Mój chomiczek - cz. 4 :) - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Zwierzęta domowe - wiZOOż

Notka

Zwierzęta domowe - wiZOOż Forum dla miłośników zwierząt domowych. Szukasz porady w temacie psów, kotów, żółwi, chomików itp.? Forum wiZOOż to miejsce dla ciebie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-28, 18:16   #3331
madzius90
Zakorzenienie

Dot.: Mój chomiczek - cz. 4 :)

Cytat:
Napisane przez poprostu Pokaż wiadomość
Hej zaraz Was skomentuję ale mam pilną sprawę podniosłam Pixelowi siano a on (wiecie ta jego kupka siana) a tam troche kupek ;/ wiec postanowilam ze mu posprzatam i sprawdze czy ma alergie na siano. Dalam pudelko takie po telefonie tylko ta folie gdzie mial byc tel wyrzucilam do smieci on wlazl i do kartonu go przenioslam. posprzatakan mu i wpuscilam go do klatki i sie obrazil na mnie znowu prychal i latal jak oszalaly a na miejsce jego kupki siana dalam domek wypchny chusteczkami i mu sie nie podoba tam ;/ zastanawiam sie czy by mu nie dac tego pudelka po tel bo jest wieksze od domku i nawet chetnie w kartonie do niego wcvhodzil co Wy na to?? tylko to pudelko ma nadruki jakies ;/
Dobrze zrobiłaś, bo faktycznie Pixel może być uczulony na sianko
Pudełko po tel. nie poiwinno mu zaszkodzić

Cytat:
Napisane przez tikki85 Pokaż wiadomość
Mój Staś ma pudełko z żarówki z nadrukami i żyje

Madziuś poważniej...hehe...a jak może wyglądać 25 letnia baba?
Gosia weź, proszę Cię
Jaka baba??

Cytat:
Napisane przez anlejka Pokaż wiadomość
Dogadałam się z koleżanką, że jeśli zdam społeczną za pierwszym razem wbijam do jej kuzynki jako modelka i pozwolę (ba! ja każę!) im się zrobić na marchewkowy!
A moje jest na fb Jak widać, albo i nie widać, marchewa ze mnie jest
Nie mam fb

Cytat:
Madziuś oba Twoje kolorki mi się podobają, ale pamiętam jaki chciałaś mieć efekt, więc faktycznie te od fryzjera bardziej ogniste . A może Ty sobie kup tycjan?
Dziękuję

Nie widziałam tycjana
Myślałam jeszcze o farbach L'oreala, bo tam są takie dwa rude fajne, ale ta farba kosztuje 32 zł, jak jest promocja to wtedy 25
A też nie mam pewności, co mi wyjdzie

Edytowane przez madzius90
Czas edycji: 2011-01-28 o 18:19
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 18:23   #3332
anlejka
Zakorzenienie

KLIK
Madzia Prosz
anlejka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 18:24   #3333
tikki85
Zakorzenienie

To pewnie by Ci się podobało, nie? Czy za mocne? :p
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/pictures/14/31934.jpg
Stary 2011-01-28, 18:25   #3334
poprostu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Klepsydra88 Pokaż wiadomość
jestem 4 zdobyta to z wpisów indeksowych byłoby tyle..
Cytat:
Gratki za 4!! do kiedy masz sesje? ja już po :p 2.02 dowiem się czy zaliczyłam

I też chcę taki prezent!! uwielbiam torebki a ta wygląda bosko idealna na uczelnię

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
A ja muszę się szarpać i z nią i z psem, który nas napastuje
A ludzie chodzą i się śmieją
Nooo jak Kama ma cieszke to hoho na pewno masz problemy kiedyś miałam owczarka niemieckiego Bona (przygarnięta bo została porzucona :/) i pilnowała domu na ogródku tylko w zimą często spała w domu a jak miała cieszkę to była pilnowana ale nie wiadomo kiedy jakiś mały kundel ją "zaatakował" i powstała Kama! były jeszcze 3 szczeniaki ale urodziły się martwe ( bo Bona już wtedy była staruszką niestety już jej nie ma z nami... A Kamucha jest wysterylizowana i troszkę szkoda, że nie będzie maluchów i prawie cały czas jest w domu a już na pewno na ogródku ta panienka nie ma ochoty nocować

Cytat:
Andrea...oj...no bo właśnie na naturalne włosy jakoś szampon nie chce chytać. Ja pierwszy raz malowałam włosy szamponem średni blond i właśnie tylko połysk wyszedł . I moja mama też ciągle gada - i tak najlepiej Ci w naturalnym blondzie . Kiedy moja mama widziała mój naturalny szary kolor włosów . Chyba w podstawówce
Tu miałam dużo ciemniejszych pasemek...czerwonych, to mama mi gadała, że lepiej w blondzie, to Ci nie pasuje, wyglądasz staro itp
Załącznik 3700852
Tu mój kasztanowy . W liceum
Załącznik 3700856
A taki miałam na ślubie
Załącznik 3700862
I znowu ciemny - tym razem ciemny blond
Załącznik 3700863
Nie ma to jak zmieniać kolory co chwilę

Joasia jaki ładny prezent
Wiesz co jakoś nie mam nigdy słabości do blondu ale chyba Ci bardziej pasował

Cytat:

To ja teraz wrzucę swoj porównanie.
Po lewo- włosy z 13.12.2010 po farbowaniu fryzjera
Po prawo- włosy z wczoraj
Madziu może ja jestem inna ale mi się bardziej podoba to bordo z wczoraj
poprostu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 18:28   #3335
anlejka
Zakorzenienie

Cytat:

Stary 2011-01-28, 18:31   #3336
tikki85
Zakorzenienie

Gosia, no jestem blondyną, więc blond na pewno bardziej pasuje, ale ja tam nie chcę być ciągle blond . Lubię eksperymentować . A te ślubne były ciut za jasne jak dla mnie. Fryzjerka mi za długo chyba trzymała i później miałam takie suche, że szok . A farbą nie wyjdą takie jasne tylko żółte :/ więc wolę ciemne niż żółte

---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ----------

Andrea Ty aż takie marchewczaki chcesz? . Ja myślałam, że na początek jakiś delikatny kolorek...a Ty już taki hardcore? .
Stary 2011-01-28, 18:36   #3337
poprostu
Zakorzenienie

: hahaha:http://demotywatory.pl/2632916/Moj-pies-zjadlby-nawet-cytryne
Stary 2011-01-28, 18:41   #3338
anlejka
Zakorzenienie

Cytat:
Gosia, no jestem blondyną, więc blond na pewno bardziej pasuje, ale ja tam nie chcę być ciągle blond . Lubię eksperymentować . A te ślubne były ciut za jasne jak dla mnie. Fryzjerka mi za długo chyba trzymała i później miałam takie suche, że szok . A farbą nie wyjdą takie jasne tylko żółte :/ więc wolę ciemne niż żółte

---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ----------

Andrea Ty aż takie marchewczaki chcesz? . Ja myślałam, że na początek jakiś delikatny kolorek...a Ty już taki hardcore? .
Nieee, ja jak rude to rude Ostatnio usłyszałam jak mnie obgadywały koleżanki z LO, które teraz ze mną studiują Podobno strasznie się zmieniłam i nie jestem sobą
Właśnie się na mnie kolega obraża
Stary 2011-01-28, 18:45   #3339
poprostu
Zakorzenienie

http://mistrzowie.org/173063/Ciekawe...rajach-serwuja

---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ----------

Cytat:
Nieee, ja jak rude to rude Ostatnio usłyszałam jak mnie obgadywały koleżanki z LO, które teraz ze mną studiują Podobno strasznie się zmieniłam i nie jestem sobą
Niech się walą ghahah przypomniał mi się tekst "teraz mnie to waaali bo jestem na faaali" :brzyda l:

Cholera Wy wszytskie rudy i rudy a ja z innej bajki
Stary 2011-01-28, 18:46   #3340
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
KLIK
Madzia Prosz
Jakie zdjęcie
Faktycznie słabo wzięło

Cytat:
No właśnie o tych farbach pisałam,że są drogie, kolor mega

Cytat:
Gratki za 4!! do kiedy masz sesje? ja już po :p 2.02 dowiem się czy zaliczyłam
Zaliczysz

Cytat:
Nooo jak Kama ma cieszke to hoho na pewno masz problemy kiedyś miałam owczarka niemieckiego Bona (przygarnięta bo została porzucona :/) i pilnowała domu na ogródku tylko w zimą często spała w domu a jak miała cieszkę to była pilnowana ale nie wiadomo kiedy jakiś mały kundel ją "zaatakował" i powstała Kama! były jeszcze 3 szczeniaki ale urodziły się martwe ( bo Bona już wtedy była staruszką niestety już jej nie ma z nami... A Kamucha jest wysterylizowana i troszkę szkoda, że nie będzie maluchów i prawie cały czas jest w domu a już na pewno na ogródku ta panienka nie ma ochoty nocować
Eh te psy
Ja swoją Kamę też będę sterylizować

Biedne maluszki
Ale też nie ma co rozmnażać psów, bo tyle biedaków błąka się po ulicach, tyle jest porzuconych w schronisku i czeka na kochających właścicieli

Cytat:
Madziu może ja jestem inna ale mi się bardziej podoba to bordo z wczoraj
Dziękuję

Cytat:
A farbą nie wyjdą takie jasne tylko żółte :/ więc wolę ciemne niż żółte
No dokładnie
A żółte włosy są ohydne

Cytat:
Otwiera mi się wróżbita Maciej
Stary 2011-01-28, 18:47   #3341
*Agatek*
Zakorzenienie

Jestem i ja!!!
Musiałam dziś w pracy zostać 2 h dłużej bo koleżanka jest chora i musiałam za nią wyłożyć płatki jestem padnięta, niedawno przyszłam! Jeszcze budzik mnie nie obudził w new telefonie... nokia 63 coś tam

Madziuś
ładny kolorek, taki mahoniowy

Cytat:
Napisane przez hooliganka184 Pokaż wiadomość
Hello. Moje chomusie szalały od pólnocy do 7 rano. Teraz 3 z nich leżą w rurce, ale nie śpią. Natomiast 1 przeniósł się do domku w akwarium i raczej napewno kima. Narazie moje spostrzeżenia co do maluchów są takie, że dwa nie wykazują zainteresowania kołowrotkami, dwa natomiast bardzo je lubią. Udało mi się zaobserwować coś koło 3 (bo się przebudziłam nie wiem czemu) jak jeden jeździ na Flying Saucerze, a drugi w Silent Spinnerze. Później coś przed 7 widziałam, że we dwójkę jeździły trochę na talerzyku, a potem w Spinnerze. Zdolniachy
Super, że wiedzą, co do czego służy! zazdroszczę gromadki, mi jakoś jeden chomik to 'za mało' jakoś nie wiem co mi się stało, ale czasem wpadam na szaleńczy pomysł, żeby kupić, już teraz dodatkowe chomiki w osobnej klatce

Cytat:
fajne to, sama prawda o mężu

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 18:54   #3342
uUuAsissuUu
Zakorzenienie

Ale jestem padnięta. Pojechałam do szczecina załątwić ubezpieczenie i zasypiam

Ja ten kolor co mam w avku to miałąm właśnie po Loreal Preference tylko, że tym co babka jest z krótkimi włosami
W sumei to nie. Tn co a avatarze to po garnierze. Na nk. te pomarańczowe są po loreal...

Madzius - nie jest zły twój kolor, nie

Edytowane przez uUuAsissuUu
Czas edycji: 2011-01-28 o 18:55
uUuAsissuUu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 18:56   #3343
tikki85
Zakorzenienie

Cytat:
A może to one się zmieniły? Na mnie też pewnie gadają, że się zmieniłam, ale może dlatego, bo w końcu zaczęłam myśleć o sobie a nie o wszystkich na około. Ale wcześniej za bardzo byłam wykorzystywana i przyjaźń to chyba była jednostronna

Fajne

Cytat:
Otwiera mi się wróżbita Maciej
Musisz skopiować link. teraz właśnie sam wróżbita się włącza

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Super, że wiedzą, co do czego służy! zazdroszczę gromadki, mi jakoś jeden chomik to 'za mało' jakoś nie wiem co mi się stało, ale czasem wpadam na szaleńczy pomysł, żeby kupić, już teraz dodatkowe chomiki w osobnej klatce
A ja teraz jakbym nie musiała tak daleko wyjeżdżać na wakacje, albo przynajmniej jakbym mogła wziąć ze sobą zwierzaki to kupiłabym sobie myszki i kota

Cytat:
Napisane przez Agata
fajne to, sama prawda o mężu
I o moim też. Ciekawe czy każdej mówi to samo
Stary 2011-01-28, 19:01   #3344
madzius90
Zakorzenienie

Wyszłam z Kamą, a na klatce Ł. stoi nie dość, że ledwo już bo taki napruty to jeszcze z piwem w ręku, co za...
A jak sobie włosy ściął, jak pedał wygląda

I w ogóle wczoraj niedaleko domu stałam z mamą i z Kamą i czekałyśmy na tatę, a ten palant łaził ciągle koło nas
Tylko mi humor psuje

---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ----------

Cytat:
Jestem i ja!!!
Musiałam dziś w pracy zostać 2 h dłużej bo koleżanka jest chora i musiałam za nią wyłożyć płatki jestem padnięta, niedawno przyszłam!

Cytat:
Madziuś ładny kolorek, taki mahoniowy
dziękuję

Cytat:
Też czasem miałam takie pomysły

Cytat:
Napisane przez uUuAsissuUu Pokaż wiadomość
Ale jestem padnięta. Pojechałam do szczecina załątwić ubezpieczenie i zasypiam

Cytat:
Ja ten kolor co mam w avku to miałąm właśnie po Loreal Preference tylko, że tym co babka jest z krótkimi włosami
W sumei to nie. Tn co a avatarze to po garnierze. Na nk. te pomarańczowe są po loreal...
Ale super masz ten kolorek

Cytat:
Madzius - nie jest zły twój kolor, nie
dziękuję

Cytat:
A może to one się zmieniły? Na mnie też pewnie gadają, że się zmieniłam, ale może dlatego, bo w końcu zaczęłam myśleć o sobie a nie o wszystkich na około. Ale wcześniej za bardzo byłam wykorzystywana i przyjaźń to chyba była jednostronna
Daj spokój

Cytat:
Musisz skopiować link. teraz właśnie sam wróżbita się włącza
Aha
Stary 2011-01-28, 19:05   #3345
poprostu
Zakorzenienie

Cytat:
Wyszłam z Kamą, a na klatce Ł. stoi nie dość, że ledwo już bo taki napruty to jeszcze z piwem w ręku, co za...
A jak sobie włosy ściął, jak pedał wygląda

I w ogóle wczoraj niedaleko domu stałam z mamą i z Kamą i czekałyśmy na tatę, a ten palant łaził ciągle koło nas
Tylko mi humor psuje

-

Były? Unieś głowę wypnij pierś i ignoruj z całą przyjemnością :brzyda l: grrr nie lubie takich co tak dużo piją a kiedyś miałam takiego i myślałam, że On jest taki faaaaajny
Stary 2011-01-28, 19:24   #3346
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Były? Unieś głowę wypnij pierś i ignoruj z całą przyjemnością :brzyda l: grrr nie lubie takich co tak dużo piją a kiedyś miałam takiego i myślałam, że On jest taki faaaaajny
No były
Olewam go
Ale myślę swoje, z resztą takim zachowaniem on mnie upewnia, że zrobiłam dobrze zostawiając go

Też myślałam, że jest fajny przez prawie 3,5 roku
Dobrze, że zmądrzałyśmy

---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

http://statichg.demotywatory.pl/uplo...ijator_500.jpg
Stary 2011-01-28, 19:35   #3347
anlejka
Zakorzenienie

Madzia w tym democie tylko kolor włosów mi się podoba
Gosia nie wiem czy one się zmieniły, bo ja się z nimi nigdy nie trzymałam. A od liceum bardzo się zmieniłam. Właściwie, nie zmieniłam się wcale, tylko wreszcie mogę być sobą. A to, że liceum doprowadziło mnie prawie do depresji i do myśli samobójczych jest tylko przykładem, że czasów liceum nie wspomina się zawsze jak najlepiej
Stary 2011-01-28, 19:53   #3348
poprostu
Zakorzenienie

Korzystając z okazji, że bobas wyszedł na kolejną kolację to podmieniłam mu domki w ten plastik ledwo pupke wciskał a oto fotki

Doprowadzam go do tylu nerwów dzisiaj tak ingerując w jego życie ale chociaż mu nie nudno domek postawiłam na pięterku i dałam kilka chusteczek to teraz lata i z plastiku wyciąga chusteczki i transportuje na dół do kartonika urządza się zdolniacha mój a i nie patrzcie na ten chlebek w nocniszku moja niunia w rzeczywistosci tam tylko siusia ale nie wiedzieć czemu porzuciła tam swój chlebek

Hahaha wiecie co teraz zrobił?? wszedł do domku i zamknął drzwi czyli zakrył wejście chusteczką i kima

Ale na szczęście zrobiłam mu dziurkę u góry co prawda mała taka 2x2 aby miał swoją prywatność ale zawsze to jakaś cyrkulacja powietrza
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1030013.jpg (92,3 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1030014.jpg (95,8 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1030015.jpg (83,8 KB, 15 załadowań)

Edytowane przez poprostu
Czas edycji: 2011-01-28 o 19:57
Stary 2011-01-28, 20:07   #3349
tikki85
Zakorzenienie

Pixel . Jaki on ma słodki nosiu . Chomiczki lubią się barykadować w domkach . Moje też zawsze zamykają drzwi jak śpią, bo po co ktoś ma je oglądać

---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ----------

Pada deszcz ale dzięki temu jest ponad 10st, więc już nie ma takiego zimna jak kilka dni temu.
Stary 2011-01-28, 20:21   #3350
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Madzia w tym democie tylko kolor włosów mi się podoba

Cytat:
Gosia nie wiem czy one się zmieniły, bo ja się z nimi nigdy nie trzymałam. A od liceum bardzo się zmieniłam. Właściwie, nie zmieniłam się wcale, tylko wreszcie mogę być sobą. A to, że liceum doprowadziło mnie prawie do depresji i do myśli samobójczych jest tylko przykładem, że czasów liceum nie wspomina się zawsze jak najlepiej
Ech

Cytat:
Korzystając z okazji, że bobas wyszedł na kolejną kolację to podmieniłam mu domki w ten plastik ledwo pupke wciskał a oto fotki
Przesłodki jest
a ten domek pudełku po tel jest super
Jak prawdziy domek

Cytat:
Pixel . Jaki on ma słodki nosiu . Chomiczki lubią się barykadować w domkach . Moje też zawsze zamykają drzwi jak śpią, bo po co ktoś ma je oglądać

Cytat:
Pada deszcz ale dzięki temu jest ponad 10st, więc już nie ma takiego zimna jak kilka dni temu.
I tak Ci zazdroszczę
Stary 2011-01-28, 20:30   #3351
anlejka
Zakorzenienie

Cytat:

Doprowadzam go do tylu nerwów dzisiaj tak ingerując w jego życie ale chociaż mu nie nudno domek postawiłam na pięterku i dałam kilka chusteczek to teraz lata i z plastiku wyciąga chusteczki i transportuje na dół do kartonika urządza się zdolniacha mój a i nie patrzcie na ten chlebek w nocniszku moja niunia w rzeczywistosci tam tylko siusia ale nie wiedzieć czemu porzuciła tam swój chlebek

Hahaha wiecie co teraz zrobił?? wszedł do domku i zamknął drzwi czyli zakrył wejście chusteczką i kima

Ale na szczęście zrobiłam mu dziurkę u góry co prawda mała taka 2x2 aby miał swoją prywatność ale zawsze to jakaś cyrkulacja powietrza
Mój miał w klatce pudełko połowę większe po kubku z kinder maxi Chomik jak połowa Twojego Pudełko było wypchane wszystkim co tylko dał radę wnieść
Stary 2011-01-28, 20:34   #3352
Klepsydra88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poprostu
Gratki za 4!!
sesje mam od poniedziałku, ale tylko w śr mam 2 egzaminy i koniec wolne do 20 lutego

Pixel no syn Wojtasa poprostu!

Andrea nie uwierzysz.. jadę dzisiaj i jedzie samochodzik L taki jak wczoraj pokazywałaś, ten fiacik
Stary 2011-01-28, 20:40   #3353
anlejka
Zakorzenienie

Cytat:
sesje mam od poniedziałku, ale tylko w śr mam 2 egzaminy i koniec wolne do 20 lutego

Pixel no syn Wojtasa poprostu!

Andrea nie uwierzysz.. jadę dzisiaj i jedzie samochodzik L taki jak wczoraj pokazywałaś, ten fiacik
Nie denerwuj mnie nawet U mnie chyba trzy takie jeżdżą. Czarnym mama od koleżanki, białym jakaś kobieta, która wyżej s*ra niż d.pę ma, a czerwonym jakiś dziadek z babcią
Stary 2011-01-28, 20:42   #3354
Klepsydra88
Zakorzenienie

ale ja miałam na myśli tą starą wersje http://www.zgapa.pl/zgapedia/data_pi...e_Fiat_500.jpg
Stary 2011-01-28, 20:43   #3355
the kamm
Zadomowienie

Nosz kuuurdee ! Wizaz mnie nie lubi.
Zawsze jak piszę długą wiadomość i skończę wszystko cytować to komputer mi się zawiesza i muszę restartować !
the kamm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 20:47   #3356
hooliganka184
Rozeznanie

Zrobiłam moim dzisiaj akcję przesiedleńczą. Musiałam im w rurkach posprzatać, bo niemały chlewik już zrobiły. Jadły i pozostawiały pełno okruszków i kupci. Dlatego przeniosłam je do akwa i zamknęłam wyjście, więc się trochę pokręciły po akwa i poszły wszystkie spać do domku. Jeden już tam był, całe szczęście zgodził się przyjąć trzy zbłąkane duszyczki. Teraz już z jakieś 4-5 godzin tam razem śpią, wejście jest zakopane trocinami i watą dla chomików. Może teraz będą wolały spać w domku, a nie w tunelu.
hooliganka184 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 20:48   #3357
the kamm
Zadomowienie

Cytat:
A wogóle to bym chciała mieć jeszcze świnkę morską tylkoo ciii, żeby maluch się nie obraził chociaż On i tak wiele ma w dupce
Cytat:
A ja kota ...tylko jest jeden problem. Wcześniej musielibyśmy mieć samochód, żeby móc go przewieźć do Polski, bo samolotem za drogo
A ja psa .
Najlepiej takiego na jakiego nie mam warunków - owczarka podhalańskiego
Albo parkę szczurków Tylko moja klatka jest za mała na szczurki , a jest nowa więc mama na pewno by się nie zgodziła na kupno kolejnej - więc moje marzenia są nierealne
the kamm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-28, 20:50   #3358
Klepsydra88
Zakorzenienie

Wojciech się obudził chodził tacie po brzuchu i klatce nieźle zamiata tym swoim kuperkiem
Stary 2011-01-28, 20:59   #3359
anlejka
Zakorzenienie

Cytat:
ale ja miałam na myśli tą starą wersje http://www.zgapa.pl/zgapedia/data_pi...e_Fiat_500.jpg
Łojeju! Aż takich u nas nie ma
Stary 2011-01-28, 21:00   #3360
Klepsydra88
Zakorzenienie

hah a u mnie jeździ taka L mi by było troche siara jeździć..

Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości