![]() |
#3331 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy GG! część XXIV
przez dość długi czas nie miałam internetu, ale już jestem kochana.
![]() może nie będzie mój z krwi i kości, lecz z czegoś znacznie trwalszego, będzie mój na zawsze - z miłości płakała - nie tyle nad sobą nawet nie nad Nim, lecz nad Jej światem i tym jaki mógłby być ludzie są beznadziejni, tak trudno jest poznać kogoś do głębi i nadal Go kochać gdyby znał mnie tak dobrze jak ja Jego prawdopodobnie nie kochałby mnie tak mocno
![]() |
#3332 |
Rozeznanie
|
a ty ile zapłaciłaś za każde kocham, kochanie, misiu, za każdy pocałunek, dotyk i uśmiech? słono, obficie? zasypiam mając na ustach twoje ostatnie słowa. moje sznury życia związały się w jeden supeł. krew nie dopływa, tlen ucieka dziurami, a my. my w tym suple dryfujemy.. kobieta czuje się kobietą kiedy jest szanowana jednocześnie ubrana w dłonie mężczyzny, piękna bez makijażu. wpadnij poniszczyć się z nami. nadchodzi październik wielkimi krokami, pora samotnych dam do samotnych spacerów i włochatych swetrów.
![]() |
#3333 |
Raczkowanie
|
Bardziej wierzę, że odnajdę wioskę smerfów, niż miłość.
![]() |
![]() |
#3334 |
Raczkowanie
|
Ktoś kiedyś powiedział, że ludzie się zmieniają - kłamał.
"Jesteś trucizną płynącą w moich żyłach. Umarłe wizje w Twoim imieniu. Umarłe wspomnienia w moim sercu." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3335 |
Zadomowienie
|
***** " Chciałabym uwierzyć, że życie jest czymś więcej niż wodą niosącą zdechłe ryby. ***** Czasem biedujemy wyłącznie dlatego, że świat nie pasuje do naszych najskrytszych marzeń ***** czuję się paskudnie, jak skała obijana dzień w dzień przez wodospad ***** Serce umiera powolną śmiercią. Gubi nadzieje jak drzewo liście, aż wreszcie nie zostaje ani jedna. Brak nadziei – nie zostaje już nic... ***** W uszach brzmi mi donośny łopot skrzydeł przerażonego ptaka. A może to było moje serce? Nie wiem." *****
![]() |
#3336 |
Rozeznanie
|
" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3337 |
Raczkowanie
|
BigGirlsDontCry2- wielbie cie! użyczam sobię na podpis jeżeli pozwolisz <3 Niebanalna- dobrze że wróciłaś <3 Najtrudniej zburzyć mur, którego nie ma, a my uparcie walimy w niego głową. Jeżeli kochasz, czas znajdziesz, nie mając ani jednej chwili. Nie wierzę w uczucia, a teraz daj zawiąże Ci ten szalik abyś się nie przeziębiła. Grunt to uniknąć nadinterpretacji. Nadinterpretacja to zło. Lubię mieć cię na co dzień Do niektórych rzek jestem skłonna wejść nawet pięć razy. Zapatrzona tak
w oczy jego lśniące, jak błękit nieba.
że znalazłeś dziewczynę i jesteś teraz żonaty Słyszałam, że Twoje marzenia się spełniły Domyślam się, że ona dała Ci to, czego nie dałam Ci ja Edytowane przez Gueen Czas edycji: 2012-09-16 o 22:02 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3338 |
Zakorzenienie
|
rozwścieczona wrzeszczała, że to nieszczęście żyć w tym piekle pełnym aniołów.
niechby z tego wszystkiego wynikło coś więcej niż tylko beznadziejna gonitwa nie wiadomo za czym. w ciemnościach samochodu jego usta wyglądały jak usta klauna, sympatyczne, ale i nie groźne. nic tak nie zdradza słabego charakteru, jak kilka kilogramów nadwagi. w jej zdewastowanym ciele jest tak mało płynów ustrojowych, że już na łzy nie starcza.
![]() |
#3339 |
Przyczajenie
|
sama nie wiem co sprawia, że szukam słońca tam gdzie cień
![]() |
![]() |
#3340 |
Rozeznanie
|
a uśmiechamy się tak bardzo,
tak mocno, że aż pękają nam kąciki ust. Chcialabym omijac ludzi tak, jak omijam kamienie. najważniejsze jest to, że leżysz obok mnie i oddychasz. Zamaluj mi miejsca, w których oddychałeś.
![]() |
#3341 |
Zakorzenienie
|
"
nie można zatrzymywać się nad smutkiem, to wpędza w chorobę szybciej niż cokolwiek innego nigdy nie płakała, za bardzo cierpiała żeby płakać. Wiesz, serce może pękać, ale i tak bije dalej "
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3342 |
Rozeznanie
|
gdybym tylko mogła poupychałabym ludzi do małych paczuszek i poleconym wysłała na antarktyczną zmarzlinę. - czujesz? - czuć można zapach cynamonu, świec, ale miłości się nie czuje, ją się nosi w sobie lub też nie. najsmutniejszym jest człowiek, który posiadł coś co uznał za szczęście i je stracił. każdy z nas w coś wierzy, wiary nie można się wyprzeć. można ewentualnie ograniczyć zjawiska w które się wierzy. czarny sęp wyrywał nam trzewia, a szczęki rozrywały nam hieny swoimi małymi paszczami. my? wszechobecni i wszech stworzeni dla wielu.
![]() |
#3344 |
Rozeznanie
|
rozwaliłyście mi psyche tymi tekstami. kłaniam się nisko. niżej nie mogę, bo dotknę podłogi.
![]() " Wypijmy za wszystkich ukochanych , którzy zmienili się w łamaczy serc . za wszystkie kocham , które tak szybko straciły swoją magię . za wszystkie łzy , zatopione w kieliszkach i przepalone papierosami . oraz za żegnam , które niszczyły nie tylko nasze życie , ale również doprowadzały do destrukcji serca . " |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3345 |
Raczkowanie
|
`jestem
powątpiewaniem w sens formą ponad treść bywam protestem, planem B i wlepką w metrze I od stóp, aż do głowy, jestem formą wrażliwą na dotyk. Wyszli ci co ich kocham. Palce smak mają tytoniu. Tak naprawdę o nic nie chodzi, tylko o to, żeby wystarczyło ci czasu na życie, na złamany paznokieć, katar sąsiada, spacer w deszczu,pogrzeb wróbla, jeden telefon,dwa jabłka, migotanie przedsionków, na Mozarta i Belliniego, samotność,nadzieję- na więcej nie licz. Posiwiało ci serce. Byłoby miło, gdyby było.` |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3347 |
Raczkowanie
|
W moich dłoniach zasadziłeś kwiat dzikiej róży.
Szepczę nas w ciemności, cicho literuję, a Twoje wargi w cichym spoczynku. Zgaś mnie szeptem, zgaś tę jesień. Nie wolno zbyt długo patrzeć na tłukące się krople deszczu o szybę. Człowiek później chce się stać jedną z nich. Za oknem deszcz, w moich oczach powódź. Ta jesień nas utkała ze złotych nici, z liści, co szeleszczą przy pocałunkach. Nie zamykaj oczu, świecą w nich gwiazdy, które prowadzą mnie do domu.
![]() |
#3348 |
Raczkowanie
|
Każdego wieczoru ktoś uśmiecha się
na myśl o Tobie, pamiętaj o tym. Znów zaczęła nienawidzic długich, zimnych wieczorów, w które płacz był niemalże rutyną. To wszystko tak okropnie zmusza do myślenia, wciska nam przed oczy coś, o czym chcielibyśmy zapomniec. Cokolwiek się stanie - zawsze będę z Tobą, obok Ciebie i dla Ciebie.
![]() |
![]() |
#3350 |
Raczkowanie
|
"Nim rozbełta Ci
Spojrzenie - dziwny wstyd Nim zostawisz mnie Jak pełen resztek stół Bulimiczne serce Zwraca na posadzkę Całą moją miłość Samobójczo Ci uległa jestem Łykam plankton obietnic Stoję w bolesnym szpagacie Pomiędzy ''zostaję'' A zuchwałym raczej - ''nigdy więcej'' " / Fenomenalna Katarzyna Nosowska ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3351 |
Zadomowienie
|
"nie przejmuj się
każdy nawet najgorszy dzień ma swój kres nie przejmuj się ładuj procę i na trzy cztery pięć bęc - we wszystko co złe. przyjedź obudź nas na wieczność siadaj koło mnie to dla Ciebie jest ławka. posłuchaj jak pięknie o miłości gada ten który miłości nigdy nie zaznał. mówią że pod twym dotykiem serca jak herbatniki pękają wraz. tu miłość trzyma się na ślinę a szczęście o włos hej ja przed tobą się rozbieram zrzucam zmięte brudne myśli i przed tobą umieram chore serce otwieram bez znieczulenia." Happysad
![]() |
![]() |
#3352 |
Raczkowanie
|
rogaliki na sniadanie z toba jesc, wspolna szafe na ubrania z toba miec...
![]() 'Że miłość odczuwa się najbardziej. Że dalej tak mi na tobie zależy. Coś we mnie kocha coś w Tobie.' Deszczowe wtorki które przyjdą po niedzielach Kropelka żalu której winien jesteś ty "Jeśli kobieta jest bez serca, to oznacza, że oddała je komuś kto zniszczył je doszczętnie...." nie musisz błagać i wylewać łez,trzaskasz drzwiami nie zabierasz mnie "Co z tą nadzieją, czemu wciąż Jak zimne ognie gaśnie? " Do Ciebie prawie już nie mówię,bo Ty tak łatwo się rozpraszasz, a gdy mi zrobisz jakąś krzywdę to sama za nią się przepraszam. chcę piekła z Tobą, nie raju bez Ciebie. żyjemy dla weekendów, z których nie będziemy nic pamiętać Ostatnio chodzę wygięta w jeden wielki znak zapytania wypijmy za kazdy rozmazany tusz. Każdy dzień od tamtej chwili niczego nie jest warty jest taka madra ze moglaby byc brzydka ![]()
![]() |
![]() |
#3353 |
Raczkowanie
|
jak was tu dużo kwiatuszki ,oby tak dalej!
BigGirlsDontCry2 - przez chwilę nie mogłam uwierzyć , dziękuje to przy takich słowach za mało <3 Nigdy nie wiedziałam czego chcę. W jednym momencie potrzebowałam miłości, a następnie ją odrzucałam tłumacząc, że wolę cieszyć się wolnością i niezależnością. Jakoś tak wyszło, że posiadam niestety skłonności do autodestrukcji. Gdy jest źle, robię tak, żeby było jeszcze gorzej. W każdym facecie drzemie potrzeba, by ktoś mu powiedział: „Brawo, dobrze to zrobiłeś, jesteś świetny Każda tajemnica prędzej czy później stanie się pijackim wyznaniem. Trzeba być podobnym, aby się zrozumieć i innym, aby się pokochać Zawsze lubiłam zimy, to właśnie wtedy przeżywałam najgorętsze noce z Tobą. Miłość to piąta pora roku.
![]() |
![]() |
#3354 |
Rozeznanie
|
Gdybym tylko mogła , pokochałabym Cię .
Ale nie mogę . Bo jest On , a Ty nie chcesz być w trójkącie . Bóg go stworzył, więc powinien uchodzić za człowieka
![]() |
![]() |
#3355 |
Wtajemniczenie
|
może nie wypada być optymistką? powinnam wklepywać w siebie pesymizm jak krem nawilżający
dlaczego przejmujesz się kimś, kogo nie obchodzisz ? -Dzień dobry Panu, już Pana nie kocham . -Ach, proszę Pani, cudownie Pani wygląda jak Pani kłamie . nie skreślaj mnie ze spisu pilnych marzeń, nie skreślaj mnie na liście do zachwytu. nie skreślaj mnie... podkreślaj mnie nigdy się nie odwracaj, szczęście przychodzi z naprzeciwka, a nie wlecze się za nami reszta świata wygląda, wygląda, wygląda nie dla mnie skarżę się na nijaczenie wszystkiego i sama jestem przykładem takiego nijaczenia (mój skromny debiut ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3356 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
2-gi powinien być mottem, jest doskonały. Tylko, że ja się albo oglądam, albo potykam. W każdym bądź razie oba opisy super ![]() ` nie byłam w pełni poczytalna, kiedy powiedziałam , że Cię nie kocham`.
utopisz się w nim. Edytowane przez Lovely x3 Czas edycji: 2012-09-21 o 11:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3357 |
Raczkowanie
|
Tsunami emocji.
Obietnice wsadź sobie tam gdzie słońce nie sięga. W głowie masz źle gorzej niż ja. Przeprosić to ja mogę, że nie przeproszę, choć pewnie powinnam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3358 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3359 |
Zakorzenienie
|
przytul mnie,
tak, tak, Ty co jest pod skórą w której żyjesz? gniew, rozpacz, rozczarowanie? no co? dlaczego strach kradnie moje dni? myślę, że moje odbicie może dużo powiedzieć o moich odczuciach znajdziesz tam strach przeplatany zaufaniem i bezgraniczna miłością ______ absorbeed - ![]()
Edytowane przez cornflower_ Czas edycji: 2012-09-25 o 17:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3360 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() naukowcy odkryli, że świat składa się z neutronów, protonów i elektronów. zapomnieli wspomnieć o kretynach
spokój ma kształt Twoich ramion damska torebka nie jest po to, żeby cokolwiek w niej znaleźć, tylko po to, żeby wszystko w niej było głowa do góry! bo tylko tak można opróżnić kieliszek zakochiwałam się w czarujących łajdakach. adorowałam niewłaściwych mężczyzn z niewłaściwych powodów. cierpię na niesforność serca i nieznośne napady lekkomyślności. jeśli idzie o samokontrolę, mam luki u podstaw potknęła się o ten uśmiech, zawadziła o spojrzenie, próbowała się asekurować, ale ostatecznie wylądowała w Jego ramionach mam zawód wyuczony i wieloletnie w nim doświadczenie. to zawód miłosny
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:48.