|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: AMERICAN & POLISH GIRLS część XXIV
|
![]() ![]() |
![]() |
#3332 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() prawo prawem ale literówke to taka pierdyknelam ze az sie zawstydziłam buhahahaha dwÓch oo majjj gatttt hahahahahahaha
02.09.2015 dr. L.P Ostrava, Czechy - Żelki! już są ![]() ![]() 395 ml Sebbin Clasic, Textured Okrągłe Wysoki Profil ![]() ![]() Edytowane przez 1985SiWA Czas edycji: 2011-10-26 o 19:19 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3333 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja w ramach odchudzania zjadlam dzisiaj opakowanie delicji ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3334 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Siwa to musisz od nowa zaczynas studia? u mnie tez kolezanki poszly na prawo zeby miec drugi kierunek ale przeraza mnie to ze tak dlugo trwa nauka :/ i jeszcze trudno z aplikacja...
AG ![]() Edytowane przez princesska23 Czas edycji: 2011-10-26 o 19:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3335 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3336 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak, bo ta sa jednolite 5cio letnie. Jak nie teraz to kiedy ?? lata uciekaja, mam w rodzinie bliska osobe co wlasnie juz prawie konczy prawo wiec zawsze jakies wsparcie bedzie hehehe.
![]() |
#3337 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3338 | ||
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() ok to od dzisiaj zaczynamy ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- http://www.youtube.com/user/nulcia39.../1/g3rTAiFTsuU kolejna ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3339 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() "w ogole.. polecam ta ksiazke... jest bardzo fajna.... bardzo fajna ![]() Edytowane przez aagusiaa88 Czas edycji: 2011-10-26 o 22:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3341 |
Zakorzenienie
|
hahahah no rozklada mnie... "a blyszczyki mam po kuferkach.. tu tam tam i tam" no padne
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3342 |
Zakorzenienie
|
Wstawać
![]() postanowiłam się więcej udzielać , mogę ? Wczoraj po 2 tyg choroby wrocilam na silownie ... dzisiaj sie ruszyć nie moge - moim celem są bardziej umięśnione nogi ![]() ![]() Używałyście pewnie Revlon Colorstay ? ostatnio mi baba w sklepie sprzedała złyyy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3343 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]()
#3344 |
Marcelover ♥♥♥
|
toast to juz bardzo ciemny odcien, ja mam natural tan i niestety w moim wypadku moge go uzywac tylko latem, bo jest zbyt ciemny.. zrobilam Ci zdjecie na mojej dloni (posmarowanej samoopalaczem
![]() toast to raczej dla mulatek http://www.youtube.com/watch?v=BZz2vQyKvgQ z reszta tutaj sobie spojrz http://bedasbeautyblog.blogspot.com/...-makeup-w.html edit: ja mowie o wersji do mieszanej/tlustej Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2011-10-27 o 09:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#3345 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuje buahhot ![]() Własnie przegladalam youtube i tam prawie kazda mulatka ma toast , na allegro kobieta napisala mi ze te do cery normalnej sa jeszcze ciemniejsze ... hm chyba zdecyduje sie na natural tan do suchej normalnej najwyzej potem jakis puder dokupie ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3346 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3347 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bylam wczoraj w sklepie i nie maja akurat tych odcieni ![]() a jakiego samoopalacza uzywasz kochana ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3348 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() ![]() a uzywam samoopalacza z oriflame, tzn na dlonie nakladam samoopalacz do twarzy bo mam 100% pewnosci ze nie robi plam ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3349 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]()
![]() |
#3350 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() ale basen dal mi wczoraj w kość,myślę,że jak pochodzę pare razy to nabiorę znowu formy ![]() ![]() a dzisiaj przyszły do mnie suplementy diety, poprawią mi trochę metabolizm ![]() co do color stay mam wersje do tlustej i mieszanej, fajny jest ![]()
#3352 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3353 |
Zakorzenienie
|
Błonnik w tabletkach ananasowy
C.L.A plus chrom 1000 mg Siemie lniane mielone i taki biały proszek Colon na regulacje pracy jelit ogólnie chodzi mi o to ,żeby poprawić działanie mojego układu trawiennego ![]()
#3354 |
Zakorzenienie
|
kiedyś brałam chrom - nie ciągnelo mnie tak do słodkiego :P
dodaje pare fotek ![]() Jak mi sie nie chce isc do pracy ... dobrze , ze jeszcze dzis i jutro i cztery dni wooooolne ![]() Umalowalam paznokcie , zamowiłam ten podklad ( zaryzykuje) i teraz sie wybielam . Strasznie sie ostatnio zaniedbalam ... Teraz musze nadrabiaac ![]() Edytowane przez dixie1990 Czas edycji: 2011-10-27 o 10:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#3355 |
Zakorzenienie
|
Heja
![]() ja do pracy na 14 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3356 |
Zakorzenienie
|
mnie do slodkiego nie ciągnie.. gorzej z chipsami.. które uwielbiam
![]() ja dzisiaj przyjechałam do Tzta zostaje u niego do niedzieli bo w weekend uczelnia, oczywiscie wykłady sobie pewnie daruje ![]() ![]() czy tylko ja tak nie chodze na wykłady ? głupio mi z tym strasznie ale ja chyba nie potrafie wysiedziec ![]() Jutro za to o 9 rano mam 5 godzinne szkolenie z barwienia brwi i rzęs, regulacji itp. no zobaczymy ![]()
#3357 |
Zakorzenienie
|
ale blondyny jesteście
![]() ![]() Kupilam tego gliss kura i bardzo fajne po nim wloski są ahh ![]() Ja jestem taka blada , ze szkoda gadac , na solarke mi szkoda hajsu w sumie , musze kupić jakis dobry samoopalacz na twarz bo z oriflame mi sie juz skonczyl ![]()
#3358 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mialam pytac jakie, ale juz widze ![]() ja musze kupic białko koniecznie bo mam braki w diecie a bez tego nie zbuduje miesni. Mialam isc rano na silownie, ale TZ wstawal do pracy patrzy na mnie i mowi ze mam strasznie oczy podkrazone, no i faktycznie bardzo mialam wiec postawilam na sen, ciekawe czy tak mi sie podzialo od tarcia oczu przed snem czy od wczorajszej nocki zmeczenie ![]() Cytat:
Nadal intensywnie zastanawiam sie co ze studiami zrobic, mam czas do wiosny na przemyslenia chce zaczac od naboru letniego. Dobra trzeba wyjsc z psiakiem, isc do sklepu, ogarnac mieszkanko, ugotowac cos i polozyc Plecente na wlosy ![]()
![]() |
#3359 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moja koleżanka kupuje w aptece błonnik w proszku z jakimiś dodatkami i mówi że o wiele lepiej po tym, układ trawienny się ruszył , nie ma lenia już ![]() ja zaraz pomaluje paznokcie bo się zapuściłam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3360 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Powinnam dziś jechać do biblioteki, ale tak mi się nie chce, że szok ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:58.