|
|
#3331 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój chomiczek - cz. 4 :)
Cytat:
Pudełko po tel. nie poiwinno mu zaszkodzić ![]() Cytat:
![]() Jaka baba?? Cytat:
![]() Cytat:
Nie widziałam tycjana ![]() Myślałam jeszcze o farbach L'oreala, bo tam są takie dwa rude fajne, ale ta farba kosztuje 32 zł, jak jest promocja to wtedy 25 ![]() A też nie mam pewności, co mi wyjdzie
Edytowane przez madzius90 Czas edycji: 2011-01-28 o 18:19 |
||||
|
|
|
#3333 |
|
Zakorzenienie
|
To pewnie by Ci się podobało, nie? Czy za mocne? :p
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/pictures/14/31934.jpg |
|
|
|
#3334 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() do kiedy masz sesje? ja już po :p 2.02 dowiem się czy zaliczyłam ![]() ![]() I też chcę taki prezent!! uwielbiam torebki a ta wygląda bosko idealna na uczelnię Cytat:
kiedyś miałam owczarka niemieckiego Bona (przygarnięta bo została porzucona :/) i pilnowała domu na ogródku i powstała Kama! były jeszcze 3 szczeniaki ale urodziły się martwe ( bo Bona już wtedy była staruszką niestety już jej nie ma z nami... A Kamucha jest wysterylizowana i troszkę szkoda, że nie będzie maluchów i prawie cały czas jest w domu a już na pewno na ogródku ta panienka nie ma ochoty nocować Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ale mi się bardziej podoba to bordo z wczoraj
|
||||
|
|
|
#3335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3336 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia, no jestem blondyną, więc blond na pewno bardziej pasuje, ale ja tam nie chcę być ciągle blond
. A te ślubne były ciut za jasne jak dla mnie. Fryzjerka mi za długo chyba trzymała i później miałam takie suche, że szok . A farbą nie wyjdą takie jasne tylko żółte :/ więc wolę ciemne niż żółte ![]() ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- Andrea Ty aż takie marchewczaki chcesz? |
|
|
|
#3337 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio usłyszałam jak mnie obgadywały koleżanki z LO, które teraz ze mną studiują ![]() Właśnie się na mnie kolega obraża |
|
|
|
|
#3339 | |
|
Zakorzenienie
|
http://mistrzowie.org/173063/Ciekawe...rajach-serwuja
![]() ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Cytat:
ghahah przypomniał mi się tekst "teraz mnie to waaali bo jestem na faaali" ![]() :brzyda l:Cholera Wy wszytskie rudy i rudy a ja z innej bajki
|
|
|
|
|
#3340 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Faktycznie słabo wzięło ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja swoją Kamę też będę sterylizować Biedne maluszki ![]() Ale też nie ma co rozmnażać psów, bo tyle biedaków błąka się po ulicach, tyle jest porzuconych w schronisku i czeka na kochających właścicieli ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A żółte włosy są ohydne ![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#3341 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jestem i ja!!!
![]() Musiałam dziś w pracy zostać 2 h dłużej bo koleżanka jest chora i musiałam za nią wyłożyć płatki jestem padnięta, niedawno przyszłam! Jeszcze budzik mnie nie obudził w new telefonie... nokia 63 coś tam ![]() Madziuś ładny kolorek, taki mahoniowy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3342 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jestem padnięta. Pojechałam do szczecina załątwić ubezpieczenie i zasypiam
![]() Ja ten kolor co mam w avku to miałąm właśnie po Loreal Preference tylko, że tym co babka jest z krótkimi włosami ![]() W sumei to nie. Tn co a avatarze to po garnierze. Na nk. te pomarańczowe są po loreal... Madzius - nie jest zły twój kolor, nie
Edytowane przez uUuAsissuUu Czas edycji: 2011-01-28 o 18:55 |
|
|
|
#3343 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Musisz skopiować link. teraz właśnie sam wróżbita się włącza ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3344 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Wyszłam z Kamą, a na klatce Ł. stoi nie dość, że ledwo już bo taki napruty to jeszcze z piwem w ręku, co za...
![]() A jak sobie włosy ściął, jak pedał wygląda I w ogóle wczoraj niedaleko domu stałam z mamą i z Kamą i czekałyśmy na tatę, a ten palant łaził ciągle koło nas Tylko mi humor psuje ![]() ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() dziękuję Cytat:
![]() Aha |
|||||
|
|
|
#3345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Były? Unieś głowę wypnij pierś i ignoruj z całą przyjemnością ![]() :brzyda l: grrr nie lubie takich co tak dużo piją a kiedyś miałam takiego i myślałam, że On jest taki faaaaajny |
|
|
|
|
#3346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Olewam go ![]() Ale myślę swoje, z resztą takim zachowaniem on mnie upewnia, że zrobiłam dobrze zostawiając go Też myślałam, że jest fajny przez prawie 3,5 roku Dobrze, że zmądrzałyśmy ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- http://statichg.demotywatory.pl/uplo...ijator_500.jpg
|
|
|
|
|
#3347 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia w tym democie tylko kolor włosów mi się podoba
Gosia nie wiem czy one się zmieniły, bo ja się z nimi nigdy nie trzymałam. A od liceum bardzo się zmieniłam. Właściwie, nie zmieniłam się wcale, tylko wreszcie mogę być sobą. A to, że liceum doprowadziło mnie prawie do depresji i do myśli samobójczych jest tylko przykładem, że czasów liceum nie wspomina się zawsze jak najlepiej
|
|
|
|
#3348 |
|
Zakorzenienie
|
Korzystając z okazji, że bobas wyszedł na kolejną kolację to podmieniłam mu domki
w ten plastik ledwo pupke wciskał a oto fotki Doprowadzam go do tylu nerwów dzisiaj tak ingerując w jego życie domek postawiłam na pięterku i dałam kilka chusteczek to teraz lata i z plastiku wyciąga chusteczki i transportuje na dół do kartonika urządza się zdolniacha mój ![]() Hahaha wiecie co teraz zrobił?? wszedł do domku i zamknął drzwi czyli zakrył wejście chusteczką i kima ![]() Ale na szczęście zrobiłam mu dziurkę u góry co prawda mała taka 2x2 aby miał swoją prywatność ale zawsze to jakaś cyrkulacja powietrza
Edytowane przez poprostu Czas edycji: 2011-01-28 o 19:57 |
|
|
|
#3349 |
|
Zakorzenienie
|
Pixel
. Jaki on ma słodki nosiu . Chomiczki lubią się barykadować w domkach . Moje też zawsze zamykają drzwi jak śpią, bo po co ktoś ma je oglądać ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- Pada deszcz ale dzięki temu jest ponad 10st, więc już nie ma takiego zimna jak kilka dni temu.
|
|
|
|
#3350 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a ten domek pudełku po tel jest super ![]() Jak prawdziy domek Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#3351 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chomik jak połowa Twojego Pudełko było wypchane wszystkim co tylko dał radę wnieść
|
|
|
|
|
#3352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sesje mam od poniedziałku, ale tylko w śr mam 2 egzaminy i koniec wolne do 20 lutego ![]() Pixel ![]() Andrea nie uwierzysz.. jadę dzisiaj i jedzie samochodzik L taki jak wczoraj pokazywałaś, ten fiacik
|
|
#3353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie chyba trzy takie jeżdżą. Czarnym mama od koleżanki, białym jakaś kobieta, która wyżej s*ra niż d.pę ma, a czerwonym jakiś dziadek z babcią
|
|
|
|
|
#3354 |
|
Zakorzenienie
|
ale ja miałam na myśli tą starą wersje http://www.zgapa.pl/zgapedia/data_pi...e_Fiat_500.jpg
|
#3355 |
|
Zadomowienie
|
Nosz kuuurdee ! Wizaz mnie nie lubi.
![]() Zawsze jak piszę długą wiadomość i skończę wszystko cytować to komputer mi się zawiesza i muszę restartować ! |
|
|
|
#3356 |
|
Rozeznanie
|
Zrobiłam moim dzisiaj akcję przesiedleńczą. Musiałam im w rurkach posprzatać, bo niemały chlewik już zrobiły. Jadły i pozostawiały pełno okruszków i kupci
. Teraz już z jakieś 4-5 godzin tam razem śpią, wejście jest zakopane trocinami i watą dla chomików. Może teraz będą wolały spać w domku, a nie w tunelu.
|
|
|
|
#3357 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Najlepiej takiego na jakiego nie mam warunków - owczarka podhalańskiego ![]() Albo parkę szczurków Tylko moja klatka jest za mała na szczurki , a jest nowa więc mama na pewno by się nie zgodziła na kupno kolejnej - więc moje marzenia są nierealne
|
||
|
|
|
#3359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:44.

podniosłam Pixelowi siano a on (wiecie ta jego kupka siana) a tam troche kupek ;/ wiec postanowilam ze mu posprzatam i sprawdze czy ma alergie na siano. Dalam pudelko takie po telefonie tylko ta folie gdzie mial byc tel wyrzucilam do smieci on wlazl i do kartonu go przenioslam. posprzatakan mu i wpuscilam go do klatki i sie obrazil na mnie znowu prychal i latal jak oszalaly a na miejsce jego kupki siana dalam domek wypchny chusteczkami i mu sie nie podoba tam ;/ zastanawiam sie czy by mu nie dac tego pudelka po tel bo jest wieksze od domku i nawet chetnie w kartonie do niego wcvhodzil co Wy na to?? tylko to pudelko ma nadruki jakies ;/

to z wpisów indeksowych byłoby tyle.. 

jestem padnięta, niedawno przyszłam! 

Unieś głowę wypnij pierś i ignoruj z całą przyjemnością