Świece zapachowe cz. II (m.in. Yankee Candles) - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-08, 21:31   #3331
aante_e
Miss Pudernica

Odp: Dot.: Świece zapachowe cz. II (m.in. Yankee Candles)

Cytat:
Napisane przez Jagoda_w6 Pokaż wiadomość
Koniecznie

A co do cytrynowych woni to mogę zaproponować Country Lemonade - pyszna, soczysta domowa lemoniada z nutą cukru trzcinowego. Podobny do Vanilla Lime. Moja towarzyszka z forum namawiała mnie wcześniej na ten zapach pięknie go opisując i jestem coraz bliższa temu,żeby skusić się na jego zakup [COLOR="Silver"]

Cytat:
Napisane przez Mia be Pokaż wiadomość
Jagoda mądrze pisze
To ja jestem fanką lemoniady zgromadziłam sporo zapasów Tak, to zapach prawdziwej lemoniady z limonkami i cukrem trzcinowym, kapką miodu...zapach bardzo realistyczny, kwaśno słodki...lekko podkręcony, hmm, może dodatkiem imbiru( ale nie jest to żaden przyprawowiec.
Lemoniada jest bardzo, bardzo wyczuwalna, nawet za.
Niestety, żywot lemoniady już się zakończył w firmie Yankee
Dzisiaj właśnie palę Country Lemonade - tumbler
A mnie Country Lemonade rozczarowal fakt, jako zapach ma potencjał - prawdziwą, cytrynowa lemomiada na upalne popołudnie. Niestety zapach jest krótko wyczuwalny, u mnie nawet nie przez jednego tealighta . A na dodatek to właśnie ten wosk zafarbowal mi kominek i nie mogę teraz go wyczyścić.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-04-08, 21:35   #3332
dobbinka
Zakorzenienie

Dot.: Świece zapachowe cz. II (m.in. Yankee Candles)

Cytat:
Napisane przez magda s. Pokaż wiadomość
moze 'motylki' nie szly i postanowili odlewac tarty plus 'odpowiednia nalepka' i obnizka ceny i heja

ale po Twoich spostrzezeniach chyba sie wyleczylam z woskow 'na wage' (kiedys planowalysmy nawet spolny zakup na watku ), lepiej inwestowac w sprawdzone marki

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

poszalejesz przy grubszym portfelu, wazne, ze to ogarniasz - kusicielstwo ogromne to jest
Źle się wyraziłam, kupowałam te woski od tych, u których knoty kupiłam, ale podejrzewam, że te nie lepsze. Dobrze, że nie były wcale intensywne, tylko brzydkie. Już nie eksperymentuję. Tylko mnie słoje zaczęły kusić.
dobbinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-08, 21:37   #3333
Mahora
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mia be Pokaż wiadomość
Jagoda mądrze pisze
To ja jestem fanką lemoniady zgromadziłam sporo zapasów Tak, to zapach prawdziwej lemoniady z limonkami i cukrem trzcinowym, kapką miodu...zapach bardzo realistyczny, kwaśno słodki...lekko podkręcony, hmm, może dodatkiem imbiru( ale nie jest to żaden przyprawowiec.
Lemoniada jest bardzo, bardzo wyczuwalna, nawet za.
Niestety, żywot lemoniady już się zakończył w firmie Yankee
Dzisiaj właśnie palę Country Lemonade - tumbler
Lemoniada to chyba moj ulubiony zapach z Yankee, uwielbiam
Wprawdzie mialam tylko w postaci wosku, obecnie obserwuje kilka swiec na ebayu i na pewno kupie po wyplacie Mam nadzieje, ze swiece pachna ronie mocno jak woski.

U mnie dzisiaj cynamonowy wosk na dole, mocny. uwielbiam zapach ale drapie mnie w gardle.
W sypialni fresh cut roses, tumbler. Te roze to slabiutkie a takie piekne. Musze kupic wosk, moze jest mocniejszy. Macie doswiadzczenie?
Stary 2013-04-08, 21:38   #3334
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Świece zapachowe cz. II (m.in. Yankee Candles)

Cytat:
Napisane przez DiTu77 Pokaż wiadomość
które?
sweet śliczne są!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-04-08, 21:45   #3335
Mahora
Zadomowienie

Dot.: Odp: Dot.: Świece zapachowe cz. II (m.in. Yankee Candles)

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
A mnie Country Lemonade rozczarowal fakt, jako zapach ma potencjał - prawdziwą, cytrynowa lemomiada na upalne popołudnie. Niestety zapach jest krótko wyczuwalny, u mnie nawet nie przez jednego tealighta . A na dodatek to właśnie ten wosk zafarbowal mi kominek i nie mogę teraz go wyczyścić.
Tu mnie zaskoczylas, jestem w trakcie drugiej tarty lemoniadowe (), obecny kawalek jest palony 3 albo 4 czwartym tealightem i nadal pachnie, i to mocno. Kominkow tez jakos nie ubrudzil specjalnie, a mam bialy i jasno zielony. Cynamon jest wiekszym brudasem IMO.

---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------

Nieladnie, nie przywitalam sie
A wiec jestem Mahora i jestem uzalezniona od Yankee candles.
Chcialabym poglebiac moje uzaleznienie w tym watku
Stary 2013-04-08, 21:52   #3336
magda s.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mahora Pokaż wiadomość
U mnie dzisiaj cynamonowy wosk na dole, mocny. uwielbiam zapach ale drapie mnie w gardle.
W sypialni fresh cut roses, tumbler. Te roze to slabiutkie a takie piekne. Musze kupic wosk, moze jest mocniejszy. Macie doswiadzczenie?
mam woski i swiece - woski sa b. intensywne, swieca poczatkowo wydala mi sie slaba, ale przy trzecim paleniu (dzisiaj) az mnie wiercilo w nosie i wynioslam do sypialni na ponad h ( ale juz nie czuc)...nie wiem jak dziewczyny czuja zapach po kilka dni po paleniu wosku czy swiecy , ja tego nie czuje aczkolwiek stwierdzam, ze swieczka moze sie 'rozkrecic' i byc coraz bardziej intensywna
magda s. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-08, 21:56   #3337
Goldlight
Zona najukochanszego Meza

Mahora witam na naszym watku gdzie tylko poglebisz swoje uzaleznienie Uwaga wejscie na wlasna odpowiedzialnosc
Stary 2013-04-08, 22:00   #3338
Jagoda_w6
Zaczytana online

Cytat:
Napisane przez Goldlight Pokaż wiadomość
Mahora witam na naszym watku gdzie tylko poglebisz swoje uzaleznienie Uwaga wejscie na wlasna odpowiedzialnosc
Goldi, nie strasz

Czy wiesz coś może o zamówieniu świeczek u p.Przemka?Czekam na moją resztę wosków,dużą świecę i nic,a nie chcę nikogo bombardować 10 mailami... ;>

Piąta pora roku - miłość ♥

Jagoda_w6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-08, 22:03   #3339
martyna_tina
Bang Bang Bang

Cytat:
Goldi, nie strasz

Czy wiesz coś może o zamówieniu świeczek u p.Przemka?Czekam na moją resztę wosków,dużą świecę i nic,a nie chcę nikogo bombardować 10 mailami... ;>
Jagoda, to nie straszenie, to fakt!
A ja właśnie dzisiaj myślałam o panu Przemku od rana... tzn. o woskach od niego oczywiście
martyna_tina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-08, 22:19   #3340
Jagoda_w6
Zaczytana online

Cytat:
Napisane przez martyna_tina Pokaż wiadomość
A ja właśnie dzisiaj myślałam o panu Przemku od rana... tzn. o woskach od niego oczywiście
Ja myślę o Nim i moim zamówieniu od świąt,mimo choroby nawet Nie wiem czy zapomniał o mnie czy może świecy/wosków jeszcze nie ma ?;>

Stary 2013-04-08, 22:28   #3341
lele
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rumpleteazer Pokaż wiadomość
Jak ktoś jest obeznany z YC, to nie kupi. A jak ktoś się nie zna, to po co mu napis Dżanki Kendyl. Uważam, że twórca trochę nie przemyślał sprawy, mógł nazwać swój wytwór zupełnie inaczej, zmienić kształt.
Ale wiesz, mogą nabrać kogoś kto pytał się, usłyszał nazwę i nie wpadł na to, że tego się tak nie pisze...

Cytat:
ale sie wq Airwick (ten czarny z kolorkami - zapach piekny ) nie chce sie odpalic mimo, ze zostalo 4cm wosku a cala swieczka miala niespelna 10 cm probuje go podgrzac i spalic jako wosk, ale jesli sie nie uda, to chyba zareklamuje no bez przesady, to grubo ponad 1/4 pojemnosci (szklaneczka sie zweza ku dolowi)
moze ktos palil te swieczke do 'konca' i mial podobnie?
A czy na opakowaniu nie było napisane aby nie palić ostatnich 2 czy 3 cm?

Cytat:
Napisane przez Mahora Pokaż wiadomość
[/COLOR]Nieladnie, nie przywitalam sie
A wiec jestem Mahora i jestem uzalezniona od Yankee candles.
Chcialabym poglebiac moje uzaleznienie w tym watku
To doskonałe miejsce do tego! Witaj
Cytat:
Ja dziś też myślałam :P
lele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-08, 22:38   #3342
magda s.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość

A czy na opakowaniu nie było napisane aby nie palić ostatnich 2 czy 3 cm?
jutro zerkne na opakowanie, ale to nie 2-3, ale 4 cm z niespelna 10 jakie ma swieczka
Stary 2013-04-08, 22:41   #3343
olala_lalao
Rozeznanie

Cytat:
Hyhy, będę czatować na listonosza A zamawiałam z angielskiego ebaya tym razem Żadne unikaty czy nowości, ale skoro miałam możliwość zamówić za kompletną darmochę to co mi tam Wzięłam:
-Grapevine & Oak,
-Red Velvet,
-Loves me, loves me not,
-Sugared Apple,
-Beach Flowers
-Spiced Orange
Muszę pochwalić sprzedawcę (yankeestorelimited) za wyśmienitą obsługę klienta Kontakt mailowy stały i błyskawiczny, w dodatku dziś potwierdzając otrzymanie zamówienia wspomniałam, że Spiced Orange miał delikatnie uszkodzone opakowanie (folia "rozpruła się" na jakichś 2cm), ale generalnie to żaden problem i podziękowałam za udaną transakcję. Reakcja momentalna - poprosili o wysłanie zdjęć na konkretny email, dostałam link do strony gdzie analizowane jest moje zgłoszenie, które po dosłownie kilkunastu minutach zostało rozpatrzone. Otrzymałam przeprosiny i informację, że niedługo wyślą nowy wosk. Piękne podejście do klienta, prawda?
Ja też byłam bardzo pozytywnie zaskoczona jakością obsługi i szybkością wysyłki u tego sprzedawcy, dlatego jakiś czas temu Wam go tak gorąco polecałam

W zeszłym tygodniu zamówiłam z kolei coś od sprzedawcy yankeeoutletuk, bo wydawało mi się, że to ten sam sprzedawca (mają ten sam asortyment) i wszystko wskazuje na to, że - pomimo tego, że zapłaciłam tydzień temu - przesyłka nie została jeszcze nadana :/

Z tematów woskowych - paliłam dziś 3 różne woski i wszystkie 3 mnie dziś wyjątkowo odrzucają pomimo tego, że "na sucho" byłam nimi zachwycona. Nawet zaczynam się martwić, co z tym moim nosem, bo to aż niemożliwe żebym 3 razy się tak pomyliła...
olala_lalao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-08, 22:43   #3344
Mahora
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Goldlight Pokaż wiadomość
Cytat:
Goldi, nie strasz
Cytat:
Watek czytam od dawna, nie boje sie

Edytowane przez Mahora
Czas edycji: 2013-04-08 o 22:45
Mahora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-08, 22:49   #3345
Jagoda_w6
Zaczytana online

Cytat:
jutro zerkne na opakowanie, ale to nie 2-3, ale 4 cm z niespelna 10 jakie ma swieczka
Niektórzy producenci chyba nadal nie rozumieją tego,że świeczka powinna wypalać się do samego końca.Poza tym jeśli za coś płacimy to mamy prawo oczekiwać,że zużyjemy cały produkt,bez cudowania z przelewaniem, odlewaniem,topieniem... To nie produkcja świec

Ja, metodą prób i błędów używam tylko świec YC oraz tych z Biedronki.YC to wiadomo - niemal ideały,a Biedronkowe... może nie pachną tak jak te firmowe,ale wypalają się ładnie do końca i nie są problematyczne.

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ----------

Cytat:
Napisane przez olala_lalao Pokaż wiadomość
Ja też byłam bardzo pozytywnie zaskoczona jakością obsługi i szybkością wysyłki u tego sprzedawcy, dlatego jakiś czas temu Wam go tak gorąco polecałam

W zeszłym tygodniu zamówiłam z kolei coś od sprzedawcy yankeeoutletuk, bo wydawało mi się, że to ten sam sprzedawca (mają ten sam asortyment) i wszystko wskazuje na to, że - pomimo tego, że zapłaciłam tydzień temu - przesyłka nie została jeszcze nadana :/

Z tematów woskowych - paliłam dziś 3 różne woski i wszystkie 3 mnie dziś wyjątkowo odrzucają pomimo tego, że "na sucho" byłam nimi zachwycona. Nawet zaczynam się martwić, co z tym moim nosem, bo to aż niemożliwe żebym 3 razy się tak pomyliła...
Które to woski?

Może masz takie dni?Ja chyba od 2tygodni niczego nie paliłam z powodu choroby,mogę nawet napisać,że mi to chwilowo obrzydło i wcale nie ciągle mnie do tego,żeby zapalić coś w kominku.Niekiedy zapachy odrzucają mnie na kilometr, a jeszcze kilka dni temu używałam ich z zamiłowaniem.

Stary 2013-04-08, 22:54   #3346
olala_lalao
Rozeznanie

Cytat:
Niektórzy producenci chyba nadal nie rozumieją tego,że świeczka powinna wypalać się do samego końca.Poza tym jeśli za coś płacimy to mamy prawo oczekiwać,że zużyjemy cały produkt,bez cudowania z przelewaniem, odlewaniem,topieniem... To nie produkcja świec

Ja, metodą prób i błędów używam tylko świec YC oraz tych z Biedronki.YC to wiadomo - niemal ideały,a Biedronkowe... może nie pachną tak jak te firmowe,ale wypalają się ładnie do końca i nie są problematyczne.

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ----------

Które to woski?

Może masz takie dni?Ja chyba od 2tygodni niczego nie paliłam z powodu choroby,mogę nawet napisać,że mi to chwilowo obrzydło i wcale nie ciągle mnie do tego,żeby zapalić coś w kominku.Niekiedy zapachy odrzucają mnie na kilometr, a jeszcze kilka dni temu używałam ich z zamiłowaniem.
Kurczę, może faktycznie mam jakiś przesyt tak, jak piszesz? A woski to hot apple pie, napa valley harvest i witches' brew - jak je zgasiłam i się zestaliły, to są znowu ok, a topione mnie mdlą :/
Stary 2013-04-08, 23:06   #3347
Jagoda_w6
Zaczytana online

Cytat:
Kurczę, może faktycznie mam jakiś przesyt tak, jak piszesz? A woski to hot apple pie, napa valley harvest i witches' brew - jak je zgasiłam i się zestaliły, to są znowu ok, a topione mnie mdlą :/
Na Twoim miejscu dałabym sobie kilka dni wytchnienia.Nos szybko przyzwyczaja się do różnych zapachów i teraz może płatać Ci figle. Lepiej oczyścić umysł i ponownie z radością przystąpić do testów za jakiś czas Wszystko przecież może się nam znudzić ...

Edytowane przez Jagoda_w6
Czas edycji: 2013-04-08 o 23:07
Stary 2013-04-08, 23:12   #3348
olala_lalao
Rozeznanie

Cytat:
Na Twoim miejscu dałabym sobie kilka dni wytchnienia.Nos szybko przyzwyczaja się do różnych zapachów i teraz może płatać Ci figle. Lepiej oczyścić umysł i ponownie z radością przystąpić do testów za jakiś czas Wszystko przecież może się nam znudzić ...
Chyba tak właśnie zrobię, a przez ten czas będę podczytywać wątek i wyobrażać sobie zapachy tak, jak chcę Dzięki za podpowiedź
Stary 2013-04-08, 23:13   #3349
Jagoda_w6
Zaczytana online

Cytat:
Chyba tak właśnie zrobię, a przez ten czas będę podczytywać wątek i wyobrażać sobie zapachy tak, jak chcę Dzięki za podpowiedź
Daj znać czy to aby na pewno pomogło,bo pewna nie jestem swojej teorii

Chociaż miałam tak jak mówisz: jeden dzień zachwytu danym zapachem,a później znieść go nie mogłam.Po kilkudniowej przerwie znów chciało mi się wrócić do palenia wosków.

Stary 2013-04-08, 23:21   #3350
perza8
Raczkowanie

Cytat:
Daj znać czy to aby na pewno pomogło,bo pewna nie jestem swojej teorii

Chociaż miałam tak jak mówisz: jeden dzień zachwytu danym zapachem,a później znieść go nie mogłam.Po kilkudniowej przerwie znów chciało mi się wrócić do palenia wosków.
Ja tak miałam z zapachami soft blanket i vanilla satin- pierwsze zapalenie zachwyt, potem ich nie mogłam znieść, dusiły mnie, kręciły w nosie, wywoływały ból głowy... Wróciłam do nich po dłuższej przerwie i znowu mi się podobają
perza8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-08, 23:34   #3351
olala_lalao
Rozeznanie

Na pewno dam znać, ale wydaje mi się, że ta teoria ma sens

A tak BTW: mój tata żartuje ze mnie, że paląc woski odpędzam duchy, więc możecie sobie wyobrazić jego rozbawienie, jak na dzisiejsze pytanie o to, co się właśnie pali w kominku, odpowiedziałam, że "napar czarownicy"
Stary 2013-04-09, 09:25   #3352
sugarfreeee
Zakorzenienie

Kurczę, może ja też muszę sobie zrobić dzień przerwy...

Dziś odpaliłam Banana nut bread i pachnie jakimś tam nieokreślonym ciachem. Płaski zapach, zupełnie mi się nie podoba, aż drażni w nos, przyprawowy, owszem, troszkę ma z Biscotti ale nie czuć tak dobrze poszczególnych nut...Chyba też pójdzie na wymianę, bo niespecjalnie mi podszedł. W ogóle nie czuję bananów, nie czuję świeżości wypieku...Rozczarowałam się okrutnie

Czekam na moje dwa słoiczki z zapachudomu

sugarfreeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 09:39   #3353
magda s.
Zakorzenienie

Cytat:
sprawdzilam - na wewnetrznej stronie kartonika/opakowania jest informacja, zeby nie wypalac do konca i zostawic 2,5cm
Stary 2013-04-09, 10:06   #3354
magsch
Zakorzenienie

U mnie dzis Turquoise Sky- bardzo swiezy,bryzowaty z jakas taka wiercaca nuta.I jest moc.Idealnie pasuje do wiosennych porzadkow ktorych nota bene nie chce mi sie robic

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1276479
magsch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 11:47   #3355
lele
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
sprawdzilam - na wewnetrznej stronie kartonika/opakowania jest informacja, zeby nie wypalac do konca i zostawic 2,5cm
Wydaje mi się, że te 2,5 ma każda firma. Ale 4 to całkiem sporo. Ja dlatego przymierzam się do napisania postu na blogu dlaczego podgrzewacze z biedronki nie są takie wspaniałe, jak wiele osób pisze...
Cytat:
A tak BTW: mój tata żartuje ze mnie, że paląc woski odpędzam duchy, więc możecie sobie wyobrazić jego rozbawienie, jak na dzisiejsze pytanie o to, co się właśnie pali w kominku, odpowiedziałam, że "napar czarownicy"
Pewnie myślał, że żartujesz z niego
lele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-09, 11:51   #3356
Herself_and_i
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość
Wydaje mi się, że te 2,5 ma każda firma. Ale 4 to całkiem sporo. Ja dlatego przymierzam się do napisania postu na blogu dlaczego podgrzewacze z biedronki nie są takie wspaniałe, jak wiele osób pisze...

Pewnie myślał, że żartujesz z niego
Moje nie wypalają się do końca co mnie strasznie irytuje... szczególnie te bezzapachowe, bo waniliowe jakoś dawały rade
Stary 2013-04-09, 12:04   #3357
martyna_tina
Bang Bang Bang

Ja po raz kolejny mam dobry dzień - kilka minut temu listonosz przyniósł mi woski z wymianki z Jagodą Ciekawa sprawa... Chciałam pochwalić się mężowi, że znów dostałam przesyłkę, więc dzwonię do niego, nie zdążyłam się jeszcze do końca przywitać a ten już: "Co, woski przyszły, nie?" Ja zdziwiona, skąd wie, przecież jeszcze nic na ten temat nie powiedziałam... A on na to, że poznaje już po głosie - ponoć zawsze gdy przychodzą woski zamieniam się w chodzące piszczadło A jako wisienkę na torcie dodam: kiedy zamknęłam drzwi za listonoszem, tam pędziłam do pokoju rozpakować kopertę, że potknęłam się o mojego psa i runęłam na podłogę z imponującym impetem Ale żeby nie było: koperty z rąk nie wypuściłam!
Stary 2013-04-09, 12:05   #3358
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Ja po raz kolejny mam dobry dzień - kilka minut temu listonosz przyniósł mi woski z wymianki z Jagodą Ciekawa sprawa... Chciałam pochwalić się mężowi, że znów dostałam przesyłkę, więc dzwonię do niego, nie zdążyłam się jeszcze do końca przywitać a ten już: "Co, woski przyszły, nie?" Ja zdziwiona, skąd wie, przecież jeszcze nic na ten temat nie powiedziałam... A on na to, że poznaje już po głosie - ponoć zawsze gdy przychodzą woski zamieniam się w chodzące piszczadło A jako wisienkę na torcie dodam: kiedy zamknęłam drzwi za listonoszem, tam pędziłam do pokoju rozpakować kopertę, że potknęłam się o mojego psa i runęłam na podłogę z imponującym impetem Ale żeby nie było: koperty z rąk nie wypuściłam!
Padłam.

Mój TŻ się nauczył, że pożyczam od niego często kasę na woski czy inne "niepotrzebne rzeczy" i zawsze jak zaczynam mówiąc "Misiu jest sprawa" to on od razu wypala "Nie mam"
Stary 2013-04-09, 12:12   #3359
Herself_and_i
Raczkowanie

Cytat:
Koperta najważniejsza

Ja ciągle czekam na przesyłkę z swiatzapachów, ale coś nie śpieszą się z wysyłką...
Stary 2013-04-09, 12:25   #3360
martyna_tina
Bang Bang Bang

Cytat:
Napisane przez LeejdiNaati Pokaż wiadomość
Padłam.

Mój TŻ się nauczył, że pożyczam od niego często kasę na woski czy inne "niepotrzebne rzeczy" i zawsze jak zaczynam mówiąc "Misiu jest sprawa" to on od razu wypala "Nie mam"
Skąd ja to znam Ja co prawda mam wspólne pieniążki z mężem, ale mimo wszystko zawsze konsultuję z nim zakupy Ostatnio, gdy trzeci dzień z rzędu nieśmiało przebąkiwałam, że maaarzą mi się jakieś nowe woski, odpowiedział krótko: "Bierz pieniądze i idź, precz, szatanie!"

Cytat:
Napisane przez Herself_and_i Pokaż wiadomość
Koperta najważniejsza

Ja ciągle czekam na przesyłkę z swiatzapachów, ale coś nie śpieszą się z wysyłką...
No przecież Łokieć sobie otarłam, na kolanie będzie piękny siniak, ale to nic - wszak koperta pozostała nietknięta!
A kiedy zamawiałaś?

Edytowane przez martyna_tina
Czas edycji: 2013-04-09 o 12:26
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości