|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou, trollbeads )
|
![]() ![]() |
![]() |
#3332 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3333 |
Wtajemniczenie
|
Hehe srebro zdrożało ![]() ![]() A na poważnie... to pytalam się w Yes czy z związku z masakrycznymi cenami zlota i srebra będa jakies odwyzki.. powidziała mi Pani, że w tym roku w styczniu robili juz to raz i być może będą musieli zrobić w kolejnym.. ale tylko na zloto. Ciekawa jestem w takim razie jaką oni muszą mieć marżę, skoro srebro od tamtego roku wzrosło o 1000zl na kilogramie (surowca!) a oni nic... Dużo prywatnych jubilerów w tym roku musiało zamknąc firmy albo zrobić cięcia personelu... :/ A co do vatu to jeszcze nie wiedzą czy go "wtopić" w cenę produktu..
Edytowane przez Tinka* Czas edycji: 2010-12-10 o 22:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#3334 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() cymemont co to za serce to duże ??? ![]() Edytowane przez nina90 Czas edycji: 2010-12-10 o 22:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3335 |
Zakorzenienie
|
rybka kosztowała 39 zł Na stronie jakaś pomyłka im wyskoczyła. Rybki mało gdzie już są, bo już ich nie sprowadzają.
Żaglówka mi się nie podobała na stronie yes ale oglądałam ją jakiś czas temu w salonie i bardzo ładna jest ![]() dziewczyny dostayście z Apartu bon na 10 % zniżki? To jest na jeden produkt czy na jedne zakupy? |
![]() ![]() |
![]() |
#3336 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Yes chyba odbił to sobie dowalając ceny świątecznych charmsów (nic z nich nie kupię bo stwierdziłam że nie warto, za tę cene wolę co innego, a to charms sezonowy, wg. mnie one powinny być jeszcze tańsze od normalnych a nie odwrotnie) ![]() ![]() A z tym vat-em to bez przesady, przecie to zaledwie 1%, symbolicznie więc ![]() Bardziej martwię się, czy Trollbeads nie podnisą znowu ![]()
![]() |
#3337 | |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny z II zakupów:
jutro wyślę Wam wyliczenia, dane do przelewów i wszystkie informacje i poproszę o wiadomość zwrotną z Waszym zamówieniem ![]() ![]() Jutro też wyślę rozliczenia dla osób, które nie są w II zamówieniem i zrobię im zwroty. Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3338 |
Zakorzenienie
|
[1=78ec78392a9e84b50fa9c61 260c26510682869d7_6517570 db0492;23690150]kilka newsów niżej (chyba dzisiaj z rana) wrzucałam moje fotki z chicochica- faktycznie bradzo ładne sreberko, ale maciupkie- mnie to osobiście nie przeszkadza
![]() dzięki ja czekam na takie - zainspirowana oczywiscie trollem |
![]() ![]() |
![]() |
#3339 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak dobrze, że mnie się ta rybka wcale a wcale nie podoba ![]() Rabat w Apart jest na całe jednorazowe zakupy ![]() A tak sobie myślę, że też Yes żadnego bonu rabatowego stałym klientom nie przysłał ![]()
![]() |
#3340 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Twoja skarpeta jest cudowna, bardzo mi sie spodobala.. ma dużo dopracowanych detali. A Trolle miały już podwyżkę cen niedawno, że piszesz "znowu" ?
![]() ![]() |
![]() |
#3341 |
Zakorzenienie
|
Nina mi to też przypomina kość
![]() ![]() Mirell mi się podobają bardzo te świąteczne. Chyba zdecyduj się na choinke z YES od cioci , miśka juz mam , a domek od rodziców ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3342 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() nie wezmę kolejnego naszyjnika... ![]() nie wezmę kolejnego naszyjnika... ![]() wygląda super ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() pięknościowe !!!!! Cytat:
![]() [1=78ec78392a9e84b50fa9c61 260c26510682869d7_6517570 db0492;23690027]no to i ja wrzucę- fotki wiadomo, na tę porę są takiej a nie innej jakości- 3 zawieszki od prawej to pamiątka po moim Tacie- stąd moja bransoletka nabiera pewnego symboicznego znaczenia, bo razem uwielbialiśmy żeglować, dlatego pojawia się motyw wodny ![]() No ja to się jeszcze zawieszkom opieram, ale moja 9 letnia córka która zagląda mi tu czasami przez ramie to już nie !!!!!! Rośnie mi mała charms-juniorka !!!! To straszne !!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() I tak sobie myślę doradźcie proszę, gdzie to było znaczy w jakiej gazecie kupon na bransoletkę gratis do zawieszki czy odwrotnie? Może bym jej pod choinkę dorzuciła mała niespodziankę.... Polecacie jakiej konkretnej firmy bransoletki? Poza tym napisałyście tyle nowych wiadomości, że ledwo z czytaniem nadążałam w pracy ![]() ![]() Super zdjęcia wszystkie ! Jesteście tak młode dziewczyny, że chyba zacznę zazdrościć ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3343 | |
Konto usunięte
|
to jest Amore&Baci- dobrze się nosi
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() podobno zdrożały- na ebay można kupic w cenie ok 86zł i chyba już był na forum poruszany taki wątek... jak się skończy propomocja na bony, to pewnie zaczniemy masowo kupować na ebay, bo całe sety chodzą po ok 435 zł ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3344 |
Zakorzenienie
|
magi bransoletka była z kruka jak się kupiło tam charms i miało się kupon z joya ale to tylko dwa dni było . A dziewięciolatce to może lepiej coś tańszego na allegro kupić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3345 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziękuję za informację ![]() Cytat:
![]() ![]() A Trollbeads mieli podwyżkę jakoś pod koniec wakacji i to sporą (kilkanaście złotych na najtańszych srebrach i murano) ![]() Ty się lepiej módl by Pandora Ci nie podniosła ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3346 |
Zadomowienie
|
O matko ja aż się boję co to dalej będzie, chciałam 5 i dość a przez Was chyba nie przestane na nich
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Chciałabym jeszcze, nie sprecyzowane jakie, ale: kluczyk kość lub pieska śnieżynkę z YES ![]() podkowę myszka z Verony ![]() ![]() blaszkę z grawerem bucika lilijkę lub gwizdek może jeszcze żabkę no i chyba tyle na razie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3347 |
Zakorzenienie
|
Nina to życzę wielu charmsó pod choinką
![]() Mirell ja też chciałam całą choinkę ale porąbani projektnci więc choinka też porąbana ![]() ![]() Kto ma reniferka z Apartu i zrobi mi zdjęcie jego z jakimś dużym charmsem obok? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3348 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
niby tak... myślałam tylko, że potem będzie łatwiej coś dokupić na specjalną okazję... choć może jeszcze przyjdzie na to czas.... oo ta skompletowana nawet fajna ! http://allegro.pl/item1351748699.html chyba się zdecyduję na Twoją propozycję ! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3349 |
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny!
czytam teraz forum niczym powieść w odcinkach. Tyle sie tu dzieje. I nęcicie tymi Trollami. Im wiecej czytam i oglądam tym bardziej mi się podobają. Czekaja w kolejce. Są na miejscu 3. ( po skórzanej i srebrnej pandorce). Nie brałam Trolli pod uwagę, ale po lekturze Waszych postów wiem, ze muszę je miec. Tymczasem coraz bliżej święta, coraz bliżej ![]() ![]() Pozdr m formularz zdjęcia uzupełnię jak tylko stanę się posiadaczką bransoletki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3350 | |
Wtajemniczenie
|
Mam nadzieję (wiem ze głupią...) ze do tego czasu, moja mania pandorowa troche ostygnie... A inna sprawa, że mój TŻ lata co tydzień do pracy do Anglii i po tygodniu wraca do Gdańska, więc zawsze mogę zacząć kupować tam charmsy ;-))) Poki co nie chce chlopaka zamartwiać moimi "poważnymi" problemami ![]() ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- Cytat:
U mnie dłużej niż 3 dni nie przeżyłyby ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3351 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tinka*, niestety obawiam się że Pandora zdrożeje, a oni i tak w sumie długo mieli stałe ceny ![]()
![]() |
#3352 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
no nic zastanowię się w sumie to dopiero 9 lat... niby za wcześnie na coś super a z drugiej strony może lepiej coś porządnego do zakładania na specjalne okazje ..... chwilowo nie wiem co będzie lepsze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3353 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny...
Oczywiście nie te zatrolopandorowane ![]() ale może te co szukają tańszego rozwiązania... W załączeniu wstawiam dwa zdjęcia oryginalnej Veroni. Kupiłam ją na "próbę" przed Pandorą i choć w srebrach wybór jest taki sobie to już murano mają bardzo fajne... Może komuś się przyda tak poglądowo... Tylko zapięcie nie jest oryginalne był zwykły karabińczyk... mąż mi je upiększył ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3354 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam pytanie, może się orientujecie bardziej niż ja... czy np. do bransoletki z Kruka będą pasowały zawieszki z Apartu?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, chyba wypadałoby załozyc wątek zdjęciowy z trollami i pandorami, charmsowy jest za bardzo zawieszkowy a tutaj co chwila wertuje miliony stron zeby zobaczyc zdjęcia. Zakładam i zaraz wrzuce linka, mam nadzieje ze grzecznie wszystkie wstawią swoje inspirujące bransoletki z opisami ![]() ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- wątek zdjęciowy trollowo - pandorowy ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post23692448 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3356 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A może wrzuć w pierwszym poście link to postu Magdy, jakie beadsy na jakie bransoletki wchodzą?
![]() |
#3357 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() W sumie mniej wiecej kojarze jaką kazda ma bransoletkę (zboczenie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3358 |
Zakorzenienie
|
ja wrzuce jak tylko odwiedze poczte, chyba przyszła przesyłka z moim diamentowym koralikiem białym
![]() oczywiscie na głównym nowe nabytki tez wrzucamy i komentujemy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3359 |
Zadomowienie
|
ktsw, a jakby tam dodać coś w stylu - jak dobrać bransoletkę? Bo ciągle są pytania, "mam nadgarstek XX cm, jaka bransoletka?"
#3360 |
Raczkowanie
|
Ja dziś tak jak mówilam, wybieram się na łowy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:51.