|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3331 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3332 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Olivkoo wygląd jest ważny w dzisiejszych czasach i warto dbać o siebie. Wszystkie mamy kompleksy i je wyolbrzymiamy tak mi sie wydaje.
Najważniejsze to spróbować pokochał siebie taka jak sie jest, patrząc na siebie widziałam sie jako fajna kobietę zarówno wiązać 85 kg jak i 60 kg. Fakt kompleks małych pózniej opadnietych piersi pozostał i z tym sobie jakoś nie radzilam. ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3333 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Już idę po zdjęcia z cc- zaraz zapodam ![]() Zrobiłam album ze zdjęciami z przykurczem torebki publiczny - można go bez ograniczeń oglądać na moim profilu. Proszę żebyście sprawdziły czy go widać ![]()
like for like !!! ![]() Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ![]() ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia ![]() ![]() 15,12.09 mentorCPG333-485cc ![]() ![]() Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2013-03-04 o 22:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3334 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3335 |
Zadomowienie
|
Myu nie widać albumu
![]() Toniu witaj ![]() Ja również powoli uciekam do spania, bo rano trzeba stać do pracy ![]() Dobranoc ![]()
#3336 |
Raczkowanie
|
hej dziewczynki
![]() ![]() ![]() ![]() gratuluje justys!!!super ![]() ![]() ![]() ![]() mamnadzieje ze po op w koncu normalnie sie wyspie chodz pewnie wtedy znowu bol plecow bedzie mi dokuczal ![]() a propo zabkow sechereze zakochalam sie w twoim usmiechu zabki masz cudooooo ![]() ![]() ![]() ![]() ja dzisiaj bylam na 2 konsultacjach i chcialam zalozyc ten aparat clear aligner (niewidoczny) i w sumie obydwie orto mi pow ze mozna jak sie upre ale ze mam krzywy zgryz i mimo ze zeby sie wyprostuja w ok 7 miesiacy ( co mnie bardzo ucieszylo ze tak szybko) to zgryz dalej bedzie otwarty i raczej odradzaly mi ehhh a tak sie napalilam na ten niewidoczny..... jedna z nich namawiala mnie na aparat porcelanowy i mowila ze 2 lata noszenia( co mnie odstrasza, strasznie dlugo....) i tak go zachwalala ale widze ze sechereze mowi ze to chyba nie najlepszy wybor a orto tak chwalila ze nie zolknie i nic sie nie dzieje aha i przy tym porcelanowym chce mi wyrwac WSZYSTKIE "czworki" bo zeby sa stloczone(jedynki nachodza na dwojki) a na sama mysl o wyrywaniu az mnie ciarki przechodza czy to konieczne wyrywac zdrowe zeby??? ![]() a propo usg to moj lekarz tez mi ciagle odradzal operacji mowil ze to nie potzrebne i wogole jakos dziewnie mnie zniechecal do tego.....nie wiem czemu ![]() operacja coraz blizej a ja mam coraz wiecej watpliowsci..... dalej nie wiem jaki rozmiar wybrac czy te okragle allergan trx, 400 czy 420??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() boje sie tez ze te 420 beda mi sie marszczyc bo to juz dosyc duzy implant jak myslicie????? chce miec to juz za soba i cieszyc sie z nowych nabytkow moze w koncu bede miala mile sny ![]() dobranoc dziewczynki ![]() ![]() ![]() ania super ze w koncu sie przeprosilas ze swoim sprzetem do lata masz jeszcze troche czasu to napewno uzyskach wymarzona sylwetke ![]() a co do dbania o siebie to uwazam ze dbajac o siebie, lepiej sie czujemy ,jestesmy wtedy bardziej pewne siebie i usmiechniete a dzieki temu ludzie pozytywnie nas odbieraja, przynajmniej ja tak mam ![]() buziol trzymam kciuki za jutrzejsza konsultacje nie zpaomnij kartki z pytaniami bo bedzie czarna dziura w glowie tak jak u mnie heheh milych snow ![]()
06.032013 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez chiquitkaaa Czas edycji: 2013-03-05 o 00:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#3337 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry słoneczka
![]() Martwi mnie jedna rzecz którą mam od wczoraj. Chciałabym się Was poradzić. W prawym dolno-bocznym rogu prawej piersi zrobił się taki bolący, twardy pod sinawy okrąg. Druga pierś jest w tym samym miejscu miękka i nic jej nie dolega. Myślicie że jest się czym martwić? Napisalam już do doktora, ale nie wiem kiedy odpisze, a już troszkę mnie to martwi ![]()
![]() |
#3338 | |
Raczkowanie
|
Chiquitka powodzenia na konsultacji
![]() Ja byłam z dziewczyna szpitalu która wymieniła implanty z 300 na 415 i wyobrazcie sobie że nadal czula niedosyt. Fakt że przy jej wzroście i posturze pasowały jej duze piersi ale moim zdaniem te były dla niej w sam raz. No i w zasadzie większość osób mówi żeby większy brać , ja osobiście tak zrobiłam i w sumie nie żałuję (miał być 325 a ja wzięłam 345) Co do USG to jak miałam przed zabiegiem robione to powiedzialam lekarzowi ppo co , to żebyście jego minę zobaczyły ![]() ![]() Teraz jeżeli chodzi o wygląd. Dla mnie jest ważny , zawsze przywiązuje do tego wagę jak wyglądam. No ale też i nie najważniejszy , bo co z tego , ze piekna , przystojny jak w glowie pusto i nawet porozmawiac nie mozna. Powiem tak od siebie wymagam zeby jakos wygladac, od innych nie , wazniejsze jest dla mnie to co maja do powiedzenia i jakimi sa ludzmi. Ale jezeli przy tym dobry wyglad idzie w parze to nie mam nic przeciwkio.Przypomniala mi sie sytuacja kiedy poznalam kiedys kiedys dwoch chlopcow z wygladu spodobal mi sie pan P, panem M nie bylam zainteresowana ale przy blizszym poznaniu to pan M wygral moje serce . Napewno łatwiej zawiera się znajomości jeżeli jesteś zadbana i nie ukrywajmy ze robi sie pierwsze wrazenie wygladem bo skad ktos moze wiedziec jacy jestesmy zanim nas pozna. Z drugiej strony też jest większe ryzyko nieprzyjemnych sytuacji albo dziw ich propozycji że strony mężczyzn . Nie jestem miss ale jak szukałammieszkania przed zabiegiem to mi szczęka na nie które oferty ,jakie dostawalam, opadła. Uważam że ludzie dzielą się natych co nie dbają o siebie wcale (bo po co) , dbają o swój wygląd w granicach normy i tych co mają obsesję na punkcie wyglądu . Ją oceniam że jestem pomiędzy drugim a trzecim etapem ![]() Co mnie zastanawialo w klinice jak byłam na zabiegu to dziewczyny robiły albo implanty albo nos i wszystkie były naprawdę ładne , nawet śliczne. Moja wspollokatorka jak powiedziała mi że będzie nos robiła to nie mogłam uwierzyć miała taki drobniutki i ładny . Nie wiem ....myślę czasami że ludzie chcą dążyć do zbytniej perfekcji no ale oczywiście to przez coś jest spowodowane -media-i ją też w pewnym stopniu polknelam haczyk Jutro zdjęcie szwów ![]() ---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 07:51 ---------- Cytat:
Mi zrobił się sam siniak a same piersi raz mi twardenieją raz miekna. Myślę że nie masz czym się przejmować . Jeszcze poczekaj na odp Twojego dr ale kochana się nie stresuj ![]()
26.02.2013 K.P Warszawa 345g okraglaski ![]() Edytowane przez malina986 Czas edycji: 2013-03-05 o 07:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3339 |
Raczkowanie
|
Witam Dziewczyny wiosennie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3340 |
Wtajemniczenie
|
Doświadczyłam dzisiaj z rana tego "spinania się" implantów na mrozie - co za dziwne uczucie
![]() Następnym razem jak zaśpię do pracy to będę pamiętać żeby chociaż kurtkę zapiąć spiesząc się do roboty ![]()
![]() |
#3341 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a wymiary mam 170cm wzrost w b:79cm pod b:70cm waga: 52kg takze wychudzona ![]() ---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- hehehhe
![]() |
#3342 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3343 |
Raczkowanie
|
Chiquitkaaa no to faktycznie chudzinka jesteś . A mierzylas te dwa implanty jednocześnie ? Jeden w jedną , drugi w drugą pierś ? Ja właśnie tak zrobiłam na to obcisla sukienka no i już wiedziałam ... i doktor też :d mi się większe podobały a dr mniejsze
![]() ![]()
#3344 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() no to zasiadam z kawką do lektury ![]() ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- chiquitka a ile masz w biodrach?
#3345 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry
czy mogłabym prosić osobę której nie mam w "przyjaciołach" żeby spojrzała czy albumy nadal są publiczne ? z góry dziękuję ![]()
#3346 |
Raczkowanie
|
Scheherezade nie masz albumów publicznych
![]()
#3347 |
Raczkowanie
|
Edzia no to co z tą wyliczanką
![]() ![]() Marcowych Dziewczyn też jest kilka... chyba Chiquitka pierwsza, potem Margo?? ![]() Edytowane przez gawisz Czas edycji: 2013-03-05 o 09:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#3348 | |
Raczkowanie
|
Witam Was wraz z pięknym słoneczkiem!
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3349 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3350 | |
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny!!
no dziś mi się już lepiej dzien zaczął-Grey nareszcie zakupiony!!! Muszę tylko skonczyć aktualną ksiązkę i zabieram się za tego Pana ![]() Cytat:
Chyba gdzieś przeoczyłam takie zjawisko,bo nie czytałam o tym ![]() Chiquitka, ja nie wiedziałam,ze jutro Twój termin (gdzie się podziała wyliczanka?!) także trzymam kciuki-Chudzino jedna!!! toć Ty chyba masz samą skórę i kości?? ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- [QUOTE=gawisz;39593006]Edzia no to co z tą wyliczanką ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3351 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() biegnę do albumów bo widzę że trochę fotek przybyło ![]() ![]() moim cycuniom stuknęło już 2,5 tyg. więc też kilka fotek wrzuciłam ![]() ![]() ![]()
14.LUTY 2013- Wrocław dr.M.W ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Krystel13 Czas edycji: 2013-03-05 o 09:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3352 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=Krystel13;39593347]nooo...
![]() ![]() Nie...no nie może byc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3353 |
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny mam do was pytanie i proszę o pomoc czy szczepiłyście się przeciw żółtaczce bo ja chciałabym się zaszczepić ale z tego co się dowiedziałam to taką szczepionkę kupuje się w aptece tylko nie mam zielonego pojęcia jaką może któraś z was mogłaby mi doradzić?
![]() ![]()
![]() A wiecie że kocham moje cycuszki hi hi ![]() ![]() Edytowane przez ninka28 Czas edycji: 2013-03-05 o 09:37 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3354 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dobre ![]() ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Cytat:
![]() ![]() Witam sie z rana kochane
23.03 ostatnia konsultacja ![]() 11.o5.2013 Anatomki Mentor 395 cc Dr. M.K Poznań ![]() ![]() ![]() Edytowane przez edzia1985 Czas edycji: 2013-03-05 o 09:38 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3355 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3356 |
Raczkowanie
|
Z pewnością pominelam kogoś bo nie pamietam wiecej,dawajcie znać jak coś nie tak. Pózniej upieksze
![]() Teraz uciekam jeszcze bo lobuz mi dom rozniesie
#3357 |
Wtajemniczenie
|
Daruj sobie trollu, spamerze czy jak Ci tam - kliknęłam - ale zgłoszenie Twoich postów do moderatora
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3358 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3359 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3360 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Moje mają dzisiaj równo 2 tygodnie i coś się lewy buntuje - takie uczucie jakby sztywniał albo coś jak stawianie się brzucha w ciąży, od rana mi tak robi skubaniec jeden Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:51.