apteki i zapytałam,
czy by mnie tego atre najsłabszego bez recepty nie sprzedali, bo mam plamki a nie chcę mieć. Magistra się popaczyła, pokiwała głowo z ubolewaniem nad moim rozumem, powiedziała, co myśli o moich plamkach i sprzedała. Z poślizgiem wprawdzie , bo nie było na składzie, ale sprzedała. Tylko to znajoma magistra jest - może potemu się obeszło bez recepty i pewnie potemu mi powiedziała, co myśli ![]() Kasio-Contaxo - a sam mocznik domięszany do czegoś napaszcznego by nie pomógł ? Ja to nieznajęca się jestem ![]() ale przeczytałam na pielęgnacji mineralnej, że tak dziołszki robią. Kupują mocznik, alantoinę i jakieś cóś jeszcze i domięszują do hydrolatów i pono jest rewelasią
![]() Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2010-10-26 o 10:36 Powód: potłuściłam Contaxę. Co tylko Tymcia ma być tłusta |
![]() ![]() |
![]() |
#3346 | |
Zakorzenienie
|
Ja napuściłam mamę na lekarza rodzinnego
![]() Cytat:
Swoją drogą bardzo ci złodzieje ostatnio porządni. Tutaj drzwi przymkną ławeczką, tu odstawią kołpaki... Może to znaczy, że świat idzie ku lepszemu i niedługo zamiast zabierać zaczną podrzucać różne dobra ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3347 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale na twarz od czasu do czasu też, nie codziennie bronboze Cytat:
Cytat:
![]() A nie wydaje Ci sie, ze to działanie celowe? Znaczy: wymierzone konkretnie w Wasze auto?
![]() |
#3348 | |
Zakorzenienie
|
Tessa
![]() normalnie krew mnie zalewa ![]() Cytat:
Biguś, ja tyż średnio mięszająca jestem ![]() ale pewnikiem masz rację ![]() i zakupię przy najblizszej okazji owe ingrediencje, coby móc je capnąć do kremu jak będzie potrzeba, a pewnikiem będzie, bo zamierzam się trochi poobdzierać, coby wiosną nowe śliczne liczko mieć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3349 |
Zakorzenienie
|
O jezuuuu,
Takusna, ales klejnoty dorwala ![]() ![]() i dla Franki mizia zostawiam <miz, miz> ![]() ![]() Furko, powituje Cie nie stydaj sie nic a nic ![]() Tereniu, a to ci niedobruchy, takie kradzioki bez sensu ![]() przyleze jeszcze pozniej, pa |
![]() ![]() |
![]() |
#3350 |
Zakorzenienie
|
Teresa, noszzzz, skur***
![]() Ja nivejke tez naklama co jakis czas paszczowo ![]() A weterynarz moze przepisac takie atre? magisteka sie nie zdziwi po co dla zwierza atre? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3351 |
Rozeznanie
|
Wszyscy Wy Hej Wam
![]() widać mnie? ![]() powitać większego wstydziocha ode mnie Furko ![]() zakochałam się we fjuletowej Franczesce i we wisiorze z turkusowym oczkiem zabawiam się z atre efekty som, może nie te z rodzaju spektakularnych, raczej zadowalających i w zupełności mnie wystarczających z wagi wyjąć baterie i je zgubić rozpocząc też sezon gubienia rękawiczek słuchać Lubej i nawilżająco stosować Cerkoderm 15 sama łagodność zamachać Tygrysowi co się wypiął, może zauważy ![]() i znowu boli mnie żołądek ![]() miłego dnia ![]()
#3352 |
Piers do przodu
|
Oj Susiu kochana
![]() ![]() edit: Może z tym Artre jest tak jak z moim Hydrocortisonem .... 1% jest na receptę ale 0,5% to już niekoniecznie ![]() ![]() Anio Ode Lipca ![]()
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2010-10-26 o 10:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#3353 |
Zakorzenienie
|
Tymciu
![]() Dziołszki, a ten Cerkoderm 15 to da się nałożyć na dzień, pod charakteryzacje ? |
![]() ![]() |
![]() |
#3354 | |
|
Cytat:
Ja wczoraj wrocilam pozno ,postawilam samochod i juz wieczorem nie wychodzilam ale Pola byla z kangurem i szla wzdluz drogi gdzie parkujemy my i inni ,widziala co kawalek tak jakby porzucone trzy opony. Mozliwe,ze ktos se remontuje samochod i ma potrzebe na takie roznosci. Zadzwonilam do policajow i powiedzialam co zaszlo ,bo w przeciagu paru dni mojego zombi ogolocili ![]() Ja juz sie nie denerwuje bo to nic nie da , TZ tez sie nie denerwuje,to on pierwszy zauwazyl. Wrocil do domu i sie smial ,ze kolpaki mi ukradli , myslalam ze jaja se robi ![]() se tak mysle,ze moze i ja powinnam na piety te cus zastosowac? ![]()
Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga ![]() nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW ![]() Edytowane przez czarnazuzia1 Czas edycji: 2010-10-26 o 11:12 Powód: lit:)) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3355 |
Rozeznanie
|
Kasiu Contaxowa tak, codziennie rano
jak zwykły krem z kapką hialurona ni mnie nie wypala ni wyżera do kości ładnie się wchłania paszczę zbiera do kupy jak dla mnie rewelka ![]() a, jeszcze zrobię edytę Teresko ![]()
* Edytowane przez 26lipca Czas edycji: 2010-10-26 o 11:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#3356 |
Zakorzenienie
|
Lipcówko
![]() już mam listę i popołniu podlezę do apteki, i cosik na pewno będzie ![]() zdam realację, co i jak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3357 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3358 |
Wtajemniczenie
|
Anusia, moja kochana żołądkówko!
![]() Chodź malutka, przytulę Cie i brzuszek pomasuję. ![]() Dziewczyny, a ten cudowny olej śliwkowy , to jest ten z pestek śliwki z ZSK? Jaki jeszcze jest cudotwórczy? (oprócz czarnuszkowego, rzecz jasna ![]()
#3360 |
Zakorzenienie
|
Oj tak
![]() Contaxowa, ja na noc tylko kładę, to nie wiem, ale widze, że Ania i na dzień.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:37.