![]() |
#3331 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 467
|
Dot.: W³ochy -wiza¿anki z W³och cz. III
Cytat:
no chyba bede musiala kogos zawolac....pod lozkiem juz posprzatalam wiec dziad musi byc na szafie..... ![]() fajne buty...mierzylam takie ostatnio w pitarello i sa bardzo wygodne jednak nie kupilam bo mi do zadnych uban nie pasuja...... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3332 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 394
|
Sjoanna - DW to Estee Lauder Double Wear
![]()
![]() |
#3333 |
Zakorzenienie
|
W³ochy -wiza¿anki z W³och cz. III
Sjoanna to ja w takim razie obstawiam ze winowajca jest szajska kredka, waze ze cienie sie nie roluja.
Bylam po gadzety na panienski i myslalam ze pekne ze smiechu.. Czego to jeszcze nie wymysla. Nawet gabka w odpowiednim ksztalcie byla i tik taki. Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3334 | ||
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 082
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kiedy wreszcie bede miala w rece moja ulubiona kredke z Avonu? ![]() Nie wiadomo. Byc moze do Polski pojedziemy w sierpniu. ![]() A gadzety sa najrozniejsze - ludzie maja bogata wyobraznie. Tik taki takie male do ssania a juz w ksztalcie p... ? ![]() Paulinka - i jak przetrwalas noc? ![]()
![]() |
#3335 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 4 697
|
Cytat:
![]() w doborowym towarzystwie ![]() ![]() matko, ale pogoda.... jak w listopadzie ![]() Edytowane przez e005a964934c5ccfb93a5ccda41449f79d95ca06 Czas edycji: 2013-06-26 o 13:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3336 |
Zakorzenienie
|
Ewelina - jak w listopadzie? Co sie u ciebie dzieje?
![]() U mnie nadal ladnie. Troche wieje - ale to nie jest duza wada. Pojawily sie jakies chmurki ale nie deszczowe. ![]()
#3337 |
Konto usuniête
|
wczoraj byla burza. dzisiaj od rana bylo czarno jak w d.... u murzyna. teraz sie rozpogodzilo a na jutro dalej nadaja deszcz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3338 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 083
|
Hej nie dziala mi internet w kompie;/ wrzuc fotki moich kwiatkow moze ktores Sa Wam znajome?
#3339 |
Zakorzenienie
|
A
#3340 |
Zakorzenienie
|
Patrzac sie z boku
![]() albo dracena http://www.swiatkwiatow.pl/poradnik-...cene-id64.html A drugi to ananasowiec - moze to byc http://www.swiatkwiatow.pl/poradnik-...lia-id663.html albo http://www.swiatkwiatow.pl/guzmania-...nia-id395.html
Przyk³adna ¿onka od 15 i 24 VII 2010 ![]() “Your dresses should be tight enough to show you're a woman Edith Headand loose enough to show you're a LADY.” Edytowane przez sjoanna Czas edycji: 2013-06-26 o 17:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#3341 |
Zakorzenienie
|
eh nie moge zaladowac zdjec za wolno chodzi net i cos przerywa
sjoanna w kazdym badz razie dziekuje ![]() ![]() ![]() ![]() evelinarav Ty sie lepiej przyzyczajaj do tej pogody, zapowiadaja ze nie bedzie lata hehe na poczatku lipca przylatuje moja kuzynka z corcia jesli nie bedzie pogody to chyba sie biedna zalamie ![]() ![]() paulinka a fuj co to za stworzonko, czemu nie zmiotlas go szybciutko jak zobaczylas? ![]() wczoraj wybralam sie do miasta, eh w drodze powrotnej Flavcio nie chcial siedziec w foteliku, jechalam z dusza na ramieniu, tak sie wyrywal! cucciola79 czy Fiammi ladnie siedzi te 25 km powiedzmy sama z tylu?
#3342 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 998
|
Cytat:
![]() ![]() paulinkapaskudztwo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3343 |
Zakorzenienie
|
Kochana do Bari to ja mam prawie 100km nigdy sana z Flavio nie jechalam musi byc ktos z tylu
![]()
#3344 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny, wczoraj bylam na festa della birra.. Pelno ich teraz w okolicy, ale normalnie zmarzlam, 18 stopni bylo. Dzisiaj zapowiadaja burze, ale fajna ta pogoda, przynajmniej sie oddycha
Evelinarav, kupilam te rzeczy w takim sklepie z gadzetami na rozne imprezy, jest taki sklepik u nas. A w sexshopie to kiedys bylam w Pl bo w miescie u mnie byl jeden na drugim i z ciekawosci poszlismy. Teraz to przez internet juz wszystko mozna, nawet anonimowa paczke wysylaja, wiem bo kupowalam fajna bielizne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3345 |
Zakorzenienie
|
Dzien doberek ale tu cisza! przed burza
![]() cuciola to kiedy wieczor panienski? juz myslalas co zalozysz? ![]() ![]() ![]() cucciola79 a czym Fiammi bawi sie w foteliku? czy tylko siedzi ladnie i patrzy za okno? ![]() poszlam z malym do sklepu z butami, nic nie mozna obejrzec, ja patrze Flavcio zdjal swoje sandalki i zalozyl jakies wystawione klapki i w nich maszeruje ![]()
#3346 |
Zakorzenienie
|
Princi, no my tez w sumie idziemy na kolacje tylko jeszcze dolozylismy spa
![]() ![]() ![]() Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3347 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Albo przechodzi bunt 2 latka. Cytat:
Ale takich zbereznych rzeczy to nie widzialam. ![]() Cytat:
No chyba ze tam mu sie te buty spodobaly ze ich oddac nie chcial. ![]() Cytat:
![]() Gazetki z kremem nie kupilam - nie widzialam jej. Widzialam jakas inna z kremem (chyba - albo to byl jakis balsam) nivea.
![]() |
#3348 |
Zakorzenienie
|
Ale ciemno i burza, ho ho!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3349 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() cucciola79 a czym Fiammi bawi sie w foteliku? czy tylko siedzi ladnie i patrzy za okno? ![]() poszlam z malym do sklepu z butami, nic nie mozna obejrzec, ja patrze Flavcio zdjal swoje sandalki i zalozyl jakies wystawione klapki i w nich maszeruje ![]() a niczym czasem zabierze jakas ksiazeczke z domu a jak nie to obserwuje droge ![]() hihihi smieszne te nasze maluszki ![]() ![]() ale dzisiaj byla akcja nad morzem ![]() ![]() __________________ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3350 | ||
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 902
|
Cytat:
![]() Ja nigdy w Angli nie bylam, ale raczej nie wyobrazam sobie mieszkania tam ,to zupelnie nie moje klimaty ,nie podoba mi sie mentalnosc ludzi, nie wytrzymalabym ![]() Przyjedz do Rzymidla ![]() Moja przyjaciolka, chorwatka ,po 15 latach wrocila do kraju ,odrazu znalazla dobrze platna prace i ani mysli wracac do IT ,teraz przyjachala do Rzymu na wakacje (ja nie wiem jak mogla wytrzymac tyle lat w tym miescie ![]() ![]() paulinka -ale co pod lozkiem? ,z jakimi czulkami? ,ze co ma 10 cm? ![]() Robal ![]() Cuciola - bielizne w sex shopie kupujesz?.... ja w sex shopie widzialam duzo fajny ubranek ,kiedys kupilam sobie tam super spodnie ze skory ekologicznej ,ale nie jakies sado-maso gacie ![]() ![]() Kto ogladal mecz Italia-Spagna? .... smunto mi ![]() nie lubie jak lepszy przegrywa... ![]() ---------- Dopisano o 01:27 ---------- Poprzedni post napisano o 01:24 ---------- Cytat:
![]() wszedzie pada ,a w Rzymie pociapalo raz i koniec....ale przynajmniej sie ochlodzilo.... a widzialyscie,ze na polnocy spadl snieg ![]()
![]() |
#3351 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() dzisiaj jeszcze zimniej niz wczoraj ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3352 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 394
|
Eeee, Romanaccia, nigdy nie by³a¶, ale nie podoba Ci siê mentalno¶æ ludzi? To jaka jest?
![]() (to brzmi trochê jak "nie pojadê nigdy do Napletka, bo tam tylko mafia" ![]() Nie wrócê do Neapolu (¿eby mieszkaæ i ¿yæ), bo nie mam tam ¿adnego punktu zaczepienia. Nawet exT¯ mieszka ju¿ w Polandii od roku ![]() ![]() Te¿ ogl±da³am mecz, ale ma³o emocji by³o ![]()
![]() |
#3353 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cos coraz czesciej sie o trabach powietrznych slyszy w Europie - w Polsce i tu. Wczesniej tylko o Stanach wiadomo bylo ze takie cos jest. ![]() Cytat:
teraz tylko wieksze chmury przyszly. [1=e005a964934c5ccfb93a5cc da41449f79d95ca06;4153905 0] dzisiaj jeszcze zimniej niz wczoraj ![]() ![]() E tam - gadanie. Jak nam w sierpniu przygrzeje to bedzie ponad 40. ![]() A ja sobie znowu - jak zwykle na poczatek sezonu letniego - obtarlam stopy w starych butach oczywiscie. ![]() Wczoraj mialam dwa babelki u obu stop w tych samych miejscach a dzisiaj jeden ciagle nie chcial zejsc. Uparciuch. ![]()
![]() |
#3354 |
Konto usuniête
|
jak dla mnie to w sierpniu moze byc nawet i 50° (nie ma mnie)
![]() a co to byl za film, ze maz Ci usnal? jeden z tych "babskich"? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3355 |
Zakorzenienie
|
Ciao! oj mi sie podoba taka pogoda, w sam raz jest tak ok. 30tu stopni, w nocy mozna spac, mam nadzieje ze taka pogoda sie utrzyma
![]() sjoanna no Flavcio jezdzi autem dwa razy dziennie, w sensie wychodzimy rano i popoludniu, nie wydaje mi sie ze malo jezdzi ![]() ![]() ![]() cucciola79 ooo ostatnio ta pogoda to nie wiadomo czego sie spodziewac! a nie widzialyscie, ze wiatr sie zrywa? KaszaManna Neapol to specyficzne miasto moze tez dlatego sie tam nie odnalazlas? tam taki chaos i deorganizacja panuja ![]() evelinarav kiedy wyjezdzacie? jejq ale rok za rokiem leci, pamietam jak w zeszlym roku do Zakopca pojechaliscie! w tym roku planujecie gdzies "zahaczyc"?
#3356 |
Zakorzenienie
|
[1=e005a964934c5ccfb93a5cc da41449f79d95ca06;4154440 8]jak dla mnie to w sierpniu moze byc nawet i 50° (nie ma mnie)
![]() a co to byl za film, ze maz Ci usnal? jeden z tych "babskich"? ![]() Wcale nie babski film - Batman - ale nie najnowszy - bo go jeszcze nie widzialam. Moj maz usnie na wszystkim. ![]() Przytula sie i spi. A jak sie go spytac czy spi to po chwili odpowie - nie, tylko oczy zamknelem. ![]() Princi - wiesz ze ja nie ekspertka w wychowaniu dzieci. ![]()
#3357 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja te zlubie taka pogode ![]() a no wlasnie wczoraj bylo przegoraco i zero wiatru ta traba to tak nadeszla all'impovviso akurat wychodzilysmy z plazy ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3358 | ||
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() o kurde 30°..... u mnie to pewnie nawet 20 nie ma. musze bluze zakladac jak wychodze z domu ![]() Cytat:
![]() ze nie najnowszy to wiadomo. teraz w TV nic nie ma, a jak juz cos jest, to stare sprzed 30stu lat conajmniej. dobrze ze zasypiam szybko ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3359 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 467
|
Witam, ja zamiast sie objac przez wakacje czy jechac do domu postanowailam poszukac pracy i znaalazlam w slicznym schronisku...poo moich ostatnich akcjach mialam stracha ale na szczescie miejsce jest przepiekne, szef bardzo fjny i dziewczyna z ktora pracuje tez
![]() Jak skoncze prace we wrzesniu to mam zamiar jechac do Rzymu i Neapolu jak znajde jakies fajne towarzystwo... [1=e005a964934c5ccfb93a5cc da41449f79d95ca06;4150583 7] w doborowym towarzystwie ![]() ![]() matko, ale pogoda.... jak w listopadzie ![]() oj tam w gorszym towarzystwe sie sypialo ![]() Co do pogody to dzisiaj u mnie snieg spadl ![]() principessina ten pierwszy to juka cucciola79 masakra co ie dzieje ostatnio z ta pogoda |
![]() ![]() |
![]() |
#3360 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 411
|
Paulinka widze, ze mamy ze soba duzo wspolnego - tez bylam w harcerstwie przez lata i takie insekty nie robia na mnie wiekszego wrazenia.
A gdzie trafilas do schroniska? Ja tez pracowalam za czasow studenckich w Trentino w schronisku - zalaczam fotke ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:37.