|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zuzana Light
Cytat:
![]() W weekend zaliczony zwow #31 i #32 Postanowiłam ćwiczyć z Zuzką tylko w weekendy, bo już brakowało mi czasu na inne treningi
|
|
|
|
|
#3332 |
|
Zadomowienie
|
a myślałam że ze mną jest coś nie tak że wolę popatrzeć na umięśnione kobiety niż facetów
Nie ma to jak Zwow 14, chyba zawsze będzie moim ulubionym. Pierwsza runda z hantlami 7,5 kg a kolejne 6,25. Czasowo nie miałam co konkurować z Zuzką bo chyba z 40 minut mi to zajęło. Robię tydzień odpoczynku od ścisłego planu siłowego i chce w tym czasie trochę poZuzkować stęskniłam się za tymi treningami
|
|
|
|
#3333 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny!
Właśnie wpadłam na profil Zuzki i mam takie pytanie... Jak dotąd ćwiczę cały czas z Mel, a jak patrzę na filmik Zuzki to pierwszy ma tylko 15min... Takie pytanie - nie jest to za mało? Nie trzeba ćwiczyć co najmniej pol godziny?
|
|
#3334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3335 |
|
Wtajemniczenie
|
Ćwiczę od kilku miesięcy, nieraz zdarzylo mi się robić i killera i turbo spalanie od Ewki i cardio od Mel i od Tiffany, a oprocz tego jeszcze inne ćwiczenia
![]() Po prostu czytalam, że mniej niz 30min to za mało.. i się zastanawiam czy pomimo tego będą dobre efekty
|
|
#3336 |
|
Zakorzenienie
|
Proszę Cię nie porównuj Chodakowskiej do Zuzki nie ta liga..
|
#3337 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zuzka daje mocno po |
|
|
|
|
#3338 |
|
Wtajemniczenie
|
No właśnie.. Ja bardzo lubię cardio i tak myslalam czy mogę to robić mimo wszystko, bo czytalam, ze Zuzka pisze, że nie powinno się innych treningów wykonywać w trakcie robienia jej ćwiczeń.
Tak poza tym, nie wiem jak to wygląda.. Dobrze będzie jak będę robiła pokolei filmiki? Może tak być? Dzisiaj 1, jutro 2, pojutrze 3 itd?
|
|
#3339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Treningi Zuz są silowo-wytrzymałościowe i mimo ze czas to zwykle 12-15 min to są tak intensywne że już nie na siły na nic
|
|
#3340 |
|
Zakorzenienie
|
lubie to! ![]() u mnie przerwa od jakichkolwiek ćwiczeń, choróbsko rozłożyło mnie na łopatki
|
|
|
|
#3341 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Niewiele z jej ćwiczeń potrafię zrobić i nie wszystkie mogę. W którymś z jej ćwiczeń robi się m.in. 4 rundy w których jest 50 pełnych brzuszków. Nie uwierzycie, ale tak starałam się być lepsza niż ona, że obtarłam sobie tyłek ![]() (leżał i oglądał TV, a ja ćwiczyłam z notebookiem). W trakcie narzekałam, że mi tyłek zdrętwiał od ćwiczeń, a to wcale nie było zdrętwienie ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- Chyba nie chodziło o porównanie Wydaje mi się, że chciała pokazać, że ćwiczy od kilku miesięcy, a nie porywa się na Zuzkę jak szczerbaty na sucharka... czyli totalnie bez kondycji Tak przynajmniej ja to zrozumiałam |
|
|
|
|
#3342 |
|
Wtajemniczenie
|
Anol.. Przepraszam, bo wiem, że się nie powinno śmiać z cudzego nieszczęścia...
Ale po przeczytaniu Twojej historii po prostu miałam histeryczny napad śmiechu, w taki sposob to napisałaś ![]() Ja pamiętam jak kiedyś robilam jedne ćwiczenie, a'la brzuszki i mi ręka ujechała i przydzwoniłam głową w podłogę xD
|
|
#3343 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Melduję: wczoraj zwow 65+ bonus abs, i znów bonus abs wieczorem ![]() Dzisiaj zwow 45(zamiast stania na rękach burpees, niestety tamtego nie potrafię) i zwow 48 fajnie było![]() Witam nowe Też zaczynałam z Chodakiem, nie ma co się śmiać A propos: nie cierpię cardio wolę spokojniejsze rzeczy![]() ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Cytat:
|
|
#3344 |
|
Raczkowanie
|
Anol pisze o zwowie który robiłam dzisiaj z pełnymi brzuszkami... 31, przegoniłam Zuzke o 10 brzuchów i skończyłam wcześniej
dziewczyny wydaje mi sięm, że troche przesadzacie co do Chodakowskiej, jedno jest pewne to na pewno nie ta liga co Zuza ale dla dziewczyn które zaczynają jest ok, sama po sobie wiem jak po jej ćwiczeniach kondycja mi sie poprawiła, chociaż tak jak mówicie po jakimś czasie jej ćwiczenia to za mało jeśli się marzy o prawdziwej sylwetce FIT ja Zuzanne poznałam w necie jakiś czas temu ale tylko przyglądałam sie jej morderczym treningom, teraz potrafie z nią ćwiczyć i choć to krótkie treningi to zwalają z nóg, dokładam coś swojego na brzuch przeważnie |
|
|
|
#3345 |
|
Raczkowanie
|
Anol, znam ból obtartego tyłka, ja pikole d...a boli nawet jak siadam, u mnie jeszcze jest ten fakt że mam bardzo dużą kość ogonową więc można sobie wyobrazić
![]() ale co tam, Zuzke pokonałam |
|
|
|
#3346 |
|
Raczkowanie
|
Ile dziennie ćwiczycie z Zuzką?
Ile trzeba (ile min.) ćwiczyć, żeby faktycznie były efektowne? |
|
|
|
#3347 |
|
Raczkowanie
|
ja ćwicze jak Zuzka przykazała raz ale do jej ćwiczen dokładam coś gratis
z tego co tu czytałam są dziewczyny co ćwiczą po 2 zwowy |
|
|
|
#3348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3349 |
|
Raczkowanie
|
no taaak bo 18 to rzeź podobnie jak 4 i pare innych
|
|
|
|
#3350 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3351 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny a macie jakieś swoje fotki z efektami ćwiczeń Zuzki? obejrzałabym na zachęte
|
|
|
|
#3352 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3353 |
|
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() seedofwonder 1 jej trening dziennie ok 5 razy w tygodniu wystarczy, żeby mieć efekty + dobre żarcie nawet te 10 minutowe potrafią dać w kośc jestem już z Zuzaną dłuugo i prawie zawsze i tak mam 'zakwasy' więc coś się dzieje
|
#3354 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem dopiero po 15 zwowach, a czuję różnicę
|
#3355 |
|
Zadomowienie
|
ZWOW # 86 breakdown: *2 rounds for time!
10 Knee Up - Pushup - Tuck [knee up jump with push up tuck] 4 AH. Static Lunge Jump Burpee [try to touch your back knee to the ground] 10 Mini Sumo Squats - High Jump - Burpee [force your hips forward then jump up] za chwilę próbuje
Zapuszczam włosy cel: do dooopywłosomaniaczka od 18.11.2011 ZUZKA Edytowane przez WarOfWorlds Czas edycji: 2013-09-24 o 19:18 |
|
|
|
#3356 |
|
Zakorzenienie
|
Przeliczyłam się dziś. Postanowiłam zrobić 2 zwowy. Wybrałam takie na oko lekkie - jeden bardziej cardio, drugi spokojny. Aha
|
#3357 |
|
Raczkowanie
|
ajj słysze zwow 31 to mnie moje otarte dupsko zaczyna bolec ale jutro zrobie 37 a dzis zaliczyłam 14
|
|
|
|
#3358 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja też dziś myślałam o 2, ale zrobiłam tylko ten 68+ 2 rundy tight abs in 10, więcej nie dałam rady jutro odpoczynek![]() ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- Cytat:
|
|
#3359 |
|
Zakorzenienie
|
Jeżelli chcecie robić 2 ZWOWy to chyba lepszym rozwiązaniem jest dodać 1 rundę albo zwiekszyć obciążenie lub ilośc powtórzeń tak jak radzi Zuz
|
#3360 |
|
Zadomowienie
|
Za mną dziś Zwow 9. Nie robiłam AMRAP, tylko 4 rundy. W filmiku Zuzki jest pomyłka gdyż ona zrobiła 2 rundy i połowę trzeciej, a nie jak jest na koniec 3,5 rundy.
Czasem też mam ochotę zrobić dwa zestawy, ale po pierwszym już mi się skutecznie odechciewa
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:49.

ja już wszędzie mam Zuzki
Niedługo chłop mi się obrazi, że nie jego zdjęcia tylko lachy z cycami
Postanowiłam ćwiczyć z Zuzką tylko w weekendy, bo już brakowało mi czasu na inne treningi 

27.06.2013 r.

lubie to!
(leżał i oglądał TV, a ja ćwiczyłam z notebookiem). W trakcie narzekałam, że mi tyłek zdrętwiał od ćwiczeń, a to wcale nie było zdrętwienie 
fajnie było
cel: do dooopy
jestem już z Zuzaną dłuugo i prawie zawsze i tak mam 'zakwasy'