|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
Witam się
A ja dziś ledwo co mówię //chwyciła mnie chrypka - nawet nie wiem po czym Byłam dziś u pufy na urodzinach Karolek już śpi a reszta się wybiera //ja chyba dziś też wcześniej się położę bo mam jakąś ciężką głowę - mam nadzieję że mnie nie rozłoży całkiem. |
![]() ![]() |
![]() |
#3332 |
Zakorzenienie
|
Ten lactovaginal stosowałam z Tymkiem w ciąży, nie pamiętam czy pomagał czy nie.
Zapisałam sobie Feminellę Vagic kupię clotrimazol i winno być ok ![]() wielkie dzięki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3333 |
Zakorzenienie
|
elo. moja dopiero się kąpie
![]() ![]() upiekłam dziś murzynka z dr. oetkera, pachnie mi w chałupie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3334 |
Zakorzenienie
|
tez chciałam upiec murzynka, ale takiego co sama robie, jakos czasu brakło
![]() z tych wszystkich pałeczkowatych to chyba lactovaginal najlepszy bo dopochwowy wiec działa od razu. Kiedys kupiłam lacibios femina bodajze do łykania i lekarz powiedział ze to strata kasy ![]()
#3335 |
Zakorzenienie
|
no własnie Takuśna, chyba tak nie do końca nie działa
nie kupuję tabletek pro i prebiotycznych ale wydaje mi sie że chyba powinny coś działac skoro same popijamy żywe kefiry i jogurty żeby organizm nastawić na dobre tory ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3336 |
Zakorzenienie
|
pewnie działa cos tam, tylko poc o wydawac tyle kasy skoro mozna to zastąpić kefirem za złotówkę
![]()
#3337 |
Zakorzenienie
|
Takuśna te co Anka wpisała to wszystkie są globulkami
![]() ![]() Tymek siedział w wannie godzinę ![]() ![]() Jutro o 11 umówiłam się z kumpelą, jedziemy do pracy odebrać pity. W tym tygodniu zaniesiemy do skarbówki może rozliczą mnie tak szybko jak Kasiulkę ![]() ![]() Edytowane przez Judi21_84 Czas edycji: 2011-02-20 o 20:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#3338 |
Zakorzenienie
|
tych faktycznie nie znam
![]() ja zawsze biore na zapas, dla mnie najlepsze clotrimazolum w tabletkach dowcipnych ![]()
#3339 |
Zakorzenienie
|
ja testowałam olbrzymie kulki macmiror
![]() dla mnie były wybawieniem w czasie długotrwałego grzybobrania ![]() ![]() ![]() a tak inne ginki przepisywały non stop nystatynę ![]() ps. ja nic na receptę nigdy na zapas nie biorę, bo nie wiem czy mi coś poważniejszego dolega ![]() ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-02-20 o 21:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#3340 |
Zakorzenienie
|
ja jak tylko ma jakis dyskomfort to zapodaje ten clotrimazolum i często tylko jedna wystarcza. Gin mi kiedys zaczął zapisywac na zapas jak na basen chodziłam i często cos łapałam
#3341 |
Zakorzenienie
|
Oglądnęliśmy z tz Turystę, fajny film
![]() ![]() No nic zaraz ide w kimonko ![]() W tym tygodniu do pracy na 17 więc się wyśpię że ho ho !!! Po 1 w domku, koło 2 już będę spała ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3342 |
Zakorzenienie
|
Judi powinni Cię szybciutko rozliczyć, ja w tamtym roku pita zaniosłam 25-go lutego i czekałam na rozliczenie 2,5 tygodnia. W tym roku 3 tygodnie
![]() ![]() A powiedz mi kochana odnośnie filmów, byłaś na Sanctum w kinie? bo ja szukałam netowo a raczej mój małż to mówił, że jest wersja kinowa ale ponoć dobra z tym, że nie było napisów.
#3343 |
Zakorzenienie
|
Tak Kasiunia byłam na sanctum w 3D. Ja byłam na wersji z napisami, ale w innym kinie w bielsku jest wersja bez napisów.
![]() To fajnie z tym pitem ![]() ![]() ![]() Przed chwilką wstaliśmy, ale zimno-8 u nas... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3344 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() u nas tez zimnica, rano było -10 ![]() mielismy jechac na basen ale odpuscilismy z wiadomych względów, pojedziemy na kulki mówicie ze fajny ten sanctum? trzeba sciągnąc ![]() ja tez juz dostałam pit, trzeba sie rozliczyc
#3345 |
Zakorzenienie
|
heloł
![]() Nooo zimno od rana, kawałek szlam od samochodu do pracy i zmarzlam ![]() tak w ogole to piotrkowi cos sie przestawilo i wstaje mi przed 5 codziennie ![]() Poza tym czuje ze idzie migrena, wel zmiana pogody... i jakos tak mi dziwnie pod kopulka, zle spalam i mam jakiegos nerwobola w okolicy lopatki i ciagnie az pod potylice ![]() no sypie sie jak nic ![]()
#3347 |
Zakorzenienie
|
mam, tylko warunki nie sprzyjaja, za zimno na glebie
![]()
#3348 |
Zakorzenienie
|
no fakt , nie pomyslałam
![]() ![]()
#3349 |
Zakorzenienie
|
przydalby mi sie jakis porządny masażysta
![]()
![]() |
#3350 |
Zakorzenienie
|
Ty pracuj babo a nie myśl o głupotach
![]() próbujemy dzis bez pieluchy ![]() ![]() ![]()
#3351 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a pracy poki co nie ma, siedze i sie nudze ![]() ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- u nas doszlo kilka slowek ![]() scenka z wczoraj: Piotrek popertala swoim motorem po chacie. Jako ze mam progi, to kiedy na nie wjezdza unoszac motor lekko w gore, tak potem siada na dupke i powoli zjezdza z progu bo jest wtedy taki charakterystyczny dzwiek. No i moj TZ sie temu przyglada wczoraj i jak zjechalo dziecko z progu to moj chop gornolotna mysl rzucil czyli "c i u l" - chcial podkreślić dzwiek ![]() To moj piter powtorzyl manewr i z jego usteczek wyplynelo z podobnym polotem jak u taty "Ciuuuuj" ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- nowe slówka to SIKU, PUPA, KUPA, FUUUJ i EŁ ![]()
Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is Edytowane przez Anisia25 Czas edycji: 2011-02-21 o 10:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3352 |
Zakorzenienie
|
Hej hej
![]() My wczoraj zrobiliśmy młodej frajdę i pojechaliśmy z nią do Silesii. Wybawiła się w JupikParku (czy jak mu tam), na trampolinie dorwała jakąś sporo starszą dziewczynkę i skakały sobie trzymając się za ręce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Potem oczywiście obowiązkowo McDonald i sklepy z ciuchami, ale co to za zakupy ze zmęczonym już dzieckiem ![]() ![]() Judi, mówisz, że Sanctum fajne? Mieliśmy iść na to do kina bo miał bardzo fajne opinie, ale po oglądnięciu trailera zrezygnowaliśmy. Na urywkach strasznie nudne się to wydawało. Za to oglądnęliśmy w końcu Incepcję ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3353 |
Zakorzenienie
|
buahahahah, Cestia wyobrazilam sobie matylde na zjezdzalni i jej mine
![]()
![]() |
#3354 |
Zakorzenienie
|
No
![]() ![]() A słownictwo Piterka przednie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3355 |
Zakorzenienie
|
Cestia daj znac jak będziesz sie do Silesii znów wybierac to moze sie spotkamy w jupiku
![]() a Wiki juz w sumie wszystko mówi, ale wiele niewyraznie i przekręca. No i jadaczka sie jej nie zamyka ![]() i juz 5 komplet zsikany...........a w nocnik zero
#3356 |
Zakorzenienie
|
heheh nie ma to jak słowa powtarzane przez dzieci
![]() ![]() ![]() ![]() Cestia Sanctum bajera jak dla mnie i wcale nie nudny. Dla mnie bajera, super trzyma w napięciu. ALe wiadomo jednym się spodoba inny. DLa mnie GIT! Umówiłam się dzisiaj do ginekologa. Byłam umówiona pierwotnie na 11 kwietnia (na kasę), ale chcę wizytę przyspieszyć, bo zalezy mi na cytologii. Zadzwoniłam umówiłam się do tego samego lekarza prywatnie na piątek, wizyta 70 zł, z cytologią 100 ![]() ![]() My już po załatwieniach, pita mam, jutro tz zawiezie swojej siostrze, w tym tygodniu go oddamy do skarbówki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3357 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Judi, dlatego właśnie pytam kogoś kto widział całość ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3358 |
Zakorzenienie
|
Jesuuuu mam nadzieję że Ci przypadnie do gustu Cestia
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3359 |
Zakorzenienie
|
Hehehehehe... spoko, biorę pod uwagę inne gusta
![]() ![]() ![]() A tak odbiegając od tematu... chcę wiosnę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3360 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja w jupiku bylam tylko 2 razy, bo blizej mam kilka innych. Ale jak bedziesz jechac to chętnie sie wybiorę ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:01.