![]() |
#3331 |
Wpisz tu zomzing
|
Dot.: Scent Bar XXXIV
o, znalazłszy dobre nogi
|
![]() ![]() |
![]() |
#3332 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
mhhh. nie wydaje mi sie aby bardziej niz przecietna sałatka ![]() ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- Cytat:
kakos falujom na tym zdjęciu ![]()
![]() |
#3337 | |||
Zakorzenienie
|
Ziuty!
![]() Polly, mam "alergię" na wszystkie O. Na OI również. ![]() Nie strielaj! Wąchałam. Chemia rodem z GSu. ![]() Rejcz, Brit srebrny pachnie jak szarlotka, ale nie od początku. Gdyby cały pachniał jak środek, to bym się ani minuty nie zastanawiała. ![]() Odpada. Mam tę samą przypadłość co Polly. Uczulona jestem na cydr. Podobnie jak na koniak i wszelkie alkohole z dębowych beczek. W Allure też jest coś co mnie uczula. ![]() ad1. Może nie powalające, ale mnie gryzie. ![]() ad2. To jest super pomysł! Powieszę sobie na łańcuszku i będę mieć gustowny, pachnący wisiorek. ![]() ![]() Oj tam, oj tam. To się samo przez się rozumie. Można wydać kilka stówek na coś zacnego a nie na szarlotkę czy piernik. ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett Edytowane przez Karkki Czas edycji: 2011-10-20 o 15:18 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3338 |
Wpisz tu zomzing
|
no, tych, co ich uda nie wyglądają jak lydki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3339 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3341 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dla mnie idelane nogi to som http://www.x-tra-x.de/accessoires/st...lpen-4261.html choć tu pewnie sam fotoszop ![]()
![]() |
#3342 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#3344 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() co siem stało? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3345 | ||
Nindżopesz
|
Nieee, nieee
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3346 | ||
Zakorzenienie
|
wiecie co.... podejrzewam że nie jestem normalna... otóż ja widzę w wypowiedzi/ poście emotki np taką :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3347 | ||||
Nindżopesz
|
Ju, oć ponarzekać
![]() Cytat:
![]() Mi się te bardzo podobają, nie tylko nogi ale i ciuchy i włosię http://moda.allegro.pl/leginsy-ala-s...864502608.html Cytat:
![]() Pff, nie znasz się ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- Cytat:
![]() Spoko... Ja mam dwa zboczenia niedawno uświadomione: patrząc na jakiś plener patrzę jak na obrazek w photoshopie i se myślę "tu wykadrować, tu przyciąć, tam rozjaśnić..." A drugie polega na tym, że mam ochotę używać myszki jak kombinerek i mi się roi, że kursor to chwytające szczypce. Za dużo obrabiania zdjęć i biżuteriowania ![]() Plus oczywiście patrzę się ludziom na ouda ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3348 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3349 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#3350 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- Edytowane przez teza20 Czas edycji: 2011-10-20 o 16:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#3351 |
Zakorzenienie
|
Ojej
![]() Kochane, nie chcę narzekać, to rozmiękczy cały problem Mam zamiar coś zrobić ze swoją potrzebą ciągłej ekscytacji W chciałby, żebym się zdeklarowała i odnowiła zobowiązanie "nie kupować nic do końca roku"- a ja wiem, że sobie nie dam rady i powiedziałam Mu to, tym samym nie wierzy, że naprawdę chcę coś zmienić Może faktycznie chcę mieć jciacho i je zjeść? No i się nie odzywa i ja to rozumiem A jak pójde do tru, to wsiąknę w kompa jeszcze bardziej, a siedzenie w necie za długie to jedna z tych rzeczy, ktore mam zamiar zmienić i nie wiem, jak, ale się dowiem Gdyby nie Gucio...bo to jest kosztem i czasu dla Niego Mam nadzieję, że mnie rozumiecie. Pójdę coś sprzątnąć ![]() ![]() ![]()
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2011-10-20 o 16:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#3352 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Ju ![]() ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#3353 | |||||||||
Panaroja
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2.cienszko bendzie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziś sama z siebie ot tak przejechałam duży pokój i przedpokój odkurzaczem ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3354 |
grozi wypollizowaniem
|
#3355 |
Panaroja
|
No nie
![]() ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3357 |
ʞɐɯǝuɐ
|
teściłąm Secret Obsession i, ehem, namydlona i upudrowana zielona figa
![]() teściłam też Czarną Coco co to ją wszyscy chwalą i, ehem, vintage pudernica ![]() i oglądałam obuw, mierzyłam jedne Fly Londony, TE, bardzo wygodne tylko niepłaskie i drogawe ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
![]() ![]() |
![]() |
#3358 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- TE fajne ale kurde 8 stów ![]()
![]() |
#3359 |
Zakorzenienie
|
![]()
#3360 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czarna Coco co prawda sie mi odkochała - nigdy nie była moja ale była moją malą czarną - już nie jest ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Ci odpisywąłam że i ja bym coś porobiła ale nei wiem czy przeżyję - rozsadza mi łep od środka, rozpęka - no i mnei wywaliło z wizażu bym posprzedawała najchętniej - kasy poczebuje ![]() ale bez światła dziennego nei przejdzie nic zima mnie tu zastanie Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-10-20 o 18:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:34.