|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
Pokaż wyniki sondy: Tytuł części numer 6 powinien brzmieć: | |||
My dalej w amoku, niekończącym się słowotoku - bo nasze śluby już w przyszłym roku - PM 2012 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
6 | 10,53% |
Pierwsze suknie to jest znak, że za rok powiemy TAK! - PM 2012 |
36 | 63,16% |
Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 |
15 | 26,32% |
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3331 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
Cytat:
![]() ![]() Natomiast dowiedziałam się całkiem niedawno, że osoba, która jest po studiach licencjackich lub inżynierskich (te wszystkie studia I stopnia) nazywana jest bakałarzem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3332 | |||||
Rozeznanie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
Heloooł
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Hihi a ja już JUTRO po stażu idę z mamą na pierwsze mierzenie sukienuś ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3333 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3334 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale nie dla mnie połamałabym gnaty na takich a mój Tż wchodzilby mi pod pachę ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3335 | ||||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Nattiv, może spróbuj Bratu podrzucić jakieś fajne dziewczyny, może swoje koleżanki ![]() ![]() Cytat:
![]() Gratuluję pracy ![]() ![]() Mierz i rób zdjęcia ![]() Udanej imprezki dziś ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
A Twoi Rodzice odczują, jak się wyprowadzisz, ponieważ teraz wszystko dla Nich robisz, a potem już nikt nie zostanie i będą gorzko żałować tego, jak Cię traktowali ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Hehe, mój TŻ obudził się dziś o 5 i chyba nie miał co ze sobą zrobić, bo tak jak czasem zostawiał mi po prostu karteczkę przy lapku na dzień dobry, to teraz ułożył całe podchody ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3336 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ale wg mnie to najlepiej napisać wyższe licencjackie lub wyższe I stopnia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3337 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki, przywitam się krótko z racji tego ze nie było mnie parę dni i już się zabieram do nadrabiania chociaz kilku stronek
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3338 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Brydzia, tak w ogóle to ciekawy nowy avatarek ![]()
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2011-06-08 o 10:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3339 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A ja już nie mam @. Trzy dni i po sprawie - zaleta tabsów ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3340 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o mamo jaki ukrop na dworze moje psy to normalnie padają nie dają rady przy takim skwarze
![]() |
#3341 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3342 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dzieki za trzymane kciuki. Na pewno sie przydadza ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3343 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No proszę, Twój TŻ powinien udzielać porad w dziedzinie romantyzmu i niespodzianek ![]() Przemiłą niespodziankę Ci zrobił ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3344 |
Zadomowienie
|
Kurcze ale napisałyscie, nie wiem czy wszystko nadrobię.
My dzisiaj ostatecznie wpłacamy zaliczkę kamerzyście i mamy już wszystkich "zaliczonych";-) Zaproszenia też juz wybraliśmy, teraz musze zaciągnać TŻ żeby wybrać obrączki bo swoje złoto jednak sprzedaliśmy i kupimy obrączki w salonie. Te robione na zamówienie u złotnika nie podobały nam się ;-( Chatko zazdroszczę Ci takiej miłej niespodzianki, mój TŻ niestety nie jest zbytnio wylewny, zresztą starość nie radość, nie chce się już. Edytowane przez Seagirl Czas edycji: 2011-06-08 o 11:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#3345 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny ale mnie szef wkur...
![]()
#3346 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do pierwszej części... Wyznaję taką małą zasadę- oczekuj tego, co sam możesz spełnić. I owszem po ślubie można się zmienić, ale niestety na gorsze. Wtedy najczęściej wychodzi prawdziwa natura, bo jeśli się już kogoś ma tak na "fest" to po co się starać. "Taki jestem i albo się przyzwyczaisz, albo nara!". Smutna prawda.... Ale ale!!!- z nami wątkowymi koleżankami tak nie będzie, bo przecież mamy wspaniałych mężczyzn, którzy będą dobrymi mężami i ojcami. Cytat:
Idę truskawy zbierać, a później pałaszować....... ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- Cytat:
![]() ![]() to ja tak wirtualnie za Ciebie ![]() ![]()
![]() |
#3347 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tż będzie na ślubie i 1 tańcu w mundurze galowym, potem zmieni na garnitur. Marzy mi się czarny,na pewno nie błyszczący, z pionowymi prążkami, taliowany. Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3348 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Aha - poprzednio coś nie wszystko mi się zacytowało co chciałam ![]() Któraś z Was mnie spytała czy bierzemy cywilny w tym roku - otóż nie, nie = tylko konkordatowy 21.07.2012 ![]() ![]() ![]() Obczajcie co ciekawego znalazłam do przyrządzenia na dzisiejsyz obiadek: Grillowany hamburger z sałatką z brokułów i fety Grillowany hamburger 700-800 g polędwicy wołowej, mielonej 2 ząbki czosnku mała cebula natka pietruszki łyżeczka musztardy z Dijon sól, czarny pieprz żółtko odrobina kminu rzymskiego mieloną polędwicę wymieszać dokładnie z drobno krojonym czosnkiem, cebulą i natką pietruszki (4-6 łyżek, według uznania), musztardą, żółtkiem, dodać pół łyżeczki kminu rzymskiego, świeżo mielony czarny pieprz; natłuścić dłonie olejem słonecznikowym, formować kotlety o grubości ok. 2 cm. Rozgrzać patelnię grillową, natłuścić olejem, smażyć kotlety: po 5 minut z każdej strony. Sałatka z brokułów Brokuły, 1 duża sztuka opakowanie sera feta 4-5 łyżek ziaren słonecznika oliwa extra vergine Brokuły rozdzielić na mniejsze części i zblanszować we wrzątku, 1-2 minuty; powinny być twarde i chrupiące; ostudzić, pokroić na kawałki nie większe niż 2 cm. 2/3 sera feta pokroić w drobną kostkę. Słonecznik uprażyć na patelni bez tłuszczu aż będzie lekko brązowy. Wszystkie składniki wymieszać w misce dodając 2-3 łyżki dobrej oliwy; sałatki nie trzeba doprawiać – jest słona, ostra i orzechowa.Sałatka z brokułów nie wymaga doprawiania – brokuły są lekko słodkie, feta słona i ostra, słonecznik ma zdecydowany, orzechowy smak, a dobra oliwa extra vergine cierpka i pieprzowa – pełen zestaw smaków, nie potrzebujemy już niczego więcej do szczęścia. Wrzucam fotkę którą na stronce z tym przepisem znalazłam - mam nadzieję, że coś widać ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez sztuczka_magiczka Czas edycji: 2011-06-08 o 11:38 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3349 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() swoją drogą ja już w ogóle za wami nie nadążam ![]() nie wiem czy się chwaliłam... zamówiliśmy obrączki, wyjdą nas niecałe 600zł (dajemy swoje złoto) jestem taka szczęśliwa że chociaż jedna rzecz w miarę tanio przy tylu wydatkach ![]() ps. zrobie małą reklame ![]() nikt nie reflektuje na takie czarne sandałki ? ![]() DSC03483.jpg
![]() ![]() |
![]() |
#3350 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3351 |
Zakorzenienie
|
koleżanka robi zamówienie brakuje kilku rozm gdybyś ktoś był chętny
![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2928
![]() |
#3352 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Widzę, że mieliście poważne spięcie... Myślę, że powinniście porozmawiać na spokojnie jeszcze raz, dobrze by było gdybyście doszli do wniosku że obwinianie się nawzajem nie ma żadnego sensu i mimo problemów powinniście przede wszystkim dbać o siebie i Wasze relacje, troszeczkę przystopować i traktować wszystkie sprawy na trzeźwo i na spokojnie... Brzmi to pewnie jak banały, ale może warto spróbować i może Wam się uda? Trzymam za Was kciuki Kochanie ![]()
![]() |
#3353 |
Zakorzenienie
|
niee to znaczy my z tżtem zaczynamy od zera wiec pomyśleliśmy że do puki młodzi jesteśmy to pojedziemy troszkę zarobić... jak będziemy wracać na urlopy to będziemy spędzać je albo u tżta rodziców albo u moich. No i jakbyśmy mieli dom kupić lub budować to też byśmy się u nich przyczaili na czas znalezienia czegoś lub wybudowania... nie widzę sensu płacić komuś za wynajem mieszkania jak i tak się będzie taki wydatek szykował ale to jeszcze jest wszystko do obgadania
![]() |
#3354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Też jestem zdania,żebyście na spokojnie pogadali i wyjaśnili sobie wszystkie rzeczy (wiem, wiem, nie powiedziałam nic odkrywczego....). Jednakże pomyśl sobie, że w końcu ten okres bieganiny w końcu minie, zaliczysz egzaminy, pozałatwiacie sprawy z domem i będziecie mieli więcej czasu dla siebie.... Jestem tego pewna, że Wam się ułoży! Każdy sobie myśli, że zamieszkanie razem oznacza wieczną sielskość i arkadię. Nie. Oznacza to, sprawy przyziemne. W których trzeba znaleźć chwile na romantyczne momenty, czas, gdzie liczyć się będzie JA i ON i nic poza tym. A jak zamieszkacie razem to na pewno ten czas znajdziecie, choćby i przy śniadaniu, albo kolacji, albo przed samym snem ![]() Trzymam kciuki, żeby wszystko się poukładało! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3356 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() Jakiś ***** urwał mi lusterko w samochodzie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Może jeszcze uda mi się go przekonać do czegoś ciemniejszego ![]()
![]() |
#3357 |
Zakorzenienie
|
A ja wypiłam sobie właśnie jednego redsa i sie opiłam
![]()
![]() |
#3358 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3359 |
Zakorzenienie
|
i to tak w biały dzień...
Tenebrosko całkiem możliwe, że to przez kumulację wszystkich stresów na raz. Niestety tak bywa, że w stresie człowiek myśli zupełnie inaczej. Pogadajcie sobie na spokojnie, wyjaśnijcie nurtujące was sprawy i może uda się dojść do porozumienia. Trzymam mocno kciuki!!!
#3360 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wyjaśnicie sobie sprawy i sie ułoży trzymam mocno kciuki i daj znać jak będzie już po zgodzie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:50.