Walczymy o nasze marzenia! cz.3 - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-07, 14:51   #3331
karolca
Zakorzenienie

Dot.: Walczymy o nasze marzenia! cz.3

Cytat:
Napisane przez DAnia Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki

Karolca i jak to zawsze mówiłyśmy - nowy cykl, nowa szansa Widze, że Twój TŻ ma baaardzo dobre podejście
oczywiście

Cytat:
Napisane przez magdulec Pokaż wiadomość
karolca za nowy cykl i rownież dla staraczek!!!
porywam i dziękuję

Dobrze, że tu jestem bo potraficie podnieść na duchu

cora, cały czas trzymam kciuki za szczęśliwe jutrzejsze rozwiązanie!! Normalnie czuję się tak, jakby Lilianka była rodzinką, tak na nią tu czekamy

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.

Edytowane przez karolca
Czas edycji: 2011-04-07 o 14:54
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 16:49   #3332
Tincia
Wtajemniczenie

Dziewczyny- macie śliczne córeczki

Madzia, daj znać po wizycie co tam w brzuszku słychać

Cora- Wszystkigo co dobre życzę Już niedługo... coraz bliżej :P

Karolca- i dla Ciebie nadejdzie ten dzień

Ja mam dziś pierwszy dzień, chyba od 2 tyg gdzie mdłości tak mocno nie dokuczają hehe, aż żyć się zachciewa

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Tincia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 18:13   #3333
coralady
Wtajemniczenie

Dziewczyny autentycznie sie wzruszyłam waszymi kciukami i dobrym słowemStrasznie mi miło,że ciocie wizażowe czekaja na Liliankę tak samo jak rodzina i znajomi.Tyle razem tu przeszłyśmy,tyle wsparcie otrzymałam i nadzieji na tym forum i za to wam dziekuje,bo nie wiem jak bym zniosła tą droge do mojego Cudu bez was!

Mam nr tel.do Mezagi i dam znać czy jutro będzie cc czy w sobotę.

Ogólnie jestem spokojna,choc pewnie z każdą godziną będę bardziej niespokojna i spać sie nie będzie dało z tego podekscytowaniaMelisy wypije z 2 litry i może jakos zasnę

W załaczniku moje ostatnie Brzuszkowe zdjęcia-każdej ze staraczek zyczę takiego Brzuszka!Po powrocie będzie mi bez niego pewnie dziwnie,ale będzie Liluś Nigdy nie traćcie nadzieji!!!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sesyjka.jpg (104,0 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sesyjka5.jpg (73,1 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sesyjka6.jpg (67,8 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sesyjka9.jpg (46,3 KB, 32 załadowań)
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy!

28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi

Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia.
Fiodor Dostojewski
coralady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 18:18   #3334
Irmusia81
Zakorzenienie

Cora śliczne zdjęcia Trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze poszło I czekam na wieści o narodzinach Lilianki Aaa i ja się nie poddam
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 18:34   #3335
karolca
Zakorzenienie

cora, śliczne zdjęcia W ogóle ślicznie wyglądasz
Trzymam kciuki i czekam na wieści
Teraz już tylko odpoczywaj przed jutrem

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-04-07, 18:41   #3336
magdulec
Zadomowienie

Wiec w brzuszku dzidzia z nozkami, raczkami, serduszko bije, co wiecej okazalo sie że jest troche za duze jak na ten tydz ciazy wiec prawdopodobnie jest ciąza starsza, ale mowilam lekarzowi ze miałam 35dniowe cykle a on ze to cos z tymi cyklami nie tak, ale najwazniejsze ze wszystko w porzadku. mam dokonczyc brac duphaston i potem odstawic, obecne badanka w porzadku i nastepne w kolecje różyczka i toksoplazmoza czekają.

jak lezalam i zaczał lekarz robic usg to komp i maszyna zawiesiła się i czekalismy az sie uruchomi podobnie, wiec ok40min lerzałam, juz widze te komentarze pacjentek na zawnatrz jak takie opoznienie zrobiłam

w załączniku fluidki dla Was przesylamy!!!!!!!!

cora pieknie wygladasz w ciazy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0021.jpg (54,5 KB, 25 załadowań)
magdulec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 18:42   #3337
coralady
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość
Cora śliczne zdjęcia Trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze poszło I czekam na wieści o narodzinach Lilianki Aaa i ja się nie poddam
Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
cora, śliczne zdjęcia W ogóle ślicznie wyglądasz
Trzymam kciuki i czekam na wieści
Teraz już tylko odpoczywaj przed jutrem
Dziękuje dziewczyny!Nie poddawać się!Idę spakować trobę,bo jeszcze nie miałam czasu Do napisania po!
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy!

28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi

Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia.
Fiodor Dostojewski
coralady jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-07, 19:37   #3338
egwene6
Rozeznanie

Cora - trzymam mocno kciuki za to żebyś szybciutko i możliwie bezboleśnie przywitała Lilę na świecie. Dziewczyny mają rację wyglądasz naprawdę ślicznie z brzuszkiem

A u nas wszystko w porządku - w środę byliśmy w Białymstoku na ostatniej (uff) wizycie z usg genetycznym i wciąż nie mogę się pozbierać tak mnie to wykończyło. Ale najważniejsze że z dzieciaczkami wszystko jest w porządku. Kości nosowe obecne, przezierność karkowa w normie tak że ryzyko defektów genetycznych takich jak zespół Downa spadła do bardzo niskiego poziomu. Jak powiedział lekarz dzieci mają "dobrze poukładane w głowach" i generalnie są dobrze rozwinięte - jedno dokładnie odpowiada wiekowi ciążowemu a drugie jest "o trzy dni starsze rozmiarem od rówieśników". Jestem tylko troszkę rozczarowana że nie udało się jeszcze podejrzeć płci maluszków - no cóż musimy poczekać do usg połówkowego żeby się przekonać kto we mnie zamieszkuje

Zostawiam kilka fluidków od moich szkrabów dla wszystich staraczek:

12.09.2011
Emma i Gabriel już z nami

Edytowane przez egwene6
Czas edycji: 2011-04-07 o 19:41
egwene6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 19:42   #3339
Irmusia81
Zakorzenienie

Magdulec śliczny maluszek Super, że wszystko w porządku

Egwene bardzo się cieszę, że dzieciaczki zdrowe Porywam
Stary 2011-04-07, 19:50   #3340
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Wiec w brzuszku dzidzia z nozkami, raczkami, serduszko bije, co wiecej okazalo sie że jest troche za duze jak na ten tydz ciazy wiec prawdopodobnie jest ciąza starsza, ale mowilam lekarzowi ze miałam 35dniowe cykle a on ze to cos z tymi cyklami nie tak, ale najwazniejsze ze wszystko w porzadku. mam dokonczyc brac duphaston i potem odstawic, obecne badanka w porzadku i nastepne w kolecje różyczka i toksoplazmoza czekają.

jak lezalam i zaczał lekarz robic usg to komp i maszyna zawiesiła się i czekalismy az sie uruchomi podobnie, wiec ok40min lerzałam, juz widze te komentarze pacjentek na zawnatrz jak takie opoznienie zrobiłam

cora pieknie wygladasz w ciazy
Najważniejsze, że wszystko jest ok

Cytat:
Napisane przez egwene6 Pokaż wiadomość
Cora - trzymam mocno kciuki za to żebyś szybciutko i możliwie bezboleśnie przywitała Lilę na świecie. Dziewczyny mają rację wyglądasz naprawdę ślicznie z brzuszkiem

A u nas wszystko w porządku - w środę byliśmy w Białymstoku na ostatniej (uff) wizycie z usg genetycznym i wciąż nie mogę się pozbierać tak mnie to wykończyło. Ale najważniejsze że z dzieciaczkami wszystko jest w porządku. Kości nosowe obecne, przezierność karkowa w normie tak że ryzyko defektów genetycznych takich jak zespół Downa spadła do bardzo niskiego poziomu. Jak powiedział lekarz dzieci mają "dobrze poukładane w głowach" i generalnie są dobrze rozwinięte - jedno dokładnie odpowiada wiekowi ciążowemu a drugie jest "o trzy dni starsze rozmiarem od rówieśników". Jestem tylko troszkę rozczarowana że nie udało się jeszcze podejrzeć płci maluszków - no cóż musimy poczekać do usg połówkowego żeby się przekonać kto we mnie zamieszkuje

Cieszę się, że z maluszkami wszystko ok, rosną i rozwijają się prawidłowo Przy takich dobrych wieściach, płeć nie jest istotna

I porywam na nowy cykl

TŻ już nie może doczekać aż skończy się @
W ogóle wczoraj przyszła i dziś po południu jest już taka, jak trzeciego, czwartego dnia Ważne, że nie bolało mnie nic tak jak ostatnio, bo to dobiłoby mnie jeszcze bardziej.

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-04-07, 19:51   #3341
dra
Zakorzenienie

magdulec cudna dzidzia aż mam łzy w oczach te momenty na usg sa nie zapomniane
tylko chyba już te kilogramy zostana,bo juz 2,czy 3 meisiace sie trzymaja.Fakt 12 kg zaraz zrzuciłam po porodzie ,ale pozniejsze cos ciezko
cora cudnie wyglądasz i kurcze końcówka,a ty nic nie przytyłaś no i ciesz sie ostatkami,później taka pustka w brzusi

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-07, 20:15   #3342
zuzia_mateusz
Raczkowanie

czesc dziewczyny
bardzo chcialabym do was dolaczyc, mam nadzieje ze mnie przyjmiecie
Jestesmy z TZ 3 lata pod slubie, i od 10 miesiecy bezskutecznie staramy sie o dzidzie...jednak nic z tego nie wychodzi.
TZ jest po badaniach nasienia, ktore wyszly bdb, ja jestem narazie po badaniach hormonalnych ,ktore wdg lekarza tez sa ok.
Starania utrudniaja nam moje cigale nawaracjace infekcje drog rodnych, czasami poprostu brak mi sil. Pod koniec kwietnia mam miec HSG, a za tydzien z TZ jestesmy umowienie do kliniki leczenia nieplodnosci.Wiem ze 10 cykli to nie tak duzo, ale nie chcemy juz dluzej czekac.Bardzo sie boje, ale nie trace nadziei.

To tak w skrocie bede do was zagladac, pozdrawiam
zuzia_mateusz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 06:48   #3343
alexa83
Raczkowanie

Cora mocno mocno trzymamy wszystkie kciuki już dziś zobaczysz Lili cudowne to!!! Zdjęcia masz piękne i brzusio uroczy

Magdulec supcio, że wszystko w porządku słodka dzidzia

Nadia a co tam u Ciebie?? jak się czujesz jak brzusio rosnie może jakieś zdjęcia zrobisz??

Karolca za nowy cykl

Irmusia a u Ciebie jak kiedy spodziewana @ ? jak działasz w tym cyklu?? kiedy się wybierasz na HSG robiłaś już wymaz na baterie ?

Tacca jak tam się czujesz co słychać?

alexa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 07:27   #3344
nadiazloto1
Zakorzenienie

Hej, czasami tak mnie zmula przez to siedzenie w domu że pisać mi się nie chce.
U nas wszystko dobrze, chłopcy rosną jak na drożdżach, czasami wierzgają się jak dzikusy aż cały brzuch mi skacze

Tu mój brzusio-to już 27tc https://picasaweb.google.com/1152297...7gE&feat=email#

Przesyłamy dla ciotek

Madzia, Egwene gratuluje zdrowych dzieciaczków

Cora lada chwila może mieć Liliankę przy sobie
nadiazloto1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 08:04   #3345
pacierp
Rozeznanie

Hej

Kornelciu cudownie wyglądasz piękny brzuszek. Trzymam kciuki za Was i czekam na newsy jak poszło. To nieprawdopodobne, że TO już! Pamiętam jak pisałaś, że przepełnia Cię miłość do dziecka (jeszcze nie byłaś w ciąży) którego nie masz i prawdopodobnie nie będziesz miała NO i CO?!?! I masz Liluśkę. Dzisiaj lub jutro się spotkacie. Boziu tak długo czekałaś na ten dzień Wzruszona jestem bardzo Trzymam kciuki

egwene super, ze z dzidziusiami wszystko ok. Powiem Ci, że niewa żne jakiej płci będą ale będą piękne!!! Widziałam Cię na nk i jesteś śliczna! Anielska uroda. Nie dziwię sie, że Twój TŻ szukał Cię po całym świecie. Takich kobiet jak Ty to tam za górami i lasami nie mają

Nadia duży masz brzuszek. Fajnie, że chłopaki rosną zdrowo

Magdulec zazdroszczę widoku małego fikacza na żywo. To musi być niesamowite

Daniu, Paulinko, Edziu, Dra, Tacca, Cherubinuś, Irmusia, Nina

Za wszystkie dziewczyny

Ech, jak patrzę na brzuszki to nie powiem, żebym nie myślała jaki mój mógłby być gdyby było tak, jak mogło być...no i zbliża się data terminu porodu mojej siostry, ale los chciał inaczej...smutne to wszystko. Już nie czekam na swoją kolej.

Edytowane przez pacierp
Czas edycji: 2011-04-08 o 10:24
pacierp jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-08, 09:02   #3346
nadiazloto1
Zakorzenienie

Pacierpku a co u Ciebie?
Twoja kolej nadejdzie na pewno ja w to wierzę

Edytowane przez nadiazloto1
Czas edycji: 2011-04-08 o 09:04
Stary 2011-04-08, 09:27   #3347
Irmusia81
Zakorzenienie

Hej

Nadia śliczny duży brzusio

Pacierpku bardzo się wzruszyłam tym co napisałaś na biało. Musisz wierzyć, że się uda Zawsze warto wierzyć i mieć nadzieję, bo zdarzają się takie cuda, że naprawdę dech zapiera: nasza Cora np albo 2 dziewczyny na bocianie o których czytałam wczoraj: leczenie, nieudane kilkakrotne IUI, brak nadziei, a teraz nagle naturalne ciąże Będziesz mamą, doczekasz się swojego cudu i pięknego brzuszka My wszystkie się doczekamy

Alexa wczoraj byłam u nowej lekarki. Trochę się zdziwiłam (na +), bo chciałam w sumie tylko skierowania na badania przed wizytą u jakiegoś lekarza od niepłodności, ale teraz myślę, że będę do niej chodzić. W kolejnym cyklu mamy z TŻ leczenie bakterii (ja mam globulki i tabletki, a TŻ tabletki). W międzyczasie mam iść na usg ginekologiczne i usg piersi oraz do endo ( z moją tarczycą i zbadać prolaktynę). W następnym cyklu po leczeniu globulkami mam zrobić ureoplasmę, mycoplasmę i chlamydię. Potem przyjść z wynikami. Jak będą ok, to jeszcze zrobimy jakiś test (zapomniałam nazwy badania, ale myślę, że może chodzić o przeciwciała antyplemnikowe), a potem jak będą już wszystkie wyniki, to zrobi mi HSG w szpitalu, a jak będzie trzeba to laparoskopię Także jestem zadowolona, bo wiem, co mam teraz robić. A co u Ciebie? skończyłaś już brać globulki? Co z Twoim HSG?
Stary 2011-04-08, 09:42   #3348
mezaga
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez coralady Pokaż wiadomość
Dziewczyny autentycznie sie wzruszyłam waszymi kciukami i dobrym słowemStrasznie mi miło,że ciocie wizażowe czekaja na Liliankę tak samo jak rodzina i znajomi.Tyle razem tu przeszłyśmy,tyle wsparcie otrzymałam i nadzieji na tym forum i za to wam dziekuje,bo nie wiem jak bym zniosła tą droge do mojego Cudu bez was!

Mam nr tel.do Mezagi i dam znać czy jutro będzie cc czy w sobotę.

Ogólnie jestem spokojna,choc pewnie z każdą godziną będę bardziej niespokojna i spać sie nie będzie dało z tego podekscytowaniaMelisy wypije z 2 litry i może jakos zasnę

W załaczniku moje ostatnie Brzuszkowe zdjęcia-każdej ze staraczek zyczę takiego Brzuszka!Po powrocie będzie mi bez niego pewnie dziwnie,ale będzie Liluś Nigdy nie traćcie nadzieji!!!
Cora piękne zdjęcia. Będę czekać na wiadomość jak na szpilkach
Kurcze normalnie przezywam jak by to miał ktoś z rodziny rodzić

Cytat:
Napisane przez nadiazloto1 Pokaż wiadomość
Hej, czasami tak mnie zmula przez to siedzenie w domu że pisać mi się nie chce.
U nas wszystko dobrze, chłopcy rosną jak na drożdżach, czasami wierzgają się jak dzikusy aż cały brzuch mi skacze

Tu mój brzusio-to już 27tc https://picasaweb.google.com/1152297...7gE&feat=email#

Przesyłamy dla ciotek

Madzia, Egwene gratuluje zdrowych dzieciaczków

Cora lada chwila może mieć Liliankę przy sobie
Nadia - łał jaki już duży

Wieści od Cory jeszcze nie mam, ale jak dostanę to zaraz napiszę
Stary 2011-04-08, 10:32   #3349
DAnia
Zadomowienie

GG do DAnia

hej Dziewczynki

Cytat:
W załaczniku moje ostatnie Brzuszkowe zdjęcia
Piękne zdjęcia, tak jak dziewczyny pisały, ślicznie Ci z brzuszkiem - a teraz lada moment będziesz piękna mamusią!

Cytat:
Super, że wszystko ok

Cytat:
Gratuluję dużych i zdrowych dzieciaczków - przy bliźniakach nie zawsze tak jest
Ja też jeszcze nie znam płci i liczę na połówkowe - za 1,5 tygodnia

Cytat:

Tu mój brzusio-to już 27tc
To musi być super uczucie Ja już czuję ruchy, ale na razie takie delikatne...
A brzusio super - i duuży

Irmusia fajnie, że trafiłaś do dobrego lekarza i macie plan działania - to ważne

Pacierpku

Zostawiam dla staraczek
DAnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 10:51   #3350
nadiazloto1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość
Nadia śliczny duży brzusio
Cytat:
Napisane przez DAnia Pokaż wiadomość
A brzusio super - i duuży
Cytat:
Napisane przez mezaga Pokaż wiadomość
Nadia - łał jaki już duży
A będzie jeszcze większy

Cytat:
Wieści od Cory jeszcze nie mam, ale jak dostanę to zaraz napiszę
Jak nic nie pisze to może już na cc jest
Stary 2011-04-08, 14:01   #3351
agawaaa
Raczkowanie

Witam Was dziewczyny! Dawno mnie było ale musicie mi wybaczyć, nie chciałam się niepotzrebnie nakręcać. Ale już jestem i obiecuje, że kogo jak kogo ale Was nie opuszczę. Muszę teraz nadrobić czas i przeczytać poprzednie posty. Troszkę już naskrobałyście więc nie będzie lekko
cora gratuleję pięknego brzuszka, już widać, że córcia będzie piękna!! Trzymam mocno kciukasy za Was.
karolca mam nadzieję że nie za późno ale życzę powodzenia i przyjemnych i owocnych staranek, nie martw się na pewno się uda
magdulec musisz być naprawdę szczęśliwa widząc swoje maleństwo Cudne zdjęcie!
Za resztę dziewczyn trzymam mocno kciuki

O mamo! Ale ze mnie gapa. Wybaczcie od kilku dni jestem zakręcona. Z tego wszystkiego zapomniałam napisać o mnie. To już 46 dc i nic. @ nie ma, nic nie wskazuje na to że będzie. Dziwne to wszystko bo piersi zawsze bolały i to mocno. A tu nawet brzuch nie boli już. Szkoda jakby @ była to mogłabym zacząć od nowa się starać a tak muszę czekać.

Edytowane przez agawaaa
Czas edycji: 2011-04-08 o 14:05
agawaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 14:15   #3352
karolca
Zakorzenienie

ja tu przychodzę po pracy, szybko włączam komputer aby przeczytać, że Lilka jest już na świecie a tu ciiiisza...

agawaa, dziękuję

okres już sobie ode mnie idzie, w sumie dziś już tylko plamienia są (zazwyczaj takie jak 5 dnia). Nie dość, że okres przyszedł 4 dni później to tylko na dwa dni Nie rozumiem a u ginka byłam, i wszystko ze mną ok (chociaż wynik cyto będzie dopiero w przyszłym tygodniu).

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-04-08, 15:36   #3353
mezaga
Zakorzenienie

UWAGA UWAGA UWAGA

Dzisiaj o godzinie 12.50 na świat przyszła Lilianka 2960g, 53cm 10 punktów

Gratulujemy Cora i czekamy na Ciebie
Stary 2011-04-08, 15:42   #3354
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
UWAGA UWAGA UWAGA

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-04-08, 15:56   #3355
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
UWAGA UWAGA UWAGA

Cora wielkie gratulacje Kochana!:jupi : Czekamy na Was obie
Stary 2011-04-08, 16:10   #3356
Tincia
Wtajemniczenie

Ale super!!!

mezage- napisz gratulacje Corci od wizazanek

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Tincia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 16:22   #3357
paulinaizabela
Zakorzenienie

Witam dziewczyny

Cytat:
Kochana pięknie wyglądasz, córcia na pewno po mamusi będzie śliczna

Cytat:
piekny fluidek

Cytat:

Dorotko cieszę się, że wszysko ok z maluszkami
Czekamy zatem, żeby poznać płeć
A jak Ty się czujesz? mdłości i wymioty już poszły?
Porywam fluidka od dzieciaczków

Cytat:

Przesyłamy dla ciotek
śliczny duży brzusio
poczęstuję się od chłopaków

Cytat:
Napisane przez pacierp Pokaż wiadomość
Ech, jak patrzę na brzuszki to nie powiem, żebym nie myślała jaki mój mógłby być gdyby było tak, jak mogło być...no i zbliża się data terminu porodu mojej siostry, ale los chciał inaczej...smutne to wszystko. Już nie czekam na swoją kolej.
Kochana ja wierzę, że każda z nas się doczeka cudu, każda w swoim czasie Przyjdzie i kolej na Ciebie - nie ma inne opcji Trzymaj się cieplutko i wpadaj czasem do nas

Cytat:
Napisane przez agawaaa Pokaż wiadomość
O mamo! Ale ze mnie gapa. Wybaczcie od kilku dni jestem zakręcona. Z tego wszystkiego zapomniałam napisać o mnie. To już 46 dc i nic. @ nie ma, nic nie wskazuje na to że będzie. Dziwne to wszystko bo piersi zawsze bolały i to mocno. A tu nawet brzuch nie boli już. Szkoda jakby @ była to mogłabym zacząć od nowa się starać a tak muszę czekać.
ojej strasznie długie masz te cykle a test robiłaś??

Cytat:

WOW!!! co za piękna wiadomość Kornelciu ogromne Gratulacje Trzymajcie się dziewczynki i czekamy na Was
Stary 2011-04-08, 16:34   #3358
malinka123108
Wtajemniczenie

cora łaaaał super wiesci!!!!!!!!
GRATULUJEMY!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
Stary 2011-04-08, 16:34   #3359
agawaaa
Raczkowanie

Cytat:
UWAGA UWAGA UWAGA

Moje gratulacje!!!!!!!!!!!kl aski::j upi:

paulinaizabela jak dotąd cykle miałam 32,32,33 tylko w ciągu roku jeden trwał 57. Test robiłam 8 dni temu, niestety nie było kreseczki.
agawaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 16:38   #3360
malinka123108
Wtajemniczenie

WSZYSTKIM STARACZKOM ZYCZE SZYBKIEGO ZAFASOLKOWANIA z calego serduszka im tego zycze,bo sama wiem co znaczy czekanie....i ta glupia beznadzieja i niewiedza ze kiedy sie uda.....ale wierzcie w to...ja bez leczenia ..po roku doczekalam sie....i wy tez sie doczekacie!!
:mag ia:

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości