|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3331 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Walczymy o nasze marzenia! cz.3
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dobrze, że tu jestem bo potraficie podnieść na duchu ![]() cora, cały czas trzymam kciuki za szczęśliwe jutrzejsze rozwiązanie!! Normalnie czuję się tak, jakby Lilianka była rodzinką, tak na nią tu czekamy ![]()
♥ ♥ ♥ Komentuj. Nie obrażaj. Edytowane przez karolca Czas edycji: 2011-04-07 o 14:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3332 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny- macie śliczne córeczki
![]() Madzia, daj znać po wizycie co tam w brzuszku słychać ![]() Cora- Wszystkigo co dobre życzę ![]() Karolca- i dla Ciebie nadejdzie ten dzień ![]() Ja mam dziś pierwszy dzień, chyba od 2 tyg gdzie mdłości tak mocno nie dokuczają ![]() ![]()
#3333 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny autentycznie sie wzruszyłam waszymi kciukami i dobrym słowem
![]() ![]() ![]() Mam nr tel.do Mezagi i dam znać czy jutro będzie cc czy w sobotę. Ogólnie jestem spokojna,choc pewnie z każdą godziną będę bardziej niespokojna i spać sie nie będzie dało z tego podekscytowania ![]() ![]() W załaczniku moje ostatnie Brzuszkowe zdjęcia-każdej ze staraczek zyczę takiego Brzuszka!Po powrocie będzie mi bez niego pewnie dziwnie,ale będzie Liluś ![]()
![]() ![]() 8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski
|
![]() ![]() |
![]() |
#3334 |
Zakorzenienie
|
Cora śliczne zdjęcia
![]() ![]() ![]() ![]()
#3335 |
Zakorzenienie
|
cora, śliczne zdjęcia
![]() ![]() Trzymam kciuki i czekam na wieści ![]() Teraz już tylko odpoczywaj przed jutrem ![]()
#3336 |
Zadomowienie
|
Wiec w brzuszku dzidzia z nozkami, raczkami, serduszko bije, co wiecej okazalo sie że jest troche za duze jak na ten tydz ciazy wiec prawdopodobnie jest ciąza starsza, ale mowilam lekarzowi ze miałam 35dniowe cykle a on ze to cos z tymi cyklami nie tak, ale najwazniejsze ze wszystko w porzadku. mam dokonczyc brac duphaston i potem odstawic, obecne badanka w porzadku i nastepne w kolecje różyczka i toksoplazmoza czekają.
jak lezalam i zaczał lekarz robic usg to komp i maszyna zawiesiła się i czekalismy az sie uruchomi podobnie, wiec ok40min lerzałam, juz widze te komentarze pacjentek na zawnatrz jak takie opoznienie zrobiłam ![]() ![]() w załączniku fluidki dla Was przesylamy!!!!!!!! cora pieknie wygladasz w ciazy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3337 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() 8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski
|
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3338 |
Rozeznanie
|
Cora - trzymam mocno kciuki za to żebyś szybciutko i możliwie bezboleśnie przywitała Lilę na świecie. Dziewczyny mają rację wyglądasz naprawdę ślicznie z brzuszkiem
![]() A u nas wszystko w porządku - w środę byliśmy w Białymstoku na ostatniej (uff) wizycie z usg genetycznym i wciąż nie mogę się pozbierać tak mnie to wykończyło. Ale najważniejsze że z dzieciaczkami wszystko jest w porządku. Kości nosowe obecne, przezierność karkowa w normie tak że ryzyko defektów genetycznych takich jak zespół Downa spadła do bardzo niskiego poziomu. Jak powiedział lekarz dzieci mają "dobrze poukładane w głowach" ![]() ![]() Zostawiam kilka fluidków od moich szkrabów dla wszystich staraczek: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
29.08.2009 - ![]() 12.09.2011 Emma i Gabriel już z nami ![]() Edytowane przez egwene6 Czas edycji: 2011-04-07 o 19:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#3339 |
Zakorzenienie
|
Magdulec śliczny maluszek
![]() ![]() Egwene bardzo się cieszę, że dzieciaczki zdrowe ![]() ![]() ![]()
#3340 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() I porywam ![]() ![]() ![]() TŻ już nie może doczekać aż skończy się @ ![]() W ogóle wczoraj przyszła i dziś po południu jest już taka, jak trzeciego, czwartego dnia ![]()
![]() |
#3341 |
Zakorzenienie
|
magdulec cudna dzidzia
![]() tylko chyba już te kilogramy zostana,bo juz 2,czy 3 meisiace sie trzymaja.Fakt 12 kg zaraz zrzuciłam po porodzie ,ale pozniejsze cos ciezko cora cudnie wyglądasz i kurcze końcówka,a ty nic nie przytyłaś no i ciesz sie ostatkami,później taka pustka w brzusi ![]()
![]() |
#3342 |
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny
![]() bardzo chcialabym do was dolaczyc, mam nadzieje ze mnie przyjmiecie ![]() Jestesmy z TZ 3 lata pod slubie, i od 10 miesiecy bezskutecznie staramy sie o dzidzie...jednak nic z tego nie wychodzi. TZ jest po badaniach nasienia, ktore wyszly bdb, ja jestem narazie po badaniach hormonalnych ,ktore wdg lekarza tez sa ok. Starania utrudniaja nam moje cigale nawaracjace infekcje drog rodnych, czasami poprostu brak mi sil. Pod koniec kwietnia mam miec HSG, a za tydzien z TZ jestesmy umowienie do kliniki leczenia nieplodnosci.Wiem ze 10 cykli to nie tak duzo, ale nie chcemy juz dluzej czekac.Bardzo sie boje, ale nie trace nadziei. To tak w skrocie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3343 |
Raczkowanie
|
Cora mocno mocno trzymamy wszystkie kciuki
![]() ![]() Magdulec supcio, że wszystko w porządku słodka dzidzia ![]() Nadia a co tam u Ciebie?? jak się czujesz jak brzusio rosnie może jakieś zdjęcia zrobisz?? ![]() Karolca za nowy cykl ![]() Irmusia a u Ciebie jak kiedy spodziewana @ ? jak działasz w tym cyklu?? kiedy się wybierasz na HSG robiłaś już wymaz na baterie ? Tacca jak tam się czujesz co słychać?
#3344 |
Zakorzenienie
|
Hej, czasami tak mnie zmula przez to siedzenie w domu że pisać mi się nie chce.
U nas wszystko dobrze, chłopcy rosną jak na drożdżach, czasami wierzgają się jak dzikusy aż cały brzuch mi skacze ![]() Tu mój brzusio-to już 27tc https://picasaweb.google.com/1152297...7gE&feat=email# Przesyłamy dla ciotek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Madzia, Egwene gratuluje zdrowych dzieciaczków ![]() Cora lada chwila może mieć Liliankę przy sobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3345 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() Kornelciu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() egwene super, ze z dzidziusiami wszystko ok. Powiem Ci, że niewa żne jakiej płci będą ale będą piękne!!! Widziałam Cię na nk i jesteś śliczna! Anielska uroda. Nie dziwię sie, że Twój TŻ szukał Cię po całym świecie. Takich kobiet jak Ty to tam za górami i lasami nie mają ![]() Nadia duży masz brzuszek. Fajnie, że chłopaki rosną zdrowo ![]() Magdulec zazdroszczę widoku małego fikacza na żywo. To musi być niesamowite ![]() Daniu, Paulinko, Edziu, Dra, Tacca, Cherubinuś, Irmusia, Nina ![]() ![]() Za wszystkie dziewczyny ![]() Ech, jak patrzę na brzuszki to nie powiem, żebym nie myślała jaki mój mógłby być gdyby było tak, jak mogło być...no i zbliża się data terminu porodu mojej siostry, ale los chciał inaczej...smutne to wszystko. Już nie czekam na swoją kolej. Edytowane przez pacierp Czas edycji: 2011-04-08 o 10:24 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3346 |
Zakorzenienie
|
Pacierpku a co u Ciebie?
Twoja kolej nadejdzie na pewno ja w to wierzę ![]() Edytowane przez nadiazloto1 Czas edycji: 2011-04-08 o 09:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#3347 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Nadia śliczny duży brzusio ![]() Pacierpku bardzo się wzruszyłam tym co napisałaś na biało. Musisz wierzyć, że się uda ![]() ![]() ![]() ![]() Alexa wczoraj byłam u nowej lekarki. Trochę się zdziwiłam (na +), bo chciałam w sumie tylko skierowania na badania przed wizytą u jakiegoś lekarza od niepłodności, ale teraz myślę, że będę do niej chodzić. W kolejnym cyklu mamy z TŻ leczenie bakterii (ja mam globulki i tabletki, a TŻ tabletki). W międzyczasie mam iść na usg ginekologiczne i usg piersi oraz do endo ( z moją tarczycą i zbadać prolaktynę). W następnym cyklu po leczeniu globulkami mam zrobić ureoplasmę, mycoplasmę i chlamydię. Potem przyjść z wynikami. Jak będą ok, to jeszcze zrobimy jakiś test (zapomniałam nazwy badania, ale myślę, że może chodzić o przeciwciała antyplemnikowe), a potem jak będą już wszystkie wyniki, to zrobi mi HSG w szpitalu, a jak będzie trzeba to laparoskopię ![]()
#3348 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurcze normalnie przezywam jak by to miał ktoś z rodziny rodzić ![]() Cytat:
![]() Wieści od Cory jeszcze nie mam, ale jak dostanę to zaraz napiszę ![]()
![]() |
#3349 | |||
Zadomowienie
|
hej Dziewczynki
![]() Piękne zdjęcia, tak jak dziewczyny pisały, ślicznie Ci z brzuszkiem - a teraz lada moment będziesz piękna mamusią! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też jeszcze nie znam płci i liczę na połówkowe - za 1,5 tygodnia ![]() Cytat:
![]() A brzusio super - i duuży ![]() Irmusia fajnie, że trafiłaś do dobrego lekarza i macie plan działania - to ważne ![]() Pacierpku ![]() Zostawiam dla staraczek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3350 |
Zakorzenienie
|
A będzie jeszcze większy
![]() Jak nic nie pisze to może już na cc jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3351 |
Raczkowanie
|
Witam Was dziewczyny! Dawno mnie było ale musicie mi wybaczyć, nie chciałam się niepotzrebnie nakręcać. Ale już jestem i obiecuje, że kogo jak kogo ale Was nie opuszczę. Muszę teraz nadrobić czas i przeczytać poprzednie posty. Troszkę już naskrobałyście więc nie będzie lekko
![]() cora gratuleję pięknego brzuszka, już widać, że córcia będzie piękna!! Trzymam mocno kciukasy za Was. ![]() karolca mam nadzieję że nie za późno ale życzę powodzenia i przyjemnych ![]() ![]() magdulec musisz być naprawdę szczęśliwa widząc swoje maleństwo ![]() Za resztę dziewczyn trzymam mocno kciuki ![]() O mamo! Ale ze mnie gapa. Wybaczcie od kilku dni jestem zakręcona. Z tego wszystkiego zapomniałam napisać o mnie. To już 46 dc i nic. @ nie ma, nic nie wskazuje na to że będzie. Dziwne to wszystko bo piersi zawsze bolały i to mocno. A tu nawet brzuch nie boli już. Szkoda jakby @ była to mogłabym zacząć od nowa się starać a tak muszę czekać. Edytowane przez agawaaa Czas edycji: 2011-04-08 o 14:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#3352 |
Zakorzenienie
|
ja tu przychodzę po pracy, szybko włączam komputer aby przeczytać, że Lilka jest już na świecie a tu ciiiisza...
agawaa, dziękuję ![]() okres już sobie ode mnie idzie, w sumie dziś już tylko plamienia są (zazwyczaj takie jak 5 dnia). Nie dość, że okres przyszedł 4 dni później to tylko na dwa dni ![]() ![]()
#3353 |
Zakorzenienie
|
UWAGA UWAGA UWAGA
![]() ![]() ![]() Dzisiaj o godzinie 12.50 na świat przyszła Lilianka 2960g, 53cm 10 punktów ![]() ![]() ![]() Gratulujemy Cora i czekamy na Ciebie ![]()
#3354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3356 |
Wtajemniczenie
|
Ale super!!!
![]() mezage- napisz gratulacje Corci od wizazanek ![]()
#3357 | ||||||
Zakorzenienie
|
Witam dziewczyny
![]() Cytat:
![]() piekny fluidek ![]() Cytat:
![]() Czekamy zatem, żeby poznać płeć ![]() A jak Ty się czujesz? mdłości i wymioty już poszły? ![]() Porywam fluidka od dzieciaczków ![]() Cytat:
![]() poczęstuję się od chłopaków ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
WOW!!! co za piękna wiadomość ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3358 |
Wtajemniczenie
|
cora łaaaał super wiesci
![]() GRATULUJEMY!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
#3359 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() paulinaizabela jak dotąd cykle miałam 32,32,33 tylko w ciągu roku jeden trwał 57. Test robiłam 8 dni temu, niestety ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3360 |
Wtajemniczenie
|
WSZYSTKIM STARACZKOM ZYCZE SZYBKIEGO ZAFASOLKOWANIA z calego serduszka im tego zycze,bo sama wiem co znaczy czekanie....i ta glupia beznadzieja i niewiedza ze kiedy sie uda.....ale wierzcie w to...ja bez leczenia ..po roku doczekalam sie....i wy tez sie doczekacie!!
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:06.