|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Świąteczno - noworoczne rozmowy prrrawie narzeczonych - cz. 16
To była 7, nie 8 jak myślałam.
I kolejna wizyta będzie, ale już w Polsce i nie wyrywanie, ale leczenie tylko. |
![]() ![]() |
![]() |
#3332 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sylvi gdzie ten fb? :P
![]() |
#3333 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() Coś mnie ominęło? ![]() Wczoraj byliśmy z T w parafii tutejszej zapytać o nauki przedmałżeńskie. Rozmawialiśmy z pingwiną, która wyjaśniła na co i jak (nawet nie mówiła nic, co nie zbulwersowało, więc było ok ![]() Poza tym bez zmian - T nadal nie dzwonił do DJów ![]() ![]() A tymczasem robię (a właściwie staram się zrobić ![]() ![]()
#3334 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tez by mnie takie podejście w☠☠☠☠iało ![]()
![]() |
#3336 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3337 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() Moniq brawa za kartke no i super ,ze tz zadowolony z prezentu ![]() Jlys sto lat dla Talolcia ![]() Blue bidulko nie mozesz sie tak dawac wykorzystywac. Ala kochana jesli chcesz to ja moge ci oddac swoje 25 ,no juz wlasciwie rocznikowo 26 ![]() kamea jak znajdziesz wierszyk to sie pochwal ![]() A po mnie wczoraj wieczorem przyjechal tz z różowa róża ladnie przystrojona i wybrokacona ![]()
#3338 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() hehe, dziekuje Dziewczyny, ale bez przesady, 'materiały' wzięłam z internetu ![]() Cytat:
![]() bluesky chamstwo, chamstwo, chamstwo... trzymaj się! a za tą dziewczynę więcej bym się nie zamieniła, nich się buja ![]() kamea 'pingwina' hahaha ![]() ![]() ![]() kinia brawa dla TŻ za starania ![]() ![]() ![]() mój TŻcik źle się czuje ![]() ![]() ja spadam na obiad, potem do kumpeli, a potem na wspomniane spotkanko ![]() aaas zapomniałam Wam powiedzieć, że w Biedronce kupiłam fajne praktyczne wieszaki na spodnie/spódnice, po taniości za 7zł 2 sztuki ![]() do wieczora ![]()
![]() |
#3339 |
Raczkowanie
|
CZeść dziewczyny!
![]() DAwno mnie tu nie było a Wy widze szalejecie i piszecie już niemożliwościa jest Was nadrobić ![]() ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- U mnie w zasadzie wiele się nie zmieniło, TŻ ma niedługo obronę i intensywnie szuka lepszej pracy. Ja ostatnio też na pracy się skupiłam i nie zaglądałam na forum, bo jakoś nawet na zaręczyny mnie cisnąć przestało, ehh fazami mam to ![]() A tak się zastanawiałam ile z Was się pozaręcza w tym czasie ale widzę że kawa z mlekiem na razie tylko zmieniła swoj status |
![]() ![]() |
![]() |
#3340 |
Zakorzenienie
|
Witaj Jagódka
![]() no jakoś się mało zmieniło w tym kierunku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3341 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No cos slabo sie chlopcy postarali o zareczyny w okresie swiateczno -noworocznym ![]() ![]()
![]() |
#3342 |
Zakorzenienie
|
Ooo tak w tym roku wysyp ślubny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3343 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Monia łał jaka Ty zdolna jesteś ![]() ![]() Super że TŻa wzruszyło ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Blue - jedno słowo na określenie zachowania współpracowników - chamstwo ![]() Kamea ![]() ![]() Widzę że przygotowania idą pomalutku do przodu ![]() ![]() ![]() Cytat:
Oj ja uwielbiam jak TŻ przyjeżdża z kwiatami ![]() A ja nigdy nie jadłam lazani ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3344 |
Raczkowanie
|
Właśnie widzę coś mało się starają
![]() A ja czuję że mój związek zaczyna wchodzić w okres stagnacji, macie jakieś pomysły żeby temu zapobiec?? ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Blue biedaczka, współczuje do pracy iść w takim stanie ![]() ja mam też 8 do wyrwania ale nie śpieszę się z tym póki nic mnie nie boli bo się boję ![]() ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- Kinia a jak u Ciebie macie już konkretna datę ślubu? Sorki że pytam jeśli już o tym pisałaś, ale nie dam rady już 100 ponad stron przeczytać... pracujecie jak mrowki na tym forum ![]() ---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- BTW Kinia podziwiam że po takim stażu w związku romantyczne chwile nie poszły w zapomnienie! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3345 |
Zakorzenienie
|
Oj, Kinia, łatwo powiedzieć, nie daj sie wykorzystywać. Co mam powiedzieć? Pier*ol się, nie przyjdę do pracy? Zależy mi na pracy, bo tu też kolorowo nie jest jeśli o to chodzi, tym bardziej, że kasa na ziemi nie leży. Niestety, czasem muszę zacisnąć zęby i choćbym nie wiem jak była wku*wiona, to muszę iść.
Co do chamstwa, to niestety, rację muszę przyznać. Ale przynajmniej teraz wiem, że na prawdę nie mam na kogo liczyć. Jeśli umiesz liczyć - licz na siebie. Innego wyjścia nie widzę.. Wzięłam się za sprzątanie, prasowanie i trochę mi nerwa opadła. Właczyłam sobie muzykę i nawet mi się humor trochę poprawił. Już Wam smęcić nie będę ![]() ![]() Kinia, co do TŻ, to super, że się stara i z różyczką przyjechał ![]() Pamiętam jak mój TŻ na każde spotkanie przywoził mi coś, róże, czekoladki albo mnie gdzieś zabierał ![]() ![]() Edytowane przez bluesky89 Czas edycji: 2012-01-28 o 15:11 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3346 |
Zakorzenienie
|
Blue, nie zazdroszczę takiego towarzystwa w pracy
![]() ![]() Kotlety wyszły spoko, jak na mnie to bym powiedziała, że nawet genialnie ![]() ![]() Tak więc dzięki Rudy_moniq za kciuki ![]()
#3348 |
Raczkowanie
|
Ja tez zrobilam dzisiaj duuuze sprzatanie
![]() TZ pojechal do swojego domu, a ja nawet sie ciesze ze jestem sama, moge sobie spokojnie porobic to, na co nie mam czasu w tygodniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3349 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A na rozruszanie zwiazku to moze jakies krotkie weekendowe wypadziki gdzies w miare mozliwosci ,albo cos czego jeszcze wspolnie nie robiliscie ,albo gierki jakies rrrr ala przyjdzie to pokaze jakie:P Blue ale nie moze bcy tak ,ze wszyscy cie dookola beda wykorzystuwac ,a sami w zamian nic nie pomoga w potrzebie ,trzeba umeic siebie szanowac,poprostu badz zimna sucza nastepnym razem i nei pomagaj "kolezance" ktora ma kaca i prosi o przyjscie za nia. kamea fajnei ,ze kotleciki sie udaly ,napewno byly pyszne ![]() Ja zmykam sie szykowac do tz.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kinia860 Czas edycji: 2012-01-28 o 15:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3350 |
Zakorzenienie
|
Kinia, to Słonko, to ja już wiem. Wiesz, myślałam, że skoro ja potrafię za kogoś przyjść i pomóc, to, to również działa w drugą stronę. Ale już swoje wiem. Dlatego pisałam wcześniej, że ja też potrafię być chamska i dopiero teraz się przekonają jak bardzo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3351 |
Wtajemniczenie
|
Fari to akryl
|
![]() ![]() |
![]() |
#3352 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze Wam wrzucę nutkę, która chodzi mi po glowie cały dzień
![]() http://www.youtube.com/watch?v=UJtB55MaoD0 |
![]() ![]() |
![]() |
#3353 | |||||
Zadomowienie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dziękuję ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Wszystkie takie idealne Panie domu jesteśmy a tżci tyle zwlekają ze ślubem ![]() Cytat:
![]() Też dziś zrobiłam lazanie ![]() Cytat:
![]() |
#3354 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Aq
![]() Nie zapomnę ![]() A pochwalisz się jakimiś koncepcjami na mieszkanko? Wymyśliłaś już coś? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3355 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3356 |
Zakorzenienie
|
No niestety, każda zmiana pochłania mnóstwo pieniążków niestety. Ale za to będziecie mieć swoje, wymarzone 4 kąty.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3357 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3358 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3359 |
Wtajemniczenie
|
a ja przed chwilą rozmawiałam z tż przz tel i jemu też nie otwierają się drzwi od smochodu.Czyli możemy podać sobie łapki.Ale ja mam jeszcze jedno autko, a tż też ma dwa autka-jedno rozkręcił na czynniki pierwsze, a w drugim właśnie się skończyło ubezpieczenie i przegląd. Dobra ta nutka. A mi chodzi po głowie
http://www.youtube.com/watch?v=xCK3t3TvYj8 i to muszę tż-towi zapuścić, to tak pasuje do nas... I tak mu mówię,że dziś rano w RMF FM pan prowdzący pozdrawiał dzisiejszych nowożeńców, i teraz tak mówi do tż, że fajny byłby ślub w styczniu, on mówi no coś innego...ale kurcze przecież do postu jest okres studniówkowy,ale ciekawe jak to jest z terminami i cenami w takowym okresie Edytowane przez adela50 Czas edycji: 2012-01-28 o 17:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:07.